JABOLKO3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Jutro! Upam, da so vsi bolančki danes bolje in da ste vse z malimi vred imele lepo noč. Naš še nekaj meditira in godrnja v spalnici, cvetača na štedilniku že širi omamne vonave po stanovanju jaz pa kofetkam na RR. Fruštek od vijolice pa pride še na vrsto. Vidim da ste preživele lep vikend, strinjam se z Jabolkom glede Logarske, je pa tisto plačilo kao neka taksa za obremenjevaje doline no comment. Rampa pa je tam že od davnega 2001, ko sem bila tam prvič in zadnjič. Res ni urejenega parkiriša, se pa da v neposredni bližini parkirat (malo na šverc) in iti peš potem po dolini. A že od 2001 se plačuje, no, jaz nisem bila tam že da ne pomnim, včeraj smo pa šli, ker v tisto smer ni bilo gužve na cesti. Bomo šli naslednjič z bicikli, hrano bomo pa vso s seboj vzeli, da jim zanalašč ne bomo zaslužka delali, ha ha. Jabolko, vidim da imaš moške v malem prstu, in da znaš tvojega z močjo argumenta tudi lepo prepričat, da rabiš čas zase. Hm, jaz sem pa še malo naivna pa upam, da bo te stvari opazila sam od sebe. Japajade, pol pa svizec... Bo treba res ubrat tvojo varjanto. Sploh sem imela J zadnje časa jaz čez celi dan, tudi vikendi so bili najini, ker je imel MM polno dela okrog hiše... Pa je obljubil, da bo sedaj nekaj vikendov čisto naših, da še mene malo razbremeni. Hodim okrog kot stara mama, tako me križmatra od prekladanja moje uteži... Kaj šele bo . Ja, nekaj dobrega pa leta tudi prinesejo - vse manj naivnosti, ha ha. Sem že zdavnaj pogruntala, da čakat, da se bo sam spomnil - prinese le razočaranje in slabo voljo, ker oni razmišljajo drugače, kot me - mislijo, da je vse ok, če nič ne rečemo. Lepo poveš, kaj hočeš, pa je - pa se ga sčasoma tudi kaj 'prime', te bolje razume in potem se že kdaj tudi sam kaj spomni.... Današnji meni: za naju preostanek nedeljeskega kosila (stran pa ne bomo metal ), mali princ pa bo malical cvetačo. Počasi je začel po malici zavračati joškomat, tako da se mi zdi, da sva zamenjala obrok. No, pa bo treba še na popoldansko malico prešaltat... Kako rastejo tile naši škratje... Kosilo danes - joj, sem vse bolj brez idej, grem malo v zamrzovalnik pogledat, kaj imamo, pa v hladilniku je nekaj sveže zelenjave s taščinega vrta - bo najbrž zelenjavna juha pa kakšna rižota ali pa kar zelenjavno - mesna enolončnica Zdaj grem pa pripravit za plavanje (hja, v petek vas špricava zaradi četrtkovega cepljenja), pa morava malo not prinesti. Čavbav!
|