|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
13.10.2008 22:17:49   
neboglasnica
netki: mnjami izgleda.... Verjetno ni ostal noben košček, kaj?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
13.10.2008 22:18:11   
Anonimen
Pikica - nič bat, jaz tudi nič ne pečem. Za obiske ponavadi kupim Pečjakove zmrznjene dobrote, pa jih v pečico vrže, to je pa to.
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

user posted image  Tudi jaz se dobro spoznam na Pečjakove zmrznjene dobroteuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2877
13.10.2008 22:22:37   
neboglasnica
user posted image

Evo, naši trije sončki na Debelem rtiču!

user posted image

Nas pet, vsaj enkrat skupaj! Tudi na Debelem rtiču.

Neposredna povezava do sporočila: 2878
13.10.2008 22:24:47   
neboglasnica
Sem odkrila eno grozno šlamparijo: v najin album sem nazadnje vložila slike takrat, ko je bila Sara stara 3 leta. Groza, le kje bom sedaj našla negative? Vstaviti moram še 6 let Sarinega življenja, nato 4 leta Aninega in tri mesece Staševega... Dela, da se ti zmeša. Le kje so negativi - to je nagradno vprašanje.

In kje dobiti denar za razvijanje slik??? Uf, je drag tale špas. Potem bo pa en požar (bog ne daj) in ves trud v pepelu.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 13.10.2008 22:25:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 2879
13.10.2008 22:26:06   
neboglasnica
user posted image , zgoraj vas je napisanih cel kup, jaz se pa pogovarjam sama s sabo, al kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2880
13.10.2008 22:31:49   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

netki: mnjami izgleda.... Verjetno ni ostal noben košček, kaj?

bingo!

danes so še zadnji koščki romali v naše trebuščkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2881
13.10.2008 22:33:25   
Anonimen
Ne, ne, saj te beremo user posted image
Razmišljam, kakšna je nagrada user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2882
13.10.2008 22:36:31   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image , zgoraj vas je napisanih cel kup, jaz se pa pogovarjam sama s sabo, al kaj?

ma če je treba pa brat in še slikice gledat, al ste pa luštni vsi po vrsti.user posted image

neboglasnica, 
jaz Tiana oblečem za ponoči body na dolge rokave in bombažni spalni pajac (tanek) pokrit je s kouterčkom in dekico. Pa nobenih nogavičk, jaz mu ravno to za čez noč dol dam, samo je pajacek tak, da ima nogice oblečene. Ponoči je 21,5 stopinj. In kadar je imel naš Tian take ledeno mrzle roke ponoči se je pogosteje zbujal in naslednji dan potem postal šmrkljast, tako, da gledam, da nima takih rok med spanjem. Tisto o tilniku tudi nič ne verjamem, je bil že ful pokrit, toplo oblečen, in bi mu moralo biti toplo, ampak imel je pa mrzel tilnikuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2883
13.10.2008 22:39:30   
Majuska
Ojla,

danes nismo bili kaj dosti doma, zato se nisem nič javljala. Najprej smo šli do naše dohtarce, da je videla Aleksandra, jaz pa sem dobila, kar sem pričakovala - napotnico za proktologa. Itak sem vedela, da je neizogibno, jutri pokličem h Košoroku user posted image

Potlej sem se oglasila v službi, kjer so se punce kar topile ob pogledu na našega pobčka, očaral je vse po vrsti, celo nekdanjega šefa user posted image

Aja, ko smo se menile o črpanju mleka - danes zjutraj sem postavila nov rekord, 300 ml ... pa še bi lahko, če se mi ne bi mudilo k dohtarju user posted image

Tims, moram priznati da si sploh nisem upala dihati, dokler tvoje zgodbe nisem prebrala do konca. Res si pogumna, da si vse to prestala in dobrodošla spet med nami user posted image   drugače pa tablete za nastajanje mleka niso tako redka stvar, tudi meni so jih dali, ko mi po 2 dveh mleko še ni nastajalo.

Še nekaj sem se spomnila ... če namerava katera kupovati Aventovo flaško za 260 ml, v Baby Centru sem videla paketke, kjer 2 dobiš za ceno 1. Mi smo izkoristili priložnost.

Ekola, počasi se gremo dojit, pol pa spat ... je bil kar naporen dan, pa tudi lušten user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2884
13.10.2008 22:40:28   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Aja, se dogodek z včerajšnjega kopanja. Skratka dragi pripravi vodo za Bora in 3 sekunde za tem ko sem ga dala noter se je tako pokakal, da je bilo treba jovo na novo vodo prištimat. Med tem sem ga imela pri sebi v naročju, HD zavitega v pleničko in lej ga zlomka, še en rafal. Lumpek mali, pol se je pa smejal na vsa usta

Hehe ... nam se je to zgodilo kakšna 2 tedna nazaj. Ravno sva ga dala v vodo, ko je prilezel en mali kupček ... samo na hitro smo ga sprali in takoj ven. Zraven je bilo pa seveda ful smeha user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2885
13.10.2008 22:41:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Gremo navijat kera bo prva noseča????

Mene lahko računate šele proti koncu prve polovice naslednjega leta ... če ... user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
13.10.2008 22:43:13   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Še nekaj sem se spomnila ... če namerava katera kupovati Aventovo flaško za 260 ml, v Baby Centru sem videla paketke, kjer 2 dobiš za ceno 1. Mi smo izkoristili priložnost.

Hvala za to inf.!user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
13.10.2008 22:43:58   
neboglasnica
Tak, grem prečekirat otroka, pa spat. Ne vem, a tale luna takole vpliva ali kaj, da tolk spi?

Nočka!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
13.10.2008 22:44:42   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Hej! A je katera že uporabljala Baby-vac? Če ste o tem že pisale, se že naprej opravičujem, resnično mi ne uspe priti na zeleno vejo user posted image .

Jaz sem ga in sem  zelo zadovoljna. V dveh dneh je bila dobra, potegne pa ves smrkelj ven, sem ji samo 4x na dan in je dolgo držalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 22:45:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 22:45:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2891
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 22:48:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2892
13.10.2008 22:49:31   
Anonimen

Mene lahko računate šele proti koncu prve polovice naslednjega leta ... če ...
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Mene lahko računate šele proti koncu prve polovice naslednjega leta ... če ... user posted image user posted image

se podpišem pod to user posted image

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
13.10.2008 22:53:07   
Blacky30
Ja, nekak sem se navadila na tako življenje, sploh ne vem, kdaj. Je pa res, da sem zelo razumevajoča žena.user posted image user posted image  Pa tudi to je, da imam mamo v sp. štuku hiše in mi veliko pomaga, pa tudi družbo mi dela, tak da mi ni tako težko, pa tudi osamljena nisem zelo. Imamo pa tudi kar pogosto obiske, tak da je pestro. Vidim pa, da je Frutka skoraj na istem kot jaz. Si roke podava in se ena drugi smiliva...user posted image  Eh, saj bo boljše.user posted image

Lunica, samo zate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kje hudiča, se skrivaš???? Bom sive lase dobila zaradi sekiranja.

Lex, glede revije in goste hrane, sva se midve s flower norca delali iz tega, da piše, da mora mati otroka izrecno samo dojit do konca 6. meseca. Bistvo je bilo, da nikjer ni pisalo, da je lahko tudi AM. Zato sva user posted image  lepili zraven.
Sicer pa uvajanje GH, pri meni nič prej kot po 17.1.2009, ko bo dopolnila 6 mesecev. Sem prvič imela preveč dobro lekcijo.user posted image  Razen, če mi P odobri, v kar zelo dvomim.
24julij, ja, lahko da ne bo nič, če boš prej uvajala GH, lahko pa, da bo. Izvedela boš šele takrat, ko bo že prepozno za it nazaj. Žal, tako je.
Ne razumem, zakaj se enim tak mudi z začetkom uvajanja GH. Veste, kolko skrbi in dela je to potem še dodatno? Saj rade počnemo vse za svoje user posted image , samo zakaj prehitevat?

Neposredna povezava do sporočila: 2894
13.10.2008 22:54:20   
Blacky30
Glugluglu, imaš ZS.user posted image

Auroraa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
13.10.2008 22:54:40   
dzanika
Sem že izklopila računalnik pa sem ga nazaj prižgala da vam tole povem. user posted image   Me je ful skrbel da ne bom jaz prva user posted image   ker sva imela en nezaščiten odnos (sva slončkala na tisti dan ko sem prvič tabletko vzela in takrat zaščita še ni 100%). Pa ko ste govorile o tem nisem upala nič komentirat ker me je blo tko strah. Zdej vam pa sporočam da sem user posted image   dobila.   user posted image   Sej drugega ni sam zaenkrat si še ne želim bit user posted image .   Navijam pa za vas. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2896
13.10.2008 22:56:37   
dzanika
joj lunica se še nič ni javila?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 22:58:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2898
13.10.2008 23:00:24   
dzanika
jaz še ne razmišljam o gosti hrani. Začela bom pa takrat ko bom videla da mu samo mlekec ne zadošča. Dokler pa lepo normalno je na tri ure mleko in je zadovoljen in sit pa ne bom dajala GH. Pa tudi jaz upam da zdržimo čim dlje. Bom pa malo povprašala tudi P in bom videla kaj mi bo svetovala.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 23:04:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?