|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
10.10.2008 10:23:03   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Vidim, da nisem edina taka, ko komaj gledam pa še kar visim za TV, al pa na PC ju user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jst kr oboje - za TV in pred PCjem user posted image

No pa saj je pri meni isto, od zadaj mi CSI žvrgoliuser posted image , pa sem tak že takoj rdečo nit zgubla, zdaj še grem na orbitrek pa tuš in bi že bil čas za spanje, kaj praviš Češncauser posted image

A si ti resna? Na orbitrek? user posted image user posted image  Mene bi čist zbrihtal in pol ni šans, da bi zaspala! No, tko me je pa vrglo in sm čist zakomirala do 7h in ko sta fanta odšla, sm še mal podaljšala. Že nism tko dolgo spala.... user posted image

ajvy user posted image

ksenja kako lepo, da ste uživali na pikniku!

sanek čist tko sm se jst počutla, ko sm bla user posted image . A pr Živi ti ni blo slabo? En koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse pri vaši hiši, še posebej za (maja ne več) najmlajše bitjece. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
10.10.2008 10:26:11   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Kaj boste počele dans?

Stanovanje bom pucala in bomo čez vikend frej, sam igral, sprehajal, smejal in spal bomo! user posted image

Uf, se spomnim ja, kako težko je gledat vse, kar je krvavo, tudi minimalno kruto do človeka, še posebej otrok!!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
10.10.2008 10:47:00   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Kaj boste počele dans?

Stanovanje bom pucala in bomo čez vikend frej, sam igral, sprehajal, smejal in spal bomo! user posted image

Se kar podpišem pod to, samo, da bom jaz mela jutri že vse isto kot je danes user posted image . Zdaj pa grema z Najo malo na teren.  

Madejka pa Sanekova, kaj vidve se še nič nista oglasle pri Majčicah 2009?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
10.10.2008 10:48:22   
pupi
Evo naša šmrklica si je zdaj TV prižgala in že gleda user posted image . Jaz tega ne razumem, res. Al ma res to po njenemu atiju, al kak to greuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
10.10.2008 10:53:27   
pupi
Aja, Češnca, me orbitrek ni zbrihtal, sem zaspala ko polhekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
10.10.2008 11:01:34   
madejka
Pupi jaz sem se tu pa tam malo vključila, ampak še kot anonimna. Po pravici povedano se mi niuser posted image Mam že dovolj vas čveke. Pa itak je tud že skor več nosečk kot pa nenosečkuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
10.10.2008 11:06:15   
Freycha

Evo naša šmrklica si je zdaj TV prižgala in že gleda user posted image . Jaz tega ne razumem, res. Al ma res to po njenemu atiju, al kak to greuser posted image

pupi če je bila televizija tekom dneva non stop prižgana, se je tudi tamala navadila, da jo gleda. Mi smo imeli televizijo non stop ugasnjeno (oz. čimveč, kar se je dalo), pa je TV sploh ne zanima. Če pa je prižgana, pa hodi k tv-ju pa liže ekratn, pa buta po ekranu, potem pa spet ugasnemo tv in je mir user posted image

madejka kaj bomo delale danes? se mi zdi, da bomo večina nas visele v službi user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
10.10.2008 11:19:52   
madejka
Eh Freycha ve zaposleniceuser posted image

Pri nas se tud ne gleda TVja. Ko pa gledama kaki video al pa kaj pa rad pogleda. Pri dediju pa smo ga navadli, da TV gleda od daleč, ampak ga ne zanima kaj dost razn če so kakšne živalceuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
10.10.2008 11:27:51   
SANEK1
Madejka, res bo ista razlikauser posted image user posted image user posted image
kaj naj rečem, kdor zna-znauser posted image user posted image user posted image

Češnica, pri Živi mi je blo slabo, ampak še zdaleč ne tak kot zdaj, pa čeprav se sliši nemogoče, zdaj dosti, dosti več počivam, ker je Živa v vrtecu, pol pa, če mi je hudo, jo babica in dedi malo prevzameta, pol pride ati...user posted image
Pri Živi, pa sem delala do zadnjega (še dopust so mi izplačali), nisem rabla bit niti en dan na bolniški, ker zanimivo vse slabi dnevi so padli na vikenduser posted image ...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
10.10.2008 12:47:37   
pupi
Saj jaz mam tudi tekom dneva TV uugasnejn, amak zvečer pa si ga lahko malo privoščim, saj pravim ona si pa pač prižge. Ja no bom pa pač vgaševala non stop, pa bo neuser posted image .  Reklame so najbolj kritične, pa kaj če pa so tak in tak non stop.

Zdaj pa kuhat,...

< Sporočilo je popravil pupi -- 10.10.2008 12:49:29 >

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
10.10.2008 12:53:46   
Češnca
Ha ha, pupi, bo treba daljinca skrit! Midva ga poskušava, pa vedno najde! user posted image  In TV ga zanima tolk, da ga prižge, ugasne, menja programe ipd. user posted image

Aja - ful sm že pospravla! Če verjameš... Samo bluzim... Grem zdej zares!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
10.10.2008 13:01:09   
kapica
Pupi, na sreco Dino ne zna prizgat tv-ja, tako da imam vsaj z tem miruser posted image . Mam raje tisino al pa radijo. Ko je pa moz doma, pa je tv prizgan.
;Madejka, jaz bom danes tecna, ne vem zakaj, kr takuser posted image . Me je prej prijelo, pa se ni spustilo, verjetno ne bo dokler ne grem v posteljo. Tako da nic ne bom delala, kosilo sem skuhala, ker je treba, stanovanje je pa tako da sploh ne vprasajuser posted image .
Rumba, super za stanovanje, okolico, vrtec, da je vse fajn uspelo. A tecna si pravis? Da nisi noseca, pa te kaj matrauser posted image . Dino tud sam pleze in pleze, kam le gre. Tud v kuhinji tako kot je freycha napisala, najprej na spodnjo polico od elementa, pol pa bi on kr goruser posted image . Pa po kavcu leta sem in tja, res samo cakam, kdaj ga bo dol vrglo. Pac kaj cemo, saj pravuser posted image .
Freycha, fuul lepe slikice. A Dita ti nic ne strga nakita? Men je dino ze dve zeloo lepi ogrlici vtrgal, eno sem uspela nazaj spravit, eno zal ne.
Ajvy, saj nisi huda za spikanje, a ne da ne?user posted image
Siskamiska, jaz pa mislim, da glih zdaj, ko imas vse demolirano v stanovanju, je treba se kaksnega otrocka, da se on unici to kar je ostalo. Pol ap greste v novo hisko, ko bojo otrocki mal zrastli in bo spet lepouser posted image . Sicer pa fanta verjetno drug drugega vzpodbujata pri vragolijah. Kar se en ne spomni, se pa drugiuser posted image .

Jaz imam popoldan spet termin pri G, ctg in te zadeve, pa ze vem kako me bo razpuser posted image , ker je taka nora zenska, da vedno pridem slabe volje ven.
Zdaj grem pa spat in izkoristit mir v hisiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
10.10.2008 13:02:06   
kapica
Cesnca, da ne bo treba it prej  vvrtec, preden bos uspela kaj popucatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
10.10.2008 13:26:44   
corfu
hello!

Punce dajte mi kakšen nasvet glede hiše user posted image  kaj bi ve dala v jedilnici, kuhinji, dnevni, parket, ploščice, talno gretje, električno ogrevanje, radijatorje..... user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
10.10.2008 13:45:29   
siskamiska
Corfu jaz imam iste težaveuser posted image . Najprej sem se zakurila za PVC talne obloge k so tako nore, ampak so nore tudi cene zato sem se premislila user posted image . Sedaj imam na izbiro ploščice ali parket (govorim o dnevni in jedilnici). Ploščice so mi sicer ful nepriete in mi ne delujejo domače, parket mi bosta pa tamaledva zdemulirala mislim da še isti dan ko se bomo vselili. Najrajši bi kr estrihe pustila pa naj zbijata user posted image ,

Verjetno se bom odločila za ploščice, seveda bo spodaj talno gretje. V kuhinji bojo ploščice obvezno, kopalnice itak, utility tudi, sobe bojo pa verjetn parket.

Komot si potem še malo premisliš, fajn je vedt preden se tlaki ulijejo da se ve koliko ulit.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
10.10.2008 14:06:30   
pupi
Za kuhno definitivno ploščice in talno gretje, midva jih mama v koplanici, pa je super!! Bi jih imela še po preostanku stanovanja, pa mama nizke strope in si nisma mogla tega privoščiti, ker smo pač adaptirali od babice stanovanje in smo bli zadovoljni s tem kar smo imeliuser posted image , v kopalnici pa je blo treba vse ven vtrgat, tak da smo meli 14 dni zemljo po kopalnici in sma dala talno gretje. Res je super. Pa stanovanju pa imam Glamoxove radiatorje, med prehodnim časom pa grejemo s klimo in je tudi ok.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
10.10.2008 14:20:14   
corfu
O, siskamiska, si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz se tudi nagibam na talno gretje in pritličje komplet v ploščice, mansardo pa v parket, kjer je spalni del hiše...kot si rekla, mi še začeli nismo pa gre že gora živcev...je pa lušno user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
10.10.2008 14:42:11   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Cesnca, da ne bo treba it prej  vvrtec, preden bos uspela kaj popucatuser posted image .

Pa sej sem že prej mal pospravlala, no... user posted image  Zdej je dnevna tipi topi in šibam po Anžeja!

corfu, siskamiska to so pa tkooo hudo luštne zadeve, ki res znajo tud mal živcev požret in fajn po žepu udarjo! user posted image  Uživajta!
Aja, mi mamo povsod razen v kopalnici in kuhni parket pa ga mali (zaenkrat še) ne uničuje.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
10.10.2008 18:38:09   
bačko
Dan!
Ko sem brala kako vaši malčki že plezajo sem se malo zamislila na našo.Naša je včeraj komaj na kavč začela plezati.To pa je tudi vse!Televizije pa tudi ne gleda, raje vzame moje kataloge in jih lista.Sploh pa tiste revije v katerih so avtomobili.user posted image
Drugače pa moram reči,da ima Dita zeloooo lepe oči.user posted image user posted image user posted image
Rumba zate pa me veseli, da se imate lepo v novem stanovanju in da vam je okolica všeč.Mi smo tudi zadovoljni.Zdajle sva sami je možek šel na pijačo.Žana pa meni nagaja. user posted image
No bodite pridne.
Aja prvi pregled imam 28.10.!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
10.10.2008 20:18:01   
Ajvy
večer...

Pupi...možno ,da sta...vsaj kar se TV-ja tiče....sam jst to sploh ne morem verjet, kot da celega sveta sploh ni.....user posted image

Rumba...TArja ni nikakršni plezalec..ona je bolj pr tlehuser posted image ..je pa nerodna po atijuuser posted image

Češnca...kako si kaj? A so tablete prijele??

Ksenjak...kako lepo za piknik...se mi že prav lušta kostanjauser posted image

Sanek.....revčki...točno vem kako vam je.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pocajtate...
Kako si pa ti to vse prenesla??

MAdejka,....midve s TArjo sva bili cel dan doma, vse knjigice prebrali, vse pesmice odpele,plesali, jedli ,spali...potem pa jo je ati mlo ven peljal.....zdejle smo šli pa na en kratek obisk, na en tak mini rojstni dan....

Kapica..ti pa si smešna...a ti se kar odločiš , da boš tečna??Meni to kar samo prideuser posted image user posted image user posted image
veš , da  nisem jezna za špikanje.....

Corfu....ne vem glede hiške. ...se niti ne spoznam..mi je pa všeč topli pod

Bačko...a si se odločila, boš doma??Kako si??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
10.10.2008 21:04:03   
Ajvy
sej ..jst pridem vse grejo....user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
10.10.2008 21:22:26   
madejka
Ja samo res, kje ste dans vse?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
10.10.2008 21:25:06   
Ajvy

Ja samo res, kje ste dans vse?

jst sem bla tukaj ,,,,zdej pa počasi grem, ker se mi je user posted image  tak z ritjo vsedel na desno stran trebuha, da grem raje ajat.....

Pa Anjo7 sem vidla prej...pa se spet ni nič javla.....upam, da so v redu....

KAko si ti , nosečka user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
10.10.2008 21:30:29   
madejka
Vredi sem! Dans sma mojim povedala, pa je mama že tak vedlauser posted image
Spet čakam možeka, tokrat da pride z vajuser posted image V glavnem, vse po staremuser posted image

Huh ti že dete tolko čutiš!user posted image Kje je še touser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
10.10.2008 21:33:36   
Ajvy
MAdejka....sej to je res, mamice ponavadi vedo.....šment....
Kaj so pa rekli??
Čutim, čutim, ker je naštelan v desni strani trebuha, z glavo pod rebri pa z nogicami .....dol pač.user posted image ..llevo stran mam čist prazno...no, kako nogo sem pa ke kam stegne....user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.