|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
2.10.2008 14:15:24   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

jst sm tuki.....

sam plače delam......ker bi mel nekater v ponedeljk plačo...

Kar plačo bi radi mel...nesramneži user posted image user posted image user posted image user posted image

jle??? user posted image

prov čudni so....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
2.10.2008 14:15:55   
didikaa
ahm...mam eno kolegico iz velike nedelje ki se je tudi letos maja poročila v ormožu....kje ste meli pa pogostitev potem...kr jaz se najbolj obremenjujem glede tega ... všeč mi je naprimer gočovski dvorec.... ampak ne vem...nebi rada nekaj preveč na nivoju ker smo vsi bolj preprosti ljudje in ne vem kako se ljudje potem počutijo na takih porokah...po drugi strani bi pa rada vse lepo in prav ... znam namreč zelo komplicirat in vem da bom pri tem 100 % ... a imaš kakšne slike ?

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

Neposredna povezava do sporočila: 1152
2.10.2008 14:19:17   
didikaa
Bubamaraa plače... ojoj vem kak je ... prav nič mi ni všeč mesec od 1. do 15. , takrat še dihat niam cajta...

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
2.10.2008 14:33:19   
sepetalka
IZVIRNO SPOROČILO: didikaa

ahm...mam eno kolegico iz velike nedelje ki se je tudi letos maja poročila v ormožu....kje ste meli pa pogostitev potem...kr jaz se najbolj obremenjujem glede tega ... všeč mi je naprimer gočovski dvorec.... ampak ne vem...nebi rada nekaj preveč na nivoju ker smo vsi bolj preprosti ljudje in ne vem kako se ljudje potem počutijo na takih porokah...po drugi strani bi pa rada vse lepo in prav ... znam namreč zelo komplicirat in vem da bom pri tem 100 % ... a imaš kakšne slike ?

ja imam slike ti pošljem geslo in up ime na zs

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
2.10.2008 14:36:43   
didikaa
prosim in hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1155
2.10.2008 15:27:11   
FLASK_A
punce, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nataši, december sploh ni pod vprašajem- saj nisem bolanauser posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da bo december tu in da si malo oddahneva v toplih krajihuser posted image Zdej grem pa mal počivat, sem čist hin. V službi je norišnica tako da veliko delam, tudi doma. Danes imam pa frej pa grem mal kavč polikat, že dolgo ni biluser posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
2.10.2008 15:44:22   
Bubamaraa

Bubamaraa plače... ojoj vem kak je ... prav nič mi ni všeč mesec od 1. do 15. , takrat še dihat niam cajta...

ja grozni časi....pa vmes še knjižim kot nora..pa vse ****rije počnem....user posted image

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
3.10.2008 7:20:17   
NATAŠI
jutrooooo user posted image

evo mene, sem včeraj ob 10 šla domov ker sem bila čist user posted image  in potem sem cel dan ležala, moj možek je bil pa tok priden user posted image  user posted image  user posted image  ... danes sem v službi bomo pa videl kako bo ... sem bolje ...

bubica jaz sem bila tud pri frizerju in sem se postrigla nad rameni ... je šlo več kot 20 cm laskov stran

flaška vem vem da nisi bolana... ampak zaradi letenja. .. sem nekaj brala o nosečkah da naj nebi letele. ... kako pa je dejansko na tem pa ne vem

Neposredna povezava do sporočila: 1158
3.10.2008 7:20:34   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

ja grozni časi....pa vmes še knjižim kot nora..pa vse ****rije počnem....user posted image

a ni prav fletno user posted image  user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
3.10.2008 7:21:41   
didikaa
Bubamaraa to je pač cena računovodja...nikol nisi fertik...user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1160
3.10.2008 7:28:15   
NATAŠI
šepetalka lepe slikice user posted image  .. pa koliko solzic user posted image   ... kako to da na avtu nista imela potem ženin in nevesta tablic

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
3.10.2008 7:30:18   
didikaa
sepetalka...ful leeeeeeeepooooo user posted image  tak ko sem gledla slike sem si misla joj to bo pa čist tak kot na moji poroki... solzice na vsakem koraku.... šopek mi je bil ful všeč...bi mela takega ampak belega....

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
3.10.2008 7:41:43   
didikaa
ne morem si pomagat... gledam še ostale albume...upam da niste jezneuser posted image  nataša...to vozite toyote a ne ? drugače pa mi je torta zelo všeč.... kaj to sta se pripeljala vsak v svojem avtu al sta mela šoferje ?

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
3.10.2008 8:16:13   
sepetalka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

šepetalka lepe slikice user posted image  .. pa koliko solzic user posted image   ... kako to da na avtu nista imela potem ženin in nevesta tablic

Jutroo,

tolk ene zmede je bilo, da smo na tablice čist pozabili. Jaz sem bila ob 12h še pri frizerju, ko so že k meni začeli prihajati prvi svati in je bla norišnica. Potem pa našedva še čevljev nista našla, sta jih pa dala prejšnji večer v škatlo in pobasala v omaro! user posted image user posted image user posted image
Totalna ludnica, jaz pa živčna v avtu, da me ženin nebi videl, ker smo bli pred njegovo hišo!user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
3.10.2008 8:17:42   
sepetalka

ne morem si pomagat... gledam še ostale albume...upam da niste jezneuser posted image  nataša...to vozite toyote a ne ? drugače pa mi je torta zelo všeč.... kaj to sta se pripeljala vsak v svojem avtu al sta mela šoferje ?

A to mene sprašuješuser posted image

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
3.10.2008 8:27:02   
NATAŠI

ne morem si pomagat... gledam še ostale albume...upam da niste jezneuser posted image
nismo
nataša...to vozite toyote a ne ?
ja
drugače pa mi je torta zelo všeč
tudi zelo dobra je bila- sladkač
kaj to sta se pripeljala vsak v svojem avtu al sta mela šoferje ?
mene je peljala soseda, mojega moža pa njen mož

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
3.10.2008 8:29:55   
NATAŠI
šepetalka poznam to živčnost ja... jaz sem dala mojima šoferjema že v petek večer tablice  v kufer. ... in potem je bilo prav super, še poročena je dobr izpadlo ko je pred cerkvijo šofer menjal in ga kamerman posname ... on drži v roki tablico poročena in reče: od zdaj naprej bo pa tkole user posted image  user posted image  user posted image  ... potem v nedeljo smo se pa na okrog vozil s ta veliko toyoto in na zadnji šipi smo imeli vse tri tablice pa ta velike mašne smo pustili ... noro user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
3.10.2008 8:38:49   
NATAŠI
uf... jutri imamo dvojno 50.letnico... moj stric in njegova žena... zdaj pa kot nora iščem eno lepo misel za v knjigo ... in potem še dva lepa verza za v čestitko ... paiščemo že 1 uro pa nič ne najdem user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
3.10.2008 8:41:25   
sepetalka
Pojdi na misli.com!
Tam ziher kaj najdeš

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
3.10.2008 8:44:08   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

Pojdi na misli.com!
Tam ziher kaj najdeš

ma ja sem že vse pretipkala pa nič

Neposredna povezava do sporočila: 1170
3.10.2008 8:56:45   
eva1
Jutro!

Sepetalka, vidim, da gresta tudi vidva v Hurgado...kdaj pa?
Jaz zdele čakam klic iz agencije, da potrdimo potovanje..p'a se mi že tok spi, k user posted image ! Sem iz nočne pa še 3 me čakajouser posted image ..komaj čakam na dopust...samo ne vem kako bom zdržala 1 teden brez otrokuser posted image .
Maya2-ste kaj bolje? Kdaj ti lahko nakit vrnem?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
3.10.2008 9:15:24   
NATAŠI
eva no midva sva šla v italijo za dva dni (na formulo) brez Timoteja in ti povem da meni je bilo grozno .... tok mi je bilo težko da sva prav študirala če je  treba da greva ... sva ga klicala trikrat na dan in takoj ko se je oglasil je rekel- kdaj prideta .... tako da ne vem, midva to še ne bova prakticirala .. .ampak ko bo večji ...tako da od zdaj naprej hodimo povsod skupaj user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
3.10.2008 9:26:40   
Bubamaraa

Bubamaraa to je pač cena računovodja...nikol nisi fertik...user posted image  

sam res.... nikol ni konca...user posted image  user posted image

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
3.10.2008 9:28:48   
Bubamaraa

sej mojih slik od poroke tko ni notr...user posted image

če jih hočeš videti mi napiš mail pa ti pošljem vabilo za ogled...user posted image

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
3.10.2008 10:31:38   
NATAŠI
user posted image  user posted image  user posted image  dobila sem full lepo misel in oba verza za čestitko ..... jeeeejj  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......