|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
14.10.2008 11:07:28   
martinca
lusa, user posted image user posted image user posted image da čimprej mine kašelj.

slavljenčki vse naj.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
14.10.2008 11:09:45   
martinca
aja pa še to sem pozabila. a ste vedele da imajo v Mullerju 6 body-ev za 7,97€. sem že poslala svakinjo da gre med malico gledat.user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
14.10.2008 12:35:23   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
vaney- jaz sem bila na predavanju zobarja med nosečnostjo. Rekel je, da lahko čistimo z gazico ali pa z ščetko. Midve imava malo  ščetko. Sicer ni najbolj navdušena, ker ji rastejo zdej zgornji zobki ampak jaz kar vstrajam. In seveda samo vodo. Dokler ne znajo izpljunit zobne paste je ne smemo uporabljat.

Jaz sem ji naročila vzorček paste First teeth, ki naj bi bila za user posted image od 4 meseca naprej. Ji dam itak ful malo, samo za okus. Se jo pa dobi v lekarni in jo bova šli iskat.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Sem se že vstrašila, da je spet cela gora za prebrat, potem pa vidim, da so pri smetarčkih spet zaposlovali za določen čas user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Daša user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
aja pa še to sem pozabila. a ste vedele da imajo v Mullerju 6 body-ev za 7,97€. sem že poslala svakinjo da gre med malico gledat.user posted image

Bom šla pogledat, čeprav jih imam dost. Po moje so s kratkimi rokavi, ker so bili zadnjič tudi.  Hvala za info.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
14.10.2008 12:52:54   
martinca
samo za info pa povem, da jih je v Mariboru zmanjkalo. 

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
14.10.2008 13:41:16   
koala
lusa pozdravite se!!!!!!!!!!!!

Zobke midva umivava z nenodent zobno pasto, mu je pa dam samo za vzorec.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
14.10.2008 14:22:08   
mml
Tako drage moje ženskice, zdaj je pa vse naročeno in plačano, dva paketa sta že menda na poti, na dva še čakam, da jih pošlejo...ko bo kaj novega, vas pa seveda obvestim...

Matic je danes tečen, da je grooooooza. Ponoči je slabo spal, ker se mu pe vedno malo maši nosek, pa še Manca je uletela sredi noči in ga zbudila...tako da je bil po tem ene pol ure buden in je brundal in godrnjal...je dopoldan spal od 11.30 do 12.45, pojedel sadno kašico in bil tako tečen, da sem ga dala nazaj v posteljo in zdaj je tišina, tako da domnevam, da spet spi...

...mu je pa enkrat v teh dneh zrasla zgornja desna enka, tako da ima sedaj 3 zobke...

Jakob, Jonas, Luka, Viviena
user posted image

zobki jaz jih Maticu umivam s krtačko in zobno pasto First teeth, ki je narejena na osnovi melčnih encimov in je namenjena prav dojenčkom 

< Sporočilo je popravil mml -- 14.10.2008 14:25:54 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
14.10.2008 14:41:04   
Intruder24
martinca hvala, tudi tvoja avatar je super lep user posted image .

sani Vid še pije AM zvečer z 3 žličkami riževe kašicee 210 ml, ob 4 zjutraj okoli 210 ml in pa zjutraj ene 180 ml. Kakor kdaj! Palačink pa še ne je, ker še ne pije mleka!

Luša user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
14.10.2008 14:57:35   
mml
martinca sem pospravila kuhinjo samo zate user posted image

user posted image

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
14.10.2008 15:13:39   
nana35
sani,res je prav,da si vzameš čas za prijateljico,jaz si bi tudi.Te čisto razumem,ker mi s s estričnamain njenimi starši,se pravi teta in stric, ne da nismo v dobrih odnosih,pač pa se sploh ne obiskujemo in videvamo,vse se zgodi čisto slučajno,vsa srečanja so naključna,tako da vem,kako je to. Meni pa HB nihče tega ne očita,ker pač enostavno tako je od nekdaj.
Palačinke pa smo mi že jedli.

Midva sva se potepala po mestu in komaj zdaj prišla,HB da imam že kuhano.
Malo sva zapravljala in se sprehajala,ko je tak lepi sonček.

Lunca,ravno jutri grem po zaščitne stopnice v Graz,bom videla,če jih bom našla,ne bom pa šla samo v Ikeo,ampak še kam drugam,če jih ne bo.Če jih pa res ne dobim,pa jih bom kupila pri nas.

ursulina,pri nas je bil vpliv polne lune tudi prisoten,javkanje in stokanje skoraj vso noč do jutra.

martinca,grda slika je tista s kombajnomuser posted image .A si se vstrašila,da Patrikova?
Bodyji pa bodo šele v četrtek,za rezervo idi v petek,sem bila danes tam in jih še nimajo,toliko v vednost.

Lusa,hvala za besede glede umivanja zobkov,saj vem,da imaš prav,ampak sem mislila,dokler jaz skrbim za njegove zobke,naj bodo umiti.Potem pa ni bil takšen greh...user posted image

Sunny m.mi uporabljamo pasto in ščetkico od First teeth,Klemen jo ima rad.

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
14.10.2008 15:20:10   
klepetka
dan,

kako lep danuser posted image .
Lana pa takoooo zelo sitna danes, tako da očitno luna vpliva na tele čmrlje. Pa dopoldne je spala sam pol ure in posledično je bila še bolj sitna.

Moram pa še tuakj javno pohvalit nano, ker mi je tako natančno, v detajle opisala potek, kako se slika zmanjša.Res se je potrudila, do pike vse točno napisat. In glede na napisano, sem bila sprva mnenja, da mi ne bo niklo uspelo; no v prvo mi je user posted image user posted image .Hvala,  nanauser posted image

mml, super za pošiljkouser posted image .Zlata siuser posted image

zdaj pa so počasi začeli kapljati domov, zato moram po hitrem postopku zaključituser posted image -zaenkart

samo še

JAKOB, JONAS, LUKA, VIVIEN IN ANA KAROLINA VSE NAJBOLJŠE

user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 14.10.2008 15:21:09 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
14.10.2008 15:58:28   
martinca
mml, hvala za slikice tvoje kuhinje. in je zelo lepa tudi.

nana, jaz bi pa s tabo šla v Ikeo?user posted image samo ne me vprašat kaj rabim...nič.
ni mi bilo jasno za katero sliko misliš, da je bila grda. meni je pa taka srhljiva, ker res grozno zgleda ko se tako od spredaj srečaš s kombajnom. pa še tako ima spredaj za žet kot da ima velikanske zobe in te bo vsak čas pojdel.user posted image
za body-e pa vem, ker mi je Irena šla gledat in je rekla da jih dobijo šele v četrtek.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
14.10.2008 19:52:55   
martinca
halooooo!

zdaj sem prišla dvakrat tu gor pogledat če res prav vidim, da že od 16 ni nobena gor pisala. user posted image kam pa ste šle vse?

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
14.10.2008 19:58:11   
Lunca1
ne vem kam user posted image , jaz prebrala sem, pisala pa res ne

smo kupili tako ograjico kot sem napisala, skupaj s prevozom pride 55 EUR. Se mi zdi kar v redu cena.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
14.10.2008 19:59:32   
Lunca1
aja naša bo črna, ker je bila 15 eur cenejša - jo bomo pobarvali na modro

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
14.10.2008 19:59:48   
limma
Hej, martinca,
jaz sem tu user posted image pa tudi ne bom več dolgo za računalnikom. Sem utrujena in grem spat - pa eno ta veliko Milko sem pojedla - celouser posted image user posted image Ne nobenmu povedat, da ne bom izpadla požrešna user posted image Sicer pa rabim energijo, da Nežo dvigam, nosim po stopnicah v drugo nadstropje,.... in vse ostalo user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
14.10.2008 20:02:25   
limma
Lunca, super za ograjo user posted image

Pozabim povedat - da imamo že od sobote tretji zobek user posted image , četrti bo pa čez dan, dva tu user posted image

Iz nosa mi kaplja, skoraj na tipkovnicouser posted image , tako da res najboljše, da grem v posteljo brat in spat.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
14.10.2008 20:05:49   
mala pikica
Pa je res nekam sumljivo mirno tukaj. Zatišje pred nevihto user posted image
vaney z Gašperjevo kožo ni bilo težav odkar sva bila pri alergologinji user posted image Sem res vesela. Pa ni razlog obisk pri zdravnici, ni nič takšnega naredila, kar bi mu pomagalo. Res je, da sva pri njej dobila Elidel in če se kdaj pojavijo kakšni izpuščajčki, mu namažem. Ampak mislim, da so bolj vročinski kot pa kakšna alergija. Midva na srečo nimava nobene reakcije po nobeni hrani. Tudi kravje mleko že kar nekaj časa uporabljamo, pa skute, jogurte in podobno. Ja, je pa res, da je velikokrat tako, da starši sami ugotovijo, kaj otroku ne odgovarja.

Gašper spet ni hotel večerjati user posted image Nekaj moram ukreniti s to flaško, čeprav mi ni najbolj včeš, da se bi v spanju najedel. Ampak jaz ne vzdržim več zbujanja na eno uro zaradi njegove lakote. Zdaj sem mu naredila benko v flaško in je vsega spil. Moram še samo stvar nekako zgostiti, da bo bolj sitostno. Sem poskusila keksolino, pa noče.

Jutri pa grem v Ljubljano. Grem na faks k mentorici, da se dogovoriva za naslov diplomske naloge user posted image Pa grem v službo pogledat, da vidim, kakšno je stanje, pa malo v knjižnico, pa za prijatelj po voziček v Peg Perego, pa še našo ljubljano moram poklicati, če bi se lahko kje dobile, ker ima pravljice in pesmice zame user posted image Bom imela pravi izletniški dan user posted image

Zdaj pa grem v kopalnico, potem pa še malo knjigo brat.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
14.10.2008 20:09:47   
limma
mala pikica, prosim, preveri, če si dobila ZS. Mi internet nekaj nagaja in me stalno ven meče user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image za Gašperja, da tako pridno je user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
14.10.2008 20:12:57   
TRIŠ
Sedaj pa da se vsaj pofočkam,ker vsak nekaj preberem potem pa me nekdo zmoti in  vse zopet od začetka,ampak se je preveč nabralouser posted image .Vse slikice so krasneuser posted image user posted image user posted image ,vsi slavljenčki vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image in vsi bolančki pozdravite seuser posted image user posted image user posted image .
Sedaj pa upam da mi bo uspelo vsaj nekaj prebrat

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
14.10.2008 20:12:58   
limma
m. pikica,
zdaj pa berem, da ne je več tako pridno user posted image no, saj to je samo danes, jutri bo boljše user posted image Kaj pa, če mu daš maloi rižka v mleko?

Dobro zrihtaj jutri!

< Sporočilo je popravil limma -- 14.10.2008 20:16:00 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
14.10.2008 20:19:08   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

Tole pa preveri in me obvesti prosiiim

mml
lepa kuhinjauser posted image

zobki mi jih ne umivamo in jih tudi ne bomo do enega leta jih jaz čistim samo s krpico-pleničko.

No pa moram it ker se kregajo in kričijo da je joj,atija pa ni da bi naredil miruser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
14.10.2008 20:33:56   
Alfabeta
Čer!

Men se pa danes ne da pisat, kar nekaj samo brskam po netu, ko ena kura...

Mah pridejo taki dnevi....Saj bo boljš sam da luna mine

Lep večer naprej in mirno noč!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
14.10.2008 21:09:39   
sani1
Ja danes je pa res luna kriva...

Tudi meni se ne da pisat. Moram še smeti odnest pol pa grem pod tuš in gledat Hausa. Sicer dvomim, da ga bom videla bom najverjetneje kar lepo zaspala zraven...user posted image

nana- ja sem ravno danes ugotovila, da bom tudi jaz počasi prekinila odnose z vsemi, ker to nikamor več ne pelje. Sem danes kolegici, ki ima otroka z posebnimi potrebami rekla, da je mali bošček. Dobro namerno, ker pač v tistem trenutku niti nisem vedela kaj ji naj rečem. In mi je ona odgovorila, da ni nič bogi in da kaj jaz vem kaj me še čaka, ker je lahko pa Manja narkomanka in bom imela jaz še večje probleme. Me je tako prizadelo, da ti ne morem povedat. Da sem se samo poslovila in šla domov.

Res je nikoli ne veš kaj te čaka v življenju. Za nič nimam garancije. Ampak jaz vedno gledam pozitivno na vse in ker sama nikomur ne želim nič slabega mislim da so potem vsi ljudje dobrega srca. Pa sem se že velikokrat zmotila.

Tako je to...

No pa sem zabluzila spet...

mml- super, da copatki že potujejo...

Nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
14.10.2008 21:11:56   
sani1
Sem si skuhala metin čaj in dodala malo medu, da se pomirim. Probajte pomaga! Meni že deluje...user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res grem spat.

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
14.10.2008 21:34:44   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Moram pa še tuakj javno pohvalit nano, ker mi je tako natančno, v detajle opisala potek, kako se slika zmanjša.Res se je potrudila, do pike vse točno napisat. In glede na napisano, sem bila sprva mnenja, da mi ne bo niklo uspelo; no v prvo mi je user posted image user posted image .Hvala,  nanauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image klepetka!Sem mislila,da sem preveč zakomplicirala,pa da se ti itak ne bo dalo.Me pa veseli,da ti je uspelo v prvo!!

mml,hvala za trud glede copatkov seveda.Res super lepo da si se potrudila in upam,da če bom kakšne še v bodoče potrebovala in jih želela kupiti,da se bom lahko obrnila nate.

user posted image
mml,In tvoja kuhinja je res lepa,se martinca verjetno ne bo mogla odločiti,katera je najlepša.

martinca,glede A sva se že itak zmenili,a si pogledala tisti mail,kjer si iskala tri enake podrobnosti??Ta slika je šele srhljiva...user posted image Midve s klepetko sva obe bili tik pred infarktom.

lunca,tole za ograjico je super cena,celo s prevozom.

limma,user posted image za zobek.Klemnove dvojkice pa so že zelo lepo zunaj.

mala pikica,kaj pa si poskusila čokolino v flaško ali pa navadne riževe kosmiče,tiste,s katerimi smo začeli??

triš,jaz pa zobke umivam s tisto mehko krtačko za na prst,ki se dobi v kompletu z zobno pasto First teeth v lekarni,Je čisto rahla ali kako naj se izrazim in res zelo mehka in nežna.Pasta pa ima okus po jabolkih in banani, tako da si Klemen kar rad umiva zobke.Meni je delal celo paniko s krpico,ni si dovolil obrisati zob,tako da sem mogla izbrati krtačko.

sani,ah ti pa res nimaš sreče,da te tako napadejo.No,mogoče mamici res ni pasalo da si njenemu otročku rekla tako,ampak ni se smela tako burno odzvati na to.Sicer pa jaz mojemu pikecu tudi rečem da je bogi revček,če se vdari ali kaj takega.Kaj nas še čaka,pa še bog ne ve.user posted image Pa HB da mi tudi ne in je življenje takoj lepše.Nič ne maraj,saj ti veš,da nisi slabo mislila.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.