Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 12.10.2008 18:51:50
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: sezam Kati - greste danes tudi v Izolo Ne, Žiga noče - k mu je zadnjič ena fejst punčka vse kamne v vodo zmetala .
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 12.10.2008 19:26:25
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: sezam Kati - greste danes tudi v Izolo Ne, Žiga noče - k mu je zadnjič ena fejst punčka vse kamne v vodo zmetala . Pa novih ni hotla prnest, a ne
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 12.10.2008 19:58:14
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: sezam IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: sezam Kati - greste danes tudi v Izolo Ne, Žiga noče - k mu je zadnjič ena fejst punčka vse kamne v vodo zmetala . Pa novih ni hotla prnest, a ne sej vse veš
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 12.10.2008 20:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Bor in Ela in Brina - tudi od mene, da se čimprej pozdravite in spet nagajate mamicam in očijem. IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34 Hujsanje - ja, meni je od drugega poroda ostalo se 8kg, pa od pred nosecnosti tudi se nekaj vec kot 8 kg. Ful bi rada do konca porodniske zgubila vecino, pa zal zaenkrat nic ne kaze na to A se ti hecaš? Do konca porodniške? Sej si jo komaj začela. Sej bo šlo vse dol... prej ali slej. No, da ne bi o mojih kg... sem po porodu imela sam ene 2-3kg več kot pred porodom pri Juretu, po končanem dojenju sem pa eksplodirala in se zredila na več kg, kot ko sem šla rodit pri Juretu. Noro! Potem shujšala 10kg, potem pa ponovno zanosila. In se lahko pohvalim, da kile zaenkrat kar stojijo (no, je še celo kakšne pol kilce minusa). Sem pa ravno zadnjič brala Pušenjaka, da me ki smo že na začetku imele plus, da tud če se med nosečnostjo nič ne zredimo. Hecen tale stric Stanko, ker ne ve kaj so to hormoni, apetit in vse kar paše zraven (vsaj ne iz lastnih izkušenj.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 12.10.2008 21:47:19
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Mi smo že kar vredu, itak če pa imamo AB .Danes smo šli mal v gozd nabirat kostanj.Gor grede je B še hodil, dol sem da pa kar v trak zavezala in gasa.Se mu je full zdel in me je tolku pa govoru dia,dia . Včeraj smo imali pa kosilo na temo družinsko drevo po mamini strani in se nas je zbralo kar nekaj čez 100.Je blo full luštno.B je dobil knjigico in "medaljo". ker je letos praznoval 1 leto.Knjigici pa je naslov Bor vozi motor .Men je full dobr.Ela je pa korajžna, da kar ne morem verjet. Je šla gor medtem ko je ena tete neki govorila o družini in je tok časa stala da jo je vprašala če bi kaj povedala in ona je rekla jaz sem Ela XXXXXX.Men so se kar solze vlile, moja punči .Bor je šel pa tud sam po knjigico in pol je kar naprej korakal, k je tok v knjigo gledu.Sem ga mogla it iskat . Drugač nič novega, vse po starem, jutri novim zmagam naproti . Brina in Ela hitro zdravja v vajini bajti Dajadada-nehi že najemnino pobirat Kg-tretji teden na Montignacu pa nisem šla niti 1 kg dol Kati in mož- men sta tud ful podobna, kot bi bla bro and sis
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 12.10.2008 22:26:48
|
|
|
|
skačica
|
Čer! Iza je zaspala 15 minut nazaj. Pa je čez dan samo pol ure spala v avtu. Po kosilu smo se res napokali v avto in šli na Šmartinsko jezero, se tam peljali z ladjico potem pa na kostanjev piknik k svaku. Luštno. Zvečer pa kopanje, umivanje glave, zobkov in sem mislila, da bo sam še dol padla. Ampak ne, se je še ene pol ure igrala v dnevni sobi potem pa še po postelji skakala. sezam- ja bi blo fajn, ja. Kar dejmo se zmenit. Ampak jaz sploh ne vem kako naj se zorganiziram. Okrog desetih jem nekaj pred službo pol pa ob petih še kosilo al pa ob šestih, odvisno kdaj pridem do krožnika, ker se mala obesi name čim stopim ven iz avta. Sej kile ne grejo gor, ampak dol pa tud ne. Kati- kaj naj ti rečem- blagor tebi...ko bi blo vsaj pri meni tako, ampak sej na koncu velja samo to, da smo zdravi, a ne? Zdele še mal pogooglam pol grem pa knjigo brat. Je zanimiva. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 12.10.2008 22:28:22
|
|
|
|
skačica
|
aja, Anja, tole imate pa fajn- takale kosila s celo žlahto. Mi imamo tud včasih kaj takega, ampak bolj ožja žlahta- strici, tete, bratranci in sestrične in je res luštn.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 7:10:47
|
|
|
|
tinaaja
|
Helouu, evo mi2 z B bova danes se doma.. Bova malo uzivali, pa morda greva se v ZOO, ce bo soncek Ponoci tezje diha, ampak je pa bila vceraj 3 ure na soncki in ji tud 1x ni bilo treba obrisat noska, tko da soncek dela cudeze Danes ponovimo vajo Jutri imava okulista - da preveri,c e brini en ucek zaostaja, kao neke vrste skiljenje. Razen pediatrinje nihce ne opazi kaksne vecje razlike med uckoma, pa tudi ona je sicer rekla, da naj gremo preventivno. KAr mi je tud kul No, ce bo ugotovljen ta strabizem bo verjtno morala nisit par mesecev una ocala z enim prelepljenim uckom To bo zanimivo jo prepricat, da jih gor obdrzi. No pa ne bom o tem, daokler ne bo treba Zadnje case sem samo se okol dr.. Dajadada ... ajde ajde Saj vem, da ti se najbolj cakas... Bos v Lj rodila? Anja MATI - a tko pogumne otroke imas Ja taka druzinska srecanja so zakon, nas je cez 60 - ozje zlahte tko da zna bit prav pestro. KG .. jaz sem skoraj prisla do prednosecniske, ko smo zagledal +.. pol pa je sledilo 2 meseca lezanja in slabosti in sem pridelala 3kg, ker edino, kar mi je pomagalo za malo casa je bila hrana. Zdaj pa bo treba narest mal redukcije pri hrani oz bolj zdravo zacet jest... Danes grem na pilates Skacica - zdaj po nekajcasani uporabi Tobija in Romerja - se ti zdi kaksen boljsi? Kolegica se odloca med njima
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 9:12:32
|
|
|
|
erna14
|
anja-a naj nebi tista zadeva bronh.....bila tudi za usesa,men je p rekla da naj bi bilo tudi za vnetje uses,naj bi preprecevalo vsem bolanckom no mi smo mel tud mal prehlada in smrkanja,no danes je v vrtcu upam da se ne nalezue se kaj dodatnega bruhanje-pomaga cajna dieta 3 urna...in sicer tri ure vsake 10-15 min po 15 ml caja sladkega in nobene druge hrane zraven razen bobi palcke ali kaj slanega in suhega...priporocilo nase p. in nam je ustavl bruhanje
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 11:45:23
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 anja-a naj nebi tista zadeva bronh.....bila tudi za usesa,men je p rekla da naj bi bilo tudi za vnetje uses,naj bi preprecevalo Ja naj bi bilo tud za ušesa
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 12:30:37
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Dajadada sporoča: Nejc je ob 7.28 dobil bratca Tima, 53 cm in 3780g.Vse je bilo super.Srečna, presrečna D. Čestitke mami, nejc in oči
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 12:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Cestitke Dajadadi, Nejcu in ociju! Pa srecno Timu na zivljenjski poti! Pa lepo ime ste si izbrali.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 12:46:10
|
|
|
|
thaiss
|
Dajadada, čestitke ob rojstvu Tima!!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 13:14:11
|
|
|
|
*sonchek*
|
Sem tudi jaz dobila SMS - čestitke mamici, očiju in big brotherju Nejčku, korenjačku Timu pa kup lupčkov in objemčkov!!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 14:18:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Dajadada, čestitke tebi in celi družini za Tima!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 14:18:52
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Čestitke mamici, očiju, Timu in Nejcu! Čimveč cartanja .
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 16:28:18
|
|
|
|
tinaaja
|
BRAVO celi druzinici ahh kako lepo
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 17:52:01
|
|
|
|
Sibil_
|
Čestitke tudi iz naše strani!!! Pa res lepo ime ste izbrali. Tinaaja-you're almost there....
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 18:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Tinaaja-you're almost there.... Ne, ne.. brez prehitevanja. Sem še jaz pred njo (pa še katera), pa še pred mano je tud kakšna.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 18:46:48
|
|
|
|
sezam
|
Čestitke dajadada in družinica
< Sporočilo je popravil sezam -- 13.10.2008 18:47:42 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 19:05:59
|
|
|
|
A-N-J-A
|
pa še pred mano je tud kakšna A jaz kaj ne vem ??????
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 19:11:24
|
|
|
|
Sibil_
|
Dobro no, zdaj bi se pa že lahko javile nosečke med marčevkami 2007, ne?Pa tko javite se na kup z pdp-jem, bi bilo kul, potem bi lahko navijali za vsako posebej....ste pa vse almost there, hehe.....and I am not, hvala bogu...
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 20:13:55
|
|
|
|
amy26
|
Dajadada čestitke ob rojstvu še enega sončka
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 13.10.2008 20:20:01
|
|
|
|
amy26
|
amy - kako Ela? Je bolje? vse do danes je bruhala na polno, jedla skor nič pila tudi ne, karkoli sem ji dala je takoj zbruhala oz. niti je nisem mogla prepričat da ji dam, vidno je bila že ful dehidrirana, jeziček že bel kar je znak dehidracije, vedela sem da če gremo zdravniku da nas bo poslala v P na infuzijo no na srečo smo dane kupili dehidracijski prašek in ji raztopino na silo dali, davila se je, k dež vendar smo vztrajali, voda je ostala v njej in takoj se je bolje počutila pojedla sadno kašico ne da bi jo sililo k bruhanju in popoldne ko je dobila še eno dozo raztopine je pojedla kar dosti meska -zajčka, do danes pa vso hrano zavračala in jokala če smo ji jo samo pokazali. Pojedla tudi večerjo ne da bi bruhala, jaz sem tok vesela
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......