|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
23.9.2008 18:20:43   
NAJBOLJŠA
Bogdej, kako ste?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
25.9.2008 15:00:05   
Urša08
Ojla!

Kako ste? Jaz sem današnji dan izkoristla za čiščenje. Mi je ratalo posesat, prah pobrisat, pomit po tleh,... skratka še kopalnico pospravim in bo tipi topi.user posted image Nejc je bil tako priden in se je igral s kockami, pa na vsake toliko je prišel do mene pokazat kaj je naredu in reku:" Tuko mami." in potem sem rekla bravo in mu ploskala. On je pa plosku nazaj in se smejal na vsa usta. Joj kok je luštn tale moj cukrček.

Zdele se pa clo sonček kaže. Mogoče bomo šli pa popoldan na kak kratek sprehod.user posted image Jaz upam, da bo za vikend lepo vreme ker se mi lušta piknikuser posted image user posted image user posted image . Barba jaz sem na +5 prlezla (22 teden), pr Nejcu mislim da je bla kaka kila več. Je pa ta nosečnost čist druga. Sem lohk sam srečna, da nimam nobenih težavuser posted image .

Kje je pa PAJO - nč se ne oglasi?
No sej je več takih. Sandra kako sta tvojedva pikca?

Nč šibam še kopalnico pospravt preden se Nejc zbudi.

papauser posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
26.9.2008 9:00:52   
anny1
Hallo, da se še jaz malo javim,
urša08- user posted image  na tedne si bla res pridna- ja tudi pri meni je bla druga čisto drugačna od prveuser posted image  pa sem obakrat nosila punci.
user posted image  tiste ki ste že bile na morfo-po 20t- a je katero firbec matru kaj bo?
Ja jaz se nisem ne prvo ne drugo mogla vzdržat- pa ve?
Punce če mi tokrat uspe bom mal slik pokazala od naše nagajivke in eno od mojih 3 najdražjih- obe punci in moj seveda
peli- hvala, upam da mi tokrat rata
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
lp

< Sporočilo je popravil anny1 -- 26.9.2008 9:27:03 >

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
26.9.2008 14:04:12   
Peli
Anny - drugič lahko kopiraš uno kodo s predogledom, pa pride tle čist majhna slikca, ko pa klikneš nanjo, pa se odpre v polni velikosti.
No, še ta veliko punco nam pokaž. mala ma prav lepe nasmeške. Mate že kej zobkov?

Mi smo bli danes dopoldan zunaj, smo španceral, kljub vetru, sm čez voz kr eno odejco napela. Aljaž je staknu eno fajno buško v tistih 10min. kar sva bla pred vrtcem, seveda je mislil, da lahko kar na miru z obema nogama stoji na skirojuuser posted image .
Mene pa dons vsi ob živce spravlajo - no ne vem, al pa sm jest sitna user posted image .

Sandra - mal poročej kako ste. Ste že zdravi, al maš doma "bolnišnico"?

Pikapolona - sm ta teden en dan srečala tvojo Brino... - kaj ji daješ jest?user posted image Pomoje je za glavo večja od Aljaža!

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
26.9.2008 14:06:49   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Tudi jaz sem gorenjskla mamica user posted image
SEm se že večkrat hotela vključiti v vašo debato, pa ni nikoli ni spelo najti pravega časa, ker večino časa preživim na majčicah 2008

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
26.9.2008 14:26:24   
Peli
O pozdravljena, še ena majčica!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
26.9.2008 22:07:02   
łiłi
cer
sem se se jaz k vam ustulila ce me sprejmete sevedauser posted image
no jaz sem pa iz skofje loke

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
27.9.2008 7:27:31   
lutiropan
O, medve se pa poznava že iz januarčic 2008  a ne?

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
27.9.2008 15:10:24   
łiłi
lutiropan user posted image user posted image .mene je vse povsod.januarcki,gorenjke,dolenkeuser posted image user posted image

TEO PEJIĆ 26.1.2008

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
27.9.2008 15:17:38   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro...
Lili, kako pa spadaš pod obe regiji???user posted image user posted image
Jaz sem ravno vstala-iz nočne. Pa vidim , da sem sama doma.Kakšen mir, se še sploh ne morem navadit...
Kaj delate?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
27.9.2008 15:45:27   
łiłi
najboljsa 22.let sem zivela v n.mestu ,u sk.loki pa zivim ze 6 leto

TEO PEJIĆ 26.1.2008

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
27.9.2008 16:48:04   
lutiropan
łiłi  saj jaz sem tudi priseljena na Gorenjsko. Sem tu že 13 let prej sem bila pa 20 let v Brežicah oz. Krškem, tko da bi se lahko vključla tudi v vašo debato k dolenjkam. Sem zasledila, da so se zraven pridružile tudi posavske dolenjke. Pa mi ne znese, še tu, pa pri januarčicah se skoz manj oglašam. Štirje sončki, pa kmalu služba...

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
27.9.2008 17:04:17   
łiłi
lutiopan mi imamo enega soncka,ki je vcerej napolnil 8 mesecov.meni se konec decembra istece porodniska,tako da po novem letu je treba it delat.
sej meni tudi ne znese vse povsod.vecinoma sem na mamini cvekalnici(ko mi cas dopusca),na rr pa pridem bolj poredko ,ko imam cas pa malo precikiram.

TEO PEJIĆ 26.1.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2238
29.9.2008 10:30:16   
korpi84
Jaz sem tudi dolenjska Gorenjka user posted image  Prej blizu Ribnice, zdaj pa v Kranju. Soncnica Sandra, s katerega dela gorenjske si pa ti?

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
29.9.2008 10:31:36   
korpi84
Tejkaz, kako kaj pri vas, ima Eva še norice?

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
29.9.2008 13:24:31   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: korpi84

Tejkaz, kako kaj pri vas, ima Eva še norice?

Eva je pomojem v redu. Ima še par krastic, vendar ni več kužna. Jaši pa čez dva dni mine inkubacijska doba, tako da moramo biti "izolirani" še dva dni, če jih bo dobil še dlje, drugače smo čez dva dni dobri za kakšen kofe.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
30.9.2008 20:18:32   
lutiropan
Kje pa ste vse?user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
30.9.2008 20:25:12   
maja24
Ojla,
a mi lahko katera pove kje na gorenjskem je telovadba za mamice in dojenčke?

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2243
1.10.2008 15:38:57   
kitty69
evo, pa še jest neki tuki nakracam. S kod sem se vidi-to že 10 leto user posted image
Drugače vas berem redno...no bolj "novorojenčke" kot "starši čvekamo". Se bom pa poboljšala.
iMEJTE LEP DAN, NAVKLJUB TUROBNOSTI ZUNAJ

Neposredna povezava do sporočila: 2244
3.10.2008 7:32:30   
pikapolona2
dobro jutro.....
najprej lep pozdravček ...B je že v varstvu jst pa že za compom.....potem grem pa v Lj na en sestanek. ......kakšno smotano vreme.....se mi prav nič ne da.

Peli in Urša....a je katera rdečo joščko od tamalih izgubila....sred polja je na plinskem drogu obešena ena živo rdeča jopca. Peli veš kaj bom naredila za rdečo barvo pikapolonice....uno belo limonovo glazuro ki jo ponavadi delam za medenjake bom še bolj gosto naredila pa notri tisto rdečo barvo stisnila potem pa premazala...upam da uspe!

čirulečarule...malo čarobnega praha vam pošiljam da bo danes en lep dan!

(odgovor članu kitty69)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
3.10.2008 7:33:43   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Ojla,
a mi lahko katera pove kje na gorenjskem je telovadba za mamice in dojenčke?

jst sem hodila v kranj v aerofit...to je zate najbrž predaleč????....pa še aerofit je zdej nekaj poslovni prostor zamenjal in nevem če še imajo to telovadbo......je bilo pa super....Katja je odlično vodila!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
3.10.2008 8:26:28   
anny1
Peli hvala, sej sem se ful dajala pol je pa internet začel nagajat in nisem mogla več probavat kaj je boljeuser posted image user posted image  no zobkov še ni, od starejše pa morem še kako sliko nardit, k se več joka k pa smejauser posted image , tko da ko mi kaka lepa uspe jo pripnem.
Drugače pa se pridrožujem user posted image  sem včeraj potrdila user posted image  in no po izračunih naj bi bil PDP 30.5.2009 seveda, ...
punce a ni čudno ko najmanj pričakuješ de doleti,
mosem vam zaupad da so mi zaradi zdravstvenega stanja rekli da bom težko imela 2 no sedaj je pa že tretji na potiuser posted image , čudež *3, no upam da se obdrži in da mi ne bodo svetovali kaj drugega ker potem bom user posted image , no pravijo pustimo se presenetiti, 15.10 imam prvi UZ in mojega doc. dr. ki me je operiral da vidimo kaj bo rekel, kakšen riiko imam s 3user posted image .
No ja ne bom vas morila,
lp vsem

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
3.10.2008 10:02:15   
lutiropan
o, anny1  superuser posted image user posted image user posted image Čim lepšo nosečnost želim , da bo vse ok.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
3.10.2008 12:38:30   
Urša08
Anny1 čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image u kok srečk noseč nas jeuser posted image

Midva sva se dons potepala po Kranju, sva šla do kolegice na kofetka in je blo prov luštn. Nejc zdej pančka, kosilo sem že včerej nardila, tako da sem mal frej. No ja peglat bi lahko šla, pa se mi trenutno ne da.

Pikapolona a je govora o tortici za Brinin rojstni dan? Bo pikapolonica? Boš kr sama nardila? pridna, pridna

No punce zdej sem jaz doma in se lahko za kak kofetek dobimo?

nč grem vseen mal peglat, škratkov ni k bi namest mene.

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2249
3.10.2008 14:53:33   
Peli
Ojla!

Prav na hitro se oglašam, preden mi začne tašča trkat da morm na kavo user posted image .

Ja vreme je user posted image , smo pa bli predvčerajšnim in včeraj vseeno zunaj, smo pa vsi že cel teden prehlajeni, maladva kašlata ko nora. Danes pa smo se bolj notr držal, pa mi maladva kr znata popestrit dan. Aljaž je iz legokock sestavil bazen, pa potem vanj vlil "vodo" iz kahle  ja zdej že dolg ni kej ušpičil...user posted image

Anny1- jest upam da bo tvoja nosečnost potekala brez večjih težav in da ti tudi gin. potrdi da je vse OK.

Pikapolona - mislm da nism nč zgubila, čeprav je to kr v moji navadi user posted image . Dobr si se zdej tole spomnla za tortico!

Urša - no drug teden upam da bo kej lepga vremena, da šibamo kej vn.

punce druh tedn mam pa jest frej, pa lahko tud popoldne kdaj letimo na kavico!

korpi - nej te tle javm kot pogrešano?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.