Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 21:49:45
|
|
|
|
Jo@n
|
Ja no pa dajmo eno debato, sicer je do 200tke še daleč, je pa 100tka na dosegu tipkovnice . Dajte mi še povedat, ob kateri uri dajete spat vaše škrate? Naš je hodil ob osmih, sedaj pa se čedalje bolj nagiba na pol osmo, saj je po sedmi zvečer že čisto sitkast... Se vidi, da podnevi sestavi le 2x pol urce. Hm, le kaj bo, ko se prestavi ura
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 21:50:23
|
|
|
|
NaTaŠa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka24 Ja jst sm se tukaj ce vama kaj pomaga glede debate Lohka kaj napišeš kako je mala Nikolina kako napreduje, kaj vse že obvlada, če ima kaj zobkov,... če se ti da.
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 21:51:20
|
|
|
|
Jo@n
|
Malecka, dobrodošla spet med nami! Kako sta pa kaj z GH?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 21:56:25
|
|
|
|
clericv6
|
Evo vas, čveke ! Kiara hodi spat ob 20.30, ko popije mleko. Pa včasih zaspi takoj, včasih pa traja do 21. ure, ampak to pod pogojem, da jo dam malo kasneje spat. Bemti, sem pozabila na prestavljanje ure, to bo še veselje . Mi imamo tudi obroke na uro, si jih je Kiara sama določila tako. In je prav fino, ker točno vem, kdaj bo lačna. Mah, zdaj bo pa ta ura vse pokvarila... Malecka: nisi nič poročala o zobkih- jih Nikolina že ima? Naš rekorderček je Miha s 5. zobki!!!! No, pa saj najbrž si si prebrala.. Kje je pa Srečka? Za Tasyo vem, da je ob večerih ne bo, Ketrin najbrž spi, Majček najbrž čisti nosek....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 21:57:10
|
|
|
|
clericv6
|
Evo, Nile gre!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 21:59:28
|
|
|
|
Jo@n
|
Clericv, pa saj Kiara ima idealen tajming, ko se ura prestavi, bo to še vedno ob pol osmih. Pri nas bo pa pol sedmih Če MM ne bo hitro iz službe prišel, ga bo med tednom videl samo spečega... Ketrin ima pa masažo, zato je ni gor... (mam na konc prstov, da bi še kaj komentirala, pa ne bom... )
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:04:45
|
|
|
|
clericv6
|
Ampak tudi zjutraj bodo prej vstajali. buuuhuuuuu, jaz pa tako rada spim! Bomo že nekaj naumili, da bo prav. Joan, koliko sadja pa si že dala J.? Ne mislim količinsko, ampak vrste, da ne bo pomote.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:06:23
|
|
|
|
novopecena
|
ojla jah Violica kot da bi sebe brala Rene je bil tako priden s spanjem do pred 14 dnevi ko ga je začel biksat in se uspavava tudi po 1 urco. prej sva večerjala pa sem ga položila v posteljo in je blo to to....zj pa obračanje pa jok in žuljenje po učkah ipd. upam da bo to obdobje hit mim pa se bomo kmal sam še smejali spat hodimo okol 19-20h in ko se bo ura premaknla sploh namo mogli popoldan ven ker bo že cajt za spat no ja pa sj kukr mamo probleme zj z uspavanjem bomo verjetno začeli kasnej hodit spat pa bo (pah ne vem kaj bomo) clericv čestitke za vsak zobek 1x v sredo pa le glej da ne bomo vsi pogriženi
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:08:38
|
|
|
|
malecka24
|
Moja Nikolina nima se zobkov,mal se slini ampak mislim da to ni to ker se ze slini ene 3 mesece,Je pa zeeelooo pridna punca.Zajoce samo ko je lacna,rada se pogovarja in se sam smeje,Kdorkoli ji kaj rece al pa pogleda se sam smeje,prav mali cukrcek je.Spi celo noc in tudi popoldne malo zadrema,kamorkoli gremo je zelo pridna.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:12:23
|
|
|
|
novopecena
|
malecka ne vem če si zasledila: v sredo je srečanje aprilčic v Celju in sta s frajerko lepo vabljeni z mano bo verjetno še kolegica ki ima 1 leto starega fantka....bo katero motilo?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:13:56
|
|
|
|
clericv6
|
Novopečena: Miha s 5. zobki je od Miše, narobe si me razumela, ko sem napisala "naš"- mislila sem naš aprilček. Kiara ima zaenkrat samo 2 zobka, vendar jo imam malo na sumu. Bomo videli. Malecka: je pa res pridna, tale tvoja pupika. A si že začela z GH? Violica: a Nataška najbrž že sama sedi? Pa na sliki sem videla, da se plazi po kolenčkih, pridna punca! Nič se ne pohvališ, ko se bo Kiara usedla, boste vse takoj zvedele .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:15:39
|
|
|
|
novopecena
|
Žoan spusti šerloka na delo
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:15:56
|
|
|
|
clericv6
|
Novopečena: ti kar pripelji kolegico, od viška glava ne boli . Pa še fantka ima, mogoče pa kakšna punčka pada na starejše???
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:16:52
|
|
|
|
novopecena
|
oprosti clericv mal sm kiksnila
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:19:30
|
|
|
|
Jo@n
|
Cleric, osvojila sva (skoraj) vso zelenjavo, od sadja pa jabolko in hruško. Morda bo jutri banana? Res nisem dajala samo ene žličke, pa potem dveh, terh... ampak več, saj je pokazal, kdaj mu ne paše. In sva v dobrih 14 dneh prišla iz okušanja skoraj do olnega obroka - dopoldanske malice. Res mu potem ponudim še ti. joškomat , pa včasih potegne, spet drugič se obrača stran. Se mi pa zdi, da bo kar dober jedec. Hm, le po komu??? Pri dojenju se je že od 4M včasih kar bunih in zviral, obračal stran, tečkal... Pri GH mu včasih ne morem dajat v usta tako hitro kot si je on zamislil. Tako mali, pa nas že komandirajo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:20:42
|
|
|
|
malecka24
|
Joj sm pa malo predalec da bi sla v Celje,pa tu izpita se nimam Ne zamerti ampak nisem kaj dosti brala in ne vem kaj pomeni GH?Pa oprosti za tko neumno vprasanje
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:26:09
|
|
|
|
novopecena
|
G-osta H-rana jah mi smo tud vso zelenjavo sprobali od sadja sva pa zaenkrat jabolko, hruško, breskev in banano. me pa ful mika melona ko sem prebrala da so nekateri fula navdušeni nad njo. se mi pa zdi da odkar sva več ali manj že na GH da se je ful poredil. tko fajna lička je dobil da so gliz taprava za grabit v četrtek imava posvetovalnico in ne vem če nava mogla že kar na večjo vago. apetit ima po mamici sam kaj ko se mene nikjer ne prime
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:26:45
|
|
|
|
Jo@n
|
GH - gosta hrana. S katerega konca pa si, da te povabimo na naslednje srečanje? Novopečena, bodi srečna, če se te kile izogibajo. Sanja svinja kokuruz . Ne vem od kod tisto pravilo, da ko dojiš ni M in se kile kar topijo?
< Sporočilo je popravil Jo@n -- 13.10.2008 22:28:57 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:29:02
|
|
|
|
malecka24
|
Aja to!Ja zaceli smo ze pri 4mesecih in pol in ni bilo kreganja.Takoj se je navadila na zlicko in sedaj je kot velika.Se vedno pa ji dam najmanj 3 flaske mleka na dan,tam okoli 180ml.Sem iz notranjske
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:29:17
|
|
|
|
clericv6
|
GH= gosta hrana. Joan: se mi zdi, da imata tvoj Jakob in moja Kiara kar podoben želodček . Edino od sasja sva ravno danes zaključile z melono. Banane se ji pa še ne upam dati, ker jo bo najbrž zaprla. Tudi jaz se ne držim pravila žličk, ampak ji dam kar konkretno. Sicer pa 3. dan uvajanja poje že kar lepo količino. Se pa držim tega, da eno stvar uvajam 3 dni. Mi smo poleg zelenjave uvedli še polento (je baje njaaamiii ), jutri pa bo najverjetneje dobila cvetačo. Saj res- mogoče katera ve, kdaj se uvaja grah in fižol? Vem, da zdaj še ne, ampak me zanima kdaj?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:32:58
|
|
|
|
clericv6
|
Novopečena: a tebe se pa kilce izogibajo.... Se spomnim, ko sem bila še na tvojem mestu (pred daaaavnimi časi) in mi tudi ni bilo prav. No, zdaj imam pa obraten problem, ki se pa počasi že rešuje . Pa ne ščipaj ga preveč v lička . Sicer pa povej, če boste pri P dobili kakšno posebno vago, jo bo Kiara tudi rabila, hehe.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:33:50
|
|
|
|
Jo@n
|
No, vidiš kakšen jedec je tvoja Nikolina. Glede srečanja pa, smo se že dobile na Vrhniki in v Lj, pa ni da nas ne prinese še kam v tvojo bližino. Če ti ne moreš drugam, samo najdi kakšno fino lokacijo, pa me pridemo tja . Samo po navadi nas je veliko, pa kar nočemo iti domov... Aja, pa sodelovanje na RR po navadi prinese odvisnost in neprespanost zaradi večernega ždenja pred kišto..
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:35:01
|
|
|
|
clericv6
|
Joan: jaz sem pa slišala, da ko dojiš, kile ostajajo in se začnejo topiti šele po koncu dojenja. Mah, vsak pravi po svoje.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:36:26
|
|
|
|
malecka24
|
Jst pa imam revijo Paparica in tam noter vse pise kaj lahko in kdaj lahko doloceno hrano dam za jest in sem zelo zadovoljna.Moja pa od vsega kar ste nastele vse poje.Ni izbircna.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 13.10.2008 22:37:01
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Joan: jaz sem pa slišala, da ko dojiš, kile ostajajo in se začnejo topiti šele po koncu dojenja. Mah, vsak pravi po svoje. Mislim da mi je Krista (al je bila srečka?) isto rekla. OK, bom verjela. Saj veš, upanje umre zadnje...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?