|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
9.10.2008 7:23:27   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa
sem tud skor pregorela in sem fasala išias...grozn boli...user posted image

user posted image

in kako ste kaj ostale.... nikjer nobene user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
9.10.2008 10:12:12   
sepetalka
jutro pupe moje,

hvala vsem za skrb!user posted image user posted image user posted image !
Se je vse uredilo, včeraj smo pod streho spravli vso koruzo! user posted image user posted image user posted image user posted image Končno!!!

Danes pa kar ne morem verjet imam "frej" dan! Ni mi treba k sosedi kuhat, ker bodo koruzo prebiralai šele v ponedeljek takrat pa bova midva že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Tako da danes samo stanovanje zrihtam, trenutno je pri meni frizerka, striže user posted image ! Jutri na agencijo pa pakiranje!

Komaj čakam, da greva! Že od malega sem si želela v Egipt in sedaj se mi bo želja izpolnila, hodila bom tam kjer so hodili faraoni tisoč let nazaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
9.10.2008 10:16:09   
pikovit
Čestitke naša faraonka,za opravljeno delo in današnji zaslužen počitek.Naj ti bo v Egiptu prekrasno in da boš uživala 1000000%

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
9.10.2008 10:29:42   
NATAŠI
šepetalka super za prosti dan user posted image  user posted image  user posted image  uživaj in izkoristi ga... privošči si čas za sebe ... potem pa prijetno pakiranje ... in imejta se res super na zasluženem dopustu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
9.10.2008 10:36:32   
sepetalka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
9.10.2008 10:46:04   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

Komaj čakam, da greva! Že od malega sem si želela v Egipt in sedaj se mi bo želja izpolnila, hodila bom tam kjer so hodili faraoni tisoč let nazaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

sam ko boš videla Kairo boš kr razočana... živa beda...res....user posted image

je blo pa res nek hud filing ko sva dobesedno stala na piramidi...user posted image

sam za naju in verjemi tudi za vaju bo Egipt imel svoj čar, ker bosta na poročnem potovanju.... boš videla..kaki lepi občutki....ko boš pogledala prstan na roki in svojega moža zraven tebe...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 1206
9.10.2008 11:00:45   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

[ boš videla..kaki lepi občutki....ko boš pogledala prstan na roki in svojega moža zraven tebe...user posted image

O se spomnim user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1207
9.10.2008 11:36:48   
sepetalka
user posted image user posted image
Kolk lepooooooo! Joj res kamaj čakam, sicer sem danes menstro dobila, ki mi bo zagrenila kak dan ali dva v Egiptu, vendar se ne dam, štoflc not pa bouser posted image user posted image user posted image !

Se pa gledala še enkrat tvoje slike Buba, da vidim kaj naju čaka in kot sem vidla nama bo full lepo!user posted image user posted image
Si predstavljate punce, da še nikoli nisem bila dalj, kot v dalmaciji, moj pa se še nikoli ni peljal z avionom in ga je malo strah samo sva pa oba v pričakovanju, to je za naju wauuu!user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
9.10.2008 12:06:05   
Bubamaraa
joj šepetalka kolk bosta uživala.....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej jst sm tud prvič letela..pa me je možek mal za roko stisnu pa je blo.... mal je na začetk čudn filing...drgač je pa ful fajn...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1209
9.10.2008 15:20:57   
pikovit
O Bubi a si že kaj boljš?

Neposredna povezava do sporočila: 1210
9.10.2008 15:29:05   
FLASK_A
čau žabeuser posted image

evo spet mene po dolgem času...

Šepetalka, imejta se fenomenalnouser posted image user posted image user posted image user posted image Joj, sem se navzela tvojega navdušenja, da še jaz komaj čakam da odpotujetauser posted image Res uživajta miljon procentno, me vama bomo pa foušuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bubica, kaj pa se ti greš z išjasom? Ne ga srat bejbe, ne smete se tolk ganjat. Bomo pri 40h že čist hin vseuser posted image

Men je pa počutje ful čudno, kr neki se mi vrti pa zmatrana sem... Pa kar naprej me glava in oči bolijo... Nevem, upam da kmal mine pa da bo tista lepa nosečniška doba nastopila.

Drugače pa lep pozdravček vsem!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
9.10.2008 20:28:19   
Bubamaraa
jst sm tko tko..... masl boljš pa spet slabš... user posted image

šepetalka vidva sam uživajta in se crklajta....user posted image

flaška sej bo......boš videla.....sam ene prenašajo kakor, da jim nil ni, druge so pa bolj boge.....user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
9.10.2008 20:42:11   
eva1
Hej bejbe!

No kva se zdej tukaj dogaja..vse poročene in bolne al kvauser posted image Jst upam, da boste čimprej ok, pa spet polne energije!

Mi smo ok...v soboto greva z mojim v Egipt, srčno upam, da ne bom preveč pogrešala tamalih dveh in da bova lahko uživala tudi sama!
Sicer pa se še vedno vztrajno podpisujem in predstavljam z dekliškim priimkom, se sploh ne morem navaditi na novega!

Sem pa gledala zdele lih CD od poroke...joj kjer dober filing je bit v tisti lepi obleki..pa šopek..folk je rekel, da se mi je prav videlo kako sem uživala, in da je bil to res najin dan...no zdej lahko to sama vidim..res je bil en tak dan, ki je res nepozaben, pa neznasko sem uživala vsako sekundo ...se res na CD-ju vidi, kok sem srečna in nasmejana! bi kr ponovilauser posted image user posted image user posted image

Grem mal stanovanje skupi spravt, tamaladva spita..jst pa mam jutri še službo, tako da se vrjetno beremo pol k prideva dam! Uživajte!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1213
10.10.2008 7:21:10   
NATAŠI
jutroooo user posted image

No pa smo prišli do petka... vikend bo pa itak pester ker moj možek v nedeljo praznuje user posted image  user posted image  user posted image

šepetalka midva sva se tudi prvič peljala z letalom pa je kar šlo user posted image , timotej je pa itak spal user posted image  ... uživala bosta full, srečna bosta prišla nazaj in to je to .. za ponoviti bo user posted image  user posted image

flaška .... ja tale počutje mi je kar znano (se tudi meni zadnje čase full full vrti, slabo mi je in glava me boli user posted image  - ampak jaz naj nebi bila noseča user posted image ) ... smo pa zdaj nehali s tabletkami potem bomo pa videl kdaj se bova odločila za začneva delati na user posted image

bubica spočij se mal čez vikend, počivaj user posted image

eva uživajta na dopustu ... to o pogrešanju otročk ti pa jaz raje ne bom govorila ker naju ni bilo le dva dni pa je bilo nama obema user posted image  user posted image  ajoj.... imejta se super user posted image  user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
10.10.2008 9:10:48   
sepetalka
Jutro pupe,

danes se zadnjič tipkamo pred odhodom v Egipt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Ko pride mož iz službe,pojeva greva v agencijo in v Ljubljano k meni domov. Naju bosta moja starša peljala na Brnik v nedeljo!
Mal me je strah edino, da ne fašam kake driske, ker sem pa tako občutljiva za razne bakterije. Sem se oborožila z raznoraznimi zdravili, ki jih smem jest pa z litrco wiskijauser posted image user posted image user posted image ! So mi rekli naj ga vsakič predno grem kaj jest spijem en šluk, da mal dezinficiram vse! Bom dol čist user posted image ! user posted image user posted image

Lepo se mejte pupe v slo, da vas ne bo preve zeblo! Ker jaz bom pa na toplemmmmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
10.10.2008 10:05:20   
baguSka
So mi rekli naj ga vsakič predno grem kaj jest spijem en šluk

pa ne samo takrat! ze takoj zjutri predno si zobe umijes! pa se to, ce se da, si jih umivaj z ustekleniceno vodo!! pa izogibaj se surovi zelenjavi in sadju, ker jih operejo pod navadno vodo itd itd..

drugac pa uzivita max!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
10.10.2008 12:56:41   
baguSka
... živa beda...res....

itak je cela Afrika v bedi.... user posted image  tam je pac tako zivljenje... na zalost!

Neposredna povezava do sporočila: 1217
10.10.2008 14:33:33   
pikovit
Še vedno nisem našla poročnega albumauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lep vikend vam želim ženkiceuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
13.10.2008 9:08:24   
Bubamaraa
dobro jutro...

kje ste nevestice..... dejte nooo...pa menda ne bo debata zamrla...???? user posted image

kje je moja baguska?????user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
13.10.2008 11:27:23   
FLASK_A
punce aveste kolk mam jaz rada našo Bubicooooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala še enkrat, sem sigurna da nam bo pomagalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo objemček pa lepe rožce zateuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1220
13.10.2008 12:43:43   
Bubamaraa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
13.10.2008 12:46:22   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mali spi, končno. Že par dni skup ni mogel. user posted image Vročine pa zaenkrat še niuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1222
13.10.2008 19:14:03   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image

mali spi, končno. Že par dni skup ni mogel. user posted image Vročine pa zaenkrat še niuser posted image

za to pa smo prijateljice....user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.10.2008 7:29:42   
Bubamaraa
dobro jutro čveke..... kako kaj???

jst mam tolk dela, da se mi res že meša.... pa sej bo...

pridne bodite...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.10.2008 7:51:29   
NATAŠI
jutrooooo user posted image

tle pa je zatišje user posted image  ... a vas jesenska utrujenost user posted image

bubica kakšen dober nasvet si dala flaški ...

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......