|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
3.10.2008 13:52:03   
sepetalka
o cool kaj pa si našla pa kje? moja mami ima novembra roj dan, pa ji bom delal foto knjigo. mojdva sta čist obsedena s hribi, pa moram najt kaj s tem v zvezi v verzih in podobno!

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
3.10.2008 13:55:59   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Maya2-ste kaj bolje? Kdaj ti lahko nakit vrnem?

prehlad je boljši, dobile pa smo še eno dozo antibiotikov zarad tiste bakterije, ne vem kaj je to za enuser posted image da se ne pozdraviuser posted image user posted image user posted image
Ta vikend imamo norišnico tako da ne bo šlo..... mogoče naslednji teden al pa še kasnej sej se tko ne mudi (je ne rabim v bližnji prihodnosti) ... kdaj greste na dopust?

Jaz pa šibam na banko, so mi očitn blokiral karticouser posted image user posted image user posted image moj se je tko smeju k sem mu povedalauser posted image user posted image user posted image   ( k je končno denar enkrat na varnem pred mano) sam ga bom že ......grem takoj zdaj dol da vprašam v čem je težavauser posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
3.10.2008 21:14:58   
spps
oj.Kako ste novopečene neveste in bodoče žene?
se katera jutr poroči?
Jaz sem pa še v album dodala slikce,ki sem jih dobila od fotografauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
4.10.2008 14:14:54   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: spps

oj.Kako ste novopečene neveste in bodoče žene?
se katera jutr poroči?
Jaz sem pa še v album dodala slikce,ki sem jih dobila od fotografauser posted image

O ful lepe slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
6.10.2008 8:17:01   
NATAŠI
jutrooo

šepetalka našla sem misel na (modre misli in zgodbe) ... http://www.pozitivke.net/index.php?topic=modremisli

spps lepe slikice user posted image  user posted image  user posted image

mi smo imeli pa v soboto pravi žur, sva se naplesala user posted image  ... v glavnem super smo se imeli ... včeraj smo šli pa na morje user posted image  in je bilo takoooo lepo user posted image  bi kar dol ostala pa je treba v službo user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
6.10.2008 8:30:54   
didikaa
bubamaraa ja prosim...vsake slike so dobrodošle...jaz še sploh na nobeni poroki nisem bla in sploh ne vem kako to poteka....

šepetalka nataši sem govorila...

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
6.10.2008 8:39:22   
spps
ojla!kako ste kaj?ste si med vikendom nabrale novega elana?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
6.10.2008 9:45:59   
Bubamaraa
didika dej mi mail....user posted image

jaz sem pa čist hin..me križ boli, da bom znorela...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
6.10.2008 13:11:21   
sepetalka
Dan drage moje,

hvala Nataši za modre misli, mi bo zelo prav prišlo!user posted image user posted image !

Jaz pa sem bila danes pri zobarju, končno enkrat, da me ni nič bolelo.user posted image user posted image
Sem pa čakala, da še dobro da sem v penziji, če ne bi jo doživelauser posted image

Sem šla pa danes malo evrčke zapravljat, da bova šla mal nova v Egipt! Sem zapravla 100€, pa dragi ne bil nič hud, je rekel da sem zelo veliko dobila za ta denar!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Komaj čakam, da grevauser posted image   user posted image user posted image , jutri še koruzo pospavimo in je za letos teškega dela konec hvala bogu!

Sem vas med vikendom brala za nazaj in ugotovila da greš Eva1 tudi v Hurgado, bi blo zanimivo se dol dobit, tako da sem ti posla zs! Pa se mi javi kaj!

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
6.10.2008 14:14:51   
didikaa
bubamaraa moj mail: didikaa@gmail.com

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
6.10.2008 14:20:24   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

hvala Nataši za modre misli, mi bo zelo prav prišlo!user posted image user posted image !

no super user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1186
6.10.2008 14:47:16   
Bubamaraa
didikaa sem ti poslala...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
6.10.2008 22:13:10   
didikaa
Bubamaraa zdaj sem komaj folgala pogledat slikice....kaj naj rečem ...woooooooooooooooooooowwwwwwuser posted image  lepo...
obleka mi je ful dobra...res fullll dobra, pa verjemi, ker meni je malo katera obleka všeč...sem ful zbirčnauser posted image

tiara...great...to mam jaz tud že nagledano v swarovski btc, lj....definitivno bom jo mela...

frizura...ful všeč...

tisto zunaj na prostem je civilna al cerkvena ?
kje dobite te tablice za avto? kaj to ste se pol vsaki s svojim avtom pripelala kr tja na poroko al je prej prišo po tebe k tebi domov ? ker jaz tega nebi mela...neje rabi hodit po mene...znam sama prit...user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1188
7.10.2008 9:59:57   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: didikaa

Bubamaraa zdaj sem komaj folgala pogledat slikice....kaj naj rečem ...woooooooooooooooooooowwwwwwuser posted image  lepo...
obleka mi je ful dobra...res fullll dobra, pa verjemi, ker meni je malo katera obleka všeč...sem ful zbirčnauser posted image

tiara...great...to mam jaz tud že nagledano v swarovski btc, lj....definitivno bom jo mela...

frizura...ful všeč...

tisto zunaj na prostem je civilna al cerkvena ?
kje dobite te tablice za avto? kaj to ste se pol vsaki s svojim avtom pripelala kr tja na poroko al je prej prišo po tebe k tebi domov ? ker jaz tega nebi mela...neje rabi hodit po mene...znam sama prit...user posted image  user posted image  

zdej mi je pa nerodn...user posted image

obleko sem si sposodila v Naj nevesti..in morm rečt, da sem jo gor mela celo noč in je bila res zelo odobna....user posted image

tiaro sem si tud sposodila v istem salonu....user posted image

tista slika je posneta pred cerkvijo...sam nisva mela cerkvene poroke.....je pa ta cerkev bila nad gostiščem, kjer smo pol meli fešto...user posted image

tablice je naredil moj mož....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
7.10.2008 12:34:54   
didikaa
cyeee...mpgpče rabi tvoj mož kaki biznis...user posted image  lepo v glavnem...še moj je bil navdušen..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1190
7.10.2008 17:02:55   
pikovit
Čau bejbike,sem prišla malo naokoli.Kako ste ka?Bemti še vedno nimam slik od porokeuser posted image To je pa tako,če imaš vezeuser posted image Še huje pa je,ker ni nobenega lepega albumauser posted image user posted image user posted image .Našla sem enega usnjenega ampak je 170€ user posted image user posted image user posted image .Punce pomagite mi,kje ste kupile album.Namreč sem že čisto obupalauser posted image .

Ajd bejbe uživite in pridem še kaj naokolouser posted image

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
8.10.2008 7:44:25   
NATAŠI
jutroooo

pikovit imaš pa res smolo ... no pa saj veš da je potrpljenje božja mast user posted image  ... album, no midva imava knjigo tako da ti ne znam svetovati

pa drugače, kako ste kaj

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
8.10.2008 8:54:47   
sepetalka
Jutro,

okrog albuma ne morem pomagat, ker midva sva se odločila, da ga ne bova imela. Vse imava na cdju in ga nosiva okrog, saj dvdje imajo že skoraj vsi doma, prav tako računalnike.

Meni pa se počasi meša. Včeraj smo tgali koruzo in je potgal samo eno njivo, smo mislili, da bo že fertik, da se jaz posvetim drugemu delo sedaj pa to. Pa še ni jasno al pride danes potrgat al jutri še ostalo. Poleg tega imam za brata še 2000 kom vezji za pošipat, v agencijo morva in, pospavit stanovanje, speglat še nekaj spakirat še vse, ker pa to še ni dovolj, me je še soseda prosila, če ji pridem jutri kuhat, ker bodo oni koruzo trgali!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V soboto pa morava bit v Ljubljani že zjutraj!
No sedaj pa naj mi ena pove kako naj to vse izvedem, da ne padem skup predno grem na medeni tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da ne govorim, da sem že utrujena ko
stouser posted image !
Za popiiii****tit!

< Sporočilo je popravil sepetalka -- 8.10.2008 8:55:53 >

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
8.10.2008 11:29:59   
NATAŠI
šepetalka user posted image  ... kako to speljat? Ja kaj bo moralo počakati ... in prosi za pomoč moža in taščo ... ne bodi za vse sama .. in vzemi si čas za počitek da ne zboliš.... greš na medene tedne in sta vidva na prvem mestu user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1194
8.10.2008 11:37:27   
sepetalka
Nataši mož in tašča sta ravno tolk v delu kot jaz onadva pomagata oz delata s koruzo jaz pa vse ostalo ne gre drugače
Bom pač za brata delajla v soboto v Ljubljani, drugač ne gre!
Hvala bogu vsaj danes pride še ostalo koruzo potrgat, tako da imava v četrtek dopoldan čas za agencijo pakiranje in vse ostalo, popoldan pa grem tako k sosedi kuhat!

Še te par dni ..potem pa,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
8.10.2008 11:57:14   
NATAŠI
kaj pa če ti kakšna kolegica pomaga

Neposredna povezava do sporočila: 1196
8.10.2008 13:19:30   
sepetalka
eh tu doli ni nobene take, ki bi bla tolk navezana al pa ki bi ble tolk skup, da bi prišla pomagat, takrat ko je delo majo vsi svoje probleme in ni časa!
svakinja pride ob treh pa mož njen! To gre vse v koruzo, v kuhinji sem jaz sama! Saj bo
že to je dovolj da poslušaš moje tarnanje!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
8.10.2008 13:44:08   
NATAŠI
šepetalka ja škoda ko takole nanese in vse pade na tvoja ramena ... no upam, da boš lepo vse zmogla, da ne boš prveč živčna in zvečer na fertik utrujena ... mož naj te pa potem malo pocrklja in pripravi kopel da si malo odpočiješ ... si pa pridna user posted image

pa te ni težko poslušati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1198
9.10.2008 0:05:00   
pikovit
Šepetalka z glavo skozi zid pač ne gre.Bodo nekatere stvari morale počakati.Bog pomagaj.Garanje za garanjemuser posted image .Punca malo se spočij,saj boš pregorela.Najprej tvoje zdravje.Premalokrat pomislimo nanj.Šele pol ko je že nekaj hudo narobe,se ga zavedamo.Nič na svetu ni toliko pomembno.Saj sama veš.

user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
9.10.2008 7:13:14   
Bubamaraa
šepetalka ti se malo ustavi in zadihaj, ker boš res pregorela..in svetujem ti, da se ne izmozgaš preveč..ker zdravje ti prej kot slej vrne..... jaz vidim pr seb...sem tud skor pregorela in sem fasala išias...grozn boli...user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......