|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
14.10.2008 9:29:28   
mbd0411
Tedy,kje si to sposodiš tehtnico??
Jaz si tudi kar naprej merim pritisk.Se mi zdi,da ga imam že samo zaradi tega malo več,ko pa pridem h G pa sploh naraste..

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
14.10.2008 9:29:45   
iraira
mbd0411 po uz imam rok danes 14.10, po menstruaciji pa 17.10....strah me je veš za jutri, čeprav je to moj drugi otroček, ampak od prvega je minilo že 10let in pol

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
14.10.2008 9:32:48   
iraira
Prvič sem dobila svoje popadke, zdaj pa ni nič in mi bodo sprožili porod...a mogoče kera ve kako to zgleda in kaj naredijo pri sprožitvi

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
14.10.2008 10:07:56   
mbd0411
Iraira,imaš ZS.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
14.10.2008 10:41:02   
iraira
Mislim da imam drugače pa ti ga napišem. sporoči mi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
14.10.2008 10:49:56   
iraira
Kam lahko javim jutri podatke o rojstvu našeuser posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
14.10.2008 10:57:21   
*tedy*
mbd tukajle imaš link za tehtnico

http://www.baby-nega.si/20164/index.html

iraira; lahko ti dajo svečko, lahko pa greš direkt v porodno, če si že kajodprta  in če imaš vsaj malo zmahčan vrat in ti potem dajo umetne popadke in predrejo mehur. Oboje ni nič hudega. Boš pa jutri že ckrljalala svojo pikicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
14.10.2008 11:03:46   
iraira
Ja, jutri se bomo že cartaliuser posted image  komaj čakam da vidim kakšna bo naša punca ki se je toliko časa skrivala...Moj sin se mi zdi da je še najbolj nestrpen in ko danes pride iz šole in zve da jutri bo pa že sestrica pokukala na svet ga bo kar na rit vrglo....Itak že en mesec vsak dan pravi : mami pejt že rodit no prosim

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
14.10.2008 11:05:38   
Lovely
Iraira, kar pogumno, GO GO GO user posted image user posted image user posted image !

Lovely

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
14.10.2008 11:06:39   
stunfek
iraira zakaj pa ti bodo sprozili na rok?!? to je pa ja cisti nonsens. razen ce sem kaj spregledala?!? ponavadi pocakajo vsaj do 42 tednov, kar je 14 dni cez rok. sproziti porod zgolj zato ker je rok je nespametno. meni so ga sprozili na rok pri prvi in mi ni jasno zakaj. bilo je prezgodaj in po tem same tezavice...saj nic hudega ali nevarnega  samonajboljeleganten zacetek za otrocka to gotovo ni.
razlog za sprozitev je medicinsko utemeljen le z visokim pritiskom, slabim pocutjem otrocka, zastojem rasti ipd.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
14.10.2008 11:07:53   
iraira
Hvala lovely. Mi je kar lažje ko mal počvekamo pa me mal potolažite.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
14.10.2008 11:09:25   
iraira
stunfek danes so mi naredili amnioskopijo in je ginek. ugotovil, da je plodovnica že zrela in da ni pametno več čakati

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
14.10.2008 11:13:46   
janja 27
LUČKA 1    sporoča:

DANES OB 2.57 H NAJU JE OSREČIL 51 CM VELIK IN 3040G TEŽAK   

user posted image user posted image user posted image    V  A  L   user posted image user posted image user posted image

ZAENKRAT SE POČUTIMO OK :-D

vse čestitke novi družiniciuser posted image user posted image user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
14.10.2008 11:20:39   
stunfek
ah, ok iraira. sem spregledala da si imela AS.  vso sreco jutri  torej! :)user posted image user posted image user posted image kar je ne, kar pogumno in sprosceno. ves, da bo vse ok.  (roko na srce meni bi moral dohtar podrobno razlozit zakaj meni, da je treba sprozit...valjda da je plodovnica zrela, ko smo okoli roka - hotela bi da argumentira. saj se pustim prepricat brez skrbi samo hocem razumet. jaz bi se pusenjaku pisala, ce je mlecna plodovnica dovolj dober razlog za sprosit porod) - ampak to sem jaz :D

lovely...kar se tice vedeti kolk malcica poje. edini znaki so zelo zunanji :) in sicer..lepo spancka, po obroku je kontent in take...torej od obnasanja dojencice.
ce hoces bit 100% si najami vago. ta fora za 10 evrov namesec je res super. zvagas jo pred obrokom in po obroku in tocno vidis kolk je pojedla.
se ena varianta je, ki je pri klasicnih plenickah malce otezena in sicer glede na to koliko se dojencek polula ves, ce dovolj je in pije. pri plenickah a la pamperska jo potezkas (problem je, ker prvih par dni se lahko zgodi, da lulajo minimalno in je plenicka prelahka za kakrsnokoli oceno). pri bombaznih plenickah oziroma pralnih je to lazje, ker enostavno obcutis kako mokra je. to so mislim da vse moznosti ocene kako ti jenci papa :)

mene zgaga kriza punce. kje so moji zlat rupuruti, k so mi tko sedli...tukaj pa imam en nagravzen sirup ki nic ne zaleze...jaz bi rupuruteeeeee :)

Stunfek

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
14.10.2008 11:21:50   
stunfek
cestitke LUCKA1 user posted image user posted image user posted image
..vidim, da so fantje spet na gas stopili :)

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
14.10.2008 11:28:30   
stunfek
spet jaz :)
punce ali je katera imela ali celo bo imela glasbo v porodni sobi. mene ful vzpodbujajo pa se ne znam odlocit kaksna glasba bi mi odgovarjal, ce sploh kaksna...ne vem ali instrumentalna za pomirjat ali taka, da zraven pojes in se zamotis? :) saj vem, daje hecno vprasanje samo res nimam filinga kaj naj nesem s seboj, ce sploh. predstavljam si, da bi najbrz sedla kaksna instrumentalna background glasba...tista narava pa pticki pa tko ali pa delfini in kiti. user posted image   sicer sem mislila s seboj nest lauro paussini in dido. vsec so mi zenski vokali ampak potem moram zraven pet :)

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
14.10.2008 11:41:54   
Lovely
Čestitke Lučka. Val je pa res lepo ime. He he še en fantek.

Sem rezervirala tehtnico :)

Štumfek, hvala za info glede papanja. Glede glasbe pa jaz čist isto razmišljam že od šole za starše in se bom po moje odločila za pomirjanje, ker v bistvu z glasbo to hočem doseč. In bom vzela 2 CDja, en je REIKI k me že kar kaki 2 leti ful pomiri po službi, ta drugi je pa STRESS RELEASE k je tudi kar OK. Sem hotela glasbo s taijija vzet s sabo samo potem preveč mislim na taiji formo in mi bo medlo koncentracijo.

Iraira, ti sam reč pa ti bomo poslale velik user posted image  k vemo da pomagajo...

Zdaj grem pa počasi kosilček pripravit zame in za mojo malo pikico. Danes sem pomislila - kaj če so se zmotli in bo fantek? Pa celo Hello Kitty kolekcijo ima za oblečt he he he.... pa mi je možek rekel da spet nekaj traumiram.

Lovely

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
14.10.2008 11:53:27   
lena35
user posted image user posted image user posted image Čestitke za fankauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
14.10.2008 11:58:13   
iraira
Lovely meni tudi po glavi hodi skoz, kaj če so se zmotili pa bo fantek mi pa vse cunce punčkasteuser posted image user posted image user posted image Ne da bi bila katastrofa če bi bil fantek ampak šok bi pa bil tapravi ker smo vsi pripravljeni na punčko

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
14.10.2008 12:25:51   
sončnica24
Lučka čestitke za Vala user posted image user posted image user posted image

Iraira upam da boš jutri hitro gotova in da ne bo prehudo, lahko se pa že veseliš svojega user posted image , me ostale pa moramo čakati in čakati user posted image

Meni se pa danes nič ne da, čisto nič bi samo ležala pa spala, no saj mislim da škodit ne more je bolje da se zdaj naspim ker potem je tako vprašanje kako bo okrog spanja.

Mislim pa da je danes ali jutri polna luna tako da mogoče pa bo kaj pomagala in bo šla katera malce prej rodit, bi bilo fajn ne? Tiste, ki še čakamo.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
14.10.2008 12:27:23   
Marisha
Čestitke vsem mamicam za user posted image  , user posted image user posted image !!!
Mi še vedno čakamo na našega user posted image user posted image , upam, da bo danes nanj vplivala polna lunauser posted image  , ker že komaj čakam, da ga popestvam,... še bolj nestrpno pa nanj čaka ati user posted image user posted image user posted image  vsake pol ure kliče iz službe, če se danes kaj dogaja user posted image .
Telefon mi pa tudi non stop zvoni, ker vse zanima, če je že kaj akcije,.... ga bom kar ugasnila user posted image

IraIra držim pesti, da se boste čim prej stiskali z malčico user posted image .

Lepo preživite ta sončen dan user posted image  user posted image

Marisha

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
14.10.2008 12:34:06   
stunfek
jaz bi bila pa tako vesela, ce so se zmotili in je puncka :) mah dej, cunjice vsem enako pasejo...no, ok, mogoce pa hello kitty bi blo mal hecno videt na fantku ...hehehe. drgac pa...mislim to je diskriminacija...za puncke je vedno tolk lepega za oblect za fantke se mi pa zdi vse cisto mim :) mogoce zato, ker imam tako princesko ki se strasno rada lepo oblece in zrihta in je bila vedno ful lustkana v teh punckastih cunjicah...se vedno ko sem sla zdaj kupovat za fantka mi je pogled uhajal prti tistim cukr cunjicam :)

Stunfek

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
14.10.2008 14:11:24   
stunfek
ja, danes je polna luna...bomo videli kaksen bo kaj pridelek :)

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
14.10.2008 14:17:44   
corti
Dan user posted image !

Jaz sem iz CTGjja! Ja nič....zaznal mi je dva dokaj močna popadka...baje! Baje zato, ker jih jaz nisem čutla oz.jih nisem povezala da bi bli to popadki! In celo user posted image  v trebuščku je baje odreagirl nanju!
Iraira veš kaj bi jaz dala, da mi v četrtek rečejo tako kot tebi! Držim za jutri pesti! Javljamo pa drugače Janji27, če pa hočeš pa ti lahko dam na ZS mojo telefonsko in mi sporoči!
Je bila pa v Kranjski porodnišnjici kar gužva danes...so se rodili 3 doječki v eni uri!

No zdaj pa nekaj pojem in grem malo hodit na ta sonček!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.10.2008 14:35:01   
mbd0411

Živjo!
Na ctg v redu,mali je bil živahen.Le pritisk mi vedno tam naraste kot .Jutri moram v Celje na ctg.K moji G pa ne grem več.
Lena 35...čakam te...

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?