|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
14.10.2008 10:04:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Majchy...tebi se pa res vidi, da nisi mogla spat...lep avatar....user posted image user posted image
Kako te je lepo tvoj presenetil z dopustomuser posted image user posted image user posted image

Zdravo sem februarska trebuškarca Ajvy in sem odvisnica od RR-ja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jah njemu se je zdelo smešno jest pa vsa panična da je zamuduuser posted image user posted image user posted image user posted image  jah moški ni kejuser posted image user posted image user posted image

moj avatar bi mogu še mežikat pa se mu zgleda ne dauser posted image

je še prezgodaj za mežikanje user posted image user posted image user posted image  al mu pa nismo tolk všeč ,da bi nam mežikaluser posted image user posted image
smo prestare zangauser posted image user posted image user posted image user posted image
brkn.....boš vidla da nama bo ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image  po bova imele pa izobrazbo in se pikico v naročjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
14.10.2008 10:05:43   
Ajvy

user posted image

no, to je zatjrk..ne pa uno sadje ko mi ga skoz ponujate user posted image user posted image user posted image
dober tek!!!!smo se prenajedle sadja in rabimo meso al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image

rabimo kruhuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
14.10.2008 10:07:34   
Čebel@
tok tipkam tuki na rr da sem zračunala 3x6=12user posted image user posted image user posted image user posted image  zgleda je prezgodi za matematiko..........ali pa je kriv ajvy-n zajterkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
14.10.2008 10:08:46   
Čebel@

user posted image

no, to je zatjrk..ne pa uno sadje ko mi ga skoz ponujate user posted image user posted image user posted image
dober tek!!!!smo se prenajedle sadja in rabimo meso al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image
kruh redi!!!ampak jaz vsak dan 2 žemeljci pojem za zajterkuser posted image

rabimo kruhuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
14.10.2008 10:10:33   
Ajvy

tok tipkam tuki na rr da sem zračunala 3x6=12user posted image user posted image user posted image user posted image  zgleda je prezgodi za matematiko..........ali pa je kriv ajvy-n zajterkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj zajtrk definitivno ...ti je vzpodbudil čisto drugi center v možganihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
14.10.2008 10:12:07   
Čebel@

moj zajtrk definitivno ...ti je vzpodbudil čisto drugi center v možganihuser posted image user posted image user posted image
tist del ki je kar naprej lačenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
14.10.2008 10:14:52   
petrap
ojla...

evo mene, komaj sem vse prebrala pa sem že 2 uri za rač..se vidi, da me 3 dni ni bilo...

na pregledu vse okej... naš otroček lepo raste, tako da bomo enkrat na začetku februarja pripravljeni, da pokukamo na svet...moja kri pa voda tud okej, morm se pa tud jaz začet izogibat slani hrani pa sladkarijam user posted image ...tko da bo še zanimivo...

vikend je bil super...res je blo lepo vreme..v soboto smo dopoldne še neki stanovanje belili, popoldne smo imeli pa piknik, smo pekli kostanj, pa pice, pa ful enih stvari...je blo super...v nedeljo se pa nisva imela namena nikamor dat, pa se je pol moj vseeno odloču, da me pelje nekam...in sva se šla sprehajat po Portorožu...je blo tud lepo...user posted image user posted image

vsem ostalim čestitam za preglede in tiščim pestke, da bo še naprej vse okej...majchy in ostali pa lep pregled danes...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
14.10.2008 10:15:01   
claud
Dobro jutro vsem skupi!

Naša mala je tud tko divja!
Učeri sm se ulegla na kavč pa odkrila trebušček in me moj pogleda pa me nadere- kaj to delaš s trebuhom da ga maš  tok postran pa napihnjenga....user posted image user posted image user posted image Pol mu pa povem da se to njegova hčerkica obrača......user posted image user posted image user posted image
in pol je še 10 minut k hipnotizeran gledu v trebuh pa gledu k je brcala pa trebuh skaku gor pa dol....user posted image

majchy23-
držim pesti za morfo ....tko fajn je vidt kok se user posted image razvija od tazadnjega UZ... 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
14.10.2008 10:17:56   
Čebel@
hellow petrap in claud..........ja držita pestke

petrapuser posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled
claud...tole s trebuhom me je pa nasmejalo.......jah moški ni kejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
14.10.2008 10:18:37   
Ajvy
Petrap...super za piknik....a pica...mi je kar zadišala.....
Ti si pa čist delovna , ampak pravilno taktiko...prvo delo, potem pa jelouser posted image

Claud..a ne kako so smešni tile naši možeki, ko ugotovijo kako fino je čutit brceke...moj je tudi vedno roke nastavljal..pol se je pa smejal, ko ga je brcnila......al pa na koncu..ko mi je kar cela noga štrlela ven s trebuha...sma se nasmejala....
Je lepo brat, da tako uživa tvoj......

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
14.10.2008 10:19:00   
brkn83
majchy - seveda nama bo uspelo to narediti. Js sploh ne dvomim v naju.

Petrap - čestitam za pregled in da je vse ok.user posted image user posted image user posted image . No važno, da si lepo preživela vikend in uživala v lepem vremenu.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
14.10.2008 10:21:09   
*Nelly*
jutro user posted image

mene sploh ne gane niti sadje niti salama zajtrk. Glavno je ena štručka (bela!) in 2 dcl mleka. To je moj zajtrk.
Sem pa nora na mešano solato za kosilo. Obvezno mora bit, pa fajn kisla  z dodano kako tuno al pa meskom. To bi čisto vsak dan jedla. user posted image
Moj se kar grdo drži, tolk naredim kislo. Kaj naj, meni paše.
Mislim pa da tisti, ki paše surov pršut, če ji paše ji paše. Mam sodelavko, ki je celo nosečnost suho salamo pa pršut jedla, pa je bilo vse ok. Tko da čim manj komplicirat pa jest tisto kar ti paše. Moje mnenje...

Sonček se že kaže...tako da nas čaka en lep dan!

Mejte se

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
14.10.2008 10:23:42   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: *Nelly*

Mislim pa da tisti, ki paše surov pršut, če ji paše ji paše. Mam sodelavko, ki je celo nosečnost suho salamo pa pršut jedla, pa je bilo vse ok. Tko da čim manj komplicirat pa jest tisto kar ti paše. Moje mnenje...

ne me narobe razumet....sej ne gre zato, da ti paše ali ne....gre za tokso....
Seveda ,pa je odločitev v vaših rokah..jst vem zase, da se ne  igram s temi stvarmi, če se mi ni treba....samo htela sem opozoriti na to, če slučajno katera ne ve.....

(odgovor članu *Nelly*)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
14.10.2008 10:28:51   
akvalina
dober dan!

No jaz sem bla včeri cel dan odsotna najprej morfologija z mojo mamico, ko sva prišle domov sva skuhale MMMmmmm zelo dobro rižoto, po kosilu pa sva se vrgle na poročne slike(moje). No mami sem komaj spodila domov ob 17:00h ker sem pričakovala kolegico ki se je odločila da se da mal potetovirat user posted image user posted image user posted image .No in sem jo mogla peljat pač k mojem tetoverju v kam.bistrco. Domov sva se prvlekle šele ob 20.30h, kjer naju je čakala PICAuser posted image (njam). Sta se naju najina moža že naveličala čakat lačna in sta nam naročila kr pico.

Balonchy_ naslednji pregled imam 3.11., pa hvala za sadje!

Ajvy in tanci_ kar se tiče plodovnice nimam pojma je rekla da to ni nč takega ampak naj pijem veliko vode da se jo bo več naredilo???user posted image

Sunny- user posted image  he he a vam tud noče dat nogic narazen( je gotov punca k se tolk sramežljivo skrivauser posted image user posted image user posted image )

Majchy- držim pesti da bo vse ok na morfologijiuser posted image user posted image user posted image ti pošiljam pujske za srečo!!!

Katjusa- sončka pa res ne smeš prespat, TI TI TIuser posted image , kako pa kaj florjan?

joj sej ne vem več kaj ste še druge pisale ker sem preveč skleroznauser posted image , aja me je G mal kregala ker sem se zredila od zadnjič kar za 4kg zaradi sladkarij, do naslednjič se lahko zredim maximalno 1,5kgNe smem jest nč čokolade,piškotov nutele,.... MATER JE TALE MOJA GIN. KRUTA A NE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
14.10.2008 10:30:31   
Anonimen
Dobro jutro, Luca tle.

mal še zmečkana... k nisem celo noč nič spala. Nimam pojma zakaj. user posted image

Uf, vse tole napisano o hrani... kapo dol, da lahko veliko jeste. Jaz sploh ne morem. Zato se tud zredila nisem nič. jem parkarat na dan, mam pa srečo k mi sladko ne paše tolk... za navadno čebato bi pa ubijala.

Danes kapučin in rogljiček in zdele še tri mandarince.

Trebuškarice ... koliko slikic imate vi iz UZ? jaz samo z nuhalne. In na morfo mi ni hotla nobene dat. user posted image   Sm žalostna. In ...

... mam dopust ta teden in danes visim na RRju že  od jutra. Pa sem prebrala, da nekatere hodijo tud na 3D in 4D UZ... do katerega tedna greš lahko? Jaz bi šla tud zato, da bi mela slikco oz CD. Sej vem, da razmišljam sebično... ampak tko bi mela. Ne pa samo eno. Kaj ve mislite?

Danes blo veliko brcik, ene par kr močnih...

Punce, zdej k mam malo časa... gledam za opremo, sobico, voziček... KOMI ČAKAM!!!! user posted image   Mislim, da moram bit več doma, da se bom počutila bolj nosečko... v službi čisto pozabim. kaj pa bolniška?

hvala k ste me sprejele. Balonchy, takoj si me popravla na Luco. Hvala. user posted image

Lep dan vam želim.

user posted image

(odgovor članu *Nelly*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1765
14.10.2008 10:31:25   
Shuka
Dobro jutro user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
14.10.2008 10:31:56   
Katjusa
hej pupe... jst sem še čist zaspana..... sem slabo spala pol me je še možek ene 2x ustrašu k ful naglas smrči da me je kr pokonc vrgl.... vmes sem sanjala da sosed nad našo hišo neka drevesa podira (verjetno je moj tok smrčal da me je zvok spominjal na podiranje drevesuser posted image user posted image user posted image user posted image ) če nebi vedela da ni dreves tle nad nami bi še nasedlauser posted image user posted image user posted image pol se je pa še odloču (možek) da se bo mal k pikici cartal in je dal v spanju roko na moj trebuh..... in spet nisem mogla spat k je tamal tok brcal da mi je blo škoda zaspat da bi to zamudila..... in je minila noč......

V soboto boma šla najbrž v ikeo.... boma pogledala za kako komodo pa še kej če nama bo všeč tak da grema sama brez Florjana da bo v avtu veliko prostora.....

Včeraj me je pa popoldne peljal neke avtomobile gledat..... zgleda da res drži tisto k moški pričakujejo bebiko da kupujejo nov avtouser posted image user posted image user posted image user posted image no pa sem ga pol prepričala da nama to ne gre ne finančno in niti ga ne potrebujema zdaj še ne k jst bom še več k eno leto doma......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
14.10.2008 10:32:41   
Ajvy
grem počivat...se ber potem

Majchy..ena plus ena je dva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
14.10.2008 10:34:57   
Čebel@
akvalina čestitke za pregled.........a je bila mami navdušena......moja je čist medena že ko gleda slikice z UZ ker tega takrat ni bilo
pa hvala za prašičkeuser posted image

sem bila pod tušem......sem si zglancala bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image  no pa lase sem si umilauser posted image user posted image

dejte mi povedat......a je morfa UZ čez trebuh ker sem nekje brala da meri MV čez nožnicouser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
14.10.2008 10:36:28   
*Nelly*
men je delala morfo čez trebuh, pa tudi MV se je videl in ga je zmerila.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
14.10.2008 10:37:40   
Katjusa
akvalina ja je treba spat k si utrujen in k ti otroc pijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Florjan je super tak da ga težko prepričam da mora še vseeno sirup pit.... upam da se ne naleze kej nazaj k možek je spet ful prehlajen včaraj je že jamral da ga grlo boli..... sami bolančki so okol mene upam da ne dobim kej k nimam niti osebnega zdravnika kaj da bi šele k zdravniku šlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Luca jst mam tud sma sliko iz NS.... pa se nič ne sekiram sej bo kmalu februar da bi za to dala 100 € da dobim eno spackano sliko? ne hvala ni vredno sej zdej k brcajo me vsak dan spomni nase ni treba slike gledat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
14.10.2008 10:37:48   
Čebel@

grem počivat...se ber potem

Majchy..ena plus ena je dva user posted image user posted image user posted image user posted image
bom na kalkulator preverilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  fajn počivejuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
14.10.2008 10:38:21   
Katjusa

meni tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Nelly*)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
14.10.2008 10:39:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

akvalina ja je treba spat k si utrujen in k ti otroc pijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Florjan je super tak da ga težko prepričam da mora še vseeno sirup pit.... upam da se ne naleze kej nazaj k možek je spet ful prehlajen včaraj je že jamral da ga grlo boli..... sami bolančki so okol mene upam da ne dobim kej k nimam niti osebnega zdravnika kaj da bi šele k zdravniku šlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Luca jst mam tud sma sliko iz NS.... pa se nič ne sekiram sej bo kmalu februar da bi za to dala 100 € da dobim eno spackano sliko? ne hvala ni vredno sej zdej k brcajo me vsak dan spomni nase ni treba slike gledat....

jaz bom danes zasitnarila za slikice......sej nam pripadajouser posted image user posted image user posted image

sem vesela da je florjan boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
14.10.2008 10:40:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

meni tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

upam da bo meni tudiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?