womanpolice
|
Torek, 14.10. Ledenka - pregled Stijan - UZ Dajamaja - UZ Bozza - UZ VSO SREČO JUTRI!!! Dolgčas vam ne bo vidm... ABRA... Full mi je dobr, da ste še vedno z nami, saj se nam tko zdi cilj bližji. SAYURI... Pozabla povedat, da imaš res lepa sončka!!! KAJŠICA... Kje si ti danes? Kak si mi? ok? Glej, torek, sreda in četrtek delam zjutraj, v petek ko imam UZ pa sm fraj, tko da se bom v petek oglasila, ko bom šla iz UZ-ja. Bom pa verjetn zgodnja, ker grem vedno na UZ tko, da sm tam nekje 6.45, da sm prva na vrsti. No, edin če se ti ktera ne urine, ko si ti na wc-ju, da sprazneš mehur (beri Tuš) MISMIS... A štanga še stoji? MLINČEK... Kaj zdaj? bo kakšna kavica padla po tvojem pouku? DAISY... A veš, da vedno ko se spomnim na naš večer in na tvoje vragolije se začnem smejat... GIGI.... Tebe sm tam full pogrešala (ampak, vem, bila si bolna). Če sm iskrena, sm upala na tvoje nesramno dobre piškotke... Ja, pa če so tk dobri, ne morm pomagat... PUNCE, se kasnej še kaj tipkamo, grem gledat limonado in zravn pit pivooooooooooooooooo (bljek), ampak upam, da se bodo ta jajca in pivo obrestovala že pri zdajšnjem UZ in da bodo rekli: "Madonca, so pa tko velike celice, da bomo kr stopko dal...." Ja, iz mojih ust v božja ušesa, ane GIGI? Držim pesti zate (UZ) in MLINČEK tud zate, ki sta dan pred menoj. lp
|