|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
13.10.2008 14:08:00   
sky77

Naša tortica:

user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil sky77 -- 13.10.2008 14:15:09 >

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
13.10.2008 14:30:02   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

Jabolko meni noče odpret ankete. zahteva neko geslo

ja, sem šla preverit, in je tudi meni tukaj ne - na interni službeni pošti pa ni bilo težav - jo bom obvestila, da popravi

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
13.10.2008 14:31:29   
sasy20

Sasy: a vaju pa ne bo! Mi je prav škoda. Saj res, kako je s kostmi, že pridno ješ Ca+ Mg? Jaz ja, ampak ni nobene razlike (še?) user posted image

Žal morava na Metelkovo - Nik ima prirasten jeziček...pa imava zjutraj poseg.

Tudi pri meni ni nič bolje tako da bom šla kar k zdravnici...drug teden enkrat.... 

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
13.10.2008 14:34:44   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey.asp?sid=sv248e1st926ehi492880

men ne odpre linka user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
13.10.2008 14:35:52   
katka28
Novopecena: kontra

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
13.10.2008 14:37:50   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

Naša tortica:

user posted image
user posted image
user posted image

zelo lepo zgleda...verjamem, da je okusna

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
13.10.2008 15:00:32   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

zelo lepo zgleda...verjamem, da je okusna

Jaz pa verjamem, da je BILA okusna... user posted image

Preživela sva plavanje, sicer je zadnji del že napol meditiral z glavo na obroču, saj je bil termin ob 11h zanj nekoliko pozen.

Zdajle je končno zadremal zunaj na sončku, jaz pa pred čarunalnikom žulim nektarino, bo kosilo bolj pozno.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
13.10.2008 15:16:13   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

...

Zdajle je končno zadremal zunaj na sončku, jaz pa pred čarunalnikom žulim nektarino, bo kosilo bolj pozno.

Pridna, pridna.....pa grenivka, pa nektarina......hlače bodo hitro prav...user posted image Jaz sem si pa kar nove kupla...user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
13.10.2008 15:23:29   
Ketrin
Dan...

Madona, res ste pridne s tem pisanjem.... Kadarkoli se priklopim sta najmanj 2 novi strani...user posted image user posted image

Srečka, sočustvujem s tabo... Nimam pa rešitve, oz. ideje.... čudn, auser posted image user posted image user posted image Bo že minilo... do faksa enkrat bo že...user posted image user posted image

Madona, miša 5 zobkovuser posted image user posted image user posted image Hudouser posted image user posted image user posted image Pri nas še nič na vidiku, sicer pa sploh ne gledamuser posted image

Nič, punce, danes imamo za kosilo ocvrtke in špinačko (Kaja dobi slednje), sadno kašico je z užitkom zmazala...kosilo že čaka na očka da pride iz službe in na princesko da se zbudi...potem pa mama hop na masažouser posted image user posted image user posted image Prvič v življenju si jo bom privoščila... menda je pri 29tih tudi to potrebno, da mi mal stare kosti premontirajouser posted image user posted image

NIč... sem tolk lačna, grem kr mal jest... lep dan...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
13.10.2008 15:25:51   
novopecena
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Sreda: mi smo sigurno zraven sem tako vesela, ker sem ze malo obupala, ko sta mi zacela smrkat. Glede koliko nas bo bo treba se kaksnega novinarja poklicat, da nas poslika user posted image ali pa posname celjska TV user posted image ...vreme pa mora biti. Ceprav imam predlog, da bi se sprehajale ob savinji, ker v parku je veliko dreves in bo hladno....

drugače pa res lahko zrihtamo kakšno reportažo ko  je bil glih teden otroka. MM pozna enega novinarja pri Celjanu pa kolegica pozna urednico, pa bova mal omenile (tako da če bodo paparaci nisem jest kriva user posted image user posted image )

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
13.10.2008 15:32:57   
Jo@n
vi ar sori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jovo na novo...

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

...

Pridna, pridna.....pa grenivka, pa nektarina......hlače bodo hitro prav...user posted image Jaz sem si pa kar nove kupla...user posted image

Veš Krista, saj kadar grem v omaro s sladkarijem ali pa z žlico po nutelo pa ne napišem, mi je nerodnouser posted image . Sem si pa zadnjič kupila dvoje nove kavbojke, mislim da sem omenila. Ne, niso bile manjša cifra, ampk take da so mi pravuser posted image .

Ketrin, uživaj v masaži, tudi meni jo je MM že včeraj obljubil, pa sem prehitro odmaglila v mižaleuser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
13.10.2008 16:05:57   
Majček28
dan,
kakšem lep dan se je naredu...ampak pri nas na močviju je sonček šele okol 12.30 ven prikukal...zdaj po kosilu, ko bi pa lahko šli ven pa Brina šlafa popoldansko kitico...zdaj je zapopadla urnih ob 15h, da potem lažje zdrži do 20h....smo mogl prestavt, ker jo je drugač že ob 19h zmanjkal in pol ko bodo uro premaknil bi hodila že ob 18h spat, kar je pa le mal prezgodi.

Nočka je bla tko tko...spala do 2.30 potem pa ni mogla več dihat je imela tko zabasan nosek...sva ga spucale in potem nikakor nazaj zaspat...sem jo kar k sebi vzela in sva ob ene 4h zaspale nazaj pa kar do 8.30 user posted image
Bezgavka za ušeskom je še mal zatečena, jutri zjutraj pa imava pregled....v sredo me zagotovo ne bo user posted image , plavanje v petek je pa tud še pod vprašajem.

GH se je pri nas mal ustvla, vsaj sadje, pa jo čist razumem, ker men tud ne paše jest ko sem razštelana. Da bi pa obrok zamenjala bo pa še kar mal trajal.

Miša, 5 zobkov, haloooouser posted image user posted image user posted image  Čestitke seveda user posted image , bo pa treba na srečanjih pazit, da koga ne požre user posted image user posted image

Ketrin, prov sočustvujem s tabo pa smo imel tole spanje pokvarjeno samo neki noči...upam da Kaja čimprej prešalta na spalni model, da se bo tud mami lahko končno naspančkala

Srečka, dej drugič poklič pa bosta prišli na zajtrk...kašica za princeske pa kavica za mamici...mogoče pa če se bosta gledali jima bo pa sadje kaj boljš zalaufau user posted image

Naša tud zganja histerijo če me ne vid, pa je samo pult med nama....potem pa skačem, da me izza pulta vid pa kuham zraven....joj, če bi tole kdo smenau bi zmagala na vidosmešnicah user posted image user posted image user posted image

Žoan, pa sej si bla v petek na plavanju na DIF-u...zakaj pa še enkrat, al je to kej druzga pa sem mim udarla zdele user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
13.10.2008 17:28:05   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Žoan, pa sej si bla v petek na plavanju na DIF-u...zakaj pa še enkrat, al je to kej druzga pa sem mim udarla zdele user posted image

Oj, tako rada hodiva, da bova še ob ponedeljkihuser posted image .
Ne, ne, jokeuser posted image v četrtek imamo cepljenje, pa bi nama petek odpadel... in sva nadomeščalauser posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
13.10.2008 17:46:36   
trnuljčica
Sva bila v posvetovalnici.

Teža 7450g
Višina  68,2 cm

Hvala Barby.

Dobila sva napotnico za alergologa. Jaz vseeno upam, da ne bo pozitiven na tiste teste. Koža se mu je z kremo proti atopičnemu dermatitisu popravila.
Kri in voda sta bila ok. Mli ni niti pisnil pri jemanju krvi. Prav vneto je opazoval kako mu stiska kri in zbira v epruveto.user posted image user posted image

Sicer sva bila pohvaljena glede motorično nevrološkega razvoja. Nadomeščala je zdravnica iz razvojne amb in je bila navdušena nad njegovim prehitevanjem. No, saj razen da ga dvigujem, spuščam in nosim, kot so nam pokazali v materinski šoli (je Roberta zadnjič opisala) ne delam prav nič. Je sam zaslužen. Mama je bolj lene sorte in prepričana da vse ob svojem času.user posted image

Vprašanje za plavalce: jaz se mislim v kopalke obleči že doma. Kaj pa otrok? Nekako sem razmišljala, da bi ga nesla v lupinici, saj vozička ne smeš nesti gor... Kam ga odložiš, ko se ti tuširaš. Naš namreč ni nikoli bil tuširan in ne vem kako bi reagiral... So pa rekli da se otroci ne rabijo tam tuširati. Jaz sem ga mislila kar posedeti ta čas v lupinici... Joj, upam da je kaj razumljivo iz tega šmorna... Pač kompliciram na kubik. Tam ko ni potrebno...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
13.10.2008 18:51:28   
Jo@n
Trnuljčica, jaz se v kopalke oblečem že doma, mali pa je v navadni plenici.

Tja ga v garderobo prinesem/pripeljem v lupinici, in ga tam slečem do bodija na tleh (imajo tako fino peno). Vmes slečem še sebe. Potem greš z malim na bazen, tam slečeš še bodi in pleničko in ga napraviš v kopalno plenico/kopalke. Prime ga vaditelj, ti skočiš pod tuš.

Po kopanju pa ga obrišeš na bazenu in napraviš do bodija, če greš še pod tuš ti ga spet prime eden od vaditeljev. Nato ga v garedorbi napraviš naprej, ko se greš pa ti preoblečt, ga prime vaditelj, ali pa ga po dogovoru s kakšno od mamic pustiš na blazini in ti ga ona popazi. Ne smeš pa ga pustiti brez nadzora, saj ti lahko odpuza do bazena za dezinfekcijo.

Nam so rekli, da vaditelj zanj odgovarja, če mu ga daš direkt v roke, drugače ne. In med tečajem večkrat rečejo, če katera rabi pomoč. No takole je v Lj na difu.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
13.10.2008 20:39:40   
clericv6
Ojla,

kje pa ste vse danes? No, saj nekaj vas je gor (Šerlok, nekaj zateuser posted image ), mogoče pa bo kakšna debata.

Majček: a vaju potem tudi ne bo! Zdaj sta s Sasy že dve in vaju bomo lahko opravljale user posted image . Mi je pa žal, da vaju ne bom spoznala. No, pa drugič user posted image

A ve bi pa kar press angažirale. No, saj po svoje je tak trop "babnic" z dojenčki res atrakcija.

Trnuljčica: lepo, da se je stanje popravilo, zdaj pa držim pesti, da bodo rezultati ok.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
13.10.2008 20:53:35   
trnuljčica
Hvala Jo@nuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
13.10.2008 20:59:11   
Jo@n
Pižamca, imaš odgovor glede korenčka, lahko pa se tudi tukaj priključiš debati.

Neposredna povezava do sporočila: 2293
13.10.2008 21:07:51   
trnuljčica
Scherlok na deluuser posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
13.10.2008 21:24:28   
lepa posadka
Dober večer drage dame!

Vidim, da je še vse po starem... vse vesele, zgovorne... ene še kar nenaspane... Ketrin - tudi jaz se ti pridružujem. Smo imeli zadnje tri dni JUPIIII nočne zabave. Nas je pa prebava dajala, pa po mojem je imel malo žrelo vneto. Proizvodnja mleka je doživela totalno konjunkturo... a žal se je podredila globalnim vplivom in doživela hudo recesijo... saj je mulo danes spet začel jest na žlico. Posledično sem po uspavanju spet stiskala in zlivala mleko v lijak, da bom zdržala do 2-3h. Tomaž je do nedelje oponašal zajčka pri kakanju, v nedeljo pa mu je ratalo celo po medvedje in od takrat naprej je bilo počutje drastično bolje!!! Noči pa še vedno ne dohajajo...
Kakorkoli že, mi smo vse potrgali, celel dneve preživeli kar zunaj... piknikirali... vsak dan smo jedli pečen kostanj, tudi takat, ko tega nismo planirali... Tako, da jesen v vseh barvitih in okusnih užitkih. Prilimam vam samo eno slikico, k mi je tako všeč. Sicer Tomaž še ne sedi sam, ampak ko se upre na rokice je pa videt prav simpatičen.

user posted image
Toliko za enkrat. Lepo vreme bo še nekaj časa trajalo... Juhuhu.

Meni od danes:
Z: jabolko, višnje
K: krompir, rezina paprike in košček cvetače
PK: testenine - brez vsega, grobo zmiksane (mi je rekla P, da sedaj že lahko 1 rumenjak na teden... oz. že kakšne jajčne testenine... pa itak je že jedel nudeljčke)
V: polnozrnata kašica Milupa...
Vmes 3x dojenje pred spanjem.
Ponoči... bomo pa še videli :-)))

Samo to sem še preletela: MISA - a kar 5 zobkov???? Naši ta prvi trije so jih imeli šele pri slabem letu in pol... No, se mi zdi, da s TOmažem ne bo hudo drugače. Čestitam korenjaku!

Ketrin - bravo za masažo. Si mi dala krasno idejo... kako je že Jabolko rekla: je treba kar rečt možeku, pa se potem kdaj tudi sam spomni. Jaz sem si danes prislužila lepo vrtnico... mord pa bo jutri masaža :-)))) ali pa pojutrišnjem... ali pa drug teden, ali mesec... :-))))

Ja... še eno vprašanje: telovadba... jesenski urniki so počasi že zunaj. Boste kaj hodile - kam? Jaz sem ponavadi hodila na pilates, samo so sedaj rpestavili to na drugi konec mesta, pa se mi ne da... Pa plavat bi šla kdaj, samo imam do tja 15km... Kaj pa ti miny? Mah, se bo treba kar odločit, drugače bo prej novo leto.

OK. Sedaj pa spat, da ne bom jutri zjutraj spet sama sebi tečna. Se mi je danes zjutraj ta mala na stopnicah v pižami zjokala, da hoče jest palačinke, da je takoooo lačna - mi pa že vsi zrihtani, skoraj že v avtu... jaz pa nobene volje, da bi jo prepričevala. Sem šla kar ven in avto vžgala, no pa se je potem vse hitro odvilo, samo dobre volje pa nismo šli od doma. Menda bo jutri lepše. Smo se že zvečer zmenile, da bodo palačinke enkrat za kosilo in ne zajtrk :-))))

Neposredna povezava do sporočila: 2295
13.10.2008 21:29:33   
malecka24
Mene pa ni bilo res dooolgoooo tukaj.Odkar sem rodila malo Nikolino.Naj se še jaz zapisem na seznam.Moja Nikolina je imela ob rojstvu 3380kg in 50cm.Sedaj bo 19-tega imela 6.mesecev.Nazadnje na pregledu ko je imela 5.mesecev in deset dni je imela 7715kg in 67cm.Je velika punca na ocetauser posted image Po mami ima sam ucke in morda dolge laskeuser posted image Aja rodila pa sem 19.4.2008.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
13.10.2008 21:44:41   
NaTaŠa*
pozdravljena malecka lepo da si se oglasila. Zdaj pa debata.

aja, na seznam te pa dan naslednjič ko bom osveževala

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 13.10.2008 21:45:13 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
13.10.2008 21:47:15   
clericv6
Dobrodošla nazaj, Malecka. Violica- debate ni, pa ravno danes, ko se mi čveka user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
13.10.2008 21:48:55   
malecka24
Ja jst sm se tukaj ce vama kaj pomaga glede debate

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
13.10.2008 21:49:02   
NaTaŠa*
Čer

Naša ga je pa začela ornk biksat, in sicer zvečer sploh noče sama zaspati. Prej sm jo položila v postlco in v roku 10-15 min je bila že v svetu sanj. Zdaj pa noče in noče zaspati. K jo oblačim v pižamo je vsa gotova zaspana komaj gleda, k jo pa odložim v postlco je pa veselje. Obrača se na vse možne konce. Upam da se kmalu popravi tole uspavanje.

Sm ji pa danes kupila Plazma piškote u je blo veselje jih cmokat.

ah nič grem v mižule več jutri

papa

NOČKO

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?