|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
14.10.2008 11:40:08   
NiLe
Sky, ob priliki se sprehodim mimo vas in ti oddam pošiljko od Jo@n. Prav?

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
14.10.2008 11:40:30   
bela vrtnica
Eva, ja tako je, ko pa mami sam po kavicah hodi in zmeri spoznamo nove oboževalce. Ni dolgo nazaj sva se spoznali z Novopečeno in njeno kolegico. In smo se mal zezale, sej veš ena punca in dva fanta...
A ti si tud iz nove vasi? Pol bova pa jutri na srečanju ugotovile, da se celo na videz poznava. Svet je res majhen. Kje pa živite?

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
14.10.2008 11:57:41   
bela vrtnica
user posted image

No, pa da vidim, če je meni uspelo prilepiti slikico.
Rene in Zara se igrata. dodaten komentar pa ni potreben.

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
14.10.2008 12:11:24   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

Resnično srečna: kakšne pa so te kapljice 31 od Justa? A se jih da naročit, bi jih tudi mi poskusili.

OLJE 31 – uporablja se izključno po kapljicah (k)
UPORABA: zobobol (1k na zob); glavobol (1k na čelo, 1k na sence, 1k na zatilje); migrena (2 x mazanje v presledku 30 minut); bolečine zavratnih vretenc (kapljica na obolelo mesto – bolje skupaj z brinjevo kremo); bolečine v ušesu (1k za in ob ušesu namažemo); piki žuželk (1k v kozarec vode in spijemo); uravnava prebavo(2-3k v kozarec vode ali čaja ali na med ali sladkor)- prečisti črevesne žepke – KURA; vnete dlesni (1k na zgornjo in 1k na spodnjo vtremo): podkožni mozolj (1k in krema za noge);aritmija (3k v hladni vodi / dnevno); po hudem prehladu (4k, žlica medu, pol limone – v čaj ali toplo vodo)
Za utrujene mišice naredimo toplo kopel z 10-15k olja v banjo 15-20 minut, lahko pa mažemo po mišicah 3-4k na mišico skupaj z brinjevo kremo.

NI ZA OTROKE MLAJŠE OD 2 LET; NI ZA RANE IN NI ZA OČI, TER ZA OSTALE OBČUTLJIVE DELE TELESA

Od katere starosti dojenčka naprej lahko uporabljamo mazila z eteričnimi olji? oddal informatika, To, 07/10/2008 - 11:56. [color="#004040" size="2"]Vprašanje: Zanima me, od katere starosti dojenčka naprej lahko uporabljamo mazila z eteričnimi olji (npr. pri prehladu). Zanima me predvsem za evkaliptovo olje, eterično olje bora, eterično olje materine dušice, mentol in kafro.   [color="#004040" size="2"]Farmacevt odgovarja: Eteričnih olj in pripravkov iz eteričnih olj se ne uporablja pri dojenčkih in majhnih otrocih. Z direktnim nanosom v nosnici, na kožo okrog nosu in obraz se lahko sproži krč dihalnih mišic. Znane so tudi preobčutljivosti na eterična olja. 
Na splošno je priporočeno, da naj se eterična olja ne uporabljajo pri otrocih, mlajših od 2 let. Za nekatera eterična olja so podana še strožja merila: npr. eterično olje poprove mete se zaradi pomanjkanja izkušenj ne priporoča pri otrocih pod 8 let, evkaliptovo olje do treh let starosti otroka.  
Evropska agencija za zdravila priporoča previdnosti pri uporabi zdravilnih pripravkov oz. izvlečkov iz rastlin pri otrocih, saj mnogokrat ni ustreznih podatkov o varnosti uporabe in gre za t.i. tradicionalno uporabo.   mag. Nina Pisk, mag. farm.
Farmakoinformativna služba 
Gorenjske lekarne

Je vaš otrok prehlajen? 
Ima zamašen nosek in ponoči slabo spi? 

Pomagajte mu z izdelki, s katerimi boste olajšali tovrstne težave in s tem omogočili lažje dihanje ter mirnejši spanec. Nežna mešanica eteričnih olj, ki jo vsebujejo izdelki, blagodejno vpliva na dihala, na otroka pa učinkuje pomirjujoče in ga obda v toplo odejo. 

http://www.alpoja.si/sl/izdelki/50/olje_za_prsni_kos_in_hrbet_pri_prehladih.html?type=product_group
http://www.alpoja.si/sl/izdelki/61/balzam_za_prsni_kos_in_hrbet_lajsa_tezave_pri_prehladih.html?type=product_group
http://www.alpoja.si/sl/izdelki/52/oljna_kopel_pri_prehladu.html?type=product_group

jaz mislim, da če ne pretiravaš lahko uporabljaš eteriko...ampak seveda v mejah normale...jaz izo zmasiram po prsnem košu z Wick mazilom...in tako ji celo noč ostane lepo toplo...pa na parilnik kapnem samo kapljico tega Justa...

glede dobavljivosti pa...jaz sem to kupila že nekaj let nazaj...mislim pa da krista pozna eno od predstavnic...najbolje, da je ju3 dogovorita...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2354
14.10.2008 12:28:59   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

user posted image

No, pa da vidim, če je meni uspelo prilepiti slikico.
Rene in Zara se igrata. dodaten komentar pa ni potreben.

ha ha Zara je pa kontra od brine...Brina je roke od fantov...Zara pa fantom tlači svoje prste v usta

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2355
14.10.2008 12:45:06   
clericv6
Bela vrtnica: super fotka!user posted image  In imaš ZS.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
14.10.2008 13:04:55   
bela vrtnica
Eva: imaš zs.

Resnično srečna: hvala za odgovor. Bom res prosila jutri Kristo, da mi jih nabavi, ker drugače imam tudi ful močne migrene. Da še to poskusim, mogoče pa mi bo pomagalo. Sem računala, da bo po porodu bolje, ker eni pravijo, da migrene lahko izginejo. Vendar je pri meni še kar isto. Nobene tablete mi ne pomagajo.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
14.10.2008 13:16:09   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Joan: jaz sem pa slišala, da ko dojiš, kile ostajajo in se začnejo topiti šele po koncu dojenja. Mah, vsak pravi po svoje.

Mislim da mi je Krista (al je bila srečka?) isto rekla.
OK, bom verjela.

Saj  veš, upanje umre zadnje...

Tako je bilo pri meni, očitno men tile hormoni ne pašejo in se potem v red spravim...Sam kaj, ko sem imela nazadnje sam 4m časa...user posted image

Ojla punce, dobrodošla Malecka......jaz nisem imela časa brat, pa sam tko mal uletim...včeraj ni blo nič posebnega, mal čvekal na vasi na sprehodu, cujne porihtal, bla na kavici, kosilo...in eto...kolk je zdaj hitro tema.....

Spal smo danes slabo, t....trka luna...zgledauser posted image , sicer pa sta oba mala dobre volje...popoldne pa pečemo kostanj.....haha...vaški piknik....sva s kolegico naumile, da bi blo fajn in smo kar na hitro zorganizirali pri nas na dvoriščuuser posted image user posted image , pečka pripravljena, prva runda narezana....zdaj pa probam še neki spečt če rata....mošt v hladilniku, vino v kleti.....neki že bo....

Uživajte..

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
14.10.2008 13:36:15   
sky77
niLe velja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
14.10.2008 14:32:53   
SpeliG
Brat za nazaj bom šla kasnej, tko da upam da ne bom kakšnih prevelik bedarij zdej pisala...
No, vikend je bil ful lep, v nedeljo smo šli na Katarino kao po kostanj, ampak v tisti domači gostilni sploh ne rastejo tako da nismo nič nabrali...user posted image
No, sprehod je bil pa lep.

Zdej sem čist navdušena ker imamo ponekod že lepa nova tla, Martina pa je dobila svoj igralni kotiček in nevem ali je bolj ona vesela, ali naša kosmatinka Tara, ker je končno dobila punčko na tla...

Mislim, da mi nadaljujemo z zobki in to ne zgornje enke, ampak dvojke, tako da bo njen nasmeh kmalu res zanimiv (bo kot mini drakula, ha ha). Upam da že kmalu prodreta, eden je že kar blizu in po mojem je zato ponoči malo več akcije. No, danes je bilo kar solidno, samo 2x duda party.

Ja, tega refluksa sem res že kar sita, zdej sva se odločila, da bomo začeli krajšat to njeno kupčkanje, ker več ne vodi nikamor, ne morem več. Sadje sem ji že itak prekuhavala glih zato, ker sem slutila težave z njenim želodčkom, pa so še bli problemi. No, začasno smo ga ukinili (škoda, ful ga ima rada, edin banana ji je vidno ful škodila), bomo čez kakšna dva tedna spet probali. Z zelenjavo sva najprej začele, pa sploh ni marala, zdej pa kot bi se ji odprlo, hvalabogu. Danes je jedla krompir in brokoli, jutri greva dalje. A je cvetača OK, ali pa to ful napenja?

In včeraj je povedala prvo besedo, ki jo zdej skoz trobi; BABA. In naša mami čist fertik od veselja, ji je rekel moj "a ste se prepoznala..."Mal žleht, ha ha.

Zdej grem pa brat, da vidim kako ste kaj, pa upam da bom brala samo o lepih rečeh!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
14.10.2008 15:01:12   
clericv6
SpeliG: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prvo besedo!!!!!!!!!!!!!! Je pa posrečena, hehe. A Martina pa kar dvojkice, no, tudi v redu. user posted image   A prideta jutri v Celje?

Kiara tudi dobiva zgornjo enko, zato imamo malo sitko (spet). Ampak bomo že preživeli.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
14.10.2008 15:40:28   
Jo@n
Rižotka je na štedilniku, mali princ pa nekaj godrnja na kravicah v igralnem centru...
Čakam, da pride MM domov da pojemo kosilo, malenkost rižote bo za malico dobil tudi Jakob. Odkar smo pričeli z GH tudi večkrat dnevno polni plenico in razveseljuje okolico z vonjavami user posted image . Upam, da ne bo tao priden ob petkih ob desetihuser posted image .

Malo imam na sumu gornje enke, da si želijo na plano, saj ima user posted image  nekam čudno izbočeno zgornjo dlesen, pa tudi našin tlačenja rokice v usta je povsem drugačen kot je bil dober teden nazaj.

Bomo videli.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
14.10.2008 16:03:47   
JABOLKO3
Živijo!

Vso dopoldne sem se potepala, zdaj pa še tu visim, da ne bi kaj zamudila...

Kaj čem, včeraj popoldne smo se spravili nad omare tavečjih fantov in izločili premajhno in poletno garderobo in kaj je ostalo - pri večjem (skoraj) nič, pri srednjem pa tisto, kar je bilo večjemu premajhno, njemu pa še 'kolko-tolko'  - mi ni preostalo drugega kot hajd v šoping in sva z Jurčkom izropala H&M na Rudniku - sva komaj do avta pritovorila tisto veliko vrečo - sicer midva nisva nič dobila, sva bila pa vseeno zadovoljna, ker sta bratca vsaj za silo oblečena, večji je že vse probal, vse paše in je ful vesel, manj vesel je pa pogled v denarnico. Še dobro, da za Jurčka ni treba cunj kupovat, pa da moram jaz najprej mere zmanjšat, da bom imela veselje kaj novega nabavit. Je pa ati že nekaj jamral, da ima premalo srajc - od kod jih je pa pol vedno toliko za likat???

Vidim, da je pa zdaj že pravi naval zobkov, bravo za vse 'žagice', pri nas ni pa še nič videt, pa že od morja besno po dlesnih drgne, ven pa nič ne pokuka. Bo že enkrat, drugače mu bomo pač protezo kupili, ha ha.

Nič, grem še malo delat.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
14.10.2008 16:11:23   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

No, kakorkoli že... jutri, če bo že zjutraj tako lepo v Celju, pa brez megle... bi bilo super. Še mene mika, da bi se podala na pot :-) :-( Samo moram bit spet zgodaj doma... pa popoldan bo tutti frutti... ne vem, ne vem...

Jaz tudi ne vem, bi ali ne bi, ker se mi bo tudi mudilo domov... pa bom najbrž kar šla - bogve, kdaj nas spet celjanke povabijo, pa je treba izkoristit, ha ha.... no, le pridi, pa bova že dve 'domov se mudeči', pa bova skupaj na uro gledali, pa bo.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
14.10.2008 16:17:41   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Srečanje: kje točno se zdaj dobimo? V parku ali raje za Savinjo (Kaaaaatkaaaaaaaa.... user posted image ), pa brez ploh, lepo prosim. Sem pa zelo vesela, da vas bo toliko prišlo, čeprav bodo nekatere manjkale (a ne, Sasy in Majček! Že prav, že prav user posted image ).

Ja, a lokacija še ni potrjena? No, morda najbolje, da se dobimo na enem večjem parkirišču, ker nas bo kar nekaj... ali pa kar na sejmišču, ha ha

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
14.10.2008 16:25:54   
novopecena
ojla
mislim da je najbolje da se dobimo v parku pred športno dvorano kjer je tudi parkirišče. upam da bomo celjanke prve na prizorišču in vas sprejele user posted image
se pravi jutri ob 10h zbor in ne vem če naujo res naredili kako reportažo z nami user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
14.10.2008 16:59:49   
clericv6
Jabolko, le pridi. Pa Posadka tudi. Bosta pa prej šli, če se vama bo mudilo, en tak mini izlet vama pa ne bo škodil, me vaju bomo pa itak zelo vesele. Jaz še posebno, ker še čisto nobene ne poznam. Jabček, tebi se pa tolikokrat nasmejim, da je pa že čas, da te vidim v živo. Reportažo bi pa jaz raje preskočila..user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
14.10.2008 17:03:40   
Tanja555
Novopečena, se se ti dauser posted image prosim, če lahk na kratko napišeš kako do tja, če prideš npr. iz avtoceste in smeri LJ, ker bom drugač definitivno zalutalauser posted image ...

Hvala in lp

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
14.10.2008 17:05:09   
Tanja555
Pa Vijolica, mi imamo že 2. zobek!

Posadka in Jabolko, daj pridita nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
14.10.2008 17:12:52   
clericv6
Tanja, kopiram Katkin post:

Ko greste po avtocesti, greste izhod Celje (logicno user posted image ), potem pa se peljete samo naravnost
(mimo Merkurja,
mimo A2S avtohise,
mimo Planeta Tus,
mimo city centra.
mimo vojasnice,
mimo avtobusne postaje,
mimo zelezniske postaje,
nato se peljete cez most in zakoj za mostom desno in na levi strani boste videle park)....

Pa čestitke za zobek! user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
14.10.2008 17:57:55   
trnuljčica
Zdaj pa ena neumna: a iz smeri Mb ven na center???  kako pa potem...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
14.10.2008 18:18:57   
Isabellabina
Zdravo mamuške

Ma kaj naj napišem ,vikend je minil brez večjih pretresov ,ja pa veste ,da sva v soboto potem šla OBA z možem na40-letnico in smo se mel  fuuul vredu.Je prišla moja mami za varuško in so bili vsi povrsti pridni tako da bom mogoče zdaj še kdaj izkoristla priliko in najela mamico da pride mal otročke pomerkat.

Sem pa v ponedeljek zjutraj imela eno majčkeno nezgodico in sem danes še vedno precej omejena pri gibanju,namreč v šolo bi morala hči prinest eno sadje in ,ker je hotela grozdje sem jaz zjutraj ob 7.00 šla gledat ali ga lahko dosežem in ker je bil previsoko sem šla po stol.Utrgam grozdje in s tem sem zlila na stol tudi kaplje od megle in to je nastalo tako spolzko in seveda jaz neroda sem odletela iz te višine direkt na hrbet,malo na beton malo na travo.Otroc so bli čist bledi in so samo gledal al bom ustala al ne,jaz pa sem bla tud čist zmedena.No nekak mi je tavečji fant pomagal da sem ustala in z muko odpeljala v šolo in vrtec pol pa doma zrihtala še jerneja in švrc u postlo.Še vedno malce težje diham in boli me v predelu prsi pa vrat imam še vedno zlo omejen pri gibanju.Sicer pa sej sem trdna in upam da bo jutri že bolje ko bi me vsaj vrat malo spustil in potem bi lažje vozila avto tako pa se cela obračam kot kakšen robot,,ja ja k zdravniku pa ne ,me je hotu moj dragi ponoč pelat ,ker sem težko spala in me je vse bolel.
Evo zdaj sem pojamrala ,bi pa jutri tako rada šla v celje ,da spoznam še vas Celjanke pa nevem kako bom zjutraj,saj itak vse delam samo malo težje.,levozit je zoprno user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
14.10.2008 18:57:45   
tasyo
Evo mene - da me ne pozabite. no, midve jutri verjetno prideva, če ne bova zaspali...
Včerajšnji dan je minil mirno, tudi zobekov še nismo dobili...user posted image  Vidim pa, da so kar oreng na pohodu. Uf, nam se res še ne mudi, meni je ta brezzobi nasmešek tako všeč!!!!

Big mamma, jao - to pa je res moral bit šok za otroke in dobro vem, kako zna to bolet (sem bolj pri štorastih, žal). Čeprav bi te bila ful vesela, pa mislim, da je vseeno boljš, da se ne odpravljaš na daljšo vožnjo s takim vratom...

Sej ne vem, kaj naj komentiram. Hvlait se nimam s čim, danes sem "tlakovala" celo kuhinjo s puzzli, da imamo kje plazat - aja, se je pa končno tut lana začela postavljat na kolena, čeprav jo po nekaj sekundah še vedno prevrže na glavo. Ampak je vstrajna, ta moja punčka.

Pediatra priklicala šele danes, datum pa sva dobili šele sredi novembra, ko bo že skoraj 7. mesecev stara.No, sej glede cepljenja mi to kar odgovarja. Se je pa moja smrklica odločila, da ji sadje ni več preveč všeč, če ni v kompotku. Pa ga ne sladkam. Ne vem, kaj ji kar naenkrat ne paše. Ah, sej se bo še milijonkrat premislila.

Tko, zdej pa neham bluzit. Lep pozdrav in mirno nočko vsem!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
14.10.2008 19:12:19   
Isabellabina
Hoj še enkrat

nasmešek otročkov---ja sej so tko cort brez zobkov  ,ampak zdej k  se pa že zobki vidjo je pa tud --hecn in obenem cjut---za pogledat.tiste majhne škrbince,hi hi hiuser posted image user posted image

no naš je pa ta vikend končno osvojil obrat na trebuh in obratnouser posted image user posted image naš buško debeluško se je odločil ,da bo sam začel malo raziskovat in mu je ratal ,zdej pa je skoraj vedno takoj obrnjen na trebuh če ga dam ležat

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
14.10.2008 20:19:48   
Ketrin
Čer...

Joj, jaz spolh več ne utegnem tukile gor čvekat... sej sem čist avt, sploh ne vem kaj se dogaja... mi boste jutri mal povzele, pravuser posted image

Skratka mi2 jutri prideva... saj tam malo odšetkamo, spijemo kako kofi, potem pa moram jaz še v CA, ker tuki v LJ je ta oddelek za bebe čist mim in brez veze...

Nič, sej ne vem kaj komenitrat... dobrodošle vse nove čveke, se opravičujem ker ne sledim kdo vse se nam je pridružil na novo... Vidim tudi da so zobki v polnem teku, tko da čestitke tudi za zobke...

Jutri pa v živo kaj več....

Nočkouser posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?