|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
13.10.2008 22:58:48   
sunny24
Vse, ki imate jutri morfologijo, vam držim pestke!!!! Pol pa hitro poročat ko končaste! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
13.10.2008 23:03:06   
tanci29
sunny-super slikica...sej se lepo vidi kaj je na slikici...kakšno sem jaz dobila...slikico od želodčkauser posted image ...še nikol nisem kej tazga slišala, da bi kera dobila mislm kej tazga...tam pa res ne veš kaj gledašuser posted image ..

jaja drugače se pa kar mirkaj...malo sem se pohecala glede kilc...sam kaj ko pa neslano ni dobro a ne..ampak saj še 4 mesece...pa pol po porodu če boš dojila pol pa itak kmal lahko začneš papcat kar ti pšaše...če ni drugih težav

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
13.10.2008 23:08:39   
sunny24
A slikico od želodčka si dobila? Ja no, boste pa želodčka gledali...user posted image

Ma sej jst slanega sploh ne jem (skoraj nič ne solim, še krompirja ne, ko ga kuham) ampak je problem, ker jem full sira, včasih pa tudi pršut in to je slano...Pa še tega ne smem več. Mi mal zmanjkuje idej kaj bi si dala na kruh...Ampak če se gre za moje oz posledično od moje pikice zdravje, bom potrpela še te 4 mesece. Ta najmanjši problem! user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
13.10.2008 23:27:19   
sunny24
Kaj ste šle že vse pančat?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
13.10.2008 23:41:32   
sunny24
Ja nč, vas ni tuki. Torej, lahko nočko in lepe sanje vsem, pa bušije pobožejte!

Se tipkamo jutri!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
14.10.2008 7:50:50   
Čebel@
jutro!!
sem zgodnja.....evo eno user posted image  in user posted image da ne boste rekle da nikol nič ne damuser posted image user posted image user posted image user posted image  

sem tok živčna zarad morfe da ne morem spat........sem se zbudla že pres 6 in ugodovim da moj še kar zraven mene spi namest da bi biv v službi in sem ga valda začela budit da nej ustane on pa men prbije no ugasen luč ker imam dopust......frajer si je za morfo uzel dopust men pa nič povedal.......jaz pa v luft skačem že na vse zgodiuser posted image user posted image user posted image user posted image

me kar želodec boliuser posted image  upam da bo vse kuluser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
14.10.2008 8:01:56   
Balonchy
Jutro trebuščkarce...

Majchy - ob kateri uri imaš morfo??? Napiš, da bom stiskala pesti... user posted image  SREČNO! user posted image user posted image user posted image
Aja, pa hvala za kavico in tortico...

Naš razgrajač pa tolk skače k, da bi hotu povedat - "zbud se" ura je cajt... user posted image
Upam, da se malo umiri, ker imam čez pol ure mal gužve s pacienti... Če se pa ne misli, se bom pa režala k ponavad. Men je tko smešno k se premika. Tak luštn feeling!

Pa še neki sadnega: user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 14.10.2008 8:02:31 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
14.10.2008 8:04:51   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

balonchy-ti pa obožuješ puding kaj...sem opazla da ga večkrat kuhaš...jest ga rajš ne ker bi vse sama pojedlauser posted image

Ja, res ga večkrat skuham... K un kupljen mi nardi bad okus v ustih. Itak pa vsega pojem, ko ga skuham... Sam ne morm pomagat, če je pa dobr! user posted image  user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
14.10.2008 8:27:54   
Čebel@
balonchy.........ob 13h imam morfo.......če bi vedla da si bo moj privošču dopust bi uzela že bolj zgodno urouser posted image

a si dala kej smetane in mrvic na pudinguser posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
14.10.2008 9:16:34   
Čebel@
a še vse spite al se vam ne da čvekatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
14.10.2008 9:18:07   
Čebel@
petrap.........kako je bilo na morfi??si se nagledala user posted image ??je šov tvoj zraven??

sem firbčna ni kej........pa še sama sabo se pogovarjamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
14.10.2008 9:25:06   
brkn83
dobro jutro punce.

No js sem že vstala, čeprav sem včeraj govorila, da bom dlje spala. Pa ni šlo, ker me je user posted image  s svojimi brcikami zbudila že pred 6. Potem pa sem komaj še mal nazaj zaspala.

Za vse , ki imaste danes morfo držim pesti, da boste lepo videle svoje user posted image , in da je z njimi vse uredu. Potem pa se le javite in poročajte kako je bilo.

majchy, vidim, da imaš novo sliko, je prav super user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
14.10.2008 9:27:14   
Čebel@
jutr brkn......ja sem se na novo sfrizeralauser posted image

sem se že ustrašla da ne bo nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image  ja drži peste da bo vse ok na morfi

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
14.10.2008 9:28:42   
brkn83
tanči - ja drugače vrtnarim tudi in to prav z veseljem. Sicer nimam kaj preveč velikega vrta, ampak zadosti da je kr naprej kaj za delati.

ajvy - moje črke v niku pa pomenijo moje začetnice imena in priimka. Vse druga je bilo že zasedeno, pa sem potem se za to odločila.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
14.10.2008 9:31:23   
brkn83
majchy - seveda bom držala pesti, zagotovo ne bom pozabila.
aja, ti pa le glej da potem poročaš kako je bilo.

No sej se vedno zjutraj kaj javim, kadar imam čas. npr. jutri se ne bom ker moram na faks v maribor na predavanja. pa jih imam že ob pol desetih, tk da prej se mi pa verjetn ne bo dalo računalnika prižigati.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
14.10.2008 9:35:02   
Čebel@
jest sem pa že prov obsedana s RR ker zutri najprej računalnik prižgemuser posted image user posted image user posted image
veš da bom poročala samo po moje šele zvečer ker grem direkt od g k os
.zdravnici potem imam pa šolo(spet)user posted image
mi bo balonchy spet rekla da sem piflarka....ker že zdele delam(spet)vaje iz matematikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
14.10.2008 9:50:40   
brkn83
majchy - sam si pa res ful pridna, ni kej druga rečt. No sej js bom tudi počasi morala za faks začeti delati. Ta teden bomo že dobili prve seminarske naloge, potem pa bo treba veselo na delo.

Ja sej js morem tudi kr naprej na računalniku viset, da berem forum. To sploh ni normalno.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
14.10.2008 9:55:28   
Čebel@
smo zasvojenkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem pridna za uči sam se kar moram prisilit ker bi do poroda rada vse izpite nardila(6) da mi potem samo še matura ostane.........jah ker nisem bila pridna in lepo redno hodila v šolo jo pa še zdej delam-na stara letauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
14.10.2008 9:56:30   
Ajvy
Jutro....

prvo naj vsem zaželim uspešen dan na pregledih.....user posted image user posted image user posted image

Birdy..samo , a ne da za teološko ne rabiš bit veren??Mislim, ne rabiš hodit v cerkev...pa te zadeve..(aha, sem vilda da si že vse razložilauser posted image )..kar se pa razgledanosti tiče pa verjamem.....je fajn...pa zan biti full zanimivo...sam obstoj sveta in te zadeve pokomentirat...

Sunny...iiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Majchy...tebi se pa res vidi, da nisi mogla spat...lep avatar....user posted image user posted image
Kako te je lepo tvoj presenetil z dopustomuser posted image user posted image user posted image

Balonchy..dobo jutro trebuškarca!!!!!
Kakšnimi pacienti??

Brkn...sej se mi je zdelo da je kaj podobnega...superca....

Same trebuškarce - odvisnce od RR-ja....

Zdravo sem februarska trebuškarca Ajvy in sem odvisnica od RR-ja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
14.10.2008 9:58:47   
Ajvy
user posted image

no, to je zatjrk..ne pa uno sadje ko mi ga skoz ponujate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
14.10.2008 10:00:21   
brkn83
majchy - sej boš vidla, da ti bo uspelo vse to narediti.
Js tudi želim čim več izpitov narediti do februarja, no januarja so itak izpitni roki, pa bomo videli koliko mi bo uspelo narediti. Namreč imam še 6 izpitov in magistrsko delo. Zdej pa bi rada vsaj izpite naredila in se dogovorila za naslov naloge, pred porodom, da bi potem lahko delala nalogo, ko bom doma z otrokom. 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
14.10.2008 10:00:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Majchy...tebi se pa res vidi, da nisi mogla spat...lep avatar....user posted image user posted image
Kako te je lepo tvoj presenetil z dopustomuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jah njemu se je zdelo smešno jest pa vsa panična da je zamuduuser posted image user posted image user posted image user posted image  jah moški ni kejuser posted image user posted image user posted image

moj avatar bi mogu še mežikat pa se mu zgleda ne dauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
14.10.2008 10:01:02   
Ajvy
Pršut...sem htela že zdavnaj pokomentirat pa sem pozabila...upam , da tista ki ga je, je kuhanega ali pečenega, ker tega `surovega` naj ne bi jedle.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
14.10.2008 10:01:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jah njemu se je zdelo smešno jest pa vsa panična da je zamuduuser posted image user posted image user posted image user posted image  jah moški ni kejuser posted image user posted image user posted image

moj avatar bi mogu še mežikat pa se mu zgleda ne dauser posted image

je še prezgodaj za mežikanje user posted image user posted image user posted image  al mu pa nismo tolk všeč ,da bi nam mežikaluser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
14.10.2008 10:02:11   
Čebel@

user posted image

no, to je zatjrk..ne pa uno sadje ko mi ga skoz ponujate user posted image user posted image user posted image
dober tek!!!!smo se prenajedle sadja in rabimo meso al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?