|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
9.10.2008 22:06:16   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Joj, dejte mi malo povedat, a vaši so tudi taki plezalci? Julija je vedno ali na kuhinjski mizi, ali na omari, pa na okenjski polici tudi..... V vrtcu jo morajo nonstop vleči od nekej...user posted image

Naja spleže samo na kavč, pa na regal v dnevni, pa še tu je ful nerodnauser posted image . Pač ni ravno neka telovadka pa boljše tak, ker jo je danes že zabrisalo s kavča pa če je ne bi prijela, sploh nočem mislit kaj bi blo, pa zjutraj si je sp. žnabliko razklala, je kri tekla v potokih pa je ne izuči in kar spet v ta isti preda, jojuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
9.10.2008 22:10:20   
rumba
Julija je urila s kavča vsaki dan, dokler se ni naučila, kako se gre dol. Jaz sem samo omaknila vse stvari, da ne bi kam udarila z glavo, drugače pa nisem komplicirala, če ne bi jo morala imeti na štriku.user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
9.10.2008 22:18:48   
pupi

Julija je urila s kavča vsaki dan, dokler se ni naučila, kako se gre dol. Jaz sem samo omaknila vse stvari, da ne bi kam udarila z glavo, drugače pa nisem komplicirala, če ne bi jo morala imeti na štriku.user posted image

No, pa saj ona zna it dol, samo ona bi kar hodla po kavču in je mimo oz. prek stopla in jo je zmanjkalo.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
9.10.2008 22:22:56   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

No, pa saj ona zna it dol, samo ona bi kar hodla po kavču in je mimo oz. prek stopla in jo je zmanjkalo.

Ajej...
Sej pravim, sama ne vem, kako naj se lotim takih nevarnih podvigov.user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
9.10.2008 22:25:19   
madejka
Hja smo bli tud mi že tamuser posted image Je imel Maj kak tedn nazaj pol čela v vzorcu od tepihauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
9.10.2008 22:31:47   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Hja smo bli tud mi že tamuser posted image Je imel Maj kak tedn nazaj pol čela v vzorcu od tepihauser posted image

user posted image
Bogi Maj.
A zdaj je pa nehal?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
9.10.2008 22:34:38   
pupi

user posted image user posted image user posted image  Bogec!!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
9.10.2008 22:37:57   
madejka
Rumba mah saj se mu je tud bolj spodrsnilo, saj lepo ritensko s kavča pleza drugač. Se pa meče v vrečo za sedet tak, da samo gledam kdaj jo bo falil pa v kako omaro butniluser posted image To se pa ne nauči pa je že 100x mimo leteluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
9.10.2008 22:47:13   
rumba
A v višave pa nobenega ne vleče?user posted image  Jaz ne vem no, kaj Julija tam vidi.user posted image  

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
9.10.2008 22:48:07   
madejka
Rumba mislim, da bi ti Freycha znala kaj o tem povedatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
9.10.2008 22:48:38   
rumba
madejka, kaj pa še ti dalaš pokonci?user posted image Jaz sem bila vedno na začetku nosečnosti že s kurami vred v postelji.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
9.10.2008 22:49:02   
rumba

Rumba mislim, da bi ti Freycha znala kaj o tem povedatuser posted image

user posted image
jo bom pobarala.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
9.10.2008 22:51:42   
madejka
Rumba moj dela popoldne in če ga čem kaj (na samemuser posted image ) videt, ga morm pač počakat. Ampak zdanja dva dni sploh nisem zmatranauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
9.10.2008 22:53:55   
Češnca
Heeeej, čvekice - kolk fajn je videt, da ste tko klepetavo razpoložene! user posted image user posted image user posted image

Freycha a Dita in Anžej sta skupaj v službi? user posted image  No, on se ne krasi, samo računalnik prižiga in klofa po tipkovnici. user posted image
Ja, ni kaj - res ma ta vajina pikica take lepe oke, da dol padeš! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
9.10.2008 22:53:59   
rumba
madejka, lepo! Pa fajn, da te je minila utrujenost.user posted image  No, jaz nisem nosečka, pa vseeno že komaj gladam.user posted image  
Nič, grem jaz pod tuš in v horizontalo. Mirno nočko vam želim!
user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
9.10.2008 22:55:46   
Češnca
Nočko, rumba! Večkrat se oglasi zdej. user posted image

Jst bom pa mogoče še CSI NY pogledala, čeprov komi še gledam.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
9.10.2008 22:59:51   
Češnca
Anžej pa nima trenutno nobenih bojnih ran od padca, ampak ma pa praskico, ker sta se danes s sotrpinko v varstvu sfajtala in ga je ta mala s knjigo. user posted image  No, sej ji ni ostal dolžan. Menda se mata ful rada, se pa tud kar naprej ravsata. Itak! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
9.10.2008 23:01:07   
pupi
Madejka hvala za tiker, ki ga razumem user posted image .

Rumba LN.

Vidim, da nisem edina taka, ko komaj gledam pa še kar visim za TV, al pa na PC ju user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
9.10.2008 23:08:26   
Češnca

Vidim, da nisem edina taka, ko komaj gledam pa še kar visim za TV, al pa na PC ju user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jst kr oboje - za TV in pred PCjem user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 9.10.2008 23:09:26 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
9.10.2008 23:23:42   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

user posted image user posted image user posted image user posted image Jst kr oboje - za TV in pred PCjem user posted image

No pa saj je pri meni isto, od zadaj mi CSI žvrgoliuser posted image , pa sem tak že takoj rdečo nit zgubla, zdaj še grem na orbitrek pa tuš in bi že bil čas za spanje, kaj praviš Češncauser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
10.10.2008 7:30:17   
Ajvy
jutro.....
se je že ob pol sedmih drla mami....me je kar presekalo.....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
10.10.2008 7:51:26   
Freycha

A v višave pa nobenega ne vleče?user posted image  Jaz ne vem no, kaj Julija tam vidi.user posted image  

ja rumba, ko so na srečanjih še vsi otročki zadovoljno sedeli v svojih vozičkih, je Dita že plezala na voziček  (se spomnite babikeuser posted image ). Zdaj poizkuša priti na pult v kuhinji. Pa ni dost zanimivo, da si stol zraven privleče, ampak se prime pulta (ki je btw 92 cm visok), pa stopi na spodnje držalo od predala in hoče gor splezati user posted image   samo gor, gor, gor user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
10.10.2008 8:24:11   
ksenjak
Jutro!

Joj, kako ste bile pridne včeraj. Ste se kar na dolgo razpisale.

Mi smo pa imeli popoldne kostanjev piknik z vrtcom in je bilo super. Tudi vreme nam je bilo naklonjeno, tako da popolno. Sem ob devetih kar v posteljo padla, tamala dva pa tud.

Lp

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
10.10.2008 9:03:36   
SANEK1
Madejka, ČEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSTTTTTIIIIIIITTTTTTTTTTTTTKKKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaj pa ko boma Majčici 2009user posted image user posted image user posted image

Moja drugauser posted image  se tudi ful razlikuje3 od prve, slabosti so nenormalne, bruham ne (včasih bi blo bolje če biuser posted image ), skoz utrujena, spim tolko, kot ne pomnim....ampak se še vse da preživetuser posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo fasala virus, najprej je Živa bruhala in driskala, pol naslednji dan moja mama, včeraj pa še jazuser posted image , mi2 z mamo sma bolje, Živa pa še driskauser posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
10.10.2008 10:16:56   
madejka
Jutro!
Sanekova kaj pa ko mama roke isto narazen kot sta pa Maj in Živa!user posted image user posted image
Tud moja druga user posted image je drugačnauser posted image Pa je tud za potrpetuser posted image

Pupi, Češnca jaz sem tud CSIje gledla zvečeruser posted image Pa sem že bla ful navajena tega vsega, krvi pa fanatikov pa to. Zdaj, odkar sem pa zanosla mi pa gre spet vse do živegauser posted image

Kaj boste počele dans?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.