Anonimen
|
Dobro jutro. Tilči hvala za kavico,jo že pijem. IZVIRNO SPOROČILO: Kanka Oj bejbe vidim, da ste večinoma boge. Ne spite, otroci ne spijo, možje bolni. Jaz sem toliko na boljem, da mi mala spi, možek je pa poglavje zase. Maša Gaja je danes dopolnila 5 mesecev. Uf, kako gre čas hitro mimo. Še malo pa bo Božič in nato prvi maj ko grem v službo. Danes sem se sprehajala in ne boste verjele, po moje se srečala eno najslabših mamic. Na parkirišču blizu avtobusne postaje sem čakala prijateljico. Pa pride na postajo ena mamica s cca. 10 mesečno hčerko. Otrok joka. Se mamica vsede, vzame iz torbe lonček hrane in jo nahrani, zatem ji da še malce čajčka. Potem pa se začne nočna mora. Otroček začne bruhati, v loku, kašlja, bruha, joka. Mamica, pa ne da bi jo dvignila, ji pomagala, jo lepo gleda, nato pa jo začne nadirat. Kaj da je naredila, da je pobruhala čisto sveže kavbojke. Jo zmerjala, bogi otroček je bil vse drugo samo človek ne. Ravno tako je zgledal, da bi bilo najbolje, da bi še počistla za sabo sedaj ko je bruhala. Potem, je do nje pristopila ena gospa in ji rekla naj se neha razburjat in naj raje otroku pomaga, jo je pa nadrla naj se briga zase in pustila otroka vsega pobruhanga. Otroček je tako jokal, da se je men smilu, ona pa nič. Hladna kot led. Sori ampak zakaj imajo taki ljudje sploh otroka? Kakšna mama je to? Ma gremo na bolj vesele teme. Bejbe a že kaj veste kje boste silvestrovale? Vse naj naj Gaji za 5 mesecev . A ti si pa pol kr neki pred rokom rodila, če greš že prvega maja delat? Ja to se tud jest sprašujem zakaj imajo pol sploh otroka,če se tkole obnašajo Za novo leto bomo mo kr doma. Katy za zobek. Vse naj naj tud Žanu in Varji za 5 mesecev .
|