tana7
|
Dobro jutro! Brina trenutno panča (upam, da še zmer ) - mislim, da se je njeno papanje malo popravilo - malo prej je pojedla iz budnega stanja, potem pa zadremala - pa je nisem nič uspavala pred tem joj, kako upam, da je bila to le faza, ki bo zdaj minila in bo spet normalno jedla!!! bobnanje - tudi B zadnjih par dni udriha po zadevah. Najraje po vetrnici, ki jo ima na vozičku. Sedi, gleda okoli in z eno roko lopa po vetrnici, kot da ji nekaj hudo zameri kakanje - mi še ne uvajamo GH, je pa sedaj rekord v nekakanju (no, že včeraj je bil) - danes je 5. dan, ko še ni kakala - sem si prav zapomnila, da je za dojene otroke OK do 10 dni nekakanja jo čakamo še 5 dni? spanje - včeraj je zaspala okoli 22.00 (smo zamudili s kopanjem, ker smo spet stali na dolenjski "avtocesti", ko smo se vračali v LJ - grrrrrrr, kolone, kot da bi v LJ kaj zastonj delili!!!), zbudila se je za papanje malo po 3.00, potem pa še ob 7.30 - zdaj pa spet panča - upam, da se zadeva spet ne poslabša, da bomo 2x ali 3 papali ponoči, kot parkrat prejšnji teden kostanj - jaz si ga pa letos ne upam veliko pojesti - dejansko je to edina hrana, ki se je ne upam res ornk najest, malo jih pa že pojem, ja - me moj heca, zakaj si ne upam, če pa vse drugo normalno jem in govorim, kako da hrana itak ne vpliva na , pa mu iskreno rečeno ne znam odgovorit na to - očtno imam pač neko fiksno idejo v glavi vneto oko - mi smo ga imeli na morju in dobili ene kapljice - je pa res, da to "domače zdravilo", čeprav je ful hitro pozdravilo učka - so pa tudi meni rekli, da se kane malo mlekca v oko pestovanje pri drugih - včeraj je B malo nosila moja prijateljica, ji jo je moj kar "predal" - pridem iz WCja in čez par sekund opazim, da je več nima v rokah prvo sekundo sem se kar prestrašila, kje je, potem vidim, da jo je lepo odložil drugim v nošenje Pa ni bilo nobene reakcije, z zanimanjem je opazovala njenega sinka, ki se je igral na tleh. Pa tudi moja mama jo kdaj pridrži, ko midva kaj počneva pri njih na obisku, ali pa se pakirava za domov, pa pri kosilu jo je držala, da sva midva istočasno(!!! ) lahko jedla kosilo. Malo se je najprej pritožila z nekim zvokcem, potem jo je pa posadila na kolena, da je naju gledala, pa je bila mirna. Se pa te stvari lahko kar hitro spremenijo. Moji mami se je recimo še nekaj časa nazaj kar lepo smejčkala, sedaj jo pa bolj resno gleda. nič, moram še kaj drugega postoriti, dokler drema - ful bi šla zdaj ven z njo, pa je MEGLA!!!
|