|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
10.10.2008 16:43:35   
Anonimen
Mojca ti kar povej kdaj gremo na enega - jest mam do konc mesca še čas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
10.10.2008 16:56:48   
RMRM
user posted image user posted image user posted image  za Maksa.

Taanikaa, a že odštevašuser posted image , še mal a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
10.10.2008 17:06:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

ja vešda...treme še ni,to še pride..se še ne zavedam čistuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3153
10.10.2008 17:42:41   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

ja vešda...treme še ni,to še pride..se še ne zavedam čistuser posted image

no, sej eno pikico treme pa mora bituser posted image , drgač je pa kar luštn, boš vidla. Pa krst boste mel tud v soboto, al naslednji dan?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
10.10.2008 18:06:43   
Anonimen
ja krst bo tud isti dan..vse naenkrat smo se odločli..itak bo to v ožjem krogu,kr se res ne mislima zakreditirat da se bo en dan fajn jedlo in pilo...nama je bolj poudarek na krstu tisti dan,kot pa na poroko...sej lepo pa to,sam midva sma že kot poročena skoz...bo ena taka svečanost..pa brezveze 2x delat poroko in drugič krst,ker bi bli isti povabljenci in vse...naenkrat vse in je...nisma imela nikoli v planu veeelikeee poroke,tk da nama 30 ljudi čist pašeuser posted image ...pač sceremonije,najprej cerkvena poroka,pa krst pol civilna (smo se zmenil tko),pol pa pogostitev pa domov in bo čist fajn...upam da bo tko kot sma si zamislila..lepo umirjeno,svečano,tko luštno..user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3155
10.10.2008 18:08:18   
Tina 28
Alea...lohk se tko zmenva...pa glede na to, da v Bohinju ni centrov s previjalnicami, ...lahko koj tko nardiš, da do mene dostaviš in še v miru previješ, preoblečeš tamalo...če bo sila seveda...ker od Celja do Bohinja zna bit kar 2-3ure vožnje.
Ponudba je tu...sem kar oklevala, kar maš ti verjetno bajno stanovanje in v nulo pospravljeno...jaz pa mam en kup šare v stari, stari hiši, ki sem jo za silo pošmikala po svojem okusu in nikol ni zares pospravljena, ker ni prostora za vse. Vem pa, da bi imeli radi dan zase, zato ne pričakujem, obiska...čeprav nimam pa nič proti...lohk pa brezproblema izkoristiš previjalnouser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
10.10.2008 18:19:24   
RMRM

ja krst bo tud isti dan..vse naenkrat smo se odločli..itak bo to v ožjem krogu,kr se res ne mislima zakreditirat da se bo en dan fajn jedlo in pilo...nama je bolj poudarek na krstu tisti dan,kot pa na poroko...sej lepo pa to,sam midva sma že kot poročena skoz...bo ena taka svečanost..pa brezveze 2x delat poroko in drugič krst,ker bi bli isti povabljenci in vse...naenkrat vse in je...nisma imela nikoli v planu veeelikeee poroke,tk da nama 30 ljudi čist pašeuser posted image ...pač sceremonije,najprej cerkvena poroka,pa krst pol civilna (smo se zmenil tko),pol pa pogostitev pa domov in bo čist fajn...upam da bo tko kot sma si zamislila..lepo umirjeno,svečano,tko luštno..user posted image

Vem, da se boste mel ful lepo in ti to tud privoščim. Pa še nekaj posebnega bo, poroka in krst skupajuser posted image user posted image . Je tud meni všečno bolj umirjeno vzdušje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
10.10.2008 18:25:55   
D.anna 76
Danes je bil pa res en čudovit dan. Upam da ste ga tako kot mi2 z Maksom čim več preživele na svežem zraku in sončku.

Sedaj se gremo pa kopat. Se kej oglasim še zvečer.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
10.10.2008 18:33:16   
mtinca1
letošnji oktober je pa res super za vozičkanje. smo kr vsak dan zunaj, pa še tamala vedno zaspi (včasih to ni blo glih pravilo).
komentariji (tko po spominu):
romy - čestitke za prvi zobek (mi je tvoj stari nick tako sedel, da bi ga še naprej uporabljala, seveda če nimaš nič proti);
d.anna - maks- user posted image user posted image user posted image  za 4.mesece;
očetje naših otrok - se  na tem področju nimam kaj za pritoževat. ni vse idealno, pa mislim da je tudi nemogoče, da bi bilo. zna skuhat, pa posesat, previt, prazni koš za plenice,gre z nama na sprehod, ne teži kadar hočem kam sama (jaz pa njemu ne), nisva se še nikol prav skregala (so pa ble že tihe ure)... Tina28-nisva poročena - skupaj sva od poletja 2000, skupaj pa živiva od 2004. V bližnjem planu ni poroke. Nisem v obdobju, ko se bi mi to zdelo pomembno - ni pa nujno, da bo vedno tako.

sireeena - sem user posted image  naročila, naj jo previje, potem pa pride na vrsto mami, se dojimo- čas bo za papico.
imamo voziček s košaro, pa moram rečt, da kr prav pride. na sprehodu navadno zaspi, pa kr košaro snamemo z vozička in nesemo v stanovanje, pa lepo še nekaj časa spi.

razočarane gospodinje (na tv). ful rada gledam. tiste, ki imate siol tv, je zdaj nov program foxlife in se mi zdi, da jih kr pogosto vrtijo (ne vem kdaj). sem pa najprej mislila, da so novi deli, pa niso, so stari. ampak je vseeno fajn gledat.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
10.10.2008 18:38:21   
Anonimen
no sej ne rečem,če bi nama finance dovoljevale da bi kr lahko skeširala miljonček al pa dva,bi vrjetn se odločla za kej večjega,zdej je pa še mali,pa kam ga naj dam...kr  tko naj bo,pa raje Žanu kej kupmo pa bo...ja hvala RMRM za lepe željeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3160
10.10.2008 19:46:21   
Anonimen
ojla..evo mali spi...kaj sem sama tu..tina itak musko posluša opna pride kasnejeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
10.10.2008 19:50:36   
alea01
ola

jaz sem tudi tle, pa se še z mojim meniva, kako bova jutri izpeljala izletuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
10.10.2008 19:54:36   
Kaja08
Čeeer bejbe! Evo, naš čmrl spi, zdej ma pa mami čas čeblat user posted image  Moram priznat, da sem bolj na hit prebrala/preletela zadnjih par strani, tko da kar se spomnim:
- z user posted image  sva skupaj od leta 1999, poročena nisva, sva koruznika (ne po moji želji user posted image )
- vozičkal se nismo nič, ker je bil Žiga zjutri čiiiist bogi - sploh ni mogu dihat čez nos...pa je bil včeri že čist dobr user posted image  No ja, zdele je blo že bolš, tko da upam, da bo jutr zdrav ko riba user posted image
- tole naše stanovanje pa SUCKS!!! je zdej se še parket napihnu v kuhinji in je pršu pogledat in je rekel, da je to zaradi vlage in da ga bo treba zamenjat - to pomeni, da bo treba najprej kuhinjo prestavt user posted image  Pa mi je pol še zatežil, da mormo več luftat - ej halllloooo model, če ne vidš imam 4-mesečnega otroka. Sogurno da ga ne bom na prepih dajala, ne???? bebci user posted image  Torej, Mojca, kdaj pade dvojček??? V Tomišlju so eni luštni user posted image

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 10.10.2008 19:55:34 >

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
10.10.2008 19:58:14   
alea01
Tina28- najprej hvala za povabilo in prosim, ne opravičuj se za hišo v kateri živiš, tvoj dom je in seveda tudi tebi najlepši in najudobnejši. Brez skrbi, nisva tudi midva kar padla v najino mansardo. dve leti sva živela v pisarni od firmeuser posted image user posted image - no spala, pa dnevno sva si naredila s pregrado omar, na drugi strani sobe pa sami fascikli in map in enega papirja in računalnik, printer, faks..... vse živouser posted image  ampak sva preživela. aja pa skozi mrzlo skladišče hodila v stanovanjsko hišo  v kopalnico in na WC in kuhinjo. Vas pa itak čaka hiša, k ibo popolnoma vaša in samo vašauser posted image user posted image user posted image . Midva bova najprej šla v Bohinj in šele nato na Bled. Jaz sem jo sicer imela namen previjati v avtu. Če ti ne bo odveč, lahko ti prideš do Bohinja in spijeva kako kavico, če pa ne boš utegnila, ti bom pa res na hitrco dostavilauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
10.10.2008 20:09:22   
Anonimen
oo alea bo pa jutri uživalauser posted image ..mi mamo tud izlet-šoping za Žana kaj oblečt za krst,jst pa nujno rabim en bolero..upam da ga bom dobla,k je oblekca taka da mam ramena zunaj...vglavnem pa frizerja mam ob 7!!!!ojej,bom cela poklapana...pa prstani so gotoviuser posted image ...pa cele omare mi je uspelo pospravituser posted image ...veste kaj...zdej pa mi je že dolgčas ko Žan spi...sem tolk navajena na njega..men bo ful hudo it delat nazajuser posted image
kajči user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 10.10.2008 20:10:06 >

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
10.10.2008 20:10:32   
Tina 28
No, prav Alea...bom vletela do jezera, kjer lohk kavico spijeva...pa vas ne bom preveč zadrževala...samo mogla mi boš pa poveat, kdaj približno mislite biti tu, da ne bo glih tamala spala. Maš št. na z.s., pa me boš jutri poklicala, kje in kdaj boste tu, da se zmenva za hitro kavico, če bo čas. 

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
10.10.2008 20:49:42   
Anonimen
Naša začuda spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa res tako lep dan, da smo ble spet cel dan zunaj. Še dojili smo se zunaj (vrtna uta) in previjali.user posted image Skoristimo vsako minuto.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3167
10.10.2008 21:07:47   
Anonimen
kake klepetulje ste pa danes,vas komi dohajam brat!user posted image user posted image user posted image user posted image ...jap se pozna da je vikend...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3168
10.10.2008 21:13:54   
Anonimen

kake klepetulje ste pa danes,vas komi dohajam brat!user posted image user posted image user posted image user posted image ...jap se pozna da je vikend...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa spet sama doma.user posted image user posted image user posted image user posted image Je imel ob 19 kao "intervencijo"(vajo) in potem bo zavil še na službeni piknik.user posted image user posted image

Eh, sej mam RR. briga me.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
10.10.2008 21:16:10   
l.daisy
čer...

no, še ena sama "razočarana gospodinja" doma user posted image user posted image user posted image user posted image
tamalčka že spita, tako da sem all yours, rr user posted image

kaj je novega? še kakšna nova user posted image ?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
10.10.2008 21:20:09   
Anonimen
uuu čer damice...pa le nisem sama...u mi še ne razmišljamo o tem da bi že kr imeli spet user posted image ..malo pauze pa le rabimo..user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3171
10.10.2008 21:23:00   
l.daisy
jaz sem svoje glede user posted image naredila... ujemite me, če me morete user posted image user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
10.10.2008 21:23:01   
Anonimen
nič..komaj sem vas dočakal pa že bežim...grem pod tuš mal mojga igralca na po gledat josh-a hatrnett-a..da bom lažje zaspala ko tako lepoto vidmuser posted image user posted image ...upam da mojga nebo spet lunca nosla,če ne ga bom mogla spet tepstuser posted image user posted image user posted image ..jojjj kak se men nič ne da....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3173
10.10.2008 21:23:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

čer...

no, še ena sama "razočarana gospodinja" doma user posted image user posted image user posted image user posted image
tamalčka že spita, tako da sem all yours, rr user posted image

kaj je novega? še kakšna nova user posted image ?

Ja je ja. Sam jo ne poznaš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od mojga user posted image brata žena, ki sta se ženila prejšnji mesec je user posted image . Sem jo sama pogruntala, čeprav bo uradno novica prišla v nedeljo, ko smo povabljeni na kosilo.user posted image user posted image user posted image user posted image    se je sama izdala, nevede.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3174
10.10.2008 21:24:22   
Anonimen
daisy si prehitra zameuser posted image user posted image ...jst bi tud mela dvojčke,pa nič več..dobra si,res,ni kaj..se prav spomnim ko si sporočila na rr da si rodila...nostalgija...user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......