|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
10.10.2008 18:34:35   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

vsaka čast občini, pri nas v kungoti nam dajo celo63 eur,....le kaj bom s tolko dnarja.user posted image

V Velenju dajajo 20 evro več user posted image  kar bo za 1 mesec umetno hrano za Nežo.
Naš zupan tako gradi v Velenju, da je za user posted image  za otroke je pa škrt. Naj kakšen nov vrtic zgradi nadomest 1000 različnih trgovin user posted image  in promenti krožnikov.
Še malo pa bomo veliki kot Ljubljana user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
10.10.2008 18:41:45   
Neža7
Neža mi je v roki zaspala, vendar bi ji še dala malo več za poješ preden gre spat user posted image

Spet je bi tak lep dan user posted image  Sestra mi je malo pazila, da sem lahko še par stvari naredila v stanovanju. Neži sem tudi omaro počistila ven poletne in oblećila kar so že premanjhne. Mi že nosimo št.62 user posted image  začeli smo pa št. 45 (zelo težko za dobit), ampak malo pa imamo) in št.50user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
10.10.2008 19:40:01   
naty13
Čer.

Jošt spančka. user posted image  Popoldne skoraj nič ni spal. Sem ga dala v lupinici na voziček (se da gor montirat) in je bilo vse tko zanimivo, potem sva šla pa še v trgovino, pa je bil spet v lupinici v nakupovalnem vozičku, pa je bil spet firbček. user posted image  Nejc je pa na počitnicah pri naših. user posted image  Sem ga peljala popoldne in ga gremo iskat v nedeljo dopoldne. user posted image  Mal miru paše. user posted image  Smo bili pa cel dan zunaj. user posted image  Je bilo tako toplo. user posted image

Zoja Miša lepo, da Kaja Lina tako pridno papa. user posted image user posted image user posted image

Erin tudi Jošt ima oranžen - rumeno maslo v ušesku. Sicer za ušesa me ne vleče, me pa za lase. user posted image

denar od občine - jaz moram vložit po novem letu. Izplačujejo pa aprila, ker je majhna občina. Sem pa dobila pri Nejcu 250eurov. user posted image  Sem se pa kar nasmejala komentarjem o denarju, sploh tistim, kjet+r dobite malo denarja. user posted image

Cebrca super ti to kremce uporablaš. user posted image user posted image user posted image

Sayuri upam, da porihtajo s plačami do julija naslednje leto. user posted image

Spalna vreča - Nejca imam v njej od kakšnega 5. meseca starosti, Jošta pa tudi zaenkrat ne bom še dajala notri. Zaenkrat spi še lepo pokrit. user posted image

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
10.10.2008 20:08:23   
matejchi
erin in sayuri meni ob kliku na to hrvaško stran javi, da je kao napadena stran in ti lahko podatke kradejo, očitno imam neko visoko zaščito gor, da še sama ne vem, pa raje ne klikam naprej.. a še kateri to dogaja?
Jaz sem pa pančkala popoldan... mm je pasal, samo pol sem bila kot da bi me krava povrgla....

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
10.10.2008 20:08:44   
naty13
Kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
10.10.2008 20:16:00   
Tamy30
dober vecer, grrr sem mela spet vse napisano, pa mi je zastekalo, spet pozabila shranit, sama krivauser posted image

no pa se kaj se spomnim,

Tejkaz jaz sem ga dala spati v spalno vreco pred dvema tednoma, pa mu je bilo ful vroce, bom se malo pocakala da bo bolj mrzlo.

bambi14 hehe tud nas zupan se ni kaj izprsil je pa le dodal se 2 € vecuser posted image

Ste pisale o kengurujcku, jaz ga ze uporabljam nekje 2 tedna. Na njem pise tudi da ga lahko uproabljas od 0 mesecev naprej. Na dan ga imam cca. eno uro not in mi vedno zaspi.

Moj tamali pa ze spi, ne morem verjet, ko pa imamo vsako vecer borbe z njegovim sraufanjem, tak da je jok in stok. Pa je prejle zacel nekaj jamrat, pa prdet je tako smrdelo  da joj. Pa sem slucajno sla pogledat plenico, pa je bil celi pokakan. Spet zelenkaste barve,mogoce malce manj kot vceraj.  Sem ga kar v umivalniku umila je tak uzival, sploh ko se mu je spraznilo crevo. Pol sem ga se malce na rokah nosla mi je zaspal, ga polozim v posteljico in on se je kar spal. user posted image moj ljubi ni mogel verjet ko je prej prisle domov.
Meni pa se je samo smejalouser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
10.10.2008 20:34:33   
matejchi
 user posted image
user posted image
sobotni zajtrk našega malega...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
10.10.2008 20:35:17   
matejchi
naty koliko jih pa rabiš?

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
10.10.2008 20:42:04   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

naty koliko jih pa rabiš?

ne vem, kolikor vas bo, vas pa bo, samo da ne bom sama

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
10.10.2008 20:42:13   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image

Vsi grejo, ko jaz pridim user posted image  Ali je moja slovenščina tako slaba user posted image

I GUESS I WILL JUST HAVE TO START TYPING IN ENGLISH AND MAYBE SOMEONE WILL UNDERSTAND ME user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
10.10.2008 20:46:17   
Neža7
MY LITTLE GIRL IS SLEEPING AND I HAVE HAD MY HOT SHOWER user posted image
NOW I CAN FINALLY GO TO BED AND WATCH SOME TV.

GOOD NIGHT EVERYONE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
10.10.2008 21:09:48   
bambi14
good night girlsuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
10.10.2008 21:10:09   
iva77
user posted image
juhu, mene pa dolg ni bilo na RR, preprosto ni časa, ko pa je pa pozabimo na računalnik, drugače pa rastemo in rastemo, se sprehajamo, sploh moj user posted image  non-stop user posted image  sprehaja po Kranju, drugo je vse OK, nebom brala za nazaj, smo se pa enkrat menile za user posted image  ,....

je še aktualno,......

lp

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
10.10.2008 21:46:06   
tatly
glede pomoci od obcin---ali denar ob rojstvu otroka---v nasi obcini bi naj zaceli davat drugo leto....to se jaz lahko kaj dobim?kaj pa mores noter dat za papirje?ali lahko moj v svoji obcini rece?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
10.10.2008 21:57:55   
Tamy30
tatly denar od obcine dobis tam, kjer je tvoj otrok prijavljen.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
10.10.2008 21:58:14   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Jaz sem pa pančkala popoldan... mm je pasal, samo pol sem bila kot da bi me krava povrgla....

user posted image user posted image user posted image

Lan mislim da že spi, jaz se pa molzem tule za računalnikom.
Smo pa imeli malo pevskih vaj pred spanjem, kakor vsak večer. Ga bom zdej probala dajat prej spat, ker se mi zdi da joka od preutrujenosti. Zdaj ga dajem ob devetih, zaspi pa ponavadi ne pred deseto.

Naša občina pa da 100 evrov user posted image

neža tvoja slo je čist ok za razumet, vsaj jaz te razumem user posted image Jutri gremo pa v tvoje konce, v mullerja, pa mogoč še na kak sprehod pri jezeru.

Bi še kej pokomentirala pa se mi ne ljubi z eno roko pisat pa še spat grem user posted image

Lepo noč vam želim!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
10.10.2008 23:10:31   
matejchi
Vse v stilu krav, še Na zdravje so imeli nekaj s kravami... pa da ne bo mislila katera, da jaz to gledam, to gleda Žiga! Naša občina bi pa pomoje najraje vidla, da bi mamice kaj dale... ah ta Tonček.. vse je dal vse je dal za sladko vince dal.. (župan namreč)...

Žiga je bil pa tako utrujen, da je kar v posteljo hotel, pol sem mu pa zobe umila je pa rekel zdaj pa nisem več utrujen... pa je kar nekaj jokal, pol ga je še muzika od Maruše motila, ah.. jutri pa pride babi na obisk, jo je klical in ji rekel, da jo že ful pogreša (politik mali, ker točno ve, da zmeraj kaj dobi).

Neža ti kar govori lahko tudi japonsko saj imamo google translate... samo da je tebi lažje..
Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

RD RR

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
10.10.2008 23:12:56   
matejchi
Ryssa me prav zanima, ali si vmes dojila ali si eno roko tvojemu posodila.. hmm karkoli je bilo, je bilo koristno, samo roka te pa v vsakem primeru boli.  user posted image  

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
11.10.2008 7:20:02   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Noč super. Jošt pančkal od 19.15-6.30 pojedel in zdaj v ležalniku telovadi, se smejčka in spušča glasove. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz pa že kosilo kuham oz. se samo. user posted image user posted image user posted image  Nejc je na počitnicah, user posted image  bo pa končno mal frej. Pa še za krst gremo gostilnorezervirat. Torto bo pa tudi treba naročit v začetku tedna. user posted image

Matejchi ti me pa vedno v smeh spravljaš. user posted image user posted image user posted image user posted image  Žiga je že tolk velik, da ve, koga mora na obisk povabit. user posted image user posted image user posted image  

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
11.10.2008 8:51:44   
anita goitan
jutroo,
naty hvala za kafje, ma ti bi lahko en Naty kava bar odprla, kaj menišuser posted image

Čakamo na sončka potem jo vsi trije nekam mahnemo, včeraj je Zoja popoldan mi vkupu spala 3 ure in to v vozičku, uf sem jo hodila šlatat če še diha, ni mi blo jasno kako to da kar nina notr v stanovanju, verjetno jo je obisk na fakulteti tako zmatral pa vse face ki so bulile v njo in jo šlatale po rokicah, nogicah,..

Denar od občine: ma sej jaz sem že napisala 1x da kamnik da 0€user posted image user posted image user posted image , kuruser posted image c mar bi še vedno ostala v Vipavi, vsaj na papirju pa bi dobila 200€, jah mah naj si Smolnikar ta keš nekma vtakne.

Ok šibam dat še eno žehto v stroj, moj slišim si jajčka dela, fuj, Zoja v gugalniku nina, uh kako je vse idealno user posted image user posted image user posted image sam vprašanje je koliko časa auser posted image
čaooo bejbe

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
11.10.2008 9:00:29   
naty13
Nič kaj niste zgovorne danes. user posted image

Anita res obiski in ljudje utrudijo otroke. No, kaj se pritožuješ, a ni bilo fajn, da spi. user posted image  Jaz sem Nejca tudi hodila gledat, če še diha, ko je dalj časa spal, pri Joštu mi pa to še na pamet ne pride. user posted image  A kava bar pravišuser posted image  Mogoče bi bilo fajn ja, samo stranke mi zrihtaj. user posted image  Uf meni tudi zadnje čase stroj lavfa 100 na uro. Ma Nejc in  user posted image  sta kar fajn paconarja. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
11.10.2008 9:06:17   
anita goitan
Stranki sta že dve, jaz in Zoja, zanekrat nič ne protestira če si zjutraj privoščim kavo pa to celo z mlekom od mukic, zaenkrat je vse ok in počasi uvajam mlečne stvariuser posted image , no ne bom se prehitro hvalila.Ja včeraj sem se bala da mi potem ponoči ne bo spala, pa je bla noč običajna, in ta čas ko je Zoja v vozičku ninala sem jabolčni štrudl speklauser posted image , dobr je ratal, te povabim dokler ga je še kaj, je pa tak čist bio, samo jabolka, pa rjav sladkor in nariban cimet.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
11.10.2008 9:07:50   
Neža7
Dobro jutro user posted image

Neža je spala 19:00 do 5:00 in potem do 8:30 user posted image user posted image  Sva mislila, da jo ne bo očka videl danes, ker je že šel v službo in ko bo prišel domov ob 19:15 bo mala že spala.

DANES JE NAŠA NEŽA 3 MESCEV STARA user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

JA, SMO JO ŽE MUČILI DANES user posted image user posted image user posted image

Lep sončni dan vsem želim user posted image user posted image

naty13.... user posted image user posted image user posted image  Kakšen super fantek je Jošt user posted image user posted image user posted image

Ryssa..... user posted image  Mi2 tudi greva sedaj okoli jezera, ker je tako lepo zunaj

bambi...... user posted image  si faca user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
11.10.2008 9:09:08   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Dobro jutro user posted image

Neža je spala 19:00 do 5:00 in potem do 8:30 user posted image user posted image  Sva mislila, da jo ne bo očka videl danes, ker je že šel v službo in ko bo prišel domov ob 19:15 bo mala že spala.

DANES JE NAŠA NEŽA 3 MESCEV STARA user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

JA, SMO JO ŽE MUČILI DANES user posted image user posted image user posted image

Lep sončni dan vsem želim user posted image user posted image

naty13.... user posted image user posted image user posted image  Kakšen super fantek je Jošt user posted image user posted image user posted image

Ryssa..... user posted image  Mi2 tudi greva sedaj okoli jezera, ker je tako lepo zunaj

bambi...... user posted image  si faca user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 3 mesece, juhu kolk smo že veliki.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
11.10.2008 9:09:57   
Neža7
sayuri............  user posted image user posted image user posted image  za 3 mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?