nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Moram pa še tuakj javno pohvalit nano, ker mi je tako natančno, v detajle opisala potek, kako se slika zmanjša.Res se je potrudila, do pike vse točno napisat. In glede na napisano, sem bila sprva mnenja, da mi ne bo niklo uspelo; no v prvo mi je .Hvala, nana klepetka!Sem mislila,da sem preveč zakomplicirala,pa da se ti itak ne bo dalo.Me pa veseli,da ti je uspelo v prvo!! mml,hvala za trud glede copatkov seveda.Res super lepo da si se potrudila in upam,da če bom kakšne še v bodoče potrebovala in jih želela kupiti,da se bom lahko obrnila nate. mml,In tvoja kuhinja je res lepa,se martinca verjetno ne bo mogla odločiti,katera je najlepša. martinca,glede A sva se že itak zmenili,a si pogledala tisti mail,kjer si iskala tri enake podrobnosti??Ta slika je šele srhljiva... Midve s klepetko sva obe bili tik pred infarktom. lunca,tole za ograjico je super cena,celo s prevozom. limma, za zobek.Klemnove dvojkice pa so že zelo lepo zunaj. mala pikica,kaj pa si poskusila čokolino v flaško ali pa navadne riževe kosmiče,tiste,s katerimi smo začeli?? triš,jaz pa zobke umivam s tisto mehko krtačko za na prst,ki se dobi v kompletu z zobno pasto First teeth v lekarni,Je čisto rahla ali kako naj se izrazim in res zelo mehka in nežna.Pasta pa ima okus po jabolkih in banani, tako da si Klemen kar rad umiva zobke.Meni je delal celo paniko s krpico,ni si dovolil obrisati zob,tako da sem mogla izbrati krtačko. sani,ah ti pa res nimaš sreče,da te tako napadejo.No,mogoče mamici res ni pasalo da si njenemu otročku rekla tako,ampak ni se smela tako burno odzvati na to.Sicer pa jaz mojemu pikecu tudi rečem da je bogi revček,če se vdari ali kaj takega.Kaj nas še čaka,pa še bog ne ve. Pa HB da mi tudi ne in je življenje takoj lepše.Nič ne maraj,saj ti veš,da nisi slabo mislila.