špelin@
|
Hojla, jaz še med živimi Sem vse pospravila, zdaj pa pečem kostanj - moji štirje so šli ven na sonček Žan in Varja: za 5 mesecev!!! IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Js se morm pa pohvalit, včeri je Žan pojedel okrog 100ml goste riževe kašice in se podojil. Zaspal kot ponavadi ob 20.00 in se zbudil šele ob 2.07 . Sem bla tolk vesela, ko sem na uro pogledala . Sicer se je že vmes enkrat, ampak takrat je bla dost duda. Pol sva se dojila še ob pol petih, pa ob sedmih, ko sva vstala. Prav super noč, upam še na več takih . tilči, luštkan zobek IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi imamo ponovne težave s stranskimi ućinki rota cepiva . Drekec ćisto zelen in ga komaj ven spravi, čisto suh. Kaj šele bo drug teden ko se začne v večjih količinah ven izločat Boga Alja Ja tista mamica se res ni pravilno odzvala. Ampak, po drugi strani spet ne vemo kaj se s to žensko dogaja. Lahko, da se je to zgodilo že 5tič ta dan in je malo butasto odzvala. Včasih te tako spravi ob živce, da mu lahko res kaj takega rečeš, čeprav ti je takoj za tem žal Sem že bila na tem in vem, da ni pravilno, pa se zgodi tudi najboljšim. Večino takih izpadov pa se dogaja za zaprtimi vrati in mi za njih sploh ne vemo. In to ponavadi takim mamicam , ki so navzven prav posebej uglajene.Da ne katera narobe razmela, takih ne podpiram in obsojam njihovo obnašanje. Točno takole sem hotela sama napisati, zato se pod tvoje razmišljanje samo podpišem Silvestrovanje? Doma Smrečica: jo imamo vsako leto, ampak na varni višini katy82 in nina7 in še katera: upam, da bo prihodnja noč boljša Pri nas je bilo presenetljivo kar ok, zbudil se je le 3x, od tega 1x jedel, 2x pa je rabil malo crkljanja in dudko. Tako, prva runda kostanja pečena
|