|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
13.10.2008 20:16:35   
birdy
Balonchy, jah faks. Načeloma v redu, edin ponedeljki in srede me zmatrajo k mamo do štirih. Ostale dni pa sam do pol enih. Včasih je res naporen, pa še učit se bo začet treba, pa sveto pismo moram brat, aja, seminarska, joj letim delat, bi rada dons dokončala!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
13.10.2008 20:17:37   
Čebel@
pridno se uči oz.piši seminarskouser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
13.10.2008 20:27:00   
Čebel@
grem še malo tv gledat in pod tuš

se tipkamo jutri......komi čakam ker imam morfo in bom vidla našga knedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa pauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
13.10.2008 20:51:49   
Ajvy
Balonchy..evo me,,,sem gledla na tv3 uno nadaljevanko....me je moj čist napalil z njo...pojedla sem en čokoladni puding...še bi....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
13.10.2008 20:52:15   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

moj user posted image  bo piflar ker more revež že zdej hodit v šolo in poslušat snovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mOJ TUD. sAM KAKE STVARI MORE POSLUŠATuser posted image  Mal filozofije pa mal svetga pisma pa latinščine, psihologije, zgodovine(cerkve sevede), vsak cajt bomo začel še kake cerkvene pet(in to resno mislm)...

amen user posted image ...bo že vse znal, ko bo prišel ven.....
moj user posted image  bo potemtakem samo počivaluser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 13.10.2008 21:01:59 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
13.10.2008 20:55:07   
Ajvy
Majchy..nočko...pa lepo se naglej jutri user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
13.10.2008 21:14:41   
tanci29
halo bejbrlke..

majcy-preden greš spat obvezno še zame eno mandarino pojest...joj kwa si mi zdej nardila...bom kr mizo tuki začela grist in si misnla da papcam mandarinouser posted image

ajvy-super da je tarja nazaj in da tako zelo uživa...pa na igrišču je tud fajn ja...no mi se še ne vozimo ker mormo najprej shodit...ne vem kdaj se bo to zgodil...
sem ga pa dons s poganjalčkom ven pelala, voziček sem pa doma pustila in je mogu hodt  čist okrog bloka pa pol še do igrišča pol se nama je pa še daddy prdružu, pa ga je prec izkoristu ni več hotu hodt...

balonchy-ti pa obožuješ puding kaj...sem opazla da ga večkrat kuhaš...jest ga rajš ne ker bi vse sama pojedlauser posted image

sunny-pridkani vajini starši da malo pomagajo...pa čestitke za morfo...kar se pa tiče kg..kako si mi že napisala..ne se sekirat bomo skupaj po porodu klepetale na forumu hujšajmo skupajuser posted image

brkn-danes je bio super zunaj kaj...

birdy-a vse to se učite...sej vem da hodiš na teološko...sam mal je pa že pretiravanja... a morte k maši tudi vsako nedeljo...

akvalina-user posted image user posted image user posted image za morfo...tebi se tudi skriva user posted image ..no če ne prej pa boste februarja zvedli...in kaj pomeni če maš maj plodovne vode...sej se bo pa še nardila sej se sproti dela če prov vem...

bejbe sori če sem kero izpustila...lepo se imejte

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
13.10.2008 21:20:54   
brkn83
tanci res je bilo ful lepo vreme, tako da bi bilo kr hudo če bi bila skoz noter. No jutri še imam tudi nekaj dela zunaj, tako da bom popoldan ko bo fajn toplo šla še mal na vrt pogledat, kaj imam za postorit.

Nič punce, js zdej grem pod tuš, potem pa spat, sem kr mal utrujena. Se beremo jutri dopoldan, ko vstanem. Mislim, da si bom privoščila mal daljši spanec.

lahko noč in lepe sanje.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
13.10.2008 21:21:45   
Ajvy
Tanci...jst sem imela pri TArji tudi manj plodovne vode, pa ni bilo nič takšnega...vsaj ko sem G vprašala, kaj to pomeni, je rekla da nič posebnega..da jo je pač manj...kaj pa je tebi ,Akvalina rekla?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
13.10.2008 21:22:35   
tanci29
brkn-lepo pančkej in izkoristi sončne dneve...sam ne preveč delat....a vrtnariš tudi al kaj-pridna

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
13.10.2008 21:25:35   
Ajvy
Brkn...nočko....
A sem te že vprašala kaj pomenijo tvoje črke v nick-u???

Punce, jst tudi grem aja, aja.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
13.10.2008 21:25:56   
tanci29
ajvy-ja sej pomoje je tud ok če jo je malo manj...važno da je....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
13.10.2008 21:29:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajvy-ja sej pomoje je tud ok če jo je malo manj...važno da je....

mah ne vem,...tako je meni to G nerazložila...user posted image user posted image  

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
13.10.2008 21:31:24   
tanci29
spet so ta program čist zmešal...bom kr pouser posted image ...še dobr da ne začnejo ob polnoči dajat dober program...noro

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
13.10.2008 21:33:36   
tanci29
joj zgleda da ste res šle vse že spat...kako vam rata tolk zgodi it spat, pa pol še zaspat al kej počnete druzga pa se sam poslovite od tukaj

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
13.10.2008 21:37:44   
Ajvy

joj zgleda da ste res šle vse že spat...kako vam rata tolk zgodi it spat, pa pol še zaspat al kej počnete druzga pa se sam poslovite od tukaj

jst osebno grem še ene milionkrat na wc polulat tistih par kapljic....user posted image user posted image
Veš kaj ,sej jst sem vsak večer tukaj...pripravljena na klepet...pa če nobene ni, potem pa grem spat..uro imam pa ob 22.00 od TArjinega rojstva dalje, saj mi drugače ne uspe zjutraj vstat.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
13.10.2008 21:45:01   
Ajvy
Zdej pa res..nočko

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
13.10.2008 21:47:24   
Anonimen
Punce,
a ma ktera tle dr.Rojnikovo za svojo ginekologinjo?

Lahko noč. 

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
13.10.2008 21:56:45   
Katjusa
jst še ne grem spat sa grem pa pod tuš pa pol z možekom pred TV....
Se ju3 kej tipkamo za dons mam dost sem zmatrana k slonuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepe sanje ju3 pa lepe preglede vsek k jih imate

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
13.10.2008 21:59:45   
birdy
birdy-a vse to se učite...sej vem da hodiš na teološko...sam mal je pa že pretiravanja... a morte k maši tudi vsako nedeljo

Jap, vse to se učimo. Sej vem da maš pol ful znanja, res ti tale teološka velik razgledanosti da, sam prosm, Sveto pismo, celo????? Ah no, pa sej bom preživelauser posted image  K maš nam pa hvalabogu ni treba it, je pa res da vsak začetek predavanj in konec predavanj mormo molit. No, in jst kot ateist skor nč ne znam zmolt, dons so o nekem telesu pa duši pa ne vem še čem molil, jst pa zraven tih k miškauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
13.10.2008 22:00:22   
tanci29
jah nč pol pa lepo pančkejte...jest pa zmer tlele strašim po stanovanju do ne vem kdaj...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
13.10.2008 22:03:05   
tanci29

Jap, vse to se učimo. Sej vem da maš pol ful znanja, res ti tale teološka velik razgledanosti da, sam prosm, Sveto pismo, celo????? Ah no, pa sej bom preživelauser posted image  K maš nam pa hvalabogu ni treba it, je pa res da vsak začetek predavanj in konec predavanj mormo molit. No, in jst kot ateist skor nč ne znam zmolt, dons so o nekem telesu pa duši pa ne vem še čem molil, jst pa zraven tih k miškauser posted image

a ti kot ateist so te normalno sprejeli na ta fax...zdej pa sloh ne štekam...u šolo use sprejmejo(ne e narobe razumet)..ko hočeš otroka krstit je pa taka kriza zrihtat če ni vse po njihovih reglcih...da ne govorim o poroki...bom kr nehalauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
13.10.2008 22:47:07   
birdy

a ti kot ateist so te normalno sprejeli na ta fax...zdej pa sloh ne štekam...u šolo use sprejmejo(ne e narobe razumet)..ko hočeš otroka krstit je pa taka kriza zrihtat če ni vse po njihovih reglcih...da ne govorim o poroki...bom kr nehalauser posted image

Sprejmejo vse normaln. Niti ni vprašanja a si vern al ne. Sej nenazadnje se ti o krščanski veri lahko učiš tud če nisi veren. Sam ne vem zakaj pol zahtevajo da molmo pred in po predavanjih. Pač nisem verna in ne bom molila, sej nimaš kej. Kaki pa so glede tega za krst pa poroke pa raj ne bi. Ampak sej k sreči obstajajjo tud taki župniki ki ti otroka krstijo ne glede na vse, te poročijo tud če nisi veren,... Sam kkšni so pa tud sitni k hudič. Midva se zarad tega nisva v Smledniku poročila pa Neli dala tle krstit k so mel enga mal prtegnjenga župnika, res hvalabogu da je šel!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
13.10.2008 22:57:19   
sunny24
Oh ja, sem prej hotla vist tu na rr, pa je pršla sestra od mojega nas mal pogledat in je bla do zdej tukaj. Smo si kostanje spekle in mrvile na kavču, moj je šel pa v lajf...

tanci, sej jst se ne sekiram zaradi kil, ampak se bojim, da se ponovi kar se je pri moji mami, ko so ji začele ledvice štrajkat med nosečnostjo in je bla cela štala. Zato pol tudi ne smem slanega, k full vode veže sol.

Je pa res full fajn, da nam starši pomagajo, sicer pa tudi če bi rekla da ne rabimo nič, bi lih tko dobila. Pa še nona se je prklopla zravn...Smo jim res full hvaležna!

Evo, to pa je naša žabica...  user posted image

Sam se ne vidi neki full se mi zdi...moreš mal domišljije uporabit! Je blo tam na ekranu pri G full boljše videt!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
13.10.2008 22:58:12   
tanci29
ja sej štekam...sej nisem mislila kaj slabega..upam da razumeš...sam sem se glih spomnila kakšne probleme sem imela ker je prijateljica krstila sina in me je izbrala za botro...jaz sem bila že poročena vendar ne cerkveno, sama imam opravljene vse zakramente...moj mož pa je pravoslavne vere in tudi zato se nisva poročila cerkveno...ampak ko sem šla tja na razgovor sem bla ne vem kaj vse ker je moj mož pač druge veren in se mi je zdelo tako zelo nesramno in podlo od župnika da je take prbijal da sva se skor skregala tam...mism totalno brez občutka za ljudi za odtenek drugačne od njihovih zarukanih idej...pa pravijo sppoštuj človeka in blablabla...ja dokler jim tam pušco filaš si dober...joj sem se razp....bom nehala ker čene bom dve strani napisala...aja da ne povem da naju je hotu še prej poročit pa sklicat ne vem kakšno zasedanje z pravoslavnim župnikomuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?