sayuri
|
Se pozna včerajšnja lepa, sončna nedelja - ste se skrajda vse potepale . Mi smo jo mahnili na en sprehod. Tudi Filip je sedaj že vredu. Norice so že suhe in padajo stran. Bo pa ta teden še pri meni doma. Mu je všeč biti bolan, ker lahko gleda risanke do onemoglosti, igra igrice na računalnik, za jest dobi, kar mu srce poželi (še dobro, da ni zbirčen ). Jah, ko je bolan, ga malce bolj razvajam. Je tko tud moja mami delala in mi nikoli ni bilo težko bolezni prenašat. Naša noč je bila danes za spoznanje boljša. 4x hranjenje (za oba pišem), pa Zari 4x nos čistit . SPloh se nikamor ne premakne ta prehlad. Komaj ji sčistim nos in položim v posteljico, je spet vsa zabasana . Sedaj kriči že, ko ji fiziološko zlivam v nosnici. Bogica. neža7 ful ti hvala za lepe besede in tolažbo glede vstajanja ponoči. In tud drugim puncam. Je kar lažje, če tkole kakšno tolažbo dobiš. VSaj meni veliko pomeni. Sem pa ravno včeraj brala, da dojenčki pri 3 mesecih začutijo večjo potrebo po hrani. Ne vem, zakaj hočeta toliko ponoči jest Hočeta oboje - stekleničko in pri meni. Sem poskušala že samo s flašo - sem naštimala 150ml notri, pa sta oba pojedla skor točno 90ml, potem pa kar še jamrata, kar zdaj že vem, da bi rada še pri meni jedla - al se pa samo crkljala. Pri Filipu sem ponoči vstajala na 3 ure do 9 meseca - dokler sem dojila. Sem se sama pri sebi odločila, da bom pri dopolnjenem 4. mesecu začela uvajat mlečne kašice zvečer. Mogoče ju bo to bolj nasitilo. anaya kako simpatično prisrčna je tvoja Neli na slikici. gajka super, da je krst uspel. Sem se spomnila na vas . Pa lepa tortica je tole. Men se ne zdi čist nič kičasta. Še kakšno sličico krščenca bi rade firbčne avgustovke videle Vilika mi tudi povsod naše tri čmrlje s seboj vlačimo . Men je to zelo všeč - gremo povsod kot družinica. No - če se le da, seveda. Pa si potem tudi kar malce oddahneva z možem, ker tisti čas vsi ostali popazijo in ju prenašajo, hranijo, crkljajo.... Kostanj mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, mogoče pa tud jaz poskusim. Počakam še toliku, da Se Lovru tale rana orng zaceli. Ima še 2 šiva, 3 so mu pa že padli stran. Še vedno pazimo, da se ne napenja. In če bom jaz zdaj kostanj jedla ....bojo po moje rafali pri obeh
|