SpeliG
|
Brat za nazaj bom šla kasnej, tko da upam da ne bom kakšnih prevelik bedarij zdej pisala... No, vikend je bil ful lep, v nedeljo smo šli na Katarino kao po kostanj, ampak v tisti domači gostilni sploh ne rastejo tako da nismo nič nabrali... No, sprehod je bil pa lep. Zdej sem čist navdušena ker imamo ponekod že lepa nova tla, Martina pa je dobila svoj igralni kotiček in nevem ali je bolj ona vesela, ali naša kosmatinka Tara, ker je končno dobila punčko na tla... Mislim, da mi nadaljujemo z zobki in to ne zgornje enke, ampak dvojke, tako da bo njen nasmeh kmalu res zanimiv (bo kot mini drakula, ha ha). Upam da že kmalu prodreta, eden je že kar blizu in po mojem je zato ponoči malo več akcije. No, danes je bilo kar solidno, samo 2x duda party. Ja, tega refluksa sem res že kar sita, zdej sva se odločila, da bomo začeli krajšat to njeno kupčkanje, ker več ne vodi nikamor, ne morem več. Sadje sem ji že itak prekuhavala glih zato, ker sem slutila težave z njenim želodčkom, pa so še bli problemi. No, začasno smo ga ukinili (škoda, ful ga ima rada, edin banana ji je vidno ful škodila), bomo čez kakšna dva tedna spet probali. Z zelenjavo sva najprej začele, pa sploh ni marala, zdej pa kot bi se ji odprlo, hvalabogu. Danes je jedla krompir in brokoli, jutri greva dalje. A je cvetača OK, ali pa to ful napenja? In včeraj je povedala prvo besedo, ki jo zdej skoz trobi; BABA. In naša mami čist fertik od veselja, ji je rekel moj "a ste se prepoznala..."Mal žleht, ha ha. Zdej grem pa brat, da vidim kako ste kaj, pa upam da bom brala samo o lepih rečeh!
|