RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ma je res otročja. Ne zna niti kave skuhat. zadnjič pri njih doma sem rekla, da ne boimo več prišli k njim, ker so v 5 štuku in preden bodo imeli otroka, naj se preselijo. Njenih 50 kg pa otrok gor pa dol? - no ja, zarad 5. štuka se pa še ne menja stanovanja, ali pač Če te pač motijo stopnice, pa ne boš hodila k njim na obisk, a ne? Že tako si ne upa Sare prijet. Ko so me pršli obiskat v porodnišnico, je prijela Saro in bi ji skor dol padla. Kakšen fris je nardila, čist je bleda ratala. Jest pa še bolj. Še dobro da je bil on zraven, da jo je ulovil. - poznam več takih, ki novorojenčka ne upajo prijet, pa ni z njim nič narobe Za cunje se mi pa ful za malo zdi, res,ker jaz nisem milijonar. sej je veliko mala dobila za babine, ampak vseeno. jaz cenim. - meni se pa to nič groznega ne zdi, mogoče pa ni upala direktno tebe prosit za oblačilca, pa je mal na hec obrnila Pa še to. Ko pomislim,,da jih bo ona prala matr, vse bo smrdelo po naftalinu. Ker ji že zdej njene cunje ful smrdijo. Jaz se pa trudim, da mam dišeče cunje. - a cunje pri vseh praških sploh še lahko smrdijo po naftalinu ampak sem pa žleht. Govorim pa resnico, ker mi res ne gre nikakor v nos. Joj, kar švicam, ko jo zagledam. - Didlinca, res si mal žlehtkana Da bi vidli kolobocij okol njihove ohceti. Še dobro, da sem jo samo šofirala kot nevesto, potem sem pa šla kmalu spat. - Sicer ne poznam ozadja, ampak kolkr sem razbrala gre predvsem za to, da gre punca tebi ful na živce, ne glede na to kaj reče in kaj nardi, je pač mlada, samo ni nujno da je zato tud slaba, no . Pa BTW, jaz sem bla tud ful mlada pri prvem , pa sem posodila cunje in opremo eni ki je skor 10 let starejša od mene, pa raje ne bi o tem,kaj sem nazaj dobila. Med drugim tud polomljeno stajico, pa nihče ni rekel niti bev niti mev. Tolk o mladih in starih mamicah. Pa brez zamere
|