![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 8:06:52
|
|
|
|
Balonchy
|
Jutro trebuščkarce... Grem hitr nalit kavo, da se ne shladi... Pa eno kalorično bombo za spremembo ponujam danes... (da ne bo Ajvy lačna )...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 8:08:29
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Balonchy..nisi mi odgovorila,kakšni pacienti?? Taki bolani...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 8:34:33
|
|
|
|
cati
|
Dobro jutro Balonchy hvala za kavico in zajtrk.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 9:13:21
|
|
|
|
petrap
|
Jutro... super sendvički...jaz sem danes pa kar kosmiče napadla... ... berem, da ste nekatere res pridne glede šole, jaz sem pa tak lenuh...se kar ne morm pripravit do tega, da bi kaj natipkala za diplomo... ...res sem smotka...pol pa iščem izgovore kao v službi nimam časa (kar je dejansko resnica), po službi sem pa utrujena ker se vozim 1 uro domou tko da pridem okrog 17h domou...pol mal pojem, pa je ura 18...okrog 8h pa že razmišljam kdaj bom šla spat, pa mal se cartam z mojim...tko da mam 2 uri časa...ker pa rihtamo stanovanje, mi je valda to bolj pomembno in pol vse nadziram, kaj pomagam, pospravlam...no kaj naj ...no to je mal jamranja in hkrati hvala vsem, ki to zmorete...mogoče še mal vpliva polne lune čestitke vsem za preglede... ...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 9:18:59
|
|
|
|
|
Balonchy tole pa je zajtrk dober za kako lepo kilco pridobit ...ampak sem kr pojedla kruh maslo in đžem je bilo kr dobro pa en jogort pa je konec zajtrka...aja pa zdele bom mal kavice pa čajčka...Pol pa bo treba za kosilo mal pomislit ko grem popoldne delat smo pa grez vode je moj zdele ugotovil kk sem jezna ko nč ne povedo da je ne bo joj joj ti pa so tapravi res.. Mal sem se potolažila za morfologijo ampak naša Laura še pa kr ne ve da ne bo smela it ji bom povedala konc tedna...bošček mamin pa ko je tk veseli da dobi družbo pol pa me G tkole odslovi In kaj boste počele lepega dans??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 9:23:50
|
|
|
|
petrap
|
cita jaz bom danes tam nekje do 15:30 v službi, pol pa hitim domou...doma bom mogla kaj pospravit, ker zdaj že 2 dni nism nč...pa še hodnik bo danes dokončno pobeljen...tako da bo sigurno treba kaj pospravit...pa mislm, da bova z mojim šla še v trgovino po gibs plošče, ker hočem v spalnici še eno polico...tko da bo delavno...edino kar bom probala je, da grem mal prej iz službe, ker morm nekaj službeno nakupit, pa bom skočila še mal v BC
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 9:41:00
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro so Balonchy a daš dva tale sendviča kr na pošto se mi ne lubi zajtrka delat in bi tegale jedla , Florjanu bom verjetno dala kr kroglice v mleku kaj bom pa jst pa ne vem ne da se mi več vsakoa jutro nevse zgodaj razmišljat kaj si nej za jest nardim (sem namrej pravkar vstala in sem še cela prlimana) zdej sma 4 dni zapored jedla navadni jogurt in kruh kaj bom danes delala nmam pojma..... mogla bi možeku dvojne hlače skrajšat pa ne vem če bi mu jih al ne..... dokler niso skrajšane ostanejo nove ej punce a kej sexate? Jst bi kr naprej pa se mi zdi da me ma moj že pol kufer in to ne počnema prav pogosto.... men se bo pa sfuzlalo sej tud drgač mi je kr dost do sexa sam me tak muči če se možeku ne da.... sama pa premalo za to nardim tega se zavedam sam me je čist razvadu grem v hladilnik gledat kaj bomo papcali..... na poln želodec se ne da na sex mislt
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 9:52:42
|
|
|
|
petrap
|
uf katjuša sex ja...jaz dam tud dost na te stvari, sam moj pa ni tko zagret...tko da ga morm kar jaz napadt... sam če vidm, da se mu res ne da, tud men vzame voljo...pol pa pravim, pomagajmo si sami
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 9:57:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap uf katjuša sex ja...jaz dam tud dost na te stvari, sam moj pa ni tko zagret...tko da ga morm kar jaz napadt... sam če vidm, da se mu res ne da, tud men vzame voljo...pol pa pravim, pomagajmo si sami ja že sam vsak dan tist pomagajmo si sami tud ni neki ekstra ne vem zakaj majo vsi moške za neke sex manijake, ko pa pol vidiš da ženske več rabijo k oni.... sem pa misla da mam sam jst težave
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 10:00:57
|
|
|
|
Katjusa
|
aja pozabla sem pa nekaj povedat..... ker sma bolj težko zanosla sma bla pač precej tud aktivna in zdej k sem noseča k to res lahko počnem izključno samo iz užitka in ljubezni (nobana ne more rečt da ko si je želela zanost da ni kdaj prišlo da se ji ne da pa se je pol vseen potrudla- ker vedno razmišljaš kaj pa če je danes dan ko bi se prjelo) no in pomoje si je možek oddahnil zdej pa ni treba tak nujno in si bo malo odpočil do takrat da se dete rodi.... tud to je ena možnost
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 10:20:54
|
|
|
|
petrap
|
se popolnoma strinjam katjusa...prej je bila kar ena prisila, si kar mogu...sploh midva, ker sem imela tko neredno mens...zdaj je pa tko k je...očitno tud moj počiva ... ma kaj čmo...hormoni nas napadajo, me pa pol posledično možeke... ... florjan že čist okej? se še borita s sirupom?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 10:26:20
|
|
|
|
matineja
|
Pozdravljene februarčice! Hvala za lepo dobrodošlico. Ste prijetna družba, pa bom tud jst (oz. midve s pikico) kdaj počvekala z vami. Slišim, da mamo dosti skupnega. Tud jst sem nora na mandarine, moram še dokončat študij (4 izpiti pa diploma), upam, da bom čimveč nardila še letos, ker vem, da bom pol čist nora na pupo našo. Tist sem že zdej, sej sam čakam kdaj bo brcala.... Trebušček pa mažem z L Occitanovim balzamom za otroka in mamico, je s karitejevim maslom in brez škodljivih dodatkov, pa še fajn se maže. Opreme za dojenčka še nimam, raze neki cunjic, lupince, postlce. ... Ostalo bolj še ogledujem po trgovinah, da vidim sploh kaj obstaja in čemu.... No, sem že predolga....... Aja, pa iz MB sem. Pa čez 3 ure mam pregled.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 10:46:07
|
|
|
|
Katjusa
|
petra p ja florjan in jst mama še kr boje s sirupom.... je pač treba 10 dni 3x na dan tak da je kr huda in kr na bruhanje mu gre ko ga pogoltne.... mu je ornk nevzgravžen čeprav men s epa ne zdi tako napačen..... Matineja fino zrihtaj na pregledu.... a maš morfologijo? pa da nam ne pozabiš javit kak je blo kar se šole tiče je pa res najbolje čim več nardit ker pol je res norija in če nimaš varstva se sploh ne moreš učit.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 10:47:08
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro!!! matineja dobrodošla katjuša.......takrat bom v 28t in ker je vse uredu(je rekla da je zelo zadovoljna z nosečnostjo) ne rabim nobenega pregleda........rekla je da priporoča UZv 28t ampak je samoplačniški in sem mojga pogledala če bo plaču 60evrov in je reku da bomo prišli je pa kje sigurno ta UZ cenejši ker je moja g med dražjimi v sloveniji!! delat ga bom pa šla ker bom še enkrat uprašala za spol,in da vidim lego(zdej stoji na glavi) je pa res ober opazovat možeka ko se kar topi ob ekranu sem bla pa full "sitna"....skos sem jo spraševala kaj gledamo.....pač hočem vedet ker del telesa vidim sem bla pa učer zvečer tok zmatrana ko sem prišla iz šole da je kar joj........pa že v šoli me je začela zgaga pečt in me je skos dokler nisem zaspala ajvy.....kaj čem sem preverila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 10:58:43
|
|
|
|
Čebel@
|
samo da jaz pridem pa rata tišina
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 11:26:57
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro,.na hitrco se javim...nam internet ni delal, potem sem urejala fascikle s papirji...zdej pa grem počivat...ker me že orenk glava boli.... BAlonchy....jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vidiš to je zajtrk zame petrap---jst te čist razumem glede diplome...čeprav ,če si tak daleš prišla...pa le še malo stisni KAtjuša...mi ne ..in niti ne bomo do konca....mislim do 6 tednov po porodu.... MAtineja....fino zrihtaj na pregledu Majchy... ajvy.....kaj čem sem preverila če je res ena plus ena dva.... Tako...danes sem navsezgodaj TArji kupila kocke....ker imajo v BC akcijo.....zdej grem pa res počivčkat......pol pa že pupa pride domov
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 11:27:32
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 samo da jaz pridem pa rata tišina tišina je skoz....pisalna blokada
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 11:34:45
|
|
|
|
SALT
|
Pozdravljene. Zajtrk fenomenalen,nora tudi na sendvičke . Punce js bi vam malo potožila,mislim da mi hormoni nenormalno nagajajo.Moj cel dan dela,vidima se šele ob 19h zvečer,taščo imam poln kufer....in na koncu dneva k bi se lohka z mojmu lepo imela,se meni ulijejo solze,da tako ne morem,da.....takšna nisem bila nikoli Se tudi vam dogaja kej podobnega? hmmm...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 11:41:02
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy...........sem preverila obladaš punca salt........jaz imam dneve ko sem pač bolj na tleh in se hiter smeh spremeni v jok.....samo to je normalno pa tud moj se je že navadu ne sikeri se.....pridi čvekat tuki gor in sploh ne boš imela časa islit na hormone
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 11:43:38
|
|
|
|
petrap
|
salt mislim, da smo vse na istem glede hormončkov in vsega...sam jaz pol kar sama sebe mal okregam, naglas...če bi me kdo poslušou bi si tud mislu svoje ajvy - saj se bom potrudila...res bi blo neumno, da zdaj odneham...morm narest še preden grem rodit...tak imam namen...če ne prej se intenzivno lotim decembra, ko bom lepo doma...sem si zdaj namreč naredila plan, da delam sam še do 19.12. ... bo potem veliko lažje, ker bom imela samo to..pa tud mir bom imela... matineja - dobrodošla med nami...hitro čvekat, da nadoknadiš zamujeno... majchy - počivat, da boš v šoli lahko zdržala...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 11:43:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša...mi ne ..in niti ne bomo do konca....mislim do 6 tednov po porodu.... zakaj pa ne? zdej če je kak tehten razlog razumem sicer pa v nosečnosti se men zdi sex še boljši v prvo sma mi2 skos sam med 14 in 28 tednom ne k sem mela strogo prepoved... 4 tedne po porodu smo spet začeli in kr na polno k smo si želel še enkrat zanosit.... IZVIRNO SPOROČILO: SALT Punce js bi vam malo potožila,mislim da mi hormoni nenormalno nagajajo.Moj cel dan dela,vidima se šele ob 19h zvečer,taščo imam poln kufer....in na koncu dneva k bi se lohka z mojmu lepo imela,se meni ulijejo solze,da tako ne morem,da.....takšna nisem bila nikoli Se tudi vam dogaja kej podobnega? hmmm... jaz še dobro poznam to.... zdej je sicer drugače ker je možek okol pol 5 vsak dan doma... v 1. nos. je pa hodu omov okol 9 zvečer in ga nisem cel dan vidla..... sem misla da bom znorela sem kr jokala kak je prišu sem začela jokat in njega krivit da ga cel dan ni... pač je imel tako službo jst sem si pa želela da bi me cel dan za trebušček držal in brcike z mano štel take smo nosečke rade bi vso pozornost in največje navdušenje.... sevede je bil vesel da boma imela bebiko sam po celodnevni službi pač ni imel energije še za neko pretirano navdušenje, ki sem ga jst pričakovala.... jst sem sam jokcala za njim.... včasih še sama nisme vedla zakaj očitno to delajo hormončki....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 11:47:28
|
|
|
|
Čebel@
|
petrap.....kar bodi lepo pridna in naredi še do konca šolo.......je mučno ampak po porodu ne vem koliko se nam bo kej dalo drugač pa imam danes slovenščino in bom kar spala med predavanji
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 11:54:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 petrap.....kar bodi lepo pridna in naredi še do konca šolo.......je mučno ampak po porodu ne vem koliko se nam bo kej dalo drugač pa imam danes slovenščino in bom kar spala med predavanji sem misla da ji boš rekla da boš pridna ne pa da boš spala med predavanji kak vzgled pa si da se ne boš čez 7 let jezila k bo mali spal med slovenščino v šoli
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 12:19:30
|
|
|
|
sunny24
|
Dan al jutro, kolkrkoli. Napapcala sem se (nutela in kruh), pa mal sm pogledala kolk je plača pršla in sem prov zadovoljna z vsoto...Ah, se mi že smili kartica... Učeri mi je mama kupla en plišast kompletek in 2 une majčke, ko se s trakcom pr strani zavežejo...Kaj so že mako? No, kam pr bogu vtaknem to majčko dojenčku? A pod bodi al kam? Ja, sem full zelena na tem področju... Pol mam še eno vprašanje...sem včeri posnela s snemalnikom zvoka na PC srček od naše pikice, pa pol ko hočem poslušat, mi posnetek predvaja ampak ni zvoka...A mogoče katera ve, kaj bi lahko nardila, da bi ga slišala? Katjusa, ti k si bolj majstr, veš mogoče?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 15.10.2008 12:25:25
|
|
|
|
sunny24
|
Sem kar poslala, da ne bo spet "we are sorry"... Punce, kar dejte se potrudit in spravte skupi še teh par izpitov in dilplome, ker se splača!!! sex...mi2 sva prej full sexala. No, zdej se pa moj mal nazaj drži, po pravici povedano pa tudi meni ne paše neki full, da bi vsak dan. Verjetno delajo hormoni svoje... Verjetno smo se odvadla, k 3 mesece nisva smela sexat... matineja, dobrodošla in fajn zrihti na pregledu!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?