|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
15.10.2008 10:29:37   
Zvezdica
Jutro

BBpikica žal mi je za - ampak  SUPER za nov postopek v januarju. Sem le tvoj post utegnila prebrat.

Sicer za nazaj od včeraj ste spet napisale tok, da rabim ker nekaj časa.

Tako, vam poročam popoldne kako in kaj je bbilo an pregledu.
Gigi, ajsi noki,....itak da mu bom mahalauser posted image

Zarja, hvala za matija, sem takoj bolje, ker nam je hedi včer nalepla enga kosmatinca, da spat nisem mogla.user posted image

bodite pridne.

papa

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 15.10.2008 10:30:27 >

i belive i can fly....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
15.10.2008 10:30:26   
jazzz27
super bbpikica, fulllllllllllllllllll vesela zate!!!!! To bo pa res kmalu...supeca!!! Napotki kod Ajsikeuser posted image user posted image user posted image  Tale naš ata Reš zna res tako lepo presenetit!!! Kapo dol!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
15.10.2008 10:31:04   
Zvezdica
Oktavija.... drži se, mislimo nate.
pa javi se kaj vmes da vidimo kako je s tabo.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
15.10.2008 10:43:33   
zarja1
Super BBpikec!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
15.10.2008 10:57:29   
mojsonček
Aloha!

Pridno sem prebrala vse naklofano, še malo se uštulim v debato, nedajbože, da mi uspe zdaj spesnit kaj dolgega in me pol vn vrže...user posted image

Torej, ČESTITKE VSEM NOVIM NOSEČKAM! Šele zdaj vidim, da ste same LJ in jst edina Reškotova...
BOZZA čestitke za  user posted image user posted image  in želim, ti da oba ostaneta pri tebi vse dokler ne bosta pripravljena na crkljanje v maminem naročju

BP PIKICA IN NIKITA upam, da vaju tale neuspeh ne bo preveč potrl in bosta čim prej zmogli začeti z novim postopkom user posted image user posted image user posted image user posted image

ZVEZDICA IN KALINA dobro opravita danes!user posted image user posted image

RENI jst sem delala test 3 dni prej, ker mi je ata rekel, da glede na to, da je bil transfer 5. dan po punkciji se bo v krvi že videl hormon, če sem noseča. Potem sem na 15. dan le še preverila, če se hormon podvaja, tko da... čakamo, če se opogumiš... le javi kaj lepega, čim prej!

MIŠMIŠ kolk si ti pridna, pri vseh teh opravkih, ki jih imaš, še skrbiš, da je seznam vedno ažuren, SVAKA MAST!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

GRETHY, JAZ BI TUD BLA user posted image .........

ZARJA, ti ga serjes... sej siuser posted image , morš verjet v to...

Evo, zdej moram pa delatuser posted image  pa res se mi ne da, take bedne stvari mam za zrihtat, bljak! Sej vas pridno preberem vsake tolk cajta, ko mi znese v službi, doma zakomiram že pred 10 (kolk lažem... včasih kmalu po 8. uri-sej me je sram, k kdaj zaspim še pred sinetom in mata pol fantovski večer... ) in mi ne znese slediti...
Punce, pridne bodite, misli in voljo na +++++ naštimat in bo marsikaj lažje!

Lepe pozdravčke vsem skupaj, v mislih sem z vami, tut če se to ne vidi pogosto!

Čau!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
15.10.2008 11:00:27   
sonček33
Reni????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
15.10.2008 11:07:37   
jazzz27
sonček, kdaj prideš mal prebuckat na dolenjsko, pri nas je taka meglauser posted image user posted image . Kaj bomo danes kuhali?user posted image (vprašanje je zelo resno)user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
15.10.2008 11:09:52   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

sonček, kdaj prideš mal prebuckat na dolenjsko, pri nas je taka meglauser posted image user posted image . Kaj bomo danes kuhali?user posted image (vprašanje je zelo resno)user posted image

in resen odgovor je: špegati bolonese in zelena solata

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
15.10.2008 11:10:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
ZARJA, ti ga serjes... sej siuser posted image , morš verjet v to...

joj draga iz tvojih ust v uresničitev.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
15.10.2008 11:11:23   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Mi pa telečje naravne zrezke in topel brokoli v solati.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
15.10.2008 11:11:46   
Pija76

To sem jaz včeraj! Kaj čmo res danes?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
15.10.2008 11:12:31   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

in topel brokoli v solati.

kako pa to narediš? Razen da ga skuhaš?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
15.10.2008 11:14:26   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

in topel brokoli v solati.

kako pa to narediš? Razen da ga skuhaš?

Topel je nama ful boljši kot hladen. Nič posebnega...nacvetkam ga in zabelim s soljo in česnom, olivnim (včasih bučnim) oljem in kisom

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
15.10.2008 11:15:34   
sonček33
Evo, zdejle sem posijala tukaj pri nas in že hitim še k vam. Čez kakšne pol urce bom tam.

Jaz sem včeraj pire in čežano, danes pa lazanja in solata, jutri pa špageti v voku po kitajsko, v petek pa štruklji.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
15.10.2008 11:15:52   
netka34
Jazzzzz, ne, sm zarila...sm mislna, d si bla v Lj. Vse ok! Drži se, js pa pestke zate!!user posted image

Bpikica,B pogumno naprej!! Drži se, sej smo korenine!!!

Nikita, tudi tebi user posted image , bodi močna!

Bozza, o, ti srečka!! Uživaj in čimmanj slabosti ti želim!!

O, Lari, ti pa ju3...matr, kr s tabo bi šla!! Pol bi vidla poplavo solz v živo!!!!user posted image user posted image user posted image

Oktavija, sm prow zadovoljna, d si se tako odločila, in želim ti, da razčistiš stvari čimprej. Ker šele ko ena vrata zapreš za sabo, se ti lahko odprejo nova! Al pa vsaj okno!!user posted image user posted image

Reni??? Smo na trnih, a ne vidiš???user posted image

Ja Miška 73, ni problema, pa sej ni rečeno, d se ne vidiva več!! Ti bom kej lepega zacoprala, saj ta mesec imam še posebno moč!! Sploh, k si moja letnica!!user posted image user posted image user posted image Sam benti, mi je pa res žou za kafečke....

< Sporočilo je popravil netka34 -- 15.10.2008 11:17:18 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
15.10.2008 11:18:47   
netka34
Oh, Sonček, že kuhaš?? Js sm kumi kofe dol spravila. Pr nas bojo pa jajca pa pir!!user posted image user posted image user posted image za kosilo in večerjo hkrati!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
15.10.2008 11:21:01   
netka34
Gigi, zlata, kako si ti meni? Ju3 se greš pokazat, ane? Ti želim vse črno, pa lih prow veliko, kukr mora bit! Prav tako Mlinčki! Pa lepo jo pozdravi, če se bosta vidle!user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
15.10.2008 11:21:19   
sonček33
Netka  - točn tko - jajca jeje pa pir čez za poplaknit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
15.10.2008 11:23:45   
gigi1
Ooo Netkič moj user posted image  hvala. Upam, da res...čeprav sem čist zemeljska in vem, da se bo treba še kej srečat z dildokamerco.
Kako si ti? Je menopur ublažil s-fact in je glava bolje?

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
15.10.2008 11:25:19   
sonček33
Gigi - jutr bo vse štimalo!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
15.10.2008 11:27:26   
bbpikica

super bbpikica, fulllllllllllllllllll vesela zate!!!!! To bo pa res kmalu...supeca!!! Napotki kod Ajsikeuser posted image user posted image user posted image  Tale naš ata Reš zna res tako lepo presenetit!!! Kapo dol!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mene iz trgovine. Ja jazzz me je ata res presenetu sploh ko je reku da mu nebi slučajno zdaj obupalauser posted image user posted image user posted image . Zna bit včasih res taprav ata.Vidiš Kruce fiks včasih je pa Reš tud čist taprav user posted image  sploh če vidi da se tudi sam trudiš in aktivno sodeluješ.

Zvezdica tud jaz sem vesela da grem spet tako hitro v nov boj. Bravo ata Rešuser posted image user posted image user posted image

Moj sonček sam že pozabla na neuspeh in sem že vsa naspedirana za nov postopek ki bo prec glede na to da bo do konca leta tolk ene gužve 31.noč čarovnic ( jaz vsako leto ful buč naštimam pol pa sosedje hodjo v špijunažo he heuser posted image user posted image user posted image ) pol1. november pol je pa tko že veseli december pol pa januaja špikiceuser posted image user posted image user posted image  in februarja bom spet trepetalkauser posted image user posted image user posted image

Gigi hvala za naslov nasvetov sem ga že v priljublene skopirala pa še v računalnik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
15.10.2008 11:32:43   
bbpikica
Joj Zarjica tebe čist pozabla user posted image  sorry jaz sem prepričana da si ti med našimi novimi srečkamiuser posted image , pa za Reni tud sam nč nam noče javt lisičkauser posted image , a si lulala?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
15.10.2008 11:34:54   
sonček85

tudi pri nas bomo to jedli

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
15.10.2008 11:35:02   
netka34
No, Zarja, kdaj ti kej lulaš??user posted image

Reni pa je po moje šla kar na krvnega, in zej si grize nohtke, ko čaka na izvide...al pa veselo zapravlja po štacunah...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
15.10.2008 11:42:38   
netka34
Drgač pa drage moje....včeraj je padla prva kombinacija...ne morm rečt d ne boli...bom od danes naprej brezpogojno mojga zadolžila, d to opravlja, ker najhujš mi je sami sebi delat bolečino....

Včeraj je bla lunca okrogla in ko sem peljala zvečer user posted image user posted image na sprehod sem mal mantrala proti njej....neki je mežikalo, ma glede na to da so napovedali neke nezemljanske obiske, bogtivedi, kaj je blo tisto...user posted image user posted image user posted image

Zej je pa že cajt, d grem mal risat, kr kdo mi bo kuhno plačal čene!?!?
No, kej pametnega napište, kako lepo novičko prlepte, drgač se pa mejte lepo vse lepotičke, ki ste večalmanj tle gor!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako sploh pride otrok na svet?
Že od osnovne šole vam je najbrž precej jasno, kako se naredi otroka. Pa vendar, vprašajmo se, kdaj se proces v resnici ...

Zanositev po splavu
Anjuša

Ali ste imele po splavu(ne po spontanem splavu) v naslednji-ih nosečnosti težave?

Ne (84%)

Da, zelo hude (8%)

Da, vendar manjše (7%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!