|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
15.10.2008 15:41:50   
sunny24
majchy, bravo za 1. slikico v albumu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej k si se ogrela, pa lahko daš še kako...user posted image  

To moreš bit ku katjusa, k mi je po msn poslala miljvžnt fotk...user posted image  Sej sm tudi jst njej neki poslala, sam me me mal heca, ker na tem PC nimam nevem kolk slik shranjenih, na prenosniku sem pa bolj malo...

Katjusa, dej prosim vpraši možeka, k mi ni več nič jasno...sem šla točno po navodilih in se nič ne sliši...user posted image  Pa tko lepo je blo srčka slišat... Florjan pa ma izjave...Ja mami, da slučajno ne bi on šel spat zdej...user posted image user posted image user posted image   Kaj mu rečet...nč, razn tega, da se začneš smejat takim izjavam, k pomojem ostaneš kar mal šokiran...v pozitivnem smislu! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
15.10.2008 15:42:03   
Katjusa
sej gole hiška je tud lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne sej florjan ni mislu da jst ne smem ajat ampak da on ne bo šeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mu zadnič rekla da jst pa grem je pa reku da on se bo pa z avti igraluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
15.10.2008 15:44:08   
Katjusa
punce kak je fino da mamo forumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slovenija je tok mala pa včasih še prevelika jst bi vas kr rada večkrat vidla.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
15.10.2008 15:45:50   
Katjusa
sunny kak maš ti slike na prenosniku če ga ne uporabljaš dostuser posted image user posted image user posted image user posted image je treba slike nalagat na rač k se ga uporabljauser posted image user posted image user posted image user posted image jst mam tok slik da jim mam večino že na dvd al pa na cd-jih ker drgač bi mogla met ful velik diska...... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
15.10.2008 15:46:00   
Čebel@
ja jaz imam velik slikic na cd-jih in jih morem dol dat.......bom še kkšno poročno nalepila(samo ne danes) hišo bom pa ob priliki poslikala in pokazala ......boste vse z mano sočustvale da bom mela tok velik za pospravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
15.10.2008 15:47:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce kak je fino da mamo forumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slovenija je tok mala pa včasih še prevelika jst bi vas kr rada večkrat vidla.....user posted image user posted image user posted image user posted image
tole se pa čist strinjam s tabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
15.10.2008 15:51:01   
Čebel@
zdej imam pa jaz monologeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
15.10.2008 15:51:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
boste vse z mano sočustvale da bom mela tok velik za pospravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image

to boš nas povabla na pikinik pa bomo vse pospravli pa še otroci bodo uživali k bodo lahko pomagali..... bo florjan prnesu svoj sesalec polek bo na 1,2,3 konec men celo stanovanje posesa v kaki minutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
15.10.2008 15:51:59   
Katjusa

zdej imam pa jaz monologeuser posted image user posted image user posted image user posted image

se dobro izmenjujemeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
15.10.2008 15:52:51   
Katjusa
a ni zanimivo da smo ravno februarčice največje čveke..... si predstavljate da bi ble pr katerih drugih sej se jim skoraj nč ne dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
15.10.2008 15:53:56   
Katjusa
sunny kam si pa ti šla? pa vidim da vas kr nekaj tle prebira pa nobena nič ne napišeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
15.10.2008 15:54:33   
sunny24
Katjusa, to se pa tudi jst s tabo strinjam. Je prov fajn met ta forum...user posted image user posted image user posted image   Mi je full fajn tko poklepetat z vami, se mi zdi da vas že kar poznam...user posted image

Slikice mam pa na prenosniku iz preprostega razloga, ker mam tudi tam vse programe za urejat slikice in kake koledarje delat, pa albume...sej vsake tolko kej na tega prenesem...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
15.10.2008 15:54:59   
Čebel@
ja pri drugih more bit res dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image  za piknik sem pa takojuser posted image user posted image user posted image user posted image  samo bo še trajalouser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
15.10.2008 15:55:51   
sunny24
Aja, k mi ni nobena napisala...une mako majčke (tiste k se zavežejo) kam se oblečejo user posted image ...pod bodi?user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
15.10.2008 15:57:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Aja, k mi ni nobena napisala...une mako majčke (tiste k se zavežejo) kam se oblečejo user posted image ...pod bodi?user posted image
nimam pojma........čakam da ti kera odgovori da bom potem še jaz vedelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
15.10.2008 15:58:04   
Katjusa
Slikice mam pa na prenosniku iz preprostega razloga, ker mam tudi tam vse programe za urejat slikice in kake koledarje delat, pa albume...sej vsake tolko kej na tega prenesem...

si me mogla spomnt na urejanje slikic in koledarje če bo vse po sreči bom mela kmalu veliko dela in upam da me ne bo nosečnost preveč izčrpala in da bom lahko z vedno večjim trebuhom vse to delala....

zase pa sploh ne vem če bi delala koledarje kak bo to zgledalo če februarja dobimo še enga pa bomo mel sam florjana na koledarjihuser posted image verjetno bom počakala na februar pa si pol naredla.....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
15.10.2008 15:59:36   
Katjusa

nekaj časa nazaj sme spraševala isto stvar na "kaj potrebujem za novorojenčka" evo link http://www.ringaraja.net/forum/Maj%C4%8Dke_za_dojne%C4%8Dnke/m_3166940/tm.htm

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 15.10.2008 16:00:04 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
15.10.2008 16:01:09   
sunny24
A tudi tebi se ne sanja? user posted image user posted image user posted image   Meni še tolk stvari ni jasnih, ampak bo že...

So se enkrat punce na "čvekanju v tri dni" menle o modnih polomijah očkov in je ena prpopala slikico, k je očka obleku sineka, pa mu da vse gor, pajaca...pol pa spodnje hlače navrh...Izgovor je bil, da ni vedu, kam grejo tiste hlače...user posted image user posted image user posted image

Sam smo pa res ene čveke...smo že tolk v 2. delu načvekale, nekatere so pa še vedno na 1. delu pa majo PDP pred nami...Bravi februarske trebuškarce...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
15.10.2008 16:01:37   
Katjusa
mislim da je majčke kupovat nesmiselnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
15.10.2008 16:01:45   
Čebel@
katjuša jaz bi na tvojem mestu počakala do februarja pol pa mela oba otroka na koledarju........saj jaz bi počakalauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
15.10.2008 16:03:51   
Katjusa

katjuša jaz bi na tvojem mestu počakala do februarja pol pa mela oba otroka na koledarju........saj jaz bi počakalauser posted image

ja sej pa si ga lahko nardim kadarkoli.... ja čudno bi blo... tak da bom ziher počakala
sam lani sma jih dala babikam in dedijem za božička letos jih bodo pa dobli z malo zamudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
15.10.2008 16:04:00   
Čebel@
sunny kako češ vedet use če si pa v 1user posted image .........jaz bom itak doktorirala iz nosečnosti ker sem tok že enih stvari prebralauser posted image user posted image user posted image user posted image  pri drugem bova tud midve že vse vedleuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
15.10.2008 16:05:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja sej pa si ga lahko nardim kadarkoli.... ja čudno bi blo... tak da bom ziher počakala
sam lani sma jih dala babikam in dedijem za božička letos jih bodo pa dobli z malo zamudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bojo pa dobili za materinski danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
15.10.2008 16:05:51   
sunny24
Aha Katjusa, hvala...Sej mi jih je mama kupla sam 2, pa še te št. 56 in jih bom dala pač čez bodi...
Sej že veš ne, kako sem jst zgubljena? No, dej mi še enkrat povej kiri program maš za koledarje...Meter sem sklerozna! Zadnjič ko smo se menle na msn sem potem pozabla shrant... Ne bit jezna!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
15.10.2008 16:07:56   
Čebel@
no drage moje trebuškarce........vas zapuščam.......grem v šolo spatuser posted image user posted image user posted image user posted image  

fajn čvekejte da bom mela kej za brat in se tipkamo

pa ne pozabte bušijev božatuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?