|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 23:08:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
13.10.2008 23:10:22   
dzanika
No zdaj pa grem tut jaz počasi kosti spočit. Sem dočakala user posted image   zdej pa lahko grem. user posted image
NOČKO

Neposredna povezava do sporočila: 2902
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 23:17:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2903
13.10.2008 23:26:16   
tims
Evo, moji trije so v pojstli in pridno spijo, jest pa vas čekiram. Moram nadoknadit cela dva meseca in pol user posted image .

Blacky, verjemi da nisi edina kar se spolnih odnosov tiče. Mene bi verjetno z vsemi štirimi že v samostan sprejeluser posted image . Po porodu itak da sploh še nisva, ker nisem smela. Konec septembra sem imela kontrolo, kjer mi je dal zeleno luč user posted image  in moj sicer bi, pa mogoče jaz tudi, pa nimava kje user posted image . Sej bo stanovanje kmalu, pol pa bouser posted image . No, med nosečnostjo sva pa samo dvakrat: zadnje dva dneva pred porodom. Tud nisem smela, ker sem imela krvavitve.... Mogoče tudi ne bi bilo narobe, če bi, pa se nisem upala reskirat. Po moje se je že zaraslo vse skupaj user posted image

Majuska, ja, za tiste tablete sem tudi jaz že slišala od punc, da jih dajejo, če si ženska res želi dojit. Ne vem pa, kako osebje ve, katera je touser posted image . Kakorkoli, jest sem vesela, da sem jih imela, ker drugače vprašanje, če bi imela toliko mleka, da bi se lahko samo dojile.

Ne vem katera je spraševala o oblačilih za ponoč. Jaz našo Nino oblečem v body brez rokavov in pižamco brez stopal, potem pa take malo večje copatke in pokrijem jo s kovtrčkom. Roke pa naši nič ne gledam, ker ima skoraj ves čas mrzle.

O GH... imam isto mišljenje kot Blacky. Meni je P rekla, da lahko začnemo kakšne 14 dni pred dopolnjenim 6 mesecem. Mislim da bom počakala, da jih bo dopolnila, pol pa počas. Sej jo bo potem cel življenje žvečla, dojila se bo pa samo teh par mesecev. No, jaz upam, da jo bom user posted image .

Zdej grem pa počas vodoravno. Se moram naspat za jutri. Komi čakam.

Želim vam dooooolgo noč spanjauser posted image .

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
13.10.2008 23:31:21   
lex
neboglasnica super fotke, zdaj bom pa komaj čakala na 2.11user posted image

netki - raport kje si naročila tole torto????????????? februarja morem nujno vedet, za Aleksov RD. pa vse najboljše Žigi za njegov rojstni danuser posted image

lunica se ni nič javilauser posted image user posted image

blacky ena je resno vprašala kako inkaj z GH

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 23:31:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2906
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 23:33:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2907
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 23:35:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2908
13.10.2008 23:38:19   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska, ja, za tiste tablete sem tudi jaz že slišala od punc, da jih dajejo, če si ženska res želi dojit. Ne vem pa, kako osebje ve, katera je touser posted image . Kakorkoli, jest sem vesela, da sem jih imela, ker drugače vprašanje, če bi imela toliko mleka, da bi se lahko samo dojile.

Ej ne vem, očitno sem ravno prav jamrala, da so mi jih dali ... niso nič komplicirali user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
13.10.2008 23:39:10   
Anonimen
ojoj, čer user posted image

zdej sem se pa prav zamislila, kaka čveka sem, da sem takoj pogrešana, če se kak dan ne javim user posted image pravo iskalno akcijo ste izvedle.

še sploh nisem šla k zdravniku, vztrajno ignoriram svoje probleme, se pretvarjam da jih ni, ker sem zadnjič prebarala 11 strani na enem forumu o koloskopiji user posted image user posted image user posted image in em... no z eno besedo, BOLI.
Jaz pa mam dost bolečine zaenkrat. Ma bom očitn lepo čakala, da se res kej zgodi, da se spravim...
Šla pa naj bi k zdravniku to sredo, ko ma moj dopust in imava tut ORL za Lukca. Mah ne vem, bomo vidli... Še zbiram pogum.
Ps... prosim ne mi pisat naj grem, ker morm sama strah zgubit. user posted image

je pa tko, čez vikend tak nikol kej ne pišem tle gor, danes sem vas pa zjutraj še nekaj brala, pol sem mal "pozabla! na forum, celo popoldne smo se potepali (sem srečala tudi našo sandrine in njenega tiana user posted image ), pol sem pa šla že kr ob 7 z lukcem spat, ker sem bla zaspana. in veeeeednoooooooo vzamem poleg telefon, ga dam k glavi, da mam potem za uro gledat, danes pa ga kot zakleto nisem našla... zdejle se pa mal predramim in kaj neka luč posveti vsake tolk časa nekje pri mojih nogah user posted image user posted image (telefon ma opcijo, da flasha, če dobim sms al pa kdo kliče) in sem bla fuuuuuuuullll presenenečena pozitivno, da ste mislile name in sem se prav potrudla, da tole napišem, preden grem nazaj spat..
res ste zlate punce.

hvala za skrb! user posted image
aja pa za objemčke user posted image

tak zdej pa grem v posteljo nazaj.

ps. pa pustmo zdej moje zdravje prosim, ker sem vas čist okupirala s tem in ni kul, da se okol mene vrti vse, ker že tko preveč paničarim. sem ravn razmišljala, da včasih nisem paničarla... pred rojstvom lukca, bi mi lahko pol noge manjkalo, pa mi ne bi blo tolk sile, ko mi je zdej, ko kr neki razmišljam.. pa kje bo lukec, če se bom slabo počutla, pa to pa ono... služba mamice je čisto mevžo nardila iz mene user posted image user posted image

ajde punce, če bom v sredo šla oziroma ko dobim prve izvide (itak se bom prej ali slej mogla spravit, ker me telo vztrajno opominja, da nism ok), vam javim, obljubim, do takrat pa prosim pustmo to(vem da sem sama zagnala panikouser posted image )

a se nisem že stokrat poslovila?

papap

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 13.10.2008 23:41:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 2910
13.10.2008 23:59:58   
glugluglu
Blacky imaš zs

Lunica, kaj čem rečt:

DA NE BI SLUČAJNO POZABILA ITI V SREDO K ZDRAVNIKU!!!!

Meni je prav žal ampak ne bom te pustila pri miru do srede s tem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
14.10.2008 6:02:17   
Samsa
Jutro...

kavica že diši... samo za vas user posted image

Vreme pa bo: pretežno jasno.
Zopet bomo vozičkale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 8:07:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2913
14.10.2008 8:24:33   
neboglasnica
populis: ti kar reci, zgubit nimaš kaj. Drugače s epa proti Medvodam zapelji, tam sigurno ni gužve. Ali pa, ko boš vozičkala po Tivoliju, zavij še na UE, si čisto blizu. Upam, d anisi huda glede hribovskega izraza? Sajse sama večkrat pohecaš v tej smeri..

almera: si poniknila? Nekam si vabila na kavo, sedaj pa verjetno stoji pred bankomaton ina čaka na din din.

Staš: me že glasno kliče. Naša Ana je pa za pop..tečna, pravi user posted image je.

Neposredna povezava do sporočila: 2914
14.10.2008 8:33:06   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Še tole, sem šla prejle Laro sliakt za osebno, glih tolk da ni sama sedela na stoluuser posted image user posted image user posted image .Fotka je uspela v drugem poizkusu, ker na prvem se je smejala, ne morš verjet in gledala je direkt v fotoaprat.

Itak, saj je cela mična gospodična in zna pozirat. Nekoč bomo še važni, da jo poznamo.

Neposredna povezava do sporočila: 2915
14.10.2008 8:34:12   
neboglasnica
Glede spomina sem pa 1x že pisala, da se je meni z vsakim porodom slabšal, počasi pričakujem že diagnozo: popolna izguba.

Neposredna povezava do sporočila: 2916
14.10.2008 8:34:38   
neboglasnica
Uživajte v Tivoliju!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2917
14.10.2008 8:43:07   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Itak pa ni pomembna količina temveč kvaliteta časa preživetega skupaj. In mi ga poskušamo preživljati  aktivno.

Krasne misli!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
14.10.2008 9:06:00   
metuljcek321
Maja24 - thanks, dobila Paparico! Dobro ustimaj danes:-)

neboglasnica - so se mi kar malo sline pocedile za morjem, ko sem gledala vase slikice - yummy, yummy.

netki - kul torta - sincek mozeve sestre je tudi cisto nor na Carse. Razumem, zakaj. So res cortkani.

Almera - aha, pri 500 torej pade druga zvezda. Uf, do tam mam pa kar se nekaj. Bo treba zacet krajse poste pisat in veckrat user posted image

Majuska - uau, kaksno hiper proizvodnjo mleka imas - ti srecnica. Le tako naprej!

levinja t. - prav lepo napreduje tvoja malcica - BRAVO!

lunica24 - WB, smo te pogresale, ja.

No, dzanika, si si oddahnila, a ne? Kaj pa HD? Kako kaze? Bolj na plus ali na minus? Cakamo infouser posted image
tims - sej bo, tudiuser posted image bo na sporedu. Midva tudi nisva smela med nosecnostjo, ker sem imela krvavitve, sva potem julija - tik pred porodom - parkrat in je blo res fajn. No, zdaj sva pa tud ze kar 1 mesec po porodu zacela ... ni cudn, ce je bla pa prej taka susa ---- in je nor obcutek. Cist drgac in tko zlo fajn --- a se se kaksni to zdi? Tko da, tims, priporocam! Utrgajta si trenutek zase.

Blacky30 - povej, kdaj je tvoj Nejc dobil take lepe svetlo modre ucke? Je imel tudi on najbrz na zacetku take sivo-modre? Kdaj so se mu pa zaceli svetliti? In ostali malcki: kaksne barve oci imajo vasi malcki? A majo kaksni ze rjave morda? No, midva imava itak sivo-modre (jaz) in zelene (moz), tako da pricakujem kaksno od teh dveh kombinacij.

populis - kul, da je tko hitr uspelo slikanje. Ves, midva sva jo pa kar doma - v spalnici, kjer imamo svetlo modro steno in je prav OK izpadlo. Potem pa 6 malih slikic na eno 11 x 15 cm in smo dobili ne sam za osebno, ampak tudi za v denarncio, za babice, dedke, ... In ves, izbrala sva slikico, na kateri se smeje ... cak, jo bom najdla in prilepila ... sam mal ...
user posted image

Izbrala sem tisto zadnjo, pa se mojo roko, ki se vidi, sem prej zbrisala in mal posvetlila ozadje na tisti strani.

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 14.10.2008 9:09:29 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 9:18:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2920
14.10.2008 9:29:34   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: flower
!

spomin
: groza od groze! Prav vse pozabim.. Sem zadnjič en dan dala vodo za flaško vret in grem v kuhinjo slučajno, je blo še čist malo not,čist pozabla,postavim gor še enkrat in naredim enako! Zdaj sva kupila wasserkocher al kak se napiše..user posted image Sem ful srečna, da nimam več kakega izpita za naredit. Za v trgovino pa sem že prej sezname pisala...

hja... pri meni pa še EMŠO deluje user posted image .
Prej sem si vse zapomnila, sedaj pa pozabim osnovne stvari... še dobro, da se lahko tolažim s tem, da je moj slab spomin posledica poroda user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2921
14.10.2008 9:45:10   
netki
lex....to torto sem naročila v enem gostišču  v trbovljah in čeprav sem gledala slikice, nisem verjela da bo tako originalna, so me presenetli. Najprej sem mislila naročit okroglo s slikico avtomobilov, pa sem se na koncu odločila kar za obliko avta in ni mi žal. Bil je tako vesel da jo je požiral z očmi user posted image  sem takoj pozabla na 37 eur user posted image  pa itak je mami častila za vnuka
Bila je pa čokoladna in sadna, tako da ko si odrezal kos si imel mešano....fuuuuul dobra.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
14.10.2008 9:52:23   
netki
ša malo slikic user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 9:52:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 9:58:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?