Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy jaz sem svoje glede naredila... ujemite me, če me morete Dej da ne bodo naslednjič .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:25:02
|
|
|
|
Anonimen
|
kako se je izdala didlinaa?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:25:42
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa didlinaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:26:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Bodo uradno vprašali za posojo cunjic in ostale opreme. Matr, pa junijskega otroka bodo imeli. Eh, ne bom šimfala, ker mi tista punca ne gre nikakor v nos. Nimam dobrega mnenja o njej.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:30:16
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy jaz sem svoje glede naredila... ujemite me, če me morete Dej da ne bodo naslednjič . sej zato sploh ne pomislim, da bi imeli še kaj... je moj kao preveč dober za take stvari...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:32:24
|
|
|
|
Anonimen
|
evo cel roman pa me ven vrže...ko smo pr cotkah...naš mali ma take fajn cotke da jih ne dam več naprej..no razen svakinji..kar sma pa midva dobla je pa tako da je sam za kontejner še...pa se ljudje hvalijo kaj češ kupovat,so pa teke da so še za doma preslabe,resno..jst nevem al folk nima več nobenga okusa al kaj..pa ne sam okus...take bi me blo sram naprej dat...sej pravjo šenkanem konju se ne sme v zobe gledat ampak ta konj pa prav karies kaže
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:33:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, sta bla na poročnem potovanju in sta prišla v četrtek domov. Jih je šel iskat tast. Dopoldne sem se ustavila pri tašči, ker so bli vsi skupaj tam.No, pa se je malo pogovarjala s Saro, pa malo vprašala, če ji bo posodila cunjice. Čist tko, spontano. No, pa sem rekal, ja boste mogli pohitet, če hočete imet poletnega otroka. Ker imamo od poletja naprej cunjice in še za punčko. No, v tistem pa ona pogleda svojega moža,. matr sem takoj vedla kolk je ura. Prej smo bili pa spet pri tašči in so bli oni tam pri njih danes, pa je povedala. Je pa rekel od mojga brat že v četrtek, da nas vabi na kosilo. In jaz sem mojmu skoz govorila, da je sigurno noseča in bodo pač vprašali za cunje in opremo. Matr, tolk sem jo prečitala, da ji še PDP lahko zračunam. je imela glih takoj po ohceti menstruacijo. Matr sem žleht. Mi pa punca ne gre v nos, ker je pač zelo zelo mlada, od njega je mlajša celih 13 let. Letos jih je bla 21. Njemu se je mudilo žent,in je prijel v svoji zaljubljenosti svojo zadnjo šanso. To vsi vemo.Punca je otročja, ima take čudne nikakve pripombe, predvsem pa je mamina lubica. Je še na popku. Zamerila se mi je z izjavo, takoj ko sta oznanila, da se ženita: Ja, sej za otroka bomo pa itak od Natalije vse dobili.WTF????? A jaz bom pa bankrotirala? Eh, ne bom več....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:33:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Še dobro da sem paistala cel roman, ker me je spet ven vrglo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:34:38
|
|
|
|
l.daisy
|
jaz tudi razmišljam o tem, da ne bi dajala naprej cunj... saj vem, da sem grda , samo kaj sem pa jaz dobila??? od tašče npr. za rojstvo DVEH vnukov dva bodija, dve grizali za zobke in dvoje copatke....
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
u hudo didlinaa...a še maš kej viška cotk??? ...šala mala..je pa res mlada...matr jst pr 21.sem bla še tak otrok..kriza res...a sem sploh vedla že zakaj jo mam?!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:37:56
|
|
|
|
Anonimen
|
a veš daisy jst cotk sam zato ne dam naprej k mi bomo še zihr kej mel...in cunjice so lepe,okusne..mali je lepo oblečen...dobila sma pa vse sorte cunj od ljudi k so nam vsiljevali..in to take,da je joj...grozneee...pa ne sam grde,,raztegnjene,umazane,luknjaste,kot da bi n mel za njhuj reveže
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:42:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma je res otročja. Ne zna niti kave skuhat. zadnjič pri njih doma sem rekla, da ne boimo več prišli k njim, ker so v 5 štuku in preden bodo imeli otroka, naj se preselijo. Njenih 50 kg pa otrok gor pa dol? Že tako si ne upa Sare prijet. Ko so me pršli obiskat v porodnišnico, je prijela Saro in bi ji skor dol padla. Kakšen fris je nardila, čist je bleda ratala. Jest pa še bolj. Še dobro da je bil on zraven, da jo je ulovil. Za cunje se mi pa ful za malo zdi, res,ker jaz nisem milijonar. sej je veliko mala dobila za babine, ampak vseeno. jaz cenim.Pa še to. Ko pomislim,,da jih bo ona prala matr, vse bo smrdelo po naftalinu. Ker ji že zdej njene cunje ful smrdijo. Jaz se pa trudim, da mam dišeče cunje. ampak sem pa žleht. Govorim pa resnico, ker mi res ne gre nikakor v nos. Joj, kar švicam, ko jo zagledam. Da bi vidli kolobocij okol njihove ohceti. Še dobro, da sem jo samo šofirala kot nevesto, potem sem pa šla kmalu spat.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:42:47
|
|
|
|
l.daisy
|
jaz nisem dobila nič... zdaj dobivam od sosede, ampak je imela punčko, pa izbiram stvari, ki so pogojno dobre za spat... mi je pa mami prišparala dvoje lepe žabice z zapenjanjem na ramenih (hm, kot da bi že takrat vedela, da bosta dva ), ki jih imata zdaj za spat... za mojo mami.....
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:44:34
|
|
|
|
l.daisy
|
evo, sem prišla do debate o porabi AM.... saj ne vem, če bi vam povedala.... pri nas škatla zdrži 3 dni...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:45:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne smem pomislit na to kdo bo rihtal njihovega otroka, če že zdej ne zna skuhat,in ostale zadeve. Seveda, njena mamica živi v istem bloku in bo itak 45 x na dan tam pri njih. Mi se že zdej norca delamo. Vse je na njegovih ramenih: kuhanje, pranje, likanje...kaj sploh dela ona? Po mojem sam k.u.r.c.a vidi, saj je njen prviiiiii.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy evo, sem prišla do debate o porabi AM.... saj ne vem, če bi vam povedala.... pri nas škatla zdrži 3 dni... Sej vam je videti. Ko sem jaz dodajala 1x dnevno , sem imela škatlo glih za 14 dni. Oz. še manj.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kriza res didlinaa..kaj češ,jo boš mogla sprejet al pa se skregat da boš mela mir...lahko pa da sploh ni slaba...sam mlada je....no nevem ,ne me linčat je ne poznam..mam prjatlco k je stara 22 pa nevem kaj bi se pogovarjala z njo..jst s takimi ne nejdem besede...ona me ma strašn rada pa to,men je pa anti kr je mlada pa otročja pa k nimam skupnih tem z njo..ne morem se menit o šoli,k nisem več v šoli,o fantif,k mam resnega doma,,o zabavah,kr jih ne obiskujem..o partijih....2 različna svetova,čist
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Veste kolk mam jaz cunj, ki so ble še od mene in moje sestre? Ogromno. Takih pliškov ne dobiš nikjer več. Mako majčke in podobne zadeve ful kvalitetne. sicer so te firme že propadle.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:47:49
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ne smem pomislit na to kdo bo rihtal njihovega otroka, če že zdej ne zna skuhat,in ostale zadeve. Seveda, njena mamica živi v istem bloku in bo itak 45 x na dan tam pri njih. Mi se že zdej norca delamo. Vse je na njegovih ramenih: kuhanje, pranje, likanje...kaj sploh dela ona? Po mojem sam k.u.r.c.a vidi, saj je njen prviiiiii. mogoče ima pa že kilometrino, pa si je rekla, da če zdaj ne zakači fanteta, da vprašanje, kdo jo bo hotel... jooooooooj, sem zlobna...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:48:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ne smem pomislit na to kdo bo rihtal njihovega otroka, če že zdej ne zna skuhat,in ostale zadeve. Seveda, njena mamica živi v istem bloku in bo itak 45 x na dan tam pri njih. Mi se že zdej norca delamo. Vse je na njegovih ramenih: kuhanje, pranje, likanje...kaj sploh dela ona? Po mojem sam k.u.r.c.a vidi, saj je njen prviiiiii. mogoče ima pa že kilometrino, pa si je rekla, da če zdaj ne zakači fanteta, da vprašanje, kdo jo bo hotel... jooooooooj, sem zlobna...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:50:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, tako imajo, mi nimamo tako. bodo že. Moti me tud, ker je komaj 5 tednov in so že vsem razbobnali. Pa ne moreš no tako. Že tako ima težave z zdravjem, skoz je na bolniški...kaj pa če bo šlo naprej? Ji ne želim tega, sam jaz sem ful proti temu, da se pove takoj. Počak mal, da mine nmal časa.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:52:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jst sem tud takoj povedla ko sem zvedla,bla sem tud en mesc noseča,sam sem mogla zaradi narave dela,kr itak nebom pol več dvigovala fitnes naprav težkih škatel...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
babe žabe zdej pa res grem..treba it pod tuš pa spat...hm a nisem to že enkrat prej rekla ..nič lepo spite,pa se tipkamo jutri..nočko
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:55:34
|
|
|
|
l.daisy
|
jaz sem doma in v službi povedala po prvem pregledu, 7t2d.... čeprav je mami vedela... mami je pač mami..... ampak je bil šok vseeno velik, ker da sta 2 pa ni mogla vedet.... v službi pa zato, ker so me takoj poslali na bolniško.... 23.10. bo eno leto, kar sem doma...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pejte se naspat. Jest se morem tud. Nisem vajena vsatajanja ob 7-ih zjutraj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......