|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
11.10.2008 13:17:29   
stunfek
jolly..o maricka pomagaj...se dobro da sta sla k pediatru. moji mami se je zgodilo, da je imela pri prvi hceri (moji sestri) tako "nekvalitetno" mleko, da je prisla do pediatra ze s podhranjeno dojencico. po uvedbi nadomestnega mleka se je vse uredilo. ne vem, ali je mozno, da vcasih zataji proizvodnja ta bogatega mleka?!?
Jaz bi si na tvojem mestu mleko izcrpavala, ce zelis, potem se naprej dojiti. ker ce mu bos dajala samo formulo zna mleko posahniti. upam, da bo zdaj vajin pikec kaj bolj zadovoljen in da je morda res samo lacen. drzite se in srecno!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
11.10.2008 13:18:12   
Marisha
Živjo vsem skupaj user posted image !

Ravno sem se vrnila iz potepanja po trgovinah sem mogla mal v nabavo, ker sva imela doma že čisto "Ruski hladilnik (prazen)" user posted image user posted image

Drugače sva z mojim user posted image  ok, on še vedno veselo brca in nič ne kaže, da se mu mudi venuser posted image

Jolly123 upam, da boste čim prej umirili jok in da se bo tvoj škratek čim prej počutil bolje. Si pa pametno ravnala, ko si šla k zdravniku, tako ti je vsaj malce lažje pri srcu. user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav,

Marisha

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
11.10.2008 14:08:10   
*ajetam*
hoj. sem videla da imate seznam in pri meni manjkajo podatki.
2850 in 51

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
11.10.2008 15:02:51   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

jolly..o maricka pomagaj...se dobro da sta sla k pediatru. moji mami se je zgodilo, da je imela pri prvi hceri (moji sestri) tako "nekvalitetno" mleko, da je prisla do pediatra ze s podhranjeno dojencico. po uvedbi nadomestnega mleka se je vse uredilo. ne vem, ali je mozno, da vcasih zataji proizvodnja ta bogatega mleka?!?
Jaz bi si na tvojem mestu mleko izcrpavala, ce zelis, potem se naprej dojiti. ker ce mu bos dajala samo formulo zna mleko posahniti. upam, da bo zdaj vajin pikec kaj bolj zadovoljen in da je morda res samo lacen. drzite se in srecno!

Ja sej mleko si bom še naprej črpala, da mi ne bo usahnilo slučajno. Mogoče se pa izboljša...upam. Čeprav je moja mam tudi imela "zanič" mleko. Je bilo tudi vodeno in še veliko premlao ga je bilo, tko da se nisva nikoli dojile, ker ni šlo user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
11.10.2008 15:36:58   
vianne
afnica mala čestitke za deklico!!!!

Tibor spi pa sem vas prišla malo pogledat....

Jaz se počutim super. Rana me več ne boli tako oz. skoraj nič. V ponedeljek mi bo patronažna odstranila tudi prevezo in bom prvič tudi videla kakšen je šiv.
Je pa zelo lep vikend. Upam, da bo tako vreme zdržalo še nekaj časa in bomo lahko šli z vozičkom kaj na sprehod.
Kar se tiče umivanja las. Jaz sem si jih umila ko sem prišla iz porodnišnice saj ni bilo več za zdržati. Se tako potim, da sem bila prav že zalimana.
Kar se pa tiče dojenja. Pri nas je tako da je Tibor zopet ratal lenivček. Samo spal bi in preden ga zbudiš in priklopiš... ti potem še na joški spi. In traja in traja preden se nahranimo. Da ne govorim kakšni problemi so z podiranjem kupčka. Drugače pa je zelo priden fant!!!
jolly123 upam, da bo s tvojim škratkom kmalu bolje in se bo pomiril. Te čisto razumem ker na koncu res ne veš ali kaj delaš narobe ali je kaj drugega krivo.... bom držala pesti da se med vikendom vse poštima in vama ne bo treba v bolnico!!!! Kar daj mu dodatek pa bo verjetno kmalu bolje. Tudi jaz proti večeru nimam več dovolj mleka pa mu dodam, ker tudi pri nama kile kar stojijo in se noče nič porediti. Medtem pa si črpaj mleko, da ga ne zgubiš!
Tako, sedaj pa grem malo počivati...

... se še kaj beremo!!!!!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
11.10.2008 15:37:39   
janja 27
jolly sem ti odogovorila na zs

vse bo ok boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa sem na forumu rodili smo zasledila novo sporočilo od oktobeke tamare85 se mi zdi da na začetku je nekaj z nami čvekala potem pa se ni oglasila neki časa no v glavem da kopiram;

Z največjim veseljem sporočam, da je končno dočakala svojo malo princesko tudi oktoberka TAMARA85!!!!

Tamara iskrene čestitke za malo LANO!!!!Pa veliko cartanja z malim cukrčkom!!!! 

čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
11.10.2008 15:56:28   
PikicaStonoga
ČESTITKE Tamara85!

Jaz vam pa moram povedati, da sem malo prej opazila nekaj strij na trebuščku ... c c c c pa nič zato, tole pomeni, da trebušček še vedno raste in da bo user posted image  kmalu tu! :) user posted image  mogoče jih imam že dolgo, samo so spodaj desno pod popkom, kamor itak ne vidim user posted image , prej sem pa v ogčledalu en mozorljček opazovala in jih opazila ...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
11.10.2008 16:56:56   
Dajadada
Evo zdaj pa lahko rodim k sem četrto zvezdico dobilauser posted image user posted image user posted image . Sem mislila, da bo 1000-ka že namenjena porodni zgodbi, pa bo zgleda treba še par postov naštepat preden se pikc odloči priti ven.

Čestitke Tamari za Lanouser posted image .

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 11.10.2008 16:57:20 >

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
11.10.2008 19:09:35   
jana84
Končno lep pozdrav!
Mi sploh ne znese preiti na računalnik. Danes sva ga po celem tednu sploh prižgala!

Naj vam sporočim, da se imamo vsi trije zelo lepo, naš Jakob je zdrav in tudi zelo priden, ga moram prav pohvaliti! Sicer smo se ponoči kar nekaj časa lovili kako in kaj, vendar sedaj mislim, da je kar nekako steklo...Samo ne hvali dneva pred nočjo!

Porod je bil meni se zdi normalen. V porodni sobi smo bili 5 ur, vendar je vse teklo tako kot mora. Rodila sem z umetnimi popadki na podlago svojih rednih na 5 minut že celo noč prej.
V četrtek ponoči so mi popadki prešli na 5minut in smo se odpravili v porodnišnico. Tam so me sprejeli, pregledali, odprta sem bila za 1 prst. Nato so moža poslali domov mene pa v sobo...Celo noč sem imela popadke na približno 5 minut. Zjutraj poviziti so me spet pregledali in zdravnica je rekla, da če želim, da lahko danes rodim z dodanimi umetnimi popadki...In tako smo se tudi odločili, saj še ena dodatna neprespana noč bi me popolnoma izčrpala.
No, okrog 9h sem šla na klistir in britje ter CTG, potem pa v porodno sobo, tako da sem bila okrog 10h že na porodni mizi, potem je prišel še moj mož in začeli smo predihavati popadke, ki so se začeli krepiti. V začetku sem skoraj po vsakem popadku bruhala, tako da me je malce zdelalo, vendar sem se potem očitno navadila. Večino popadkov sem predihala na levem ali desnem boku, proti koncu pa na žogi.
Kot sem vam že sporočila smo ob 14.44 rodili zdravega fantiča Jakoba. Samo pritiskanje je bilo res olajšanje, saj proti koncu skoraj nisem več mogla predihati popadka v celoti.
Zaradi malce dlajšega rojevanja nisem bila nič rezana in šivana, le en šiv so mi naredili, ker je imel naš Jakob rokico ob glavici in me je "opraskal".

V porodni sobi mi je res v veliko pomoč bil moj mož, brez katerega ne vem kako bi šlo, saj me je stalno spodbujal in opominjal kako naj diham in naj med popadki čimveč počivam, da ne iztrošim moči...
Še eni osebi sem lahko zelooo hvaležna, da imam na porod res lepo spomin in to je babica MILICA, ki je bila res prijazna in mi že pred klistiranjem vse lepo razložila kako bo potekal celoten postopek, v porodni sobi smo se veliko pogovarjale in smejale...Pa še to me je spravilo k močem, ko bi je rekla, da mi ne verjame, da je to moj prvi porod, ker mi gre tako fajn rojevanje in vse skupaj...

Tako, sedaj pa moram iti malo pogledati kaj pravita moja dva moška...Moja dva srčka...

ČESTITAM VSEM KI SO RODILE IN ŽELIM ČIMVEČ LEPIH TRENUTKOV Z OTROČIČKI....

lp
JANA_K

< Sporočilo je popravil jana_k -- 11.10.2008 19:16:51 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
11.10.2008 20:00:46   
M_mojca
Živjo!  Najprej čestitke Tamari!!user posted image user posted image user posted image
Sicer se vam pa danes oglašam zelo na hitro. V grobem sem prebrala kako ste ve, jaz pa sporočam, da se še nič ne dogaja in čakamouser posted image Počutim se pa OK!
Dajadada, morda je pa tvoj user posted image čakal na tole dodatno zvezdico (čestitam!!user posted image ) in se b o zdaj odločil spoznati mami in očija!user posted image
jolly, glavno da ste ugotvovili kaj bi bil vzrok joku, tako da boste znali  oz. znate pomagat!! Saj bo, ne skrbi!!! Tu je nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!
jana_k, zelo lepa porodna zgodba!! Super, da ste vsi uredu!! Še naprej vam želim mirne noči!! user posted image
vianne, tudi jaz upam na lepo vreme, saj bi rada po porodu šla kaj z mojim pikecom kaj ven! Fino, da se počutiš bolje!
Zala, si še z nami? Ali si morda že v porodnišnici? He he he, kakšno vprašanje - če si v porodnišnici, že ne boš napisala ker nimaš računalnikauser posted image Sem tudi hecnauser posted image kako se počutiš?
PikicaStonoga, za horoskop v časopisih pa res držiuser posted image user posted image jaz ga vedno preberem, čeprav potem po nekaj minutah pozabim kaj je pisalouser posted image user posted image Mislim, da ga res po večini preberemo vsi, ponavadi zgolj zaradi firbcauser posted image
jolie, lepo da si se nam oglasila! Fajn, da tvoja pupika pridno pridobiva na teži! Pa tudi to, da se ti bolje počutiš! Kot sem že omenila nekaj postov nazaj, CR ni kar tako, je le poseg v telo! kar pridno počivaj in se pusti razvajat!user posted image

En lep pozdravček vsem user posted image , mamicam, vsem otročičkom pa lupčka!user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
11.10.2008 20:21:56   
timnala
Heja!

Samo malce preletim vase poste pa ze spet drvim user posted image

Malcek je podnevi priden, ponoci nas pa ene 4 urce sraufa - ceprav men so skoz (ze v porodnisnici) govorili, da to niso krci (ker pridejo kao kasnej), ampak ko vidis detece, ki se napenja, joce in potem punkne..kaj bi to drugega bilo? Punka pa kr naprej. Mi je pa vcasih tako hudo, ker bi mu ful rada pomagala, ko ga tako matra..
Pa bomo tud to urihtali..
Podnevi pa pridno pancka pa je pa mal "poje", ko se previjamo user posted image
Je pa taka facka in vsi smo navduseni nad njim!

Aja, pozabila sem vam dati mere - 3490g in 51cm (ravno prav za user posted image  in za porod). Ime mu je pa Nace in ne Nac. user posted image

Porodna zgodba pa se sledi, ko si vzamem vec casa..ceprav je vsega skupaj trajalo 4 urce.

nocko,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
11.10.2008 20:43:44   
Dajadada
Jana_k, lepo da si napisala porodno in da ti je vse ostalo v lepem spominu. Pa bravo možek, da se je tako odrezaluser posted image .

M_mojca, a ti tudi že nestrpno čakaš? Meni se zdi, da vse prehitevajo, lumpeuser posted image .

Naš "ta velik" je pa ornk prehlajen...smrka in ful kašlja, pa mislim, da je zdele pred spanjem še malo zakuhal. Upam, da se kej ne nalezem, pa da njega čim prej pocajtamo. Zdaj pa res ni pravi čas za bolezni v hiši.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
11.10.2008 21:44:57   
janja 27
BARBARA33   sporoča

DANES SVA 0B 15.54 KONČNO SPOZNALA NAJINO KRASNO ČUDOVITO IN OH IN SPLOH PUNČICO user posted image user posted image user posted image ZALO  user posted image user posted image user posted image   :-)

vse čestitke novi družinici
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
11.10.2008 22:00:36   
ZalaTM
M_Mojca,.... sem še tukaj,....user posted image ,....samo danes sem bila bolj terenska,....mah, nič ne kaže da bom že kam šla,...zgleda me malo heca tale buhi, pa so tam pa tam popadki lažni,...ravno prej sem razmišljala bi bilo fino če je jutri kaj potem bi vse imela na 12-ega,...mozek in sinko ki sta že doma sta oba na 12 samo 3 mesece bi bilo vsi potem narazen,...hehe,....že same neumnosti tuhtam od pričakovanja,....

Ti pa tudi najbrz že komaj čakaš,...sploh zdaj ko že zamuja,....no upam da kmalu greš po svoj zakladek,....

lepo noč,...jaz grem kar ležat,....bo takoj en dan več hitreje tukaj,... :)

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
11.10.2008 22:06:37   
stunfek
Cestitke barbara33 ob rojstvu Zale user posted image user posted image user posted image

Cestitke tudi Tamari85 za vajino princesko user posted image user posted image user posted image

No, no, dve puncki pa se takoj malo popravi razmerje, da ne bo prevec fantov :)

Stunfek

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
12.10.2008 7:04:29   
stunfek
vceraj zadnja, danes prva :)
se je ponoci kaj dogajalo? kak novi mali kricacek zajokal? :)

meni je RR povedala, da sem danes stopila v 39. teden. kako lepo...hehehe. ja, sem se kar tu nosecka

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.10.2008 8:01:35   
PikicaStonoga
Jaz bom pa druga :)
Barbara, čestitke za user posted image  tudi z moje strani!
NO, kak nov dojenček?
Vsem skupaj želim LEPO nedeljo, izkoristite jo in bodi s tistimi, ki jih imate rade!
PikicaStonoga

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.10.2008 8:03:18   
jolly123
No da poročam še naše stanje, spali najprej od dvanajstih do 4-ih kot top. Potem smo se umili, pojedli in smo imeli malo problemov z uspavanjem, ampak je očka zrihtal in je spal od 7ih do enajstih. Ob enajstih je očka spet težil da ga grem zbudit sem ga zbudila, previla, pojedla in je spal do dveh. Ob dveh se je zbudil totalno lačen, spet jok do nebes spil 120 ml user posted image , podrl kupčka ampak spal je pa tko čudno...cel čas je neki jamral vmes. Kot da bi se napenjal oz. bi ga nekaj mučilo. Čeprav je on spal...samo jaz nisem..tko da sem do 6-ih kar gledala kot čuk, kaj se mu dogaja. Zjutraj je spet mož težil, da naj ga grem zbudit in ob 7-ih smo ga spet zbudili in naredili dodatek, kar ga je že med hranjenjem zbruhal. Očitno je imel preveč v trebuhu. Zdej pa spet spi tko kot od dveh naprej, nekaj se napenja.
Kupčka pa ni podrl je samo bruhnil.

Ali bi morala še kupčka podret ali se bruhanje šteje kot kupček? Sej vem, da so čist nesmiselna vprašanja in se bom čez en mesec temu smejala. Ampak zdaj me res skrbi, da bo z našim škrtaom vse OK, da nama ne bo treba v ponedeljek v bolnico.

Drugače pa ČESTITKE NOVIM MAMICAM user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.10.2008 8:15:34   
lena35
user posted image user posted image user posted image Barbara in tamara čestitke za punčki in veliko užitkov in čimmanj neprespanih nočiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
12.10.2008 8:21:03   
mbd0411
Jolly123!

Malega ni treba zbujat za obrok,saj se bo sam zbudil,ko bo lačen.To,da ga zbujaš mu samo zmešaš že tako zmešan ritem.No,nočem bit pametna,a pri prvem so mi vse mogoče govorili,pa sem potem naredila po svoje in je šlo.
Pri podiranju kupčka je pa tako:Če ti spije 120 ml,bi bilo dobro,da na polovici podreta kupček,ker je potem morda preveč naenkrat pojedel in zato kupčka pač ni podrl pač pa  zbruhnil.Predstavljaj si sebe da naenkrat toliko poješ pa te vse tišči...
Pač malenkosti,ki sem jih tudi sama že doživljala.Ne,da sem pametna,a malo mi je pač jasno.Je pa vsaka mama potem svojega mišljenja in prepričanja.
Rada pomagam in povem svojo začetno pot materinstva,ki včasih tudi ni bila rožnata,a se s časoma vse lepo uredi.
Pogumno.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
12.10.2008 8:31:12   
ZalaTM
Jutro,...

najprej čestitke Tamari in Barbari za hčerkici,...user posted image user posted image user posted image

potem pa po nove user posted image user posted image user posted image ,...se mi zdi da prav lepo skrbimo za naraščaj,...vsak dan so tukaj,....juhej,....kar tako naprej,...no katera bo pa danes??? Saj jaz bi se javila, pa hm,....kaj ko nekdo drug noče ven v jesensko jutro,...mogoče ga potem premami sonček in pa kostanj,....bomo popoldan malo prekli pri sosedih,....da se ga še najem dokler lahko user posted image

papa,....zdaj pa eno fino kremasto kavico,....mmmm

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
12.10.2008 8:41:08   
sončnica24
Dobro jutro še z moje strani. Očitno bo zunaj spet en lep dan tako da smo se mi odločili da bomo kostanje pekli.

Čestitek vsem novim mamicam za dojenčke in upam da se imate prečudovito.

Pogovarjale ste se o vaginalnih pregledih. Mene še je vsakič pogledala razen enkrat ne pa še to zato ker se ji je stol pokvaril. Tako da je to zame že skoraj rutina čeprav pa res ni prijetno na tisti stol plazit ampak se še nekako spravim tja goruser posted image

Upam da dobimo danes spet kakšnega novega user posted image da bomo me ki čakamo lažje dočakale naše.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
12.10.2008 10:41:44   
janja 27

user posted image  

14. oktober

user posted image     corti (1user posted image 1user posted image ) , AS 13.10.08

Domžale 
25 let user posted image - Hanna
user posted image     maserati (3user posted image 2user posted image )pr user posted image
user posted image      iraira (2user posted image 2user posted image )32let KR user posted image

15. oktober

user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) ., 25 let  CE user posted image

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image )pr.+CTG  27 let user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted imageuser posted imageCTG user posted image  
user posted image     suzy123 (?user posted image ?user posted image ) pr+ CTG 15.10.08  user posted image

17. oktober

user posted image     billa (1user posted image 1user posted image ) pr.obala 33 let user posted image
user posted image     tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr.+CTG 15.10.08 user posted image CE

18. oktober

user posted image     Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ?  LJ 29 let user posted image  

19. oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.  36 let  user posted image

20. oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.?  LJ 40 let user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image   CE
     28 let  ( user posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.?   Velenje

26 let user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr.Nova Gorica 20 let user posted image

22. oktober 

user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr+CTG 20.10.08 AM 24.10.08
       33 let KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) CTG 16.10.08, 22.10.08  26 let  user posted image

24. oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. 15.10.08
      user posted image 28 let LJ  PDP 02.11.08
user posted image     sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) pr. + CTG 17.10.08 user posted image 25 let

25. oktober

user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image pr.   LJ  37 let  user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image   MB   29 let 
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.   15.10.08Indija 35 let user posted image
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr+CTG 14.10.08  user posted image LJ 30 let

30. oktober

user posted image    wateshine (1user posted image 1user posted image ) pruser posted image
Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. ?  user posted image
user posted image     Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image 31 let LJ

VSEH SREČK user posted image   NAS JE 27 user posted image user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 27user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    9
       user posted image    7
       user posted image   11

user posted image         presenečenje, če nočete vprašati za spol

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
12.10.2008 10:42:14   
janja 27

user posted image

user posted image

user posted image    mbd0411    PDP 13.10.
user posted image    Mandek       PDP 15.10.
user posted image    Freha          PDP 30.10.
user posted image    Lena35       PDP 19.10.
user posted image    Tejčika29   PDP 17.10.
user posted image    suzy124     PDP 16.10.
user posted image     M_mojca    PDP 10.10.

user posted image

user posted image    corti  PDP 14.10.
user posted image    barby800 PDP 10.10.
user posted image     iraira PDP 14.10.

user posted image  

user posted image    Urška//       PDP 25.10.

user posted image

.
user posted image    maserati            PDP 14.10.
user posted image    maska                PDP 18.10.
user posted image    bluster                PDP 20.10.
user posted image    tedy                    PDP 25.10.
user posted image    Pikicastonoga    PDP 24.10.
user posted image    Lučka1               PDP 25.10.
user posted image     Marisha             
PDP 12.10.
user posted image     lovely                 PDP 30.10...
user posted image     watershine         PDP 30.10.

user posted image     Jerikou               PDP 22.10.
user posted image     sarcy21              PDP 12.10.

user posted image

user posted image    ZalaTM    PDP 16.10.

user posted image  

user posted image    Liza01   PDP 08.10.

user posted image  

user posted image    billa     PDP 17.10.

user posted image

user posted image    stunfek           PDP 25.10.08

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
12.10.2008 10:44:27   
stunfek
jolly jaz sem tudi malo presenecena, da ga zbujas...a ti je to pediater taka navodila dal? jaz ga vsekakor ne bi zbujala. tko iz izkusenj povem.

tako lepe jsenske dneve imate? sem vam kar fovs meni je skoz vroce...pa tudi kostanja ni :) jaz sem kot medo, ki spi zimsko spanje..skoz bi spala le za jest vstanem user posted image

Stunfek

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?