|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 14.10.2008 23:12:07
|
|
|
|
Blacky30
|
Ful lepe fotke s čolnarne. Pa nisi ti, gorska roža, ravno rekla, da ne moreš priti?? Inigo, čestitke atiju za diplomo!!!! Pa super, da sta se imela tak fajn. Če sta bila v MB, sta si privoščila savno za 2 v Oazi miru?? Al sta šla to v Velenju? Samo, da sta se imela fajn in da sta se konkretno našvicala. Flower, naša vedno poje enako, 130 ml. Mi je P zadnjič rekla, da ji na obrok na 3 ure ne smem dajat več kot 120 ml, da je čisto dovolj. Pa se tega držim, pa tudi joka ne po končani flaški, tak da očitno ima dovolj. Samo enkrat zjutraj je začela jokat, pa sem ji še naredila, pa je skupaj pojedla 160 ml. Jaz mislim, da ga lačnega ravno ne moreš pustit. Če bi Teja jokala, bi ji sigurno dala več. Auroraa, čestitke za obletnico poroke!!!! Pa ful lepo praznujta, jutri pa poročaj, kako je bilo. Glu na kubik , jaz ji počešem temenca na mečavi, čisto nežno. Pa gre. Liju, tortica je iz Pohorske kavarne, okus pol čokoladna, pol borovničeva. Imam slikan še profil, samo na tastovem fotkecu, ki pa ga še ni prinesel, da bi slikce dol potegnila. Itak pa je bila božanska. Cena pa 43€, je pa predvidena za 16 kosov, seveda njihovih, gromozanskih, mi smo jih veliko več ven dobili. Je draga, ampak, ker smo imeli krst v ožjem krogu, sem pa rekla, da si bomo pa vsaj res dobro torto naročili. Nočno previjanje, ga ne prakticiram, razen v primeru kakanja. Je pa plenička zjutraj mokra, ni pa ful ful mokra, da bi bilo kaj premočeno ob straneh ali kaj takega. Pri Nejcu je bilo veliko bolj, ker je pij ogromno čaja. Res je danes kar zatišje tu gor, ne morem verjet, da sem na tekočem s komentiranjem.
|
|
|