|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
10.10.2008 23:28:17   
Tina 28
Jaz sem izpod tuša...pa vidim, da že pančate. Luštne fotke Didlina in Mtincauser posted image .

Didlina...vidim, da že veselo jeste...no, če kaj dejansko pride v ustauser posted image .

Mtinca...ful dobro si tele fotke naštimala...dobr zgleda, ko se fotke tko hit menjajo in tolk različnih izrazov...kot, da se meni smejiuser posted image .

No, pa lahko nočuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
11.10.2008 5:41:07   
Anonimen
jutrčka....mi smo pa zgodnji..se je naš mali hranil ob petih pa preden se kupček podre...in tko se mi ni splačalo it nazaj spat do 6-tih,k pol bi bla še bolj zmučkana...sem ga pa ob 4,pretentala z dudo in smo podaljšali vsaj za eno uro...prvo hranjenje je bilo pa ob enih...joj kje so tisti cajti k smo se prvič hranili on pol petih,šestih....
evo mamike postrežem z jutranjo user posted image  za tiste ki jih pijete...

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3227
11.10.2008 8:51:12   
Anonimen
Hvala za kavico. user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi vstali ob 5:15, je pojedla, se skupčkala, smo se previli (tabolša pamperska prvič premočilauser posted image ) in je takoj zaspala, ob 6.10. Zdej še vedno spi.
Jaz sem se pa tud šla še malo uležt v posteljo in sem zaspala nazaj.user posted image

Danes sva pa spet sami cel dan, pa bova šle do mojih domov, potem pa na en jesenski piknik popoldan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
11.10.2008 9:19:50   
Anonimen
Ola tanikaa! user posted image Vidim te.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
11.10.2008 9:26:53   
Anonimen
Sem poslala ZS beybi, ker se zelo zelooo dolgo ni javila tu na junijkah.user posted image Le kaj jo je pičilo?user posted image Pa čeprav je redno na RR, sam na drugem podforumu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3230
11.10.2008 9:28:35   
Anonimen
Dobro jutro se iz moje strani.

Vidim da ste ene zelo zgodnje,oz.vasi dojencki.Moja se je zbudila ob 7.30,zdaj pa spancka.Se je pa ponoci spet zbujala,sigurno sem ji morala dat ene 10x dudo.Potem pa se tolk brca,se vcasih bojim,da zibka ne shodi.Je bila pa vceraja smesna,se je ves popoldan nekaj kregala,ne jokala,zelo glasno pogovarjalauser posted image .Sem se ji tolk nasmejala.

Grem hitro pod tus,pa malo pospravit dokler tamala se spi.
L.P.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3231
11.10.2008 9:29:54   
Anonimen
Hja, na ša pa še kar spi. Morem it zbudit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3232
11.10.2008 9:32:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sem poslala ZS beybi, ker se zelo zelooo dolgo ni javila tu na junijkah.user posted image Le kaj jo je pičilo?user posted image Pa čeprav je redno na RR, sam na drugem podforumu.

ja sem videlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3233
11.10.2008 9:33:12   
Anonimen
Pri nas smo spali od 21-2,pojedli in spala do 9user posted image Pa še moj ji je danes dal flašo tako da sem spala celo nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
11.10.2008 9:34:16   
*Mojca*
Jutro!

Mi smo pa včeraj bili na enem žuru. Luka je ob 20h zaspal in vse lepo prespal. Ob 23 ko smo bili doma se je zbudu ker sem ga morala preoblečt. Sicer pa smo redno jedli na 2 urci. ****, bit če bolje.
Didlinaa: te štorje od bratove punce, zdej žene se pa spomnem še od takrat ko sva šle na kavo user posted image user posted image za cunjice ji pa reci da nima smisla, ker imate namen imet še enga user posted image in je brezveze da bi ti potem morala sproti vračat. Kar pa se tiče povedat takoj...midva sva enkrat po 9 tednu se mi zdi...kaj pa vem. V pon bo obletnica pluska. Aja pa Sarči je rec cukr user posted image user posted image
AnjaPH zakaj samo do konca tega meseca? A pol kam greš? Al kako?
Kaja08: sem gledala dvojčke, lušno lušno...samo imajo ful male parcele user posted image user posted image Mi je pa zanimivo da v vseh novogradnjah je ista zgodba. Dviga se parket, gnijejo stene. Povsod imajo isti izgovor: dejte zračit, imate omare preblizu zidu...user posted image user posted image user posted image debili nimamo kaj...
mtinca: hude slikce, kot da bi bil filmček user posted image user posted image
alea in Tina: upam da vama rata zmenek

Še kaj? Hmmm, upam da ne.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
11.10.2008 9:39:19   
Anonimen
*Mojca*, drugič pusti Lukata kar spat oblečenega, ker edin tako bo spal še naprej. No, sam nasvet, ker s tem ga samo prebudiš.user posted image   Daš samo kakšno dekico čez njega in to je to.
Pri naši je včasih blo tako, ker je po dojenju tako trdno zaspala, da tud kupčka ni podrla, ko pa sem jo dala na previjalno, sem jo zbujala in je ful jokat začela , se je prav videlo: daj mat, pust me spat no!user posted image

Evo, naša spi kot top. user posted image Že od 6 zjutraj.

ninny, super za spanje.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
11.10.2008 9:41:50   
Anonimen
Ej, ne smem več gruntat o teh cunj, ker se mi je še ponoči sanjalo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa čem? Ne morem rečt NE.user posted image Ful ful mi je težko, ampak res težko.user posted image
Nismo pričakovali, da bo takoj zanosila. Sploh ob teh bolezni, ki jih preboleva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3237
11.10.2008 9:53:20   
Anonimen
Punce,a sem jaz slucajno nevidnauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3238
11.10.2008 9:58:34   
Anonimen
kleopatra,jaz te vidimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3239
11.10.2008 10:01:53   
Anonimen
Mi je odleglouser posted image ,ker na drugih forumih me ponavadi opazijo.
Ninni,kako kaj tvoja strucka?Saj vas berem,vendar ne vse.Drugace pa visi na celi RR,da si malo preusmerim misli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3240
11.10.2008 10:03:18   
Anonimen
Bo, trenutno že spi. Drugače je pa pridnauser posted image

Kako pa ti? Si že v Sloveniji? Malo sem zadnjič sledila tvojo temo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
11.10.2008 10:07:11   
Anonimen
Na zalost se ne,upam pa, da bom kmal.Se tale moja limonada vlece kot creva,pa nikakor ne pride do koncauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3242
11.10.2008 10:16:10   
Anonimen
Saj jo bo enkrat konecuser posted image . Boš počakala da bo konec tega šolskega leta al boste že prej prišli nazaj? Ni tako enostavno,sploh pa še ker niste v Sloveniji. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3243
11.10.2008 10:22:43   
D.anna 76
Jutro. Pa da vam še jaz eno malce poznejšo user posted image  postrežem.

Mi smo namreč bol lenčine pa radi mace zjutraj popančkamo. Se gledala da ste ene že pred 6 zjutraj na forumu. Takrat miva z Maksom še trdno spančkava, pa tudi po prvem jutranjem dojenju, ki je vedno skoraj točno ob 6 uri, vedno zaspiva še za kaki dve urci.

No sedaj si grem pa do konca glavo posušit. Uživajte ob kavici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
11.10.2008 10:24:12   
polly80
punce dobro jutro

če je katera tu,prosim za nasvet:user posted image

moja vita se še doji,ima cca 5800,upam,da je dovoljuser posted image ,ampak zadnje tri dni mi ful bruhauser posted image ..ne samo poliva,pač pa orng bruhne..a je lahko kaj narobe al je to ok?user posted image user posted image user posted image user posted image

prosim,me skrbiuser posted image  

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
11.10.2008 10:26:30   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ma je res otročja. Ne zna niti kave skuhat. zadnjič pri njih doma sem rekla, da ne boimo več prišli k njim, ker so v 5 štuku in preden bodo imeli otroka, naj se preselijo. Njenih 50 kg pa otrok gor pa dol?user posted image user posted image user posted image user posted image

- no ja, zarad 5. štuka se pa še ne menja stanovanja, ali pačuser posted image Če te pač motijo stopnice, pa ne boš hodila k njim na obisk, a ne?user posted image

Že tako si ne upa Sare prijet. Ko so me pršli obiskat v porodnišnico, je prijela Saro in bi ji skor dol padla. Kakšen fris je nardila, čist je bleda ratala. Jest pa še bolj.user posted image Še dobro da je bil on zraven, da jo je ulovil.user posted image user posted image user posted image

- poznam več takih, ki novorojenčka ne upajo prijet, pa ni z njim nič narobeuser posted image

Za cunje se mi pa ful za malo zdi, res,ker jaz nisem milijonar. sej je veliko mala dobila za babine, ampak vseeno. jaz cenim.

- meni se pa to nič groznega ne zdi, mogoče pa ni upala direktno tebe prosit za oblačilca, pa je mal na hec obrnilauser posted image

Pa še to.
Ko pomislim,,da jih bo ona prala user posted image user posted image user posted image user posted image matr, vse bo smrdelo po naftalinu.user posted image user posted image user posted image Ker ji že zdej njene cunje ful smrdijo. Jaz se pa trudim, da mam dišeče cunje.user posted image

- a cunje  pri vseh praških sploh še lahko smrdijo po naftalinuuser posted image

ampak sem pa žleht.user posted image user posted image user posted image user posted image Govorim pa resnico, ker mi res ne gre nikakor v nos. Joj, kar švicam, ko jo zagledam.

- Didlinca, res si mal žlehtkanauser posted image user posted image user posted image

Da bi vidli kolobocij okol njihove ohceti.user posted image user posted image user posted image user posted image Še dobro, da sem jo samo šofirala kot nevesto, potem sem pa šla kmalu spat.user posted image

- Sicer ne poznam ozadja, ampak kolkr sem razbrala gre predvsem za to, da gre punca tebi ful na živce, ne glede na to kaj reče in kaj nardi, je pač mlada, samo ni nujno da je zato tud slaba, nouser posted image . Pa BTW, jaz sem bla tud ful mlada pri prvem user posted image , pa sem posodila cunje in opremo eni ki je skor 10 let starejša od mene, pa raje ne bi o tem,kaj sem nazaj dobila. Med drugim tud polomljeno stajico, pa nihče ni rekel niti bev niti mev. Tolk o mladih in starih mamicah.user posted image

Pa brez zamereuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
11.10.2008 10:27:59   
RMRM
Pa še to, Sarči je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
11.10.2008 10:52:21   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

punce dobro jutro

če je katera tu,prosim za nasvet:user posted image

moja vita se še doji,ima cca 5800,upam,da je dovoljuser posted image ,ampak zadnje tri dni mi ful bruhauser posted image ..ne samo poliva,pač pa orng bruhne..a je lahko kaj narobe al je to ok?user posted image user posted image user posted image user posted image

prosim,me skrbiuser posted image  

Mislim da naj bi dojenček v prvih 4 mesecih podvojil svojo težo.

Kar se pa bruhanja tiče bi se jaz posvetovala z P.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
11.10.2008 11:00:18   
*Mojca*
polly80: Luka ima tudi 5800 in je samo dojen pa P pravi kako oh in sploh lep je. Tako da glede teže sta ok. Glede bruhanja pa: dokler lula in joka s solzicmi in ima vlažen jeziček ni panike. Če pa se to kakorkoli spremeni pa bo treba do P.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
11.10.2008 14:19:07   
polly80
d.anna in mojca,hvalauser posted image
teže sicer ni podvojilauser posted image ,a mojca,če praviš da ima luka tud toliko,si me kar malo potolažila.bom videla kako bo z bruhanjem in vlažnostjo jezička..upam,da je vse okuser posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......