|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
13.10.2008 19:22:40   
ZalaTM
ja res, jst jem res za 3 , ne sam za 2, me tud kar skrbi, da ne bom pa zdej na koncu pretiravala,..skupaj sem nekje 15/16 kg + nabrala, ampak če bo šlo tkole naprej, pa ne vem,...

res upam, da sva na vrsti,....mogoče pa le,...

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
13.10.2008 19:24:11   
ZalaTM
Aja še nekaj sem htela vprašat,...a katera mogoče ve če je kaj narobe lahko z otrokom ki je prenošen (da je ful čez rok) ????

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
13.10.2008 19:39:03   
mbd0411
Živjo,jaz sem še doma,nič ne kaže,da bi bilo kaj dogajanja...user posted image user posted image user posted image
Morda jutri..
Lepo noč vsem

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
13.10.2008 20:43:35   
janja 27
sarcy21 sporoča:

OD DANES NE RABIVA VEČ BUDILKE KER NAŠ

user posted image user posted image
   M A R K   user posted image user posted image user posted image

PRI 50 CM IN 3630 G OB 19.45 TRENIRA GLASILKE, PONOSNA MAMI IN ATI

VSE ČESTITKE NOVI DRUŽINICIuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
13.10.2008 21:07:39   
iraira
Zala TM mislim da ni nič narobe razen če se pokaka v plodovnico lahko pride do komplikacij.... ampak zato delajo CTG in AS da spremljajo počutje otročka.Če ga nebi zadosti čutila pa moraš v porodnišnico, ker je to lahko znak da se ne počuti več dobro v trebuščku

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
13.10.2008 21:16:14   
Lucka1
ZalaTM - glede prenošenosti je res tako - sam datum sploh ni važen,
važno, da je plodovnica ok in da CTG v redu, ker je potem tudi user posted image OK.
Res pa je, da se ne čaka v nedogled - mislim da večinoma 1 teden po roku
sprožijo.....vsaj v LJ....pa ne dam roke v ogenj za ta 1 tedn, ampak za prenošenost pa ja user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
13.10.2008 22:08:02   
Lovely
ČESTITKE SARCY user posted image !

Jap, danes zjutraj sem malo gledala pregrešno drage cunjice od Anne Geddes pa mi je bila tale slikca k jo mam zdaj ful luštkana...

Mi2 bova (upam) zaenkrat kar v Sloveniji, ker meni na Danskem ne ustreza klima (me ful zebe), na dolgi rok pa ne verjamem, da bo mojemu možičku ena taka majhna deželica dovolj - smo že probali poslovno foro južni trgi pa mu ne ustreza k je čisto drugačen "profesionalizem"... ampak ok, saj ni važno kje sva, važno da bomo skupaj s pikico in da sem bomo imeli še naprej fajn.

Jaz sem ful natečena v roke in gležnje danes in me zdaj čaka masaža pred spanjem jupiiiiiii.

Lahko noč vam želim

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
13.10.2008 22:09:39   
stunfek
Cestitke Sarcy21!  user posted image user posted image user posted image pa je se ena srecnica, ki v objemu drzi svooj zakladek...

zala TM, nikakor ne pustijo da bi bil otrok prenosen :) zato pa spremljajo plodovnico in to...nic bat.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
13.10.2008 22:13:32   
M_mojca
SARCY, ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU MARKA!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
13.10.2008 22:19:05   
PikicaStonoga
Sarcy 21 čESTITKE ZA SINKA! Lepo ime ;) Tud pri nama na seznamu je bil ;)
Mene pa danes mal prebava matra ...sem kot dojenček k punka user posted image
Jutri se bom pa končno naspala pa potem mal pospravila cotke po poličkah pa potem šla nekej urejat, pa vodo morm dat, ker mam v sredo pregled ...spet bosta dva terenska dneva ;)
Kako pa po CTGju vejo al se je dojenček pokakal a ne? Hmmmmm
Želim vam mirno noč s čim več spanca.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
13.10.2008 22:42:28   
stunfek
za kakanje vidijo, ko naredijo AS - amnioskopijo. jaz tega nikoli nisem imela in ne vem kako izgleda. ctg seveda ne pove nic o kvaliteti plodovnice.

Stunfek

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
13.10.2008 23:21:15   
Lucka1
SARCY ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

CTG seveda ne pokaže al se je dojenček pokakal, ampak v kolikor se je,
potem je njegova "kondicija" slabša in se to vidi na CTG, ker je preveč enoličen
in monoton - to je pa potem tudi eden izmed pokazateljev, da je treba rodit.

LEPE SANJE VSEM :)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
14.10.2008 1:03:45   
ZalaTM
user posted image user posted image user posted image  Sarcy21  čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
14.10.2008 3:54:09   
stunfek
dobro jutro!

a imamo kaksen pregled tko od oka, kdaj se je zgodilo vec rojstev...podnevi ali ponoci? :)

jaz sem vceraj prepozno jedla vecerjo in me je matrala zgaga ko sto hudicev...se zdaj zjutraj me jaga :( prav mi je kaj se pa basem ob 11ih s pekoco hrano :)

Stunfek

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
14.10.2008 5:22:57   
mbd0411
Jutro!

user posted image ne morem spati.Vso noč sem se obračala in dobesedno poslušala svoje telo,če se je kaj že začelo dogajatiuser posted image .Ojoj,groza no.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
14.10.2008 5:49:15   
stunfek
saj to je cisto normalno :) mbd
poiskusi se malo skulirat v smilsu, ko bo bo :)

mene vcasih fejst kruza vcasih sem pa cisto kul in sprijaznena, da ko bo bo. takrat je ful lazje zivet :) kot pa v trenutkih ko sem kot napeta struna in spremljam vsak dogodek v svojem telesu kot potencialni znak za blizajoci se porod :)

Stunfek

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
14.10.2008 6:38:47   
jolly123
mbd a ti si še kar v enem kosu? Joj jaz si sploh ne predstavljam, da bi šla še čez rok, sem bla že 14 dni prej sita vsega user posted image

No očka je pri nas šel delat, smo sami zdaj. Upajmo da ga bo kaj manj zvijalo kot včeraj bogega reveža. Že od enih naprej se napenja in ful prdi ampak vsaj jokal ni. Samo ga res muči. Pa še tebe zraven, ko ga gledaš tako nemočnega user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
14.10.2008 7:12:26   
PikicaStonoga
Jutro dekleta!
Kako ste spale? Jaz sem spala kar dobro, samo zdaj ko se moj spravlja v službo, sem se odločila, da kar vstanem ...verjetno sem ena redkih, ki še vedno nima vse prirpravljeno, pa sem potem živčna in ne morme spati sproščeno. Kot tiste ki že čakate na porod in od tega ne morete spati, ker poslušate svoje telo. Lučka, imaš ti vse pripravljeno? Vem, da sva proti koncu meseca, pa sva se menili, da še ni vse tipi top ...No, jaz sem včeraj dobila previjalno in omaro s policami, tako da danes vse zložim, vse pregledam, označin cotke, ki jih bom mogla vrnit, potem pa samo še danes ali jutri v trgovino po nekaj malenskosti in JUPI tudi jaz bom pripravljena! :) Če mi pa pri pripravi kaj ne bo jasno, se pa seveda obrnem na vas! Zdaj pa hop v nov dan pa se slišimo, itak opažam da nas je nekaj ki nimamo kaj pametnega za počet in vsako urco čekiramo forum ;) hehe
LP, PikicaStoonga

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
14.10.2008 7:41:33   
lena35
Sarcy čestitke za Markauser posted image user posted image user posted image user posted image mbd a me še čakaš jaz se morem danes še sfrizirat pol pa lahko gremauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
14.10.2008 7:54:09   
mbd0411
Lena 35,čakam,čakam...user posted image user posted image

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
14.10.2008 8:01:05   
sončnica24
Najprej čestitek Dajadi za Tima in Sarcy za Marka user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mene pa je ponoči tako noga bolela da sem full jamrala pa zbudit se nisem mogla, moj revež pa je že sanjal da me je v porodnišnico vozil. Pa po pravici povedano ne bi imela nič proti, ker se mi zdi da se je tudi meni trebuh dol spustil in se full težko obračam. Drugače pa še dobro funkcioniram.

Stunfek te tvoje zgodbe pa razmišljanja so res super tako da ti kar piši na dolgo in široko, se še kaj novega naučimo.

Pa še omenjala si ali bomo rodili čez rok, meni se vedno bolj zdi da bom, mogoče za to ker mi je na NS rekla da je rok 1.11, ampak mi ta datum ni res čisto čisto nič všeč, ampak bomo videli kako se bo razpletlo.

Glede nošenja user posted image čez rok, so nam v MB-ju rekli da max 2 tedna pustijo potem pa sprožijo, kar dolgo ne?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
14.10.2008 8:37:07   
Lovely
Dobro jutro user posted image ke,

a kavica je že bila? Evo bom danes jaz pripravila eno tako kremasto za vse nas user posted image .
Jaz sem spala od 22h do 5:15, me je pa zbudil mehur od bolečine, ker se vmes nisem zbudila za WC. No, ampak naspana pa sem user posted image . Tko da zdaj ne bi imela nič proti če me zapeljejo v P... Sem rekla, da hočem dopolnit 38. teden in pol mi je vseeno in to je danes user posted image . Ampak nič ne kaže. Počasi me feeling da bom prej kar mineva...

Jaz imam drugače vse ready, razen flašk nimam steriliziranih ampak to tko pred uporabo verjetno... Pa dude moram, da bom imela s sabo v P sterilizirano dudo... Cunj za vrnit pa nisem označevala k se mi ne da... imam pa srečo, da pač Mother care gre nazaj v London, HM je pa naš :), imava pa s svakinjo itak dogovor, da bova vse skupaj zmetali (in nosečniške in bejbi cunje) in bova imeli za najine prihajajoče bejbije, mi je čist OK ker obe lepo skrbiva za te stvari. Sem od enih kolegic dobila take cunje k ih nikoli ne bi uporabila in zgledajo stare 5 let in ne od enega otročka...

Še zmeraj mi ni jasno glede dojenja kako bomo vedele koliko je malčica pjedla? Ima kaka kak napotek?

Pa še nekaj me zanima. Kako so kaj vaši možički? Jazsem včeraj ugotovila, da je moj ful pod stresom. Sem mislila, da je samo služba ampak se mi zdi, da mi hoče kar v vsem ustreč, komaj čaka prihod pikice in ima sto enih odprtih front... Malo sem ga sicer pomirila samo vidim, da mu nekaj ne štima, sploh pa v službi k mora biti zbran in kreativen pa ima ful visoke kriterije zase... A ma katera kak nasvet?

Lep dan vam žeilm.

Lovely

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
14.10.2008 9:00:05   
iraira
Dan! Jaz sem pa zdajle z amnioskopije prišlauser posted image Kar neprijetna stvar morem rečti. Sem pa odprta 2prsta, plodovnica je mlečna in jutri ob 6.30 sem naročena za porod. Me je kar stisnilo ko mi je rekel, ja jutri pa pridite da bomo rodili. Tolk sem komaj čakala, da se začne dogajat pa da vidim svojo lubico, zdaj pa kar nebi šlauser posted image user posted image user posted image .PANIKA

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
14.10.2008 9:12:01   
mbd0411
Iraira,kdaj pa imaš rok?Ali si ga že imela?
Držim pesti jutri.Vsaj veš,da greš,jaz pa ne vem kdaj me čaka.Danes grem zadnjič k moji G.Vprašanje,če me bo sploh pregledala,samo ctg.Itak se je mali umiril kar precej,samo na ctg-ju pa potem nič ne čutim gibov in jih tudi ne morem zapisovati(klikati).Je potem kar mučno,ker mali je najbolj živahen zvečer in zg.zjutraj.
Spet mi bo tam pritisk narasel.user posted image
Drugače se mi nič ne dogaja.Ni znakov.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
14.10.2008 9:15:17   
*tedy*
user posted image user posted image user posted image VSEM MAMICAM IN SEVEDA NJIHOVIM SONČKOM ČESTITTKEuser posted image user posted image user posted image

Se nisem oglasila že kak teden pa sej sem vas brala, samo kar ni bilo volje za pisat. Skoz moram nekaj hodit na kontrole (čeprav mam rok šele 25), vsakič igotovijo kaj drugega ni okuser posted image user posted image . No od včeraj imam visok pritisk, do sedaj je bilo vedno ok, tako da moram zdej doma merit in če gre čez 90 spodnji moram v petek jit notr. Zdej pa neki merim pa vsakič drugač pokaže, ah najboljš da neham in se ne sekiram več in bouser posted image user posted image . Sej glava me ne boli, pa v žlički tud ne ( to je baje nevarno).

Sicer  pa grem v ponedeljek verjetno kr rodit, sej sem odprta 3 cm pa vrat je že čisto zmehčan....jupi, upam da res!!!!
Sem danes naročila tehtnico za dojenčka, za sposodit (je 10 eurov na mesec) za dva meseca, da se ne bom potem sekirala če je pojedel dovolj ali neuser posted image user posted image .

Punce držite se in upam da vse kmalu roditeuser posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?