Čmrlika
|
o joj joj...pa jaz bom kar tiho, kot zgleda, mam jaz podobne težave, al težavice v primerjavi z vami... ...al pa ene tako dobro orisujete situacijo, jaz pa ne, pa pol zgleda bolj grozno meni... ne bogi ste vsi skupaj... to spanje, mene tudi malo preseneča vse skupaj, ker do pred časom, torej še tri tedne, na dopustu, smo mi spali kot polhi...in mi je tud rahla kriza... , o papanju pa jaz nisem najbolj prepričana da kaj pomaga dodajt v mlekec...ne vem, jaz sicer nisem poskusila...sem pa malo povečala obroke čez dan...več popaca, pa se mi zdi, da bi on še kr ...pa mogoče zdaj malo bolje spimo, ,eh la pa tud ne...ker zdaj zadnje dni ji zvečer damo že nadaljevalno mleko, ki je bolj kalorično, pa nič bolje ne spi... ma kaj vem...vse smo boge... o zavračanju dojke,flaše, miganju z glavo in o tem da jim ni za jest...pa da jih lahko samo na pol v snu nahranite pa tole... , sem pisala pred časom, ne... je Taja najstarejša, in naj vas potolažim je že minilo pri nas!! , ko sem brala to, me je vse skupaj spominjalo na naše dogodivščine...pediatrinja mi je pa rekla, da so krivi zobki, ki prodirajo po plasteh in takrat večinoma zavračajo hrano...je katera že slišala kaj podobnega? Moja mačka še kar spi, jaz grem sebe porihtat, pol pa na sončka ko se zbudi, al bi raje šla malo po stanovanju čekirat v kakem stanju je... , ker tašča bo to ziher na skrivaj počela in pol bo mela sto in eno pripombo...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|