|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
10.10.2008 20:30:10   
M_mojca
No,takole, ticker sem spremenilauser posted image user posted image Po potrebi ga bom spetuser posted image
Spet ena dojenčica med nami!user posted image Sem tako vesela!! Sej naš user posted image bo pa menda tudi kmalu... Ravno danes sem zvedla, da je eni kolegici en možakar v našem kraju čisto točno napovedal porod in baje ni bila edina! Tako da ga je poklicala, vprašala še zame in sem zvedla da naj bi rodila 14.10.! In kakor sem prebrala, je še luna takrat! No, pa da vidimo! Če se vam takrat nič ne javim, veste kje semuser posted image user posted image

Jaz vaginalnega pregleda še nisem imela. Samo enkrat mi je dolžino MV izmerla. Po eni strani bolje, da ne "šara" tam dol, po drugi pa me res zanima, če sem že kaj odprta.
janja, nisi edina, ki pravi, da pogreša svoj trebušček! user posted image Mi je velik kolegic reklo, da čeprav imajo doma prave cukrčke, vseeno pogrešajo trebušček, brcike,... Sej vem, da bo z nami istouser posted image
Danes sem se spet malo potepalauser posted image Sem šla kupit še eno posteljnino za posteljico. Sem zelo zadovoljna z nakupom, ker je 3-delni komplet in je stal skoraj 20€! Zelo poceni, se vam ne zdi? Pa take lepe medvedke ma gor, na modri podlagiuser posted image Seveda je sledila kavica, čvek,...itd.
Mi je pa CEL DAN telefon zvonil! Sem rekla da ga bom do poroda kar izklopla, če bo vsak dan takouser posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.10.2008 21:03:09   
Dajadada
Pri meni so tudi že kar malo nestrpni, kdaj bo, kdaj bo...jah, ko bi jaz vedelauser posted image Na srečo smo že navajeni od prvič, da zamujauser posted image in očitno se tudi drugemu čisto nikamor ne mudi. Sem upala, da zdaj kakšen dan prej rodim, ampak bo treba kar še mal počakat. Mali že zdaj nič ne ubogauser posted image .
Včeraj sem bila na pregledu, imela CTG in vaginalni. Malemu se še dobro godi, se je menda tudi nekoliko spustil in baje, da naj bi bila pripravljena, tako da se bo hitro odvilo, ko se bo začelo. Upam, da ima pravuser posted image . Kdaj se bo začelo, pa seveda ne vemouser posted image .
...in čakamo in čakamo...

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.10.2008 21:03:54   
PikicaStonoga
M-Mojca, jaz sem pa tiste sorte, ki me tud zanimajo malo prerokbe, vedeževanje ...kdo je ta možak, jaz bi tud rada vedla, kdaj bom rodila! ;)

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.10.2008 21:04:21   
PikicaStonoga
AFNICA MALA ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE za DOJENČICO!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.10.2008 21:04:25   
jerikou
valla mogoče pa res... user posted image

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.10.2008 22:01:02   
M_mojca
PikicaStonoga, ta možakar nekaj po PDP, položaju zvezd pa lune pa kaj jst vem še česa gleda in tako baje v 99% točno napove porod. Zmotil se je le za kak dan. BAJE!?
Žal pa ga osebno ne poznam, le na videz...tako da žal ne znam pomagatuser posted image Vem samo, da je iz mojega krajauser posted image
No ja, če bi imela kaj viška €, bi vedeževalne linije 090 šibale kot za stavo, a bom raje kaj mojemu pikecu kupilauser posted image
Sicer pa eni vedeževanju, numerologiji, astrologiji in še kakšni takšni vedi verjamejo, drugi ne. Poznam nekaj ljudi, ki so vešči raznega preračunavanja položaja planetov, zvezd,...ipd, tudi za nekaj vedeževalcev vem, ki so mojim znancem povedali stvari do pike natančno, a vseeno ne vem če bi si upala it.
Jaz sem tega možakarja vzela mogoče malo z rezervo, a se po eni strani že veselim, da bo to kmaluuser posted image  

He he he, sicer pa po eni strani je pa lepo, da je rojstvo dolgo pričakovanih malčkov in malčic malo presenečenjauser posted image
Madona, sem se razgovorila oz. razpisalauser posted image user posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

Neposredna povezava do sporočila: 1006
11.10.2008 4:06:36   
Natali07
Se še jaz na hitro mal oglasim, ker tako in tako ne morem spat zaradi vseh nosečnisških težav in kašljanja.

Zadnje dni me daje še prehlad ali celo kaj hujšega, ker ponoči samo kašljam, me tišči v prsih in izkašljujem zelen gnoj. Upam, da nisem ponovno staknila bronhitisa. kajti v tej nosečnosti sem bila že dvakrat na antibiotikih zaradi angine in bronhitisa. Tako, da si ne želim jesti antibiotikov še tretjič, ampak če bo treba bo treba.

A katera ve, če slučajno rodiš v času ko ješ antibiotike ali potem smeš dojit malčka? Me kar mal skrbi.

Jaz bom tudi rodila v Kranju. Sem že prvič in sem bila zadovoljna z babicam (sem imela kar tri izmene) in z vsem osebjem.

Naslednji pregled in prvi CTG imam 20.10 to je dva dni pred PDP. Če ne bo še nič imam pa 24.10 amnioskopijo. Tudi v prvo sem jo imela pa mi res ni bilo nič kaj prijetno, ampak se vse da preživet.

A ja sem pozabila povedat, da sedaj pa vemo za spol. Naj bi bila punčka in, da je bolj malo možnosti, da bi zrastel lulček user posted image . Se prav veselim, da bomo imeli par.

Čestitke vsem novim mamicam in veliko radosti pri spoznavanju svojih malčkov. Pa seveda čim manj težav z dojenjem in spanjem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
11.10.2008 4:48:50   
stunfek
dobro jutro pupe!

najprej cestitke afnici  mali za malo pikico! Se je rodila, ko sem jaz spala kot top in tako pac malo pozneje izvedela, da smo kljub vsemu ta dan imele novo pridobitev v obliki dojencice Neli user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem spet za spremembo normalno spala. moj pikec se malo umirja se mi zdi. ampak se oglasa se dovolj pogosto, da mi da vedeti, da je vse ok.

No, le katera bo na vrsti danes? :) drzim pesti za cimvec sobotnih dojenckov...

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
11.10.2008 5:36:56   
Lovely
Dobro jutro,

Jolie, ful dobro, da sta s Teo doma in da lepo napredujeta. Glede počivanja pa - edino prav! Veš kaj je za tabo... Prava carica si user posted image .
Afnica mala, čestitke za malo srčico!

Jaz sem danes očitno med ta zgodnjimi, sem prezgodaj zvečer zaspala pred TV in po 4. uri več ni šlo spat... sem že uspela pojest en Maxi Monte in jabolko - čist čudno mi je jesti ob tej uri... zdaj grem pa še malo posurfat po netu, ker je bratec še 2 tedna v Avstraliji in mu moram napisat kaj mi mora prinest... Ima kaka kako idejo? ;)

Baje da bo lep vikend, komaj čakam uživancijo na sončku z dragim. Upam, da bo počutje še naprej tako kot zdaj - malo me sicer pritiska na sramno kost ampak pretiranih bolečin in podobnih zoprnih zadev od včeraj popoldne ni več... Me je kar malo strah, skoz opazujem če pikico čutim in je zaenkrat čist OK, ravnokar me je kar močno brcnila pod rebro - včasih mislim, da si laho stopalček počkoduje k tako močno šutne....

Lovely

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
11.10.2008 7:37:13   
ZalaTM
Jutro ,...

da vas malo pozdravim in pocrkljam s kakšno kavico ,.... sem že od nekje 4ih pokonci, nisem mogla spati,...pa sem malo likala, sem imela cel kup tistih ta običajnih naših cunj in je bilo treba še malo v red to spravit,....

zvečer so me nekaj spet prijemali popadki, ampak so potem spet spustili,...pa spodaj se mi zdi ko da mi bo vsak čas kar ven padlo,...sem mojega ravno hecala, naj mi on pogleda če vidi če sem kaj odprta,...hehe, pa se je kar smejal,...je reku,...pojdi spat, ponoči pa res ne bomo okoli hodili,...bova šla zjutraj,...hehe,...ti fantje,....

Še nekaj sem se spomnila, ena fora je da naj si po porodu nekaj časa ne bi umival las, ker naj bi ti drugače precej izpadali??? A je katera že to kaj prakticirala??? Jaz sem prvič res menda ena 2 tedna počakala,...samo je kar mučno to zdrzati,....

no tko, zdaj pa si res skuham eno kavico,...potem pa bo tko že moj pamžek vstal in bo treba tja dat energijo.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
11.10.2008 7:56:41   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: ZalaTM

Še nekaj sem se spomnila, ena fora je da naj si po porodu nekaj časa ne bi umival las, ker naj bi ti drugače precej izpadali??? A je katera že to kaj prakticirala??? Jaz sem prvič res menda ena 2 tedna počakala,...samo je kar mučno to zdrzati,....

Ja jaz sem si jih v 14 dneh po porodu umila že najmanj 5 krat, pa ni nič narobe, nisem plešasta user posted image

Mi smo danes prvič nekako preživeli noč. Včeraj sem bila že tako obupana, ker zdaj ne vem več a ima naš škrat krče a ga preveč futram al kaj. In včeraj sem ga ujčkala v naročju v tem njegovem histeričnem joku in je za sekudno zatisnil oči in se jaz naštelam na posteljo in njega položim na svoj trebuh v tem spečem stanju in je tako ostal 4 ure. Nisem mogla verjet. No zdaj spet zganjamo rompompom in ne pomaga nič za zaspat...user posted image

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
11.10.2008 8:09:22   
stunfek
o joj boga jolly...upam, da se tvoj skratek cimprej ustali in zacne spat kot je treba :) ce so krcki, potem se to dogaja vedno isti cas v dnevu. vsi oziroma vecina dojenckov pa seveda ima obicajne prebavne tezave, ki jih pestijo in potem busi buba. pomaga masaza trebuscka pa take vaje z nogicami kjer jim kolencka potiskas proti busiju. sploh takrat ko imajo tezave s kakanjem.

jaz se nisem slisala nic takega o pranju las. po mojem ne more umivanje nic skoditi. vsekakor se priporoca blag sampon :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
11.10.2008 9:05:49   
PikicaStonoga
JUTRO!!!!!!!
Jaz sem pa pokonci že od šestih, ap ne ker bi si sama želela, ampk ker je danes tolko dela. Moj dragi bo cel dan na parceli z zidarjem, jaz sem do zdaj naredila že ene piškote, zdje bom pa pomagala tašči, ker naš čaka ene fešta, ki bo trajala do PON! :)
Kar se tiče pranja las, so včaish govorili ja, da naj ne bi prali ....zakaj ne vem ...jaz se ne bom ozirala, ker ne morm bit z neoprano glavo ...mi je tašča nekaj rekla, da naj se ne bi zdaj barvala, ko sem nosčea, pa tud  ne vem, la je kaj na tem al ne mah ...vsak ma svoje fore...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
11.10.2008 9:19:49   
PikicaStonoga
M-Mojca ...verjaememo ali ne, verjetno je malo tkaih ki v časopisu ne bi prebrali sovjega horoskopa ali za hec ali iz navade ne vem ;) zanimivo je videti potme kaj je res in kaj ne ;)
jolly bošček srčno upam, da se tvoj mali škratek hitro navadi na ta naš svet in da te neha hecat ;) pančkaj mali pančkaj! user posted image  
Zala TM ti imaš pa kr naprej popadke kaj je zdaj to a bo kaj al te mali heca c c c c c c

Neposredna povezava do sporočila: 1014
11.10.2008 9:50:24   
janja 27
holja

dobro jutro!!!

včeraj sem bila prvič na zraku po tednu dni in mi je prav pasaloooo......mal sem se sprehodila in šal k tašči na kavico.....danes pa bom morala spet bil skoz noter ker tamalo še ne peljem ven bom drug vikend...komaj čakam da zapeljem voziček....danes smo same tri babnice in tašča, moj še ešl pomagat žlahti silirat koruzo z bratom, tast pa je odvihral na izlet...tko da bomo 4 ženske...blažen mir...user posted image user posted image user posted image sem tela jaz skuhat po enem tednu ( sedaj mi kuha tašča) pa je rekla da bo ona skuhala ....no tud prav.....ma drug teden pa bo zadost tega poležavanjauser posted image user posted image user posted image ne se hecam..sej že pospravljam po hiši ...pa dajem prat jutri bom verjetno likala sem mi je že nabral stroj plenic seveda k naša pupa bruha....ja no ni take panike kot pri manci ma polivamo lih tko...moje dragoceno mlekouser posted image user posted image user posted image user posted image sicerpa smo včeri vagali kolk mi poje iz ene joške pa spije 80 kar naj bi bil njej obrok in seveda ona pije še iz druge in seveda vsega je preveč in revica meče ven.....ma ni take panike kot pri manci no manca je metala ven dodatek ki je seveda bolj tekoč tko da pri njej sem delala flaško in vsebino potem brisala po tleh al pa po meni in njejuser posted image user posted image
moram pa našo metko pohvalitje res pridna...spi mi tri ure papa se mal pogovarja in spet mal popapa in gre nazaj spat ponoči pa mi potegne tud po tri štiri ure včeri je zaspala ob 23 h je spala do pol treh smo jedle in se mogle it previt ker se je mal pokakala in pobruhala spe pojedle in spale do sedmih petnajst......user posted image user posted image user posted image
zgleda da res drži k je bla tko mizna v trebuščku je tud zdaaj (trkam na les)user posted image user posted image user posted image

glede pranja las pri manci so mi izpadali fulll....ma ne na začetku potem po treh mesecih sem misnla da bom plešasta....kdaj sem jih oprala nimam pojam sedaj sem jih seveda v ponedeljek k sem prišla iz bolnice pa jutri jih bom verjetno sej itak non stop nosim rep da jo lasje ne motijo k podira kupčka...po moje ni nič odviso kdaj jih opereš ampak kako hormoni vplivajo na tvoje telo......
nč grem še dodat seznamčke potem mal dnevno še v red spravit ( so igrače nametane lih povsod )....aja še to  zmanco sve imele obe tretji dan po porodu krizo smo se obe zjokale....sedaj je pa ok.....po enem tednu bomo že ustaljen timuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1015
11.10.2008 9:57:38   
janja 27

user posted image  

13. oktober

user posted image     mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) CTG   CE user posted image 35 let  

14. oktober

user posted image     corti (1user posted image 1user posted image ) , AS 13.10.08

Domžale 
25 let user posted image - Hanna
user posted image     maserati (3user posted image 2user posted image )pr user posted image
user posted image      iraira (2user posted image 2user posted image )32let KR user posted image

15. oktober

user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) ., 25 let  CE user posted image

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image )pr.+CTG  27 let user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted imageuser posted imageCTG user posted image  
user posted image     suzy123 (?user posted image ?user posted image ) pr+ CTG 15.10.08  user posted image

17. oktober

user posted image     billa (1user posted image 1user posted image ) pr.obala 33 let user posted image
user posted image     tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr.+CTG 15.10.08 user posted image CE

18. oktober

user posted image     Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ?  LJ 29 let user posted image  

19. oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.  36 let  user posted image

20. oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.?  LJ 40 let user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image   CE
     28 let  ( user posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.?   Velenje

26 let user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr.Nova Gorica 20 let user posted image

21. oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image )  32 let
     user posted image - ZALA

22. oktober 

user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr+CTG 20.10.08 AM 24.10.08
       33 let KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) CTG 16.10.08, 22.10.08  26 let  user posted image

24. oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. 15.10.08
      user posted image 28 let LJ  PDP 02.11.08
user posted image     sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) pr. + CTG 17.10.08 user posted image 25 let

25. oktober

user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image pr.   LJ  37 let  user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image   MB   29 let 
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.   15.10.08Indija 35 let user posted image
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr+CTG 14.10.08  user posted image LJ 30 let

30. oktober

user posted image    wateshine (1user posted image 1user posted image ) pruser posted image
Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. ?  user posted image
user posted image     Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image 31 let LJ

VSEH SREČK user posted image   NAS JE 29 user posted image user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 29user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    10
        user posted image    8
        user posted image   11

user posted image         presenečenje, če nočete vprašati za spol

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
11.10.2008 9:59:40   
janja 27

user posted image

user posted image

user posted image    mbd0411    PDP 13.10.
user posted image    Mandek       PDP 15.10.
user posted image    Freha          PDP 30.10.
user posted image    Lena35       PDP 19.10.
user posted image    Tejčika29   PDP 17.10.
user posted image    suzy124     PDP 16.10.
user posted image     M_mojca    PDP 10.10.

user posted image

user posted image    corti  PDP 14.10.
user posted image    barby800 PDP 10.10.
user posted image     iraira PDP 14.10.

user posted image  

user posted image    Urška//       PDP 25.10.

user posted image

.
user posted image    maserati            PDP 14.10.
user posted image    maska                PDP 18.10.
user posted image    bluster                PDP 20.10.
user posted image    tedy                    PDP 25.10.
user posted image    Pikicastonoga    PDP 24.10.
user posted image    Lučka1               PDP 25.10.
user posted image     Marisha             
PDP 12.10.
user posted image     lovely                 PDP 30.10..
user posted image     barbara33          PDP 21.10.
user posted image     watershine         PDP 30.10.

user posted image     Jerikou               PDP 22.10.
user posted image     sarcy21              PDP 12.10.

user posted image

user posted image    ZalaTM    PDP 16.10.

user posted image  

user posted image    Liza01   PDP 08.10.

user posted image  

user posted image    billa     PDP 17.10.

user posted image

user posted image    stunfek           PDP 25.10.08

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
11.10.2008 10:01:19   
janja 27

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  J U L I J user posted image user posted image user posted image

11.07.08

mamici SNESKA  (32 let, LJ) VITA, 790 g in 35 cm

user posted image user posted image user posted image  S E P T E M B E R user posted image user posted image user posted image

19.09.08

mamici JOLIE (29 let, NM) TEA, 1650 g in 44 cm

22.09.08

mamici TANJI29 (29 let) MANCA, 2730 g in 48 cm
mamici BLANKA1 (23 let, MB) FIONA, 3500 g in 50 cm
mamici FREJA  ANJA 2880 g in 48 cm

user posted image user posted image user posted image  O K TO B E R user posted image user posted image user posted image

01.10.08

mamici LAKRNEŠ (22 let, LJ) HANA, 3720 g in 54 cm

02.10.2008

mamici JANJA27 (30 let, PO) METKA, 4010 g IN 53 cm

04.10.08

mamici LEVINJAA (30 let, LJ) MAJA 3710g in 51 cm

07.10.08

mamaici RENDI (29let, KP) ENEJA 3750g in 52 cm

09.10.08

mamici COCCINELLA (29let, Domžale) GAJA MAZVITA  4300g in 53 cm
mamici BODOČA MAMI (Ptuj) LARISA 3200g in 49 cm
mamici AFNICA MALA (LJ) NELI  3080 g in 50 cm

user posted image

user posted image user posted image user posted image  A V G U S T user posted image user posted image user posted image

25.08.08

mamici LANA34  (35 let)  MATIC, 980 g in ? cm

user posted image user posted image user posted image S E P T E M B E R user posted image user posted image user posted image

10.09.08

mamici VEKI_222 (29 let, Trbovlje) TIMOTEJ, 2630 g in 48 cm

26.09.08

mamici JOLLY123 (27let, KR) TAJ, 2750 g in 48 cm
mamici SONČEK75 (33 let,LJ) UROŠ, 3600 g in 52 cm

27.09.08

mamici B.M. (MB) MATIC 3220 g in 48 cm

user posted image user posted image user posted image  O K TO B E R user posted image user posted image user posted image

01.10.08

mamici  VIANNE (30 let, Pivka) TIBOR, 2980 g in 48 cm

02.10.08

mamici VALLA (LJ) TILEN, 4200 g IN 55 cm

03.10.08

mamici JANA_K (23 let, Vipava) JAKOB, 3440 g in 55 cm

04.10.08

mamici AJETAM (22 let) TJUŠ ? g in ? cm
mamici ZVEZDA17 (25 let, Idrija) TIAN, 3740 g in 55 cm

06.10.08

mamici TIMNALA (27 let, Mozirje) NAC ? g in ? cm
mamici *TALCY* (24 let) TIJAN 3.720 g in 52 cm

07.10.08

mamici DREAM ( Trbovlje, 32 let) MATIC 3240g in 51 cm
mamici ACJOM (23let, LJ)  KLEMEN 3920g in 54 cm

09.10.08

mamici KLAVIDJA27 (MB) MIHA 3500g in 51cm

user posted image user posted image user posted image    R   A   Z   M   E   R   J   E user posted image user posted image user posted image  

user posted image   - 12     user posted image - 15

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
11.10.2008 10:02:52   
janja 27

user posted image user posted image user posted image     12.10.08     user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  

JUTRI  PDP ZA:

SARCY     user posted image

MARISHA   user posted image      LJ

user posted image

user posted image  

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
11.10.2008 10:03:18   
janja 27

user posted image

liza01        PDP 08.10.08 user posted image

MIŠKOLINA4455 PDP 09.10.08    

DAJADADA     PDP 09.10.08   

BARBY          PDP 10.10.08  user posted image    KR 23 let

SAFIRA        PDP 10.10.08   user posted image

M_MOJCA     PDP10.10.08    user posted image Trbovlje, 24 let CTG 15.10.08

STUNFIKA    PDP 10.10.08   user posted image

user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
11.10.2008 10:25:25   
iraira
Najprej čestitke za novo dojenčico med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Janja27 ti si pa bila že tako pridna da si seznamčke uredilauser posted image . Mene je danes ponoči tako šraufalo, da sem že mislila da bo treba iti, pa se je po dveh urah spet vse umirilo....To se zdaj dogaja redno vsak večer, tako da upam da mi bo voda odtekla da bom vedela da se gre zares...Sem pa že sita teh neprespanih noči pa bolečin pa iskanja položaja v postelji da lahko vsaj za pol ure mal zadremam..Vseuser posted image imamo zgleda podobne probleme. Sem pa prvega sina(1998) rodila 10dni po roku, tako da nič ne upam da bo tokrat kaj prej čeprav bi zdajle šla če se me praša...
Lep dan je danes user posted image  moje tako da ga iskoristite, mogoče je zadnji s trebuščkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
11.10.2008 11:10:46   
PikicaStonoga
Ira ira dobrodošla med nami!user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
11.10.2008 11:16:56   
iraira
Hvala za toplo dobrodošlicouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1023
11.10.2008 11:38:44   
mbd0411
A zdaj sem pa že prva na seznamu?user posted image No,tiste na čakalni listi bi pa že lahko šle nekam,al kakouser posted image user posted image user posted image
Sem že spraševala pa nisem dobila odgovora.
Mene nič ne boli več.Ali so se mi kosti tam spodaj že res tako raztegnile,da samo še čakajo,da bo mimo al kaj?user posted image Res tudi križ me ne boli,trebuh,a ma nič.Samo trebuh in lene brce malega.Ja,kar precej se je umiril.
Danes grem na trgatev.Kaj veliko ne bom delala,le da melega zbudim pa sebe razmigam,pa seveda pojem kar vidimuser posted image ,in kak mošt izpod preše..mmmm..user posted image
Želim vam lep vikend

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
11.10.2008 12:03:30   
jolly123
Mi smo pa od pediatra, ker se naš škrat ni nehal jokat. K pediatru sva prišla oba v joku je bilo pomoje prav smešno videt.
S sabo sem vzela še svoj izčrpan mlek, da mu pokažem. Je rekel, da se mu zdi da je vodeno in da naj mu zdaj čez vikend izključno dodatek dajem, ker je več kot očitno lačen. Pa še teža je na istem.
Če pa do ponedeljka ne bo bolje greva pa na Jesenice za par dni v bolnico, da vidijo kaj je. Ker je rekel da se dojenček ne more toliko časa jokat in na tak način tako kot naš.
Sem vesela, da sem šla, ker zdaj vsaj vem, da nič ne delam narobe. Če bomo morali v ponedeljek v bolnico pa bog pomagaj bomo šli, samo da bo z našim škratom vse v redu.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?