Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 16:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca ti kar povej kdaj gremo na enega - jest mam do konc mesca še čas
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 16:56:48
|
|
|
|
RMRM
|
za Maksa. Taanikaa, a že odštevaš , še mal a ne?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 17:06:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM za Maksa. Taanikaa, a že odštevaš , še mal a ne? ja vešda...treme še ni,to še pride..se še ne zavedam čist
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 17:42:41
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM za Maksa. Taanikaa, a že odštevaš , še mal a ne? ja vešda...treme še ni,to še pride..se še ne zavedam čist no, sej eno pikico treme pa mora bit , drgač je pa kar luštn, boš vidla. Pa krst boste mel tud v soboto, al naslednji dan?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 18:06:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ja krst bo tud isti dan..vse naenkrat smo se odločli..itak bo to v ožjem krogu,kr se res ne mislima zakreditirat da se bo en dan fajn jedlo in pilo...nama je bolj poudarek na krstu tisti dan,kot pa na poroko...sej lepo pa to,sam midva sma že kot poročena skoz...bo ena taka svečanost..pa brezveze 2x delat poroko in drugič krst,ker bi bli isti povabljenci in vse...naenkrat vse in je...nisma imela nikoli v planu veeelikeee poroke,tk da nama 30 ljudi čist paše ...pač sceremonije,najprej cerkvena poroka,pa krst pol civilna (smo se zmenil tko),pol pa pogostitev pa domov in bo čist fajn...upam da bo tko kot sma si zamislila..lepo umirjeno,svečano,tko luštno..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 18:08:18
|
|
|
|
Tina 28
|
Alea...lohk se tko zmenva...pa glede na to, da v Bohinju ni centrov s previjalnicami, ...lahko koj tko nardiš, da do mene dostaviš in še v miru previješ, preoblečeš tamalo...če bo sila seveda...ker od Celja do Bohinja zna bit kar 2-3ure vožnje. Ponudba je tu...sem kar oklevala, kar maš ti verjetno bajno stanovanje in v nulo pospravljeno...jaz pa mam en kup šare v stari, stari hiši, ki sem jo za silo pošmikala po svojem okusu in nikol ni zares pospravljena, ker ni prostora za vse. Vem pa, da bi imeli radi dan zase, zato ne pričakujem, obiska...čeprav nimam pa nič proti...lohk pa brezproblema izkoristiš previjalno
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 18:19:24
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja krst bo tud isti dan..vse naenkrat smo se odločli..itak bo to v ožjem krogu,kr se res ne mislima zakreditirat da se bo en dan fajn jedlo in pilo...nama je bolj poudarek na krstu tisti dan,kot pa na poroko...sej lepo pa to,sam midva sma že kot poročena skoz...bo ena taka svečanost..pa brezveze 2x delat poroko in drugič krst,ker bi bli isti povabljenci in vse...naenkrat vse in je...nisma imela nikoli v planu veeelikeee poroke,tk da nama 30 ljudi čist paše ...pač sceremonije,najprej cerkvena poroka,pa krst pol civilna (smo se zmenil tko),pol pa pogostitev pa domov in bo čist fajn...upam da bo tko kot sma si zamislila..lepo umirjeno,svečano,tko luštno.. Vem, da se boste mel ful lepo in ti to tud privoščim. Pa še nekaj posebnega bo, poroka in krst skupaj . Je tud meni všečno bolj umirjeno vzdušje.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 18:25:55
|
|
|
|
D.anna 76
|
Danes je bil pa res en čudovit dan. Upam da ste ga tako kot mi2 z Maksom čim več preživele na svežem zraku in sončku. Sedaj se gremo pa kopat. Se kej oglasim še zvečer.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 18:33:16
|
|
|
|
mtinca1
|
letošnji oktober je pa res super za vozičkanje. smo kr vsak dan zunaj, pa še tamala vedno zaspi (včasih to ni blo glih pravilo). komentariji (tko po spominu): romy - čestitke za prvi zobek (mi je tvoj stari nick tako sedel, da bi ga še naprej uporabljala, seveda če nimaš nič proti); d.anna - maks- za 4.mesece; očetje naših otrok - se na tem področju nimam kaj za pritoževat. ni vse idealno, pa mislim da je tudi nemogoče, da bi bilo. zna skuhat, pa posesat, previt, prazni koš za plenice,gre z nama na sprehod, ne teži kadar hočem kam sama (jaz pa njemu ne), nisva se še nikol prav skregala (so pa ble že tihe ure)... Tina28-nisva poročena - skupaj sva od poletja 2000, skupaj pa živiva od 2004. V bližnjem planu ni poroke. Nisem v obdobju, ko se bi mi to zdelo pomembno - ni pa nujno, da bo vedno tako. sireeena - sem naročila, naj jo previje, potem pa pride na vrsto mami, se dojimo- čas bo za papico. imamo voziček s košaro, pa moram rečt, da kr prav pride. na sprehodu navadno zaspi, pa kr košaro snamemo z vozička in nesemo v stanovanje, pa lepo še nekaj časa spi. razočarane gospodinje (na tv). ful rada gledam. tiste, ki imate siol tv, je zdaj nov program foxlife in se mi zdi, da jih kr pogosto vrtijo (ne vem kdaj). sem pa najprej mislila, da so novi deli, pa niso, so stari. ampak je vseeno fajn gledat.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 18:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
no sej ne rečem,če bi nama finance dovoljevale da bi kr lahko skeširala miljonček al pa dva,bi vrjetn se odločla za kej večjega,zdej je pa še mali,pa kam ga naj dam...kr tko naj bo,pa raje Žanu kej kupmo pa bo...ja hvala RMRM za lepe želje
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 19:46:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla..evo mali spi...kaj sem sama tu..tina itak musko posluša opna pride kasneje
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 19:50:36
|
|
|
|
alea01
|
ola jaz sem tudi tle, pa se še z mojim meniva, kako bova jutri izpeljala izlet
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 19:54:36
|
|
|
|
Kaja08
|
Čeeer bejbe! Evo, naš čmrl spi, zdej ma pa mami čas čeblat Moram priznat, da sem bolj na hit prebrala/preletela zadnjih par strani, tko da kar se spomnim: - z sva skupaj od leta 1999, poročena nisva, sva koruznika (ne po moji želji ) - vozičkal se nismo nič, ker je bil Žiga zjutri čiiiist bogi - sploh ni mogu dihat čez nos...pa je bil včeri že čist dobr No ja, zdele je blo že bolš, tko da upam, da bo jutr zdrav ko riba - tole naše stanovanje pa SUCKS!!! je zdej se še parket napihnu v kuhinji in je pršu pogledat in je rekel, da je to zaradi vlage in da ga bo treba zamenjat - to pomeni, da bo treba najprej kuhinjo prestavt Pa mi je pol še zatežil, da mormo več luftat - ej halllloooo model, če ne vidš imam 4-mesečnega otroka. Sogurno da ga ne bom na prepih dajala, ne???? bebci Torej, Mojca, kdaj pade dvojček??? V Tomišlju so eni luštni
< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 10.10.2008 19:55:34 >
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 19:58:14
|
|
|
|
alea01
|
Tina28- najprej hvala za povabilo in prosim, ne opravičuj se za hišo v kateri živiš, tvoj dom je in seveda tudi tebi najlepši in najudobnejši. Brez skrbi, nisva tudi midva kar padla v najino mansardo. dve leti sva živela v pisarni od firme - no spala, pa dnevno sva si naredila s pregrado omar, na drugi strani sobe pa sami fascikli in map in enega papirja in računalnik, printer, faks..... vse živo ampak sva preživela. aja pa skozi mrzlo skladišče hodila v stanovanjsko hišo v kopalnico in na WC in kuhinjo. Vas pa itak čaka hiša, k ibo popolnoma vaša in samo vaša . Midva bova najprej šla v Bohinj in šele nato na Bled. Jaz sem jo sicer imela namen previjati v avtu. Če ti ne bo odveč, lahko ti prideš do Bohinja in spijeva kako kavico, če pa ne boš utegnila, ti bom pa res na hitrco dostavila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 20:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
oo alea bo pa jutri uživala ..mi mamo tud izlet-šoping za Žana kaj oblečt za krst,jst pa nujno rabim en bolero..upam da ga bom dobla,k je oblekca taka da mam ramena zunaj...vglavnem pa frizerja mam ob 7!!!!ojej,bom cela poklapana...pa prstani so gotovi ...pa cele omare mi je uspelo pospravit ...veste kaj...zdej pa mi je že dolgčas ko Žan spi...sem tolk navajena na njega..men bo ful hudo it delat nazaj kajči
< Sporočilo je popravil taanikaa -- 10.10.2008 20:10:06 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 20:10:32
|
|
|
|
Tina 28
|
No, prav Alea...bom vletela do jezera, kjer lohk kavico spijeva...pa vas ne bom preveč zadrževala...samo mogla mi boš pa poveat, kdaj približno mislite biti tu, da ne bo glih tamala spala. Maš št. na z.s., pa me boš jutri poklicala, kje in kdaj boste tu, da se zmenva za hitro kavico, če bo čas.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 20:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša začuda spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Je pa res tako lep dan, da smo ble spet cel dan zunaj. Še dojili smo se zunaj (vrtna uta) in previjali. Skoristimo vsako minuto.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
kake klepetulje ste pa danes,vas komi dohajam brat! ...jap se pozna da je vikend...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa kake klepetulje ste pa danes,vas komi dohajam brat! ...jap se pozna da je vikend... Jaz pa spet sama doma. Je imel ob 19 kao "intervencijo"(vajo) in potem bo zavil še na službeni piknik. Eh, sej mam RR. briga me.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:16:10
|
|
|
|
l.daisy
|
čer... no, še ena sama "razočarana gospodinja" doma tamalčka že spita, tako da sem all yours, rr kaj je novega? še kakšna nova ?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:20:09
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu čer damice...pa le nisem sama...u mi še ne razmišljamo o tem da bi že kr imeli spet ..malo pauze pa le rabimo..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:23:00
|
|
|
|
l.daisy
|
jaz sem svoje glede naredila... ujemite me, če me morete
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
nič..komaj sem vas dočakal pa že bežim...grem pod tuš mal mojga igralca na po gledat josh-a hatrnett-a..da bom lažje zaspala ko tako lepoto vidm ...upam da mojga nebo spet lunca nosla,če ne ga bom mogla spet tepst ..jojjj kak se men nič ne da....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:23:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy čer... no, še ena sama "razočarana gospodinja" doma tamalčka že spita, tako da sem all yours, rr kaj je novega? še kakšna nova ? Ja je ja. Sam jo ne poznaš. Od mojga brata žena, ki sta se ženila prejšnji mesec je . Sem jo sama pogruntala, čeprav bo uradno novica prišla v nedeljo, ko smo povabljeni na kosilo. se je sama izdala, nevede.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 21:24:22
|
|
|
|
Anonimen
|
daisy si prehitra zame ...jst bi tud mela dvojčke,pa nič več..dobra si,res,ni kaj..se prav spomnim ko si sporočila na rr da si rodila...nostalgija...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......