|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 23:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ojoj, čer zdej sem se pa prav zamislila, kaka čveka sem, da sem takoj pogrešana, če se kak dan ne javim pravo iskalno akcijo ste izvedle. še sploh nisem šla k zdravniku, vztrajno ignoriram svoje probleme, se pretvarjam da jih ni, ker sem zadnjič prebarala 11 strani na enem forumu o koloskopiji in em... no z eno besedo, BOLI. Jaz pa mam dost bolečine zaenkrat. Ma bom očitn lepo čakala, da se res kej zgodi, da se spravim... Šla pa naj bi k zdravniku to sredo, ko ma moj dopust in imava tut ORL za Lukca. Mah ne vem, bomo vidli... Še zbiram pogum. Ps... prosim ne mi pisat naj grem, ker morm sama strah zgubit. je pa tko, čez vikend tak nikol kej ne pišem tle gor, danes sem vas pa zjutraj še nekaj brala, pol sem mal "pozabla! na forum, celo popoldne smo se potepali (sem srečala tudi našo sandrine in njenega tiana ), pol sem pa šla že kr ob 7 z lukcem spat, ker sem bla zaspana. in veeeeednoooooooo vzamem poleg telefon, ga dam k glavi, da mam potem za uro gledat, danes pa ga kot zakleto nisem našla... zdejle se pa mal predramim in kaj neka luč posveti vsake tolk časa nekje pri mojih nogah (telefon ma opcijo, da flasha, če dobim sms al pa kdo kliče) in sem bla fuuuuuuuullll presenenečena pozitivno, da ste mislile name in sem se prav potrudla, da tole napišem, preden grem nazaj spat.. res ste zlate punce. hvala za skrb! aja pa za objemčke tak zdej pa grem v posteljo nazaj. ps. pa pustmo zdej moje zdravje prosim, ker sem vas čist okupirala s tem in ni kul, da se okol mene vrti vse, ker že tko preveč paničarim. sem ravn razmišljala, da včasih nisem paničarla... pred rojstvom lukca, bi mi lahko pol noge manjkalo, pa mi ne bi blo tolk sile, ko mi je zdej, ko kr neki razmišljam.. pa kje bo lukec, če se bom slabo počutla, pa to pa ono... služba mamice je čisto mevžo nardila iz mene ajde punce, če bom v sredo šla oziroma ko dobim prve izvide (itak se bom prej ali slej mogla spravit, ker me telo vztrajno opominja, da nism ok), vam javim, obljubim, do takrat pa prosim pustmo to(vem da sem sama zagnala paniko ) a se nisem že stokrat poslovila? papap
< Sporočilo je popravil lunica24 -- 13.10.2008 23:41:44 >
|
|
|