bela vrtnica
|
Dober večer oz. lahko noč tistim, ki že odhajate v posteljo! Pri nas je kar pestro in ti dnevi tako hitro minevajo, da sploh ne najdem časa za RR. Sem pa na hitro preletela in videla, da je Katka dala končno pobudo za srečanje v Celju. Seveda sem zraven. Mi prav odgovarja, da je srečanje v Celju, ker nama je v nedeljo crknil menjalnik na avtomobilu in sva sedaj brez prevoza. Pa še popravilo zna trajati kar nekaj časa, ker je baje zelo težko dobiti rabljnega,ki bi ustrezal (mora biti točen model, letnica...). Rene čestitke za 6 mesecev. Od Zare pa seveda dobiš poljubček, ko se srečamo. P.s. Upam, da Nik ne bo preveč ljubosumen. Posadka upam, da se udeležiš srečanja v Celju. Bi te prav rada spoznala. Na slikicah iz Litije, sem te takoj opazila, ker si tokrat bila ti tarča. Imaš prav simpatičen nasmešek. Tomažu pa zelo lepo paše rdeča barva. Mi je zelo vščeč, če so fantki oblečeni v žive barve in ne samo v modre oz. punčke ne samo v roza. Čeprav naša je tudi zelo veliko v roza barvi, ker nam vsi prinesejo oblačila v teh tonih. Katka slikice iz Litije so tudi zelo čudovite, tako da glej, da boš imela fotoaprat ti, če slučajno Posadke ne bo na srečanju. Ta teden začela hoditi na jogo in je res super zadeva. Na začetku imamo sproščanje in je inštruktor povedal, da se rado zgodi, da kdo med sproščanjem zaspi in nič hudega. Če zaspiš te nihče ne budi, ker je pač telo rabilo počitek. In kot zanalašč začnemo mi s sproščanjem in čez par minut začne ena ženska tako smrčati, da sem komaj zadrževala smeh. Mislim halo, kako pa se naj sprostim, če mi nekdo smrči. No, ko sem ravno pri smrčanju. Zara in MM že spita in imam vkljopljeno varuško in kaj slišim? Zarin jok? Ne, moževo smrčanje. Drugače pa je Zara kar pridna in zelo lepo nama gre uvajanje GH. Sva obdelali kar dosti zelenjave in sadja. Res pa tudi noče veliko piti. Sem poskušala z vodo, čajeki, pa naredi samo nekaj pžirkov in še to samo, če je topel. Jo pa tudi ne silim, zgleda se res ožeja z AM. Aja, še eno vprašanje. Baje bi naj otroci po 6 mesecih naj ne potrebovali več nočnih obrokov. Tako sem brala. Vendar mi se še vedno vsaj 2x na noč zbudimo in edino flaška je tista, ki jo uspava. Kako naj prenehamo? Že par noči sem ji začela delati bolj razredčene doze AM. Npr. če dam 120ml vode, dam samo 2 merice. A je to ok? Če imam katera nasvet bom zelo hvaležna. Nočko.
|