|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
13.10.2008 10:00:52   
katka28
Jutro!

Danes je pa tudi pri nas boljse (zdravstveno mislim...), Jakobu se je ucka nekako pozdravila, nosek je se malo zamasen ampak nic hujsega, noci so spet kot morajo biti user posted image

Sreda: mi smo sigurno zraven sem tako vesela, ker sem ze malo obupala, ko sta mi zacela smrkat. Glede koliko nas bo bo treba se kaksnega novinarja poklicat, da nas poslika user posted image ali pa posname celjska TV user posted image ...vreme pa mora biti. Ceprav imam predlog, da bi se sprehajale ob savinji, ker v parku je veliko dreves in bo hladno....

Kaj se naj pokomentiram...

Majcek: super, da ste boljse in upam, da se vidimo tudi v nasih koncih..user posted image

Tasyo: upam, da dobis zdravnike...malo poglej ven bo soncek slabe misli pregnal stran user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
13.10.2008 10:05:24   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Sem pa prav žalostna dons....sem izvedela, da je kolegica izgubila oba dojenčka v trebuhu......več ne vem...pa vseeno....joj....user posted image user posted image Si sploh ne predstavljam sebe....kako srečo imamo.......upam da se čim prej pobere....in živi dalje....

ojoj to je pa grozno user posted image user posted image ...po eni strani pa , ce je z njima bilo kaj gensko narobe je mogoce to bolje, ceprav se slisi grozno. Bojda, da telo vcasih ze kar sam selekcionira....ne me narobe razumet.....upam, da se prijateljica pobere in da nas kmalu razveselis z novicko, da je noseca user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
13.10.2008 10:06:55   
bela vrtnica
Dobro jutro!

Pri nas je že sonček, tako da se bova z Zaro kmalu odpravili na en sprehod. Noč je bila nekam čudna. Zara ima že nekaj dni zamašen nosek, včeraj pa je še mene začelo nekaj mučit (zamašen nos, kihanje, grlo). Upam, da bo kmalu bolje in da bomo lahko spet normalno spali.
Zara ima zadnje čase v posteljici neke fore. Se kar naprej obrača, tako da se včasih obrne čisto na drugo stran.

Uživajte in se vidimo v sredo.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
13.10.2008 10:18:49   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Jutro!
Upam, da so vsi bolančki danes bolje in da ste vse z malimi user posted image  vred imele lepo noč.

Naš še nekaj meditira  in godrnja v spalnici, cvetača na štedilniku že širi omamne vonave po stanovanju jaz pa kofetkam na RR. Fruštek od vijolice pa pride še na vrsto.

Vidim da ste preživele lep vikend, strinjam se z Jabolkom glede Logarske, je pa tisto plačilo kao neka taksa za obremenjevaje doline user posted image  no comment. Rampa pa je tam že od davnega 2001, ko sem bila tam prvič in zadnjič. Res ni urejenega parkiriša, se pa da v neposredni bližini parkirat (malo na šverc) in iti peš potem po dolini.

A že od 2001 se plačuje, no, jaz nisem bila tam že da ne pomnim, včeraj smo pa šli, ker v tisto smer ni bilo gužve na cesti. Bomo šli naslednjič z bicikli, hrano bomo pa vso s seboj vzeli, da jim zanalašč ne bomo zaslužka delali, ha ha.

Jabolko, vidim da imaš moške v malem prstu, in da znaš tvojega z močjo argumenta tudi lepo prepričat, da rabiš čas zase. Hm, jaz sem pa še malo naivna pa upam, da bo te stvari opazila sam od sebe. Japajade, pol pa svizec... Bo treba res ubrat tvojo varjanto. Sploh sem imela J zadnje časa jaz čez celi dan, tudi vikendi so bili najini, ker je imel MM polno dela okrog hiše... Pa je obljubil, da bo sedaj nekaj vikendov čisto naših, da še mene malo razbremeni. Hodim okrog kot stara mama, tako me križmatra od prekladanja moje uteži... Kaj šele bo user posted image .

Ja, nekaj dobrega pa leta tudi prinesejo - vse manj naivnosti, ha ha. Sem že zdavnaj pogruntala, da čakat, da se bo sam spomnil - prinese le razočaranje in slabo voljo, ker oni razmišljajo drugače, kot me - mislijo, da je vse ok, če nič ne rečemo. Lepo poveš, kaj hočeš, pa je - pa se ga sčasoma tudi kaj 'prime', te bolje razume in potem se že kdaj tudi sam kaj spomni....

Današnji meni: za naju preostanek nedeljeskega kosila (stran pa ne bomo metaluser posted image ), mali princ pa bo malical cvetačo. Počasi je začel po malici zavračati joškomat, tako da se mi zdi, da sva zamenjala obrok. No, pa bo treba še na popoldansko malico prešaltat... Kako rastejo tile naši škratje...

Kosilo danes - joj, sem vse bolj brez idej, grem malo v zamrzovalnik pogledat, kaj imamo, pa v hladilniku je nekaj sveže zelenjave s taščinega vrta - bo najbrž zelenjavna juha pa kakšna rižota ali pa kar zelenjavno - mesna enolončnica

Zdaj grem pa pripravit za plavanje (hja, v petek vas špricava zaradi četrtkovega cepljenja), pa morava malo not prinesti.

Čavbav!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
13.10.2008 10:24:46   
katka28
http://www.vreme-on.net/10-dnevna-vremenska-napoved.html

pa se vreme v sredo bi se se naj kar drzalo potem pa spet slab vikend user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
13.10.2008 10:39:20   
clericv6
Katka: super, da ste že skoraj v redu, ti pa tvoja dva škrata pa res ne smete manjkati. Jaz sem sicer naročila sonce brez ploh, tako da upam, da bo.

Krista: žal mi je za tvojo kolegico.

Kiara zdaj spi, potem pa dobi melono in jo mahneva ven na sonce. Uživajte in se beremo.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
13.10.2008 10:44:55   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Mi smo si danes privoščili izlet na Ptuj. Bilo je čudovito, sonček, staro mesto, kavica, kosilo ob reki, sprehod od Dravi... Skratka uživanje...

mmm, a ste jedli Pri Ribiču? Imam kar sline v ustih, ko se spomnim na njihovo ribjo ploščo, mmm... pa blitva, oh - sicer so cene za tisti konec malo višje, a vseeno - kaj praviš?

Ja tam. Moj je že bil tam. Jaz pa včeraj prvič. Smo imeli srečo, saj nismo rezervirali, ampak so imeli še eno mizo za 2 osebi zunaj.user posted image Vsi okoli naju so pa tako govorili nemško... Hrana je res dobra. Sicer nisva naročila te plošče, jo bova pa zagotovo prihodnjič. Sem zasledila, da stane 37 evrov za dva. Vsebuje pa toliko, da se verjetno dva morata kar potruditi... Jaz sem jedla pečenega smuča s kašo in zelenjavo na žaru, MM pa jurčkovo juho v kruhovi skorjici ter pečenega jagenjčka z zelenjavo in krompirjem na žaru... A se že cedijo sline???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
13.10.2008 10:53:08   
resnično srečna
joj upam, da se s tole napovedjo motijo no...dopoldan plohe...nej jih prestavijo na večer...ker ne laufam več zvečer iz službe mi je čisto vseeno, če takrat ušpičene prekle padajo...samo da ne grmi...ker potem pa naš kosmatinec trpi...posledično pa mi tud...ker tisto je šele utež, če se hoče spravit v naročje...

sicer pa še ena žmohtna:

a veste zakaj moški ne zaupajo ženskam?

jah kdo bi pa zaupal osebi, ki krvavi cel teden pa je še vedno živa...

Ketrin...jest sem s teboj...sem tud bolj zombijavska danes...niti še zaspim ne nazaj že Iza spet pokliče...no ja nej ji bo...se tolažim, da je samo obdobje...itaq pa čez dan se ji samo izpred oči zgubim že kriči...jo bo treba mal na odvajanje od odvisnosti mama poslatuser posted image user posted image

Majček...vi2 sta še v postelji...bluei je sameval na parkingu...tko da jast ne morem, da ne pomislim nate...vsaj 2x na teden he he...pa upam, da se z Brino hitro pozdravita in da se v sredo res vidimo...

Katka...super, da si tako hitro sanirala vaš prehlad in ubogega učka...drugače pa fino bi bilo, da ujamemo na sprehodu še zadnje tople jesenske žarke...ma vsaka urica je zlata vredna...

Jo@n..jaz se vsak dan čudim, kako ogromna je Iza...sedaj ko samostojno sedi v prenosni posteljici in se igra se mi zdi že kot kaka enoletnica...sploh ne smem pomisliti, da še malo pa se bo že dvigovala...če bo šla z Matevževim tempom bo to tam nekje v 7 mesecu...zaenkrat ga kar lepo lovi...pri nekaterih stvareh celo prehiteva...sem bila takrat pridna in pisala dnevnik...sedaj imam pa kar slabo vest...nisem v Izino knjigico še skoraj nič napisala grrr...bo treba počasi...sem si nekako zadala, da bom začela s pol leta, ko se bo že malo bolj dogajalo...

JABOLKO...jah hudič so tele takse...isto so hrvatje uvedli na Kamenjaku...samo tam zraven dobiš tudi lepo vrečko za smeti in jih pri odhodu pustiš pri njih v kontejnerju...men se zdi brez veze pobiranje denarja zaradi tega, da ga da nekdo k sebi v žep...če pa že gre tukaj za obremenjevanje narave naj pa prosim dajo kaj od sebe za tisti denar...ne da človek ne more nikjer parkirati pa peš oditi ali pa bicikel dobiti...saj bi lahko potem imeli menjavo...vi nam avto za toliko ur...mi vam prevozno sredstvi, ki ne obremenjuje narave...samo kje pa...Slovenija smao kasira...sem se že navadila tega šrota (pisanega z malo in veliko)

SpeliG...najprej čestitke Martini...potem pa eno vprašanje oz. misel...če ji nagaja kislina pri sadju...ji zelenjava gotovo ne bo...tako da to po mojem lahko mirno naprej uvajata...pa spuščata pač sadje s kislino...ali pa če namesto svežega poskusiš s prekuhanim...kislina se tako zagotovo ublaži...ker slej ko prej bo morala navaditi prebavo...mogoče pa res le manjše količine na začetku...žličko ali dve...pa res upam, da vama tale refluks že neha delati sive lase in boleč hrbet...pa super za prenovo...laminat je zagotovo bolj zdrav pa še lažje ga je vzdrževati...posebno če je še kosmatinec v hiši...

ekola...spet sem se razpisala...jao hudič babji...

tasyo...he he...delava isto...namreč naročava otroke v posvetovalnico...no jaz sem pa nameto setre dobila kar malo zmedeno zdravnico, ki je zelo prisrčno prosila, če lahko pokličem čez 20 minutk...le kje sme jo zmotila, da je bila tako prikupno zmedena he he...sem že mislila, da sem jo na mobitel po pomoti klicala he he...

grem še jaz malo naš svinjak v red dat...smo bili včeraj popoldan bolj lenivci pa je kuhinja kot atomska bomba...

ajde...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
13.10.2008 10:55:46   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
A se že cedijo sline???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

že ja he he...nesramnica...jaz pa nobene ideje kaj za kosilo...bomo po mojem kar solato (kitajsko zelje s krompirjem) pa njoke v smetanovi omaki...kaj bi komplicirali če je lahko simpl...sploh ker sme jaz malo škilasta danes he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
13.10.2008 11:02:41   
katka28
Ej punce ve ste tako pridne s temi kosili mene je za zdaj groza kaj bom kuhala, ko bosta nasa dva malo vecje. KEr cez teden moj je v sluzbi samo zase pa se mi ravno ne da ne vem kaj kuhat.....Kaj bomo pa mi kuhali?? Otroka bosta imela kasico pa potem mleko mami pa se ne ve..makarone s tuno, jajcko in ocvirki..no bo ze

papa

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
13.10.2008 11:33:51   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

a veste zakaj moški ne zaupajo ženskam?

jah kdo bi pa zaupal osebi, ki krvavi cel teden pa je še vedno živa...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 2261
13.10.2008 12:02:26   
misa79
Dober dan.

Vidim, da ste se čez vikend bolj kot ne potepale....vsaj ni bilo težko vsega čtiva predelatuser posted image

Tudi mi smo imeli pester vikend. Trgatev, rojstni dan, včeraj za zaključek enkratnega vikenda pa še piknik. Zgleda, da bo naš user posted image pravi žurer.....bolj kot se dogaja, bolj je dobre voljeuser posted image Tako da v sredo sigurno prideva.

Jaz res ne vem, a bi naš rad že zrezke jedel ali kaj?user posted image Ima namreč že pet zobkovuser posted image . V zadnje tednu so se spodnjim enkam pridružile še zgornji dve in še dvojka zgoraj. Violica za seznam torej trije novi zobki. Sem desetkrat preverla, če prav vidimuser posted image . HB se je vsaj navadil, da me ne grize med dojenjemuser posted image

Zdaj mi pa ne pusti več pisat, se morma it igrat.........

Katka super, da ste zdravi in da pridete v sredo, Majček vidve pa tudi upam, da zrihtata toleuser posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
13.10.2008 12:03:06   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

tasyo...he he...delava isto...namreč naročava otroke v posvetovalnico...no jaz sem pa nameto setre dobila kar malo zmedeno zdravnico, ki je zelo prisrčno prosila, če lahko pokličem čez 20 minutk...le kje sme jo zmotila, da je bila tako prikupno zmedena he he...sem že mislila, da sem jo na mobitel po pomoti klicala he he...

Ha, ha, nas je več na istem - jaz sem pa celo dopoldne porabila, da sem starejšega k zobozdravnici naročila, najprej v nekaj poskusih ni nihče dvignil, potem so me stokrat vezali (narobe seveda), no potem sem pa dobila sestro, ki je najprej rekla, naj na hitro povem, ker se ji mudi, potem je pa pol ure razpravljala in delila nasvete.

grem še jaz malo naš svinjak v red dat...smo bili včeraj popoldan bolj lenivci pa je kuhinja kot atomska bomba...

To se pa tudi jaz spravljam.... saj na izletih je fajn, samo kaj ko potem ostanejo napol polni ruzaki po predsobi, pa razsulo v kuhinji, ker zjutraj se mudi od doma, zvečer pa v postelje, pa še preveč crknjeni smo, da bi pospravljali...

ajde...

pip

G.

Neposredna povezava do sporočila: 2263
13.10.2008 12:06:50   
NaTaŠa*
Evo princeska spi mami pa hop na RR user posted image

Danes sem po dolgem času se odločila da probam narediti domači kruh (prej mi nikol ni ratal- zato pa upam da dons pa bo).

Midve sva počas začele z navadnim mlekom in grisolinom, reakcij ni bilo HB.

Kosilo hhmmmm nevem nič. Mogoče kakšne ideje.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
13.10.2008 12:08:38   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

Ima namreč že pet zobkovuser posted image . V zadnje tednu so se spodnjim enkam pridružile še zgornji dve in še dvojka zgoraj. Violica za seznam torej trije novi zobki. Sem desetkrat preverla, če prav vidimuser posted image . HB se je vsaj navadil, da me ne grize med dojenjemuser posted image

user posted image user posted image user posted image za 5 zobkov, uf to pa je nekaj. Naša nima tud enga še.

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
13.10.2008 12:08:54   
JABOLKO3
Srečanje v Celju - ne vem še, kako mi bo zneslo, morda pa tudi jaz pridem. A me lahko prosim katera razsvetli, ob kateri uri že smo zmenjene? Da ne bom sto strani nazaj iskala? Hvala, hvala.
Hja, Katka, pa tistega prodajalca pečenega kostanja bi bilo dobro obvestit, naj kak dodaten žakelj kostanja nabavi (pa več drv).

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
13.10.2008 12:18:00   
JABOLKO3
kakršna mama....

user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
13.10.2008 12:23:05   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Hja, Katka, pa tistega prodajalca pečenega kostanja bi bilo dobro obvestit, naj kak dodaten žakelj kostanja nabavi (pa več drv).

ste slisale punce, ko greste na sprehod pred Metropol pa nas narocit user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
13.10.2008 13:16:21   
trnuljčica
Ob 10 ih.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
13.10.2008 13:22:46   
sasy20
Dan....

Da se pofočkam....sva prišla iz dolgega sprehoda po sončkuuser posted image  je pasalo...že cel vikend smo okoli hodil da smo se naužil sončnih žarkov in svežega zraka....

Komentirat ne morem ker še nisem vsega prebrala za nazaj...le čestitke vsem user posted image user posted image   pa čeprav prepozno iz srca...
Bolančki user posted image  da ste že bolje...le na sončka pa bo še bolje...no saj men dajo taki dnevi nove energije....
Nočke user posted image user posted image user posted image  ne bomo komentirali....ko bo bolje povem.....

GH lepo je in je navdušen nad vsem kar mu dam....

No danes bo:

Z: breskva, banana, jabolko
M: mleko
K: bučka s krompirčkom
M: kašica
V: mleko

Na srečanje naju ne bo ker imamo v sredo za jezička....tako da bomo doma....zato se lepo imejte pa uživajte upam da bo vreme zdržalo.....

tako sedaj grem kuhati kosilo....pečenka s krompirčkom in solatka....

Lepo se imejte pa se tipkamo papa

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
13.10.2008 13:51:32   
JABOLKO3
Pa še tole posredujem, gre za mojo sodelavko, s katero sva tudi dobri prijateljici in je res super punca - če ima katera čas oz. se kateri da....

Pozdravljeni!

Končno mi je uspelo sestaviti anketo, ki jo potrebujem za diplomsko nalogo. Prosim, da mi pomagate in razpošlje link  prijateljem, da bom dobila čim več podatkov. Anketa je aktivna samo do 17. 10. 2008.  Anketa se aktivira že samo s tem, da jo odprete in izpolnite, ni vam potrebno vpisovati vašega naslova.

Najlepša hvala za pomoč in sodelovanje

S.

http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey.asp?sid=sv248e1st926ehi492880

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
13.10.2008 13:54:51   
novopecena
katka imaš ZS

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
13.10.2008 13:58:05   
clericv6
Miša: hura za 5 (!) zobkov!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  To pa je nekaj, ne? Hihihi, samo da te grize ne...

Jabolko: upam, da ti bo uspelo priti na srečanje, je pa ob 10h, kot je napisala Trnuljčica. Slikica je pa zelo posrečena! user posted image

Trnuljčica: zdaj pa si naredila sranje, sem spet lačna, pa že cel dan nekaj meljem! user posted image

Sasy: a vaju pa ne bo! Mi je prav škoda. Saj res, kako je s kostmi, že pridno ješ Ca+ Mg? Jaz ja, ampak ni nobene razlike (še?) user posted image

Katka: poznam situacijo, sem včasih živela sama in se mi ni dalo kuhati. ampak sem se pa čisto vsak dan potrudila, da sem nekaj skuhala. HB za testenine na 1001 način, pa rižote, pa piščanca ipd. Sem se zverzirala v hitri kuhinji in si še zdaj za kuhanje kosila vzamem največ pol ure. Je bilo pa lažje, ko sem jedla bolj malo mesa, no zdaj to ne pride v poštev, ker bi se MM ločil user posted image . Malo šale.

Kiara je pa zadnje čase blazno čudna na sprehodu. Že par dni tuli ko zmešana in potem jo je treba nositi (in potem se pa smeje, smrkljica mala). Pa ne vem, kaj ji je, ker drugače je blazno dobre volje. Tako da me kar malo skrbi, kako bo v sredo. Če ne drugega, bo Lana imela družbo in bosta lahko tulili v duetu user posted image . Zdaj pa spi že drugo kitico, jo je jok izčrpal. Moram pa priznati, da se mi zdi blazno srčkana, ko joka....

No, medtem, ko sem tole pesnila, se je že zbudila in je sitka....

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
13.10.2008 13:59:04   
sky77
Ojla

Najprej hvala vsem za čestitke naši "polovičkarki" user posted image  Smo se najedli, da so danes hlače kar tesne. Pa torta mi je tudi super uspela. Sem malo dodelala posadkin recept in je super izpadlo.

Krista in ait tudi vama vse najboljše (malo z zamudo) user posted image

Drugača pa mulčka zdajle spita. Rok je zjutraj pojedel še zadnjo žličko antibiotika, Brina ga pa ima še kar nekaj za pojest. Sem že ob 6 zjutraj prižigala sesalec da sva z malo spucali noska, ker ni bilo več mogoče dihat. Je bila ena nosnica tako zabasana, da sploh fiziološke nisem spravila noter. Je vse špricnilo nazaj ven. Pa smo sesali in sesali in spucali.

Mi smo pa še vedno samo pri okušanju GH. Čeprav je včeraj na vsak način hotela probat torto in sem ji dala malo sadja iz torte. Potem je pa kar usta odpirala. Sem samo user posted image  Da ji dam pa danes za probat, pa ni pogojev da mi odpre usta. No enkrat bi že.

srečanje - nas v sredo ne bo. Kot prvo je Rok do konca tedna doma, pa še brina je na AB. Tako da drugič

pleničke - ne vem katera, je spraševala o prehodu na velikost 4. Ja mi bomo počasi šli, ker 3 ne zadrži več sračkanja. Se pokaka zdaj 1x dnevno in to tako, da jo lahko samo nesem v umivalnik umit in komplet preoblečt. Tako da ponucamo našo zalogo in na večjo številko.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
13.10.2008 14:07:08   
sky77
Jabolko meni noče odpret ankete. zahteva neko geslo

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?