rumba
|
Ćer! Ajvy, mene nič ne grabi. Me niti ne na rahlo šlata. kapica, joj, res nisem še nič napisala. Sem toliko zamudla za nazaj, da se kar neki ne morem zraven spravit. No, drugače pa, smo se že fanj navadili, okolca nam je vsem super, čisto drugače kot center . Hana in Anej sta super sprejela nov vrtec in nove prijateljčke, Julija se je začela uvajati prejšnji teden, danes sta jo pa že vzojiteljica in pomočnica sami nahranili in jo dali spat. Sem se pa fajn načakala v garderobi. Sta obe čisto navdušeni, kako nimata nobenih problemov z našo pupo. Aja, kuhna..... .... je še nimamo. Še vedno kampiramo. Kuham na enem kuhalniku, postavljenem na ene provizoriš stari garderobni omari. Kuhna, da dol padeš. Pomivam pa na wc-ju. Sicer pa sva ravno danes izvedela, da 21. pride nova, ta prava kuhinja. Jupi! siskamiska, jaz sem se pa že spraševala, če si mogoče mislila iti kam v Italijo na sejem. Darilo pa, njaaaaaaaaaaaaaaaami!!! HVALA!!!! Aja, pa zraven tistega naštevanja, kaj tvojadva znata in kaj ne, vpiši še Julijo. Freycha, za Dito!!! Jao, pa vedno se čudim njenim lepim očkam!!!! IZVIRNO SPOROČILO: madejka Jaz se pa tolažim, da sem ziher tak ko Rumba pa bom supermami madejka, hvala no, samo jaz sem še daleč proč. Ravno včeraj sem se morala pogovoriti sama s sabo, da moram biti vsaj malo manj tečna, če ne mi bodo dali odpoved. Freycha, vidiš, ravno tega je mene najbolj strah. Vse je samo v digitalni obliki. Zadnjo fotko sem dala razviti pred dvema letoma. Če nam kaj crkne, se kar pokopljem.
< Sporočilo je popravil rumba -- 9.10.2008 21:34:55 >
|