|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
15.10.2008 8:59:41   
oktavija
user posted image

Dobro jutro moje drage prijateljice!!!!

Vem da ste lahko opravičeno jezne name, ker me ni na raportih, ampak sem res skoz v gužvi, doma pa toko veste da je vse negotovosti, tako da nisem bila tukaj...

Zelo mi je hudo ker nisem v vspodbudo in oporo mojim soborkam in da nisem namenila nobene lepe besede....

Še enkrat se OPRAVIČUJEM VSEM BORKAM!!!!

Držim pestke za vse ki ste v postopku in vse ki čakate na pozitiven testek...user posted image user posted image user posted image user posted image  Še vedno sem vaša navijačica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz za enkrat ne grem naprej, dokler se stvari doma ne razčistijo in utrdijo!!!

Želim vam lep dan in vam pošiljam BIG HUGE!!!!!

user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
15.10.2008 9:14:28   
lara light
Draga Oktavija, lep post! user posted image
Verjameš, da se večkrat spomnim nate. Res. Potem pa se priklopim in misli mi okupirajo prisotne, akterke dneva itd...in ti mi žal uideš.
Kako sploh razmišljaš, nihče ni in ne sme bit jezen nate.user posted image

Želim ti poguma, razsodnosti, moči in energije, da boš in bosta rešila zadeve čimprej. Zaslužiš si spoštovanja, podpore in ljubezni.
Vso srečo in pridi še kaj pokukat!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
15.10.2008 9:18:24   
lana08
Dobro jutro drage moje,
HVALA vsem za čestitke ob mojem pridelku. Ste čiso preveč napisale in zato ne bom poimensko.

Sama se skoraj ne upam veseliti, ker se mi trebuh vedno bolj napihuje, (res veliko pijem, lulam pa ne tolikouser posted image ). Čutim špikanje v celotnem spodnjem delu trebuha. Ko se obrišem je na papirju rdeča sled. Mislite da je to zadosten razlog da pokličem na GK???

Seveda pa čestitke Goldy ter vse dobro vsem akterkam.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
15.10.2008 9:24:26   
jazzz27
Jutro!!

Goldy....čestitke iz vsega srca!!

Evo mene, jaz sem komaj malo skupaj prišla, čeprav ne še čist. Še vedno mal krvavim. Boli pa ko sto user posted image !! Stol ni ravno udobenuser posted image . Kot je že Ajsika poročala imam devet "eggitov"user posted image . Reško je bil super prijazen in nežen. Potrpežljiv. Očetovski. user posted image  Veliko foliklov je bilo praznih. Potem se je še nekaj vakum  zuser posted image user posted image in je blo kako špikanje odveč user posted image user posted image user posted image . Hvala naši "napredni" medicini za protibolečinske tablete....ker se mi bi že odsukalo!!user posted image

Hvala vsem za lepe želje in čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Moj je mal smrkal, da sva otroke kar v PO pustila!user posted image  Ampak nič zato, greva v petek nazaj po njih. Jaz upam na najboljše, da mogoče še kak eskimček rata!

IZVIRNO SPOROČILO: netka34

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem ravno govorila z jazzziko, je bila zelo pridna kokoška in znesla 9 jajčec user posted image ET ima pa v petek

Bravo jazzzzz (bjonda skraužlana??)
Zej pa nej se user posted image user posted image veselo zavrtijo v vročem tangu zuser posted image user posted image tvojega user posted image user posted image user posted image

Ne nisem bjonda skraužlana....kdaj si bila ti dol? Jaz sem bila prva v PO in šla druga not na punkcijo. Katera pa si bila ti?
Lasje nekje do ramen...rjavi z mal blond pridiha. Moj pa je velik fant z očali.

hvala za epe želje!!

Lep dan vsem...grem se mal razvajat....kaj priporočate?user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
15.10.2008 9:30:28   
bbpikica
Dobro jutro vsem. Najprej en velikuser posted image user posted image user posted image  vsem današnjim akterkam in držte se punce user posted image user posted image user posted image .

No sem polulala tisto palčko user posted image  pa je pokazala to kar sem že vedelauser posted image  nč ne bo še tokrat.user posted image   Torej Mismis lahko me daš na seznam čakajo na postopek:
5 IVF/ICSI pri dr Rešu upam pa da bom na vrsti nekje februarja.

Zarja,mismis, ledenka,miska73,gigi,reni,bambi,nokes,daisy,pikovit,lara l,lana08 in vse ki vas nisem omenila hvala ker ste navijale zame in trepetale z mano.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
15.10.2008 9:35:06   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Jutro!!

Evo mene, jaz sem komaj malo skupaj prišla, čeprav ne še čist. Še vedno mal krvavim. Boli pa ko sto user posted image !! Stol ni ravno udobenuser posted image . Kot je že Ajsika poročala imam devet "eggitov"user posted image . Reško je bil super prijazen in nežen. Potrpežljiv. Očetovski. user posted image  Veliko foliklov je bilo praznih. Potem se je še nekaj vakum  zuser posted image user posted image in je blo kako špikanje odveč user posted image user posted image user posted image . Hvala naši "napredni" medicini za protibolečinske tablete....ker se mi bi že odsukalo!!user posted image

Hvala vsem za lepe želje in čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Moj je mal smrkal, da sva otroke kar v PO pustila!user posted image  Ampak nič zato, greva v petek nazaj po njih. Jaz upam na najboljše, da mogoče še kak eskimček rata!

Bravo jazzz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
15.10.2008 9:35:15   
lana08
Bbpikica žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
15.10.2008 9:37:24   
Nikita***
 BBpikica user posted image user posted image user posted image , zgleda da je danes en tak trapast dan. Po ponedeljkovem in včerajšnjem mini izcedku sem se danes zbudila kot v klavnici. Groza user posted image ... Hudo je, ampak ni druge, kot glavo pokonci in v začetku leta v nov postopek. Sem se pravkar naročila k Zornu, upam, da ne bom spet kake 4 mesece čakala samo za napotnico. Ponavadi je ravno tako. Tako da - Mismis, tudi mene lahko daš na seznam čakajoče, 3 IVF GK LJ. Seveda ostanem z vami in stiskam user posted image , da boste čakajoče kaj bolj uspešne!

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
15.10.2008 9:39:00   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Bbpikica žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala lana08 tudi meni ampak sm zolzice že v petek iztočila, tako da sem se do danes že sestavla in ni bilo tako razočaranje kot prvičuser posted image . Ampak jaz verjamem da mi bo enkrat uspelouser posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
15.10.2008 9:41:07   
zarja1
BBpikica in Nikita full mi je hudo....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
15.10.2008 9:42:31   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***

BBpikica user posted image user posted image user posted image , zgleda da je danes en tak trapast dan. Po ponedeljkovem in včerajšnjem mini izcedku sem se danes zbudila kot v klavnici. Groza user posted image ... Hudo je, ampak ni druge, kot glavo pokonci in v začetku leta v nov postopek. Sem se pravkar naročila k Zornu, upam, da ne bom spet kake 4 mesece čakala samo za napotnico. Ponavadi je ravno tako. Tako da - Mismis, tudi mene lahko daš na seznam čakajoče, 3 IVF GK LJ. Seveda ostanem z vami in stiskam user posted image , da boste čakajoče kaj bolj uspešne!

Joj ne no Nikitauser posted image user posted image user posted image pa zate sem jaz tolk navijala, no če nisem zase user posted image user posted image  sam pa zdaj ko sem tvoj post prebralauser posted image user posted image user posted image . Želim ti da boš spet čimprej na vrstiuser posted image user posted image

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
15.10.2008 9:44:28   
lana08
bbpikica seveda ti bo ratalo

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
15.10.2008 9:45:14   
lana08
nikita tudi tebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
15.10.2008 9:45:43   
bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

BBpikica in Nikita full mi je hudo....user posted image user posted image user posted image

Hvala zarja user posted image user posted image user posted image  ampak zdaj pa navijam da se vsaj Reni pokaže user posted image  i nam polepša tole sredouser posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
15.10.2008 9:46:09   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bozza
No, pa še poročilo s pregleda: videli smo dve vrečki in dva srčka. En je sicer manjši od drugega, ampak je!

super Bozza!!!!! Čestitke za oba user posted image user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
15.10.2008 9:49:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Pismo, Zarja, prprav buče, da naredimo te naše RR-babuške noseče ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matr se trapast sliš, ampak lepo user posted image user posted image

GRETHY, JAZ BI TUD BLA user posted image .........

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
15.10.2008 9:49:30   
lara light
Ma ne nouser posted image ...žal mi je za obe.user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
15.10.2008 9:49:33   
mismis
bbpikica in Nikita***, full mi je hudo za vaju,en močen objemček za vaju

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
15.10.2008 9:53:15   
gigi1
Jutrčka punčke drage

BBpikica user posted image user posted image user posted image  saj ne vem, kako bi te lahko potolažila. Vem, da si bila pripravljena na tak rezultat, vseeno pa upala dokler si lahko. Všeč mi je, da is pozitivna in da takoj razmišljaš o novem postopku. Zdaj si pa oba preberita nasvete in se jih probajta čimbolj držat. Naj bo februar vajin mesec user posted image

Nikita ti tudi? user posted image user posted image user posted image  žal mi je lubica. K Zornu se pa lahko naročiš samoplačniško. Mislim, da je razgovor cca 40 EUR in boš hitro na vrsti. Vse ostalo gre potem na napotnico. To plačaš le, da skrajšaš čakanje. Držim pesti, da bo naslednji uspešen.

Bozza user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image user posted image . Naj oba bijeta naprej in se lepo razvijata. Brezskrbno in lepo nosečnost ti želim.

Larica še malo pa bo UZ. Vse bo Ok in bosta oba utripala 300/uro.

Pikovitka, Tassi in Dejzi me veseli, da ste se zmenile in da bomo kmalu navijali tudi za vas. user posted image  user posted image  user posted image

Noki hvala ker me razumeš user posted image . kako si ti?

Jazzika in Lana po punkciji je dokaj normalno, da malo krvaviš. Edino večje količine krvi so zaskrbljujoče. Bolečine naj kmalu minejo. Preberita si napotke zgoraj.

Hedi ja...si mi vse folikle prestrašila (spet user posted image ). No, kako je tvoj kolk?

Miška se slišiva danes.

Miška73 ti pošljem ZS s tel. št., da se ne bova zgrešili.

Mlinčka, a jutri boš mela cajt za kofe?

Gretka dej pliiiz ponovi recept za bučkov štrudel. Mam glih bučo doma. Mrbit se pa iz tega kej izcimi user posted image

Pija helou. Naj te današnje obveznosti ne okupirajo preveč in naj bo dan dober user posted image

Abra, Hope in Šukica sem spet uživala v vaših nasvetih user posted image  Tako je to. Skoz boste en korak pred nami in nam boste pol delile nasvete za nosečnost, porod, dojenčke user posted image  user posted image  user posted image

Oktavija lepo, da si se oglasila. Upam, da bosta kmalu uredila stvari.

Pupe drage lep dan vam želim.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
15.10.2008 9:56:11   
lana08
Gigi hvala, kako pa tvoje špikanje, jutri imaž že UZ user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
15.10.2008 10:01:32   
gigi1
Lana meni špikanje ne predstavlja problem. Sem prikriti mazohist user posted image . Mal me hormoni frkajo..no pa saj bo.

Ti pa lepo počivaj. Pazi, da ne boš kakšnih hitrih gibov delala in res veliko pij. Naj ti tvoj kupi kakšen čaj od koprive, ki odvaja vodo. Res si imela veliko foliklov zato je nevarnost HS večja. Pazi nase.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
15.10.2008 10:17:26   
jazzz27
user posted image user posted image bbpikica in Nikita***user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, kako mi je žal!!! Vem, da tudi vaju čakajo pikiceuser posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
15.10.2008 10:18:43   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: bozza
No, pa še poročilo s pregleda: videli smo dve vrečki in dva srčka. En je sicer manjši od drugega, ampak je!

super Bozza!!!!! Čestitke za oba user posted image user posted image .

Super, čestitke!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
15.10.2008 10:25:45   
bbpikica
JUHU evo jaz sem mela zdaj razgovor z ata Rešem. Ja sej svojim ušesom nisem mogla verjetuser posted image user posted image . Ata pravi: ja BB kolk sva pa midva stara? Joj morva pa pol pohitet da vas hitr skoz spraviva. Ja nč takoj januarja en teden pred pričakovano user posted image  se naročte pa gremo,takrat je še nekaj koncesijskih  pa vas bova not zrinla. Pa ne obupat se bova potrudla bova z najmočnejšo stimulacijo kolikor lahko poskusla.user posted image user posted image
Tko da januarja gremo v nov bojuser posted image user posted image , zdaj pa punce so dobrodošli vsi nasveti kaj naj z mojim do takrar počneva da tudi midva še maksimalno povečava možnosti.
Evo to je za zdaj to. Papa.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
15.10.2008 10:29:22   
gigi1
BBpikica  user posted image  user posted image  user posted image  za klic in  user posted image  user posted image  user posted image  za ata Reša, ki razume naša leta. Preberi si kaj je včeraj pisala Hope, ko je odgovarjala na vprašanja WP in poglej napotke

http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?