hijenca
|
Halo halo! Evo me na raport. Sedaj smo komaj dobili nazaj elektriko, ker smo bili od jutra odrezani od sveta, brez elektrike, s tem seveda za mene brez civilizacije. celo dopoldan sma se z Vidkom šprancirala zunaj, mali užival 100 na uro. Je pa sedaj končno zaspal , ker je mama zdelana. 2 uri sprehoda, 1 ura gugalnice, in ker nisma imela kje kuhat, sma pojedla pol kašice od Hippa (mlada zelenjava z rižem ), imela sma namen kuhat krompirček in špinačo, ampak če ni elektrike, nimama kje kuhat. Sedaj veselo sušim cote v sušilci, da mi slučajno ne zmanjka cot za peglat. Mama danes začela hujšat 100 na uro in sem pojedla do sedaj 2 prepečenca, pa spila eno kavico. Da vam povem, kako mi dela v želodcu, lakota, lakota. Danes bom jedla kuhano cvetačo in 2 kuhani jajci, mogoče še kak list zelene solate. Kako bom to preživela še ne vem. Vikend je bil zelo pester, cel vikend sem bolj ali manj hodla spat domov, drugače pa izkoristila sonce do zadnjega žarka. Ati v Lj in sedaj lahko mama, da noge v luft, in daljinca v roke. Ker Videk cel dopoldan ni nič spal in mislim, da ga bo sedaj malo vlekel, ker je celo sam od sebe v kinderpetu zaspal. . Grem si sedaj kuhat tole močno kosilo, potem malo preberem, če ste me kaj pogrešale (itak me niste), potem pa pred TV. Komentarji kasneje.