|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
10.10.2008 10:31:28   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

A jam, naš MAKS ima pa danes 4 mesece.

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image čestitke za mini rduser posted image user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
10.10.2008 10:32:03   
nInAzWeRiNa
ouuuuuuuujeeeeeeeeeaaaaa al kako že temu pravteuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
10.10.2008 10:35:59   
Anonimen
čestitke maksu za mini roj.danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3128
10.10.2008 10:48:29   
Anonimen
Pozdravljene vse.

Imam vprasanje za vas.Moja Marisa ima sedaj ze dobre 4m in1/2,pa bi rada zacela se s kako drugo hrano,ne samo aptamil.Sicer je pediater odsvetoval do 6m,ampak Marisa tako gleda ko mi jemo,kar ustka odpira.
Je katera ze pricela,in kaj je najbolje za zacetek?
Potem imam pa se vprasanje zaradi dvignjenega vozicka.Kosaro sem odstranila,lezisce se pa lahko dviguje samo za 2stopnji.Za popolno sedenje,in tam nekje3/4user posted image .Zdaj pa ne vem...bo morala kar lezat do 6oz.7muser posted image .
Sva pa imeli 2.10.tretje cepljenje,je bila 2dni malo boga,vendar je bilo veliko bolje kot zadnjic,ima pa 7800g.V1m se je zredila samo 550g,vendar naj bi bila teza se kar nad mejo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
10.10.2008 10:58:47   
Anonimen
Morgen user posted image

No nej še jest pristavim kanglo pri k*rcanju. Nekjakrat sem popizdila in mu razložila, da ženska na porodniški ni gospodinjska pomočnica in da je moje "delo" skrb za otroka, vse ostalo pa delata oba tako kot pred prihodom kukca. Ja seveda. Se mi zdi, da je slišal samo mimimimimimimi od vsega skupaj. Poleg tega bom imela kmalu doma pisarno, potem bom pa sploh brez problema lahko vse poštimala ane user posted image

Tako da mi zdaj gladko dol visi. Pospravim kadar se mi pač ljubi in skuham tudi kadar mi kaj zadiši. Tamalga jemljem povsod s seboj. Še najraje v kozmetični salon, kjer je vrsta za pestvanje user posted image  Ni mi težko, je pač član ekipe.

Moža mam najraj na svetu, sam njegova mamica pa nisem da mu bom vse k rit nosila, mar ni res?
Pokazala sem mu, da ga potrebujeva in mislim da je dojel. Je privatnik in ima veliko dela ampak če se gremo družino, se gremo tko kot se zagre ane. Ne gospodar pa dekla ampak mož in žena.

Razumem čisto vsako ki jamra. Res je težko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3130
10.10.2008 11:24:08   
Anonimen
anči povej kej kak si kaj srečka nosečkauser posted image ..ma ful dobr da si spetuser posted image ...se spomnim kako smo klofrtali ko smo prčakovale še vse...matr gre hitr cajt..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
10.10.2008 11:44:12   
alea01
AnjaPH, kako si kaj, ko si user posted image ?user posted image user posted image

kleopatra, jaz bom začela z uvajanjem. Pa saj ni nujno, da zamenjaš že en obrok z mlekom. Poskusi ji kaj dat po žlički in boš videla odziv. Jaz bom začela s korenčkom, se pravi z zelenjavo. ji bom par dni dajala samo eno vrsto hrane, da vidim če bo kaka reakcija, alergija..... bom pa najprej dajala zelenjavo, pa potem sadje, ker je sadje sladkejše i nse zna zgodit, da pol bi pa samo to jedla. Veš, jaz imam zakompliciranega otroka, kar se hrane tičeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
10.10.2008 11:47:50   
alea01
zdaj pa resno vprašanje za vas, ki ste na AMuser posted image . Seveda bom spet težila, koliko pojeste na obrok in koliko obrokov na dan, da vidim koliko še mi zaostajamouser posted image . Sem pa gledala na škatli novalaca, da pri 4 mesecu se pa poje ista količina, kot sedaj- se pravi 900mL na dan. No, mi se počasi približujemo tej količini, saj že cel teden jemo 850ml na dan.

koliko kaj spijo bejbiji čez dan? Izabela spi 3x po 1,5 uro ali še več-to je 5-6ur čez dan in ponoči 12ur z enim vmesnim hranjenjem

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
10.10.2008 11:53:33   
Anonimen
A kako sem? Sitna sem ko driska user posted image  Enako kot pri prejšnji nosečnosti. Klinc tko je user posted image

Mal mi je grozn, ker sem ravno začela nosit kavbojke, ki sem jih nosila 5 let nazaj, me je namreč orenk pobralo, zdaj pa spet na dieto žrtja user posted image

Obroki... Drage moje, Maksimilijan poje zjutraj 260 ml, čez dan pa 180-200 ml. Tolk o tem! Sploh ne vem kam daje!?

Kapljice PlivitD dobiva zjutraj, pa ni problemov.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3134
10.10.2008 11:54:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

zdaj pa resno vprašanje za vas, ki ste na AMuser posted image . Seveda bom spet težila, koliko pojeste na obrok in koliko obrokov na dan, da vidim koliko še mi zaostajamouser posted image . Sem pa gledala na škatli novalaca, da pri 4 mesecu se pa poje ista količina, kot sedaj- se pravi 900mL na dan. No, mi se počasi približujemo tej količini, saj že cel teden jemo 850ml na dan.

koliko kaj spijo bejbiji čez dan? Izabela spi 3x po 1,5 uro ali še več-to je 5-6ur čez dan in ponoči 12ur z enim vmesnim hranjenjem

pri nas poje na obrok tam 150-170 ml imava pa ponavadi 6 obrokov

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3135
10.10.2008 11:55:06   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image da se malo pohvalim......pravkar sem oblekla svoje najljubše hlače ired nosečnostjo in so mi praaaaaaaaaaaaaav,jeeeeeeeeeeeeeeeeej samo še malo špehca je ostalo,rit je pobralo.Vas skoz berem ,samo komentirat nimam časa,zdeje dirkam po tamalga,potem pa starejšega pelem k zdravniku,ima sistematski,pa še kri pa vodod mora dat,ker ima v torek operacijo,pa bomo vse v enem šunku opravili.Lunček pa spi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pikapoke za vse,ki jih rabite.......

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
10.10.2008 11:55:42   
Anonimen
Aja še kako spi. Nič kaj dosti v kosu. V avtu obvezno spi vsak dan, doma pa ni govora. Mal čori po pol urce pol pa spet naprej krili user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3137
10.10.2008 11:59:37   
Anonimen
alea nam je P rekla da more naš spit okol 1000 ml na dan,če je malo več nič hudga..jemo pa 150 ml na obrok,zvečer pred  spanjem mu dam 90ml,kopanje,pa spet 90 ml in spanje..po vsqakem obroku spi 40 minut nekje včasih popoldan tud 2 ure skupi sam ga navadno po 17 uri ne dajam več spat pol pa že komi dočakamo uro 19..takrat se začne procedura hranjenje,kopanje,hranjenje in ob 19:30 spanje..tk da ma mami cajt  za rr...ja jst bom tud začela z uvajanjem tud s korenčkom,zaradi istega razloga kot pri tebi alea...da nebi pol zelenjave zavraču..pride pa v sredo itak k meni P pa se boma mal pomenle...bom mu tud en teden skupaj kr par žličk med obroki dala korenček pa bom vidla kaka bo reakcija...
alea a ti ji boš dala korenček tko par žličk korenčka pa AM povrhu ali med dvema obrokoma enkrat vmes??..nevem kaj je bolje..

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3138
10.10.2008 12:01:56   
Anonimen
lunca jeeeeee za hlačeuser posted image user posted image user posted image ...jst sem sicer shujšala ampak trebuh pa še vedn tko nagravžn visiuser posted image ..jst sem še zmerom tam v 5.mescu..Anja zti si zdej kolk že,en mesec aluser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3139
10.10.2008 12:03:23   
Anonimen
Alea
Jaz sem si cel mesec zapisovala kolikokrat in koliko tamala poje,ker je na predzadnjem pregledu pediater rekel da je predebela,kao da jo prevec basem.
No poje od 640-720prib ml na dan,vecinoma 6obrokov.
Spi pa cez dan na vsako budno 1 1/2,prib po 1h,po 17h pa ponavadi ne vec.Zvecer gre spat od 20h do 21h,potem pa spi do 8.30,samo se mi ponoci veckrat zbuja,ji dam dudo,vcasih vodo,2x sem ji dala tudi mlekec.

Glede dodajanja,sem vceraj kupila gres od Aptamila,kdaj bi bilo pa najbolje tega dat.Zvecer ne,se bojim krcev,vsaj prvic ne.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3140
10.10.2008 12:11:25   
alea01
oh, ste hitre s odgovoriuser posted image user posted image user posted image . Hvala, hvalauser posted image
Vidim, da Izabela počasi napreduje s hranjenjemuser posted image user posted image user posted image  in vas bo ujelauser posted image

Jaz bi raje dopoldan dajala hrano, predvsem zaradi krčkov. Saj na začetku, bosta to itak 1-2 žlički, ali pa kaj več in bom dala med obroki. Potem pa bom že videla, ali je kaj reakcije

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
10.10.2008 12:12:26   
alea01
zdaj pa grem pečt pecivo- grozdni venec,,,,,, njami, njami....user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
10.10.2008 13:43:16   
Anonimen
uu nobenga ni tu..ste vsi na sončku..sej je prav tako..midva bova šla pol ven...zdej me je čakal tolk enih opravil,pa ni zneslo...alea pecivo uspelo??..kaj sprašujem..itak jeuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3143
10.10.2008 15:13:33   
*Mojca*
aloha!

Midva sva bila do zdaj na sprehodu. Sva šla v center v Muellerja po plenice user posted image user posted image

Je treba izkoristit lepe dneve, ni kaj.

taanikaa bom probala še tvoj nasvet. Futranje pred in po kopanju. Mogoče bo pojedu več in dlje spal user posted image user posted image

AnjaPH tebe pa res pogrešam user posted image . Dej se kaj bolj pogosto javljaj pa kdaj se kaj vidimo?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
10.10.2008 15:36:23   
Anonimen
ja mojca probaj...pr nam deluje,pač razpolovim obrok pa mal dodam...pr nas tko laufa...pred kopanjem ga nahranim,kr če ga nebi bi se jokal al pa bi se men pol mudilo ga čimprej zrihtat pa bi ga naspol zato da gre čimprej jest...tko mu dam prej jest malo,pa pol po kopanju ga pa voda itak že tko izmuči,pol pa še malo dobi,pa je čist koma poluser posted image

jst sem pa danes pridna...mam racijo..pucam omare..katastrofauser posted image ..sem vse dala v škatrle,kar nebom več nosila,nosečniška oblačila,Žanova premajhna,poletna oblačila...vse na dile k tašči...pa svoja oblačila poletna na vrh omare,zimska pa bolj dol in na obešalnike,razne puloverje in tko...še mam kr neki za narest..je pa fajn ko je po dolgem cajtu mal reda v omariuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3145
10.10.2008 15:44:57   
*Mojca*
taanikaa pridna pridna user posted image user posted image user posted image mene to še čaka. S futranjem pa bomo probali jutri. Danes zvečer gremo na en žur in bomo malo kasneje doma in ne bo tiste prave rutine...itak nimamo nobenega ritma user posted image user posted image

Jutri bom spet probala dat AD3, ampak me je tako strah. Luka ponavadi ne jokca nič čez dan, ko mu dam te kapljice je pa histerija...user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
10.10.2008 15:46:32   
polma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mesečni dan in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prve zobke!!!!!

Aja, glede uvajanja goste hrane-uporabnica Doll na  uvajanju goste hrane po mailu pošilja recepte-Paparico. Lhko vam pošljem pa tut jst, koker hočte.

Dan je čudovit.....grem spet veeeeeeen...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
10.10.2008 16:03:18   
Anonimen
u mojca pol se pa fajn na žuriteuser posted image user posted image ...polma hvala že imam,je že zadnjič ena naših dala gor link in sem si skopirala..daj pa link gor še enkrat pa si bo še katera skopirala.če imaš čas...jst žurim

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3148
10.10.2008 16:05:12   
Anonimen
http://shrani.si/f/1x/5Y/4HkzAUSa/4/paparica.doc

user posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 10.10.2008 16:11:48 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
10.10.2008 16:36:08   
Anonimen
itak,nya caricauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......