lepa posadka
|
Dober večer drage dame! Vidim, da je še vse po starem... vse vesele, zgovorne... ene še kar nenaspane... Ketrin - tudi jaz se ti pridružujem. Smo imeli zadnje tri dni JUPIIII nočne zabave. Nas je pa prebava dajala, pa po mojem je imel malo žrelo vneto. Proizvodnja mleka je doživela totalno konjunkturo... a žal se je podredila globalnim vplivom in doživela hudo recesijo... saj je mulo danes spet začel jest na žlico. Posledično sem po uspavanju spet stiskala in zlivala mleko v lijak, da bom zdržala do 2-3h. Tomaž je do nedelje oponašal zajčka pri kakanju, v nedeljo pa mu je ratalo celo po medvedje in od takrat naprej je bilo počutje drastično bolje!!! Noči pa še vedno ne dohajajo... Kakorkoli že, mi smo vse potrgali, celel dneve preživeli kar zunaj... piknikirali... vsak dan smo jedli pečen kostanj, tudi takat, ko tega nismo planirali... Tako, da jesen v vseh barvitih in okusnih užitkih. Prilimam vam samo eno slikico, k mi je tako všeč. Sicer Tomaž še ne sedi sam, ampak ko se upre na rokice je pa videt prav simpatičen. Toliko za enkrat. Lepo vreme bo še nekaj časa trajalo... Juhuhu. Meni od danes: Z: jabolko, višnje K: krompir, rezina paprike in košček cvetače PK: testenine - brez vsega, grobo zmiksane (mi je rekla P, da sedaj že lahko 1 rumenjak na teden... oz. že kakšne jajčne testenine... pa itak je že jedel nudeljčke) V: polnozrnata kašica Milupa... Vmes 3x dojenje pred spanjem. Ponoči... bomo pa še videli :-))) Samo to sem še preletela: MISA - a kar 5 zobkov???? Naši ta prvi trije so jih imeli šele pri slabem letu in pol... No, se mi zdi, da s TOmažem ne bo hudo drugače. Čestitam korenjaku! Ketrin - bravo za masažo. Si mi dala krasno idejo... kako je že Jabolko rekla: je treba kar rečt možeku, pa se potem kdaj tudi sam spomni. Jaz sem si danes prislužila lepo vrtnico... mord pa bo jutri masaža :-)))) ali pa pojutrišnjem... ali pa drug teden, ali mesec... :-)))) Ja... še eno vprašanje: telovadba... jesenski urniki so počasi že zunaj. Boste kaj hodile - kam? Jaz sem ponavadi hodila na pilates, samo so sedaj rpestavili to na drugi konec mesta, pa se mi ne da... Pa plavat bi šla kdaj, samo imam do tja 15km... Kaj pa ti miny? Mah, se bo treba kar odločit, drugače bo prej novo leto. OK. Sedaj pa spat, da ne bom jutri zjutraj spet sama sebi tečna. Se mi je danes zjutraj ta mala na stopnicah v pižami zjokala, da hoče jest palačinke, da je takoooo lačna - mi pa že vsi zrihtani, skoraj že v avtu... jaz pa nobene volje, da bi jo prepričevala. Sem šla kar ven in avto vžgala, no pa se je potem vse hitro odvilo, samo dobre volje pa nismo šli od doma. Menda bo jutri lepše. Smo se že zvečer zmenile, da bodo palačinke enkrat za kosilo in ne zajtrk :-))))
|