|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
12.10.2008 18:51:50   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

Kati - greste danes tudi v Izolo user posted image   

Ne, Žiga noče - k mu je zadnjič ena fejst punčka vse kamne v vodo zmetala user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
12.10.2008 19:26:25   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ne, Žiga noče - k mu je zadnjič ena fejst punčka vse kamne v vodo zmetala user posted image .

Pa novih ni hotla prnest, a ne user posted image user posted image user posted image  

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
12.10.2008 19:58:14   
K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Pa novih ni hotla prnest, a ne user posted image user posted image user posted image  

sej vse veš user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
12.10.2008 20:02:28   
Anonimen

Bor in Ela in Brina - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od mene, da se čimprej pozdravite in spet nagajate mamicam in očijem. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Hujsanje - ja, meni je od drugega poroda ostalo se 8kg, pa od pred nosecnosti tudi se nekaj vec kot 8 kg. Ful bi rada do konca porodniske zgubila vecino, pa zal zaenkrat nic ne kaze na to user posted image

A se ti hecaš? Do konca porodniške? Sej si jo komaj začela. Sej bo šlo vse dol... prej ali slej. user posted image

No, da ne bi o mojih kg... sem po porodu imela sam ene 2-3kg več kot pred porodom pri Juretu, po končanem dojenju sem pa eksplodirala in se zredila na več kg, kot ko sem šla rodit pri Juretu. Noro! Potem shujšala 10kg, potem pa ponovno zanosila. In se lahko pohvalim, da kile zaenkrat kar stojijo (no, je še celo kakšne pol kilce minusa). Sem pa ravno zadnjič brala Pušenjaka, da me ki smo že na začetku imele plus, da tud če se med nosečnostjo nič ne zredimo. Hecen tale stric Stanko, ker ne ve kaj so to hormoni, apetit in vse kar paše zraven (vsaj ne iz lastnih izkušenj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
12.10.2008 21:47:19   
A-N-J-A
Mi smo že kar vredu, itak če pa imamo ABuser posted image .Danes smo šli mal v gozd nabirat kostanj.Gor grede je B še hodil, dol sem da pa kar v trak zavezala in gasa.Se mu je full zdel in me je tolku pa govoru dia,diauser posted image .
Včeraj smo imali pa kosilo na temo družinsko drevo po mamini strani in se nas je zbralo kar nekaj čez 100.Je blo full luštno.B je dobil knjigico in "medaljo". ker je letos praznoval 1 leto.Knjigici pa je naslov Bor vozi motoruser posted image .Men je full dobr.Ela je pa korajžna, da kar ne morem verjet. Je šla gor medtem ko je ena tete neki govorila o družini in je tok časa stala da jo je vprašala če bi kaj povedala in ona je rekla jaz sem Ela XXXXXX.Men so se kar solze vlile, moja punčiuser posted image .Bor je šel pa tud sam po knjigico in pol je kar naprej korakal, k je tok v knjigo gledu.Sem ga mogla it iskatuser posted image .
Drugač nič novega, vse po starem, jutri novim zmagam naprotiuser posted image .

Brina in Ela hitro zdravja v vajini bajtiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajadada-nehi že najemnino pobiratuser posted image

Kg-tretji teden na Montignacu pa nisem šla niti 1 kg doluser posted image user posted image user posted image

Kati in mož- men sta tud ful podobna, kot bi bla bro and sisuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
12.10.2008 22:26:48   
skačica
Čer!
Iza je zaspala 15 minut nazaj. Pa je čez dan samo pol ure spala v avtu. Po kosilu smo se res napokali v avto in šli na Šmartinsko jezero, se tam peljali z ladjico potem pa na kostanjev piknik k svaku. Luštno. Zvečer pa kopanje, umivanje glave, zobkov in sem mislila, da bo sam še dol padla. Ampak ne, se je še ene pol ure igrala v dnevni sobi potem pa še po postelji skakala.

sezam- ja bi blo fajn, ja. Kar dejmo se zmenit. Ampak jaz sploh ne vem kako naj se zorganiziram. Okrog desetih jem nekaj pred službo pol pa ob petih še kosilo al pa ob šestih, odvisno kdaj pridem do krožnika, ker se mala obesi name čim stopim ven iz avta. Sej kile ne grejo gor, ampak dol pa tud ne.
Kati- kaj naj ti rečem- blagor tebi...ko bi blo vsaj pri meni tako, ampak sej na koncu velja samo to, da smo zdravi, a ne?user posted image

Zdele še mal pogooglam pol grem pa knjigo brat. Je zanimiva.
Lahko noč.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
12.10.2008 22:28:22   
skačica
aja, Anja, tole imate pa fajn- takale kosila s celo žlahto.
Mi imamo tud včasih kaj takega, ampak bolj ožja žlahta- strici, tete, bratranci in sestrične in je res luštn.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
13.10.2008 7:10:47   
tinaaja
Helouu,
evo mi2 z B bova danes se doma.. Bova malo uzivali, pa morda greva se v ZOO, ce bo soncek user posted image Ponoci tezje diha, ampak je pa bila vceraj 3 ure na soncki in ji tud 1x ni bilo treba obrisat noska, tko da soncek dela cudeze user posted image Danes ponovimo vajo user posted image

Jutri imava okulista - da preveri,c e brini en ucek zaostaja, kao neke vrste skiljenje. Razen pediatrinje nihce ne opazi kaksne vecje razlike med uckoma, pa tudi ona je sicer rekla, da naj gremo preventivno. KAr mi je tud kul user posted image No, ce bo ugotovljen ta strabizem bo verjtno morala nisit par mesecev una ocala z enim prelepljenim uckom user posted image To bo zanimivo jo prepricat, da jih gor obdrzi. No pa ne bom o tem, daokler ne bo treba user posted image Zadnje case sem samo se okol dr..

Dajadada ... ajde ajde user posted image Saj vem, da ti se najbolj cakas... user posted image Bos v Lj rodila?

Anja MATI - a tko pogumne otroke imas user posted image Ja taka druzinska srecanja so zakon, nas je cez 60 - ozje zlahte user posted image tko da zna bit prav pestro.

KG .. jaz sem skoraj prisla do prednosecniske, ko smo zagledal +.. pol pa je sledilo 2 meseca lezanja in slabosti in sem pridelala 3kg, ker edino, kar mi je pomagalo za malo casa je bila hrana. Zdaj pa bo treba narest mal redukcije pri hrani oz bolj zdravo zacet jest... Danes grem na pilates user posted image

Skacica - zdaj po nekajcasani uporabi Tobija in Romerja - se ti zdi kaksen boljsi? Kolegica se odloca med njima

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
13.10.2008 9:12:32   
erna14
anja-a naj nebi tista zadeva bronh.....bila tudi za usesa,men je p rekla da naj bi bilo tudi za vnetje uses,naj bi preprecevalouser posted image

vsem bolanckom user posted image user posted image user posted image user posted image

no mi smo mel tud mal prehlada in smrkanja,no danes je v vrtcu upam da se ne nalezue se kaj dodatnega
bruhanje-pomaga cajna dieta 3 urna...in sicer tri ure vsake 10-15 min po 15 ml caja sladkega in nobene druge hrane zraven razen bobi palcke ali kaj slanega in suhega...priporocilo nase p. in nam je ustavl bruhanje

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
13.10.2008 11:45:23   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

anja-a naj nebi tista zadeva bronh.....bila tudi za usesa,men je p rekla da naj bi bilo tudi za vnetje uses,naj bi preprecevalouser posted image

Ja naj bi bilo tud za ušesauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
13.10.2008 12:30:37   
A-N-J-A
Dajadada sporoča:

Nejc je ob 7.28 dobil bratca Tima, 53 cm in 3780g.Vse je bilo super.Srečna, presrečna D.

Čestitke mami, nejc in očiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
13.10.2008 12:38:14   
Anonimen
Cestitke Dajadadi, Nejcu in ociju! Pa srecno Timu na zivljenjski poti!

Pa lepo ime ste si izbrali.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
13.10.2008 12:46:10   
thaiss
Dajadada, čestitke ob rojstvu Tima!!!!
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
13.10.2008 13:14:11   
*sonchek*
Sem tudi jaz dobila SMS  user posted image   -

čestitke mamici, očiju in big brotherju Nejčku, korenjačku Timu pa kup lupčkov in objemčkov!!!

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
13.10.2008 13:58:54   
pocka
Čestitke celi družinici ob rojstvu malega korenjaka Tima! user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
13.10.2008 14:18:49   
Anonimen
Dajadada, čestitke tebi in celi družini za Tima! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
13.10.2008 14:18:52   
K_a_t_i
Čestitke mamici, očiju, Timu in Nejcu! Čimveč cartanja user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
13.10.2008 16:28:18   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO celi druzinici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ahh kako lepo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
13.10.2008 17:52:01   
Sibil_
Čestitke tudi iz naše strani!!!user posted image user posted image Pa res lepo ime ste izbrali.

Tinaaja-you're almost there....user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
13.10.2008 18:20:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Tinaaja-you're almost there....user posted image

Ne, ne.. brez prehitevanja. user posted image Sem še jaz pred njo (pa še katera), pa še pred mano je tud kakšna. user posted image

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
13.10.2008 18:46:48   
sezam
Čestitke dajadada in družinica

user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 13.10.2008 18:47:42 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
13.10.2008 19:05:59   
A-N-J-A
pa še pred mano je tud kakšna

A jaz kaj ne vemuser posted image ??????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
13.10.2008 19:11:24   
Sibil_
Dobro no, zdaj bi se pa že lahko javile nosečke med marčevkami 2007, ne?Pa tko javite se na kup z pdp-jem, bi bilo kul, potem bi lahko navijali za vsako posebej....ste pa vse almost there, hehe.....and I am not, hvala bogu...user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
13.10.2008 20:13:55   
amy26
Dajadada čestitke ob rojstvu še enega sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
13.10.2008 20:20:01   
amy26
amy - kako Ela? Je bolje?

vse do danes je bruhala na polno, jedla skor nič pila tudi ne, karkoli sem ji dala je takoj zbruhala oz. niti je nisem mogla prepričat da ji dam, vidno je bila že ful dehidrirana, jeziček že bel kar je znak dehidracije, vedela sem da če gremo zdravniku da nas bo poslala v P na infuzijo

no na srečo smo dane kupili dehidracijski prašek in ji raztopino na silo dali, davila se je, user posted image  k dež vendar smo vztrajali, voda je ostala v njej in takoj se je bolje počutila
pojedla sadno kašico ne da bi jo sililo k bruhanju in popoldne ko je dobila še eno dozo raztopine je pojedla kar dosti meska -zajčka, do danes pa vso hrano zavračala in jokala če smo ji jo samo pokazali.
Pojedla tudi večerjo ne da bi bruhala, jaz sem tok veselauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......