|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
1.10.2008 12:05:41   
Blacky30
Bom zelo hvaležna, če boste glasovale za mojo Tejo.....user posted image  

tukaj

Hvala že vnaprej!!!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
1.10.2008 15:17:00   
cati
Sem že sam lahko samo 1x na uro

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
1.10.2008 15:41:05   
Blacky30
Hvala, cati.user posted image

Ja, glasuje se lahko vsako uro enkrat.user posted image  Smo že na 8. mestu!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
1.10.2008 16:11:25   
cati
Teja že deli 6 mestouser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
1.10.2008 16:14:34   
*bubi*
Je treba samo tam dat oceno pri zvezdicah al se še kako drugače glasuje user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
1.10.2008 16:16:43   
cati
Samo oceno oziroma klikneš na zvezdicouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
2.10.2008 8:52:17   
cati
Ajde mariborčanke gremo glasovat za malo Tejouser posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
2.10.2008 9:14:26   
Blacky30
Hvala punce, za vsak glas smo hvaležni. Smo padli že pod 10. mesto.user posted image  No, malo se hecam....čisto vseeno je, na katerem mestu bo, ampak je pa fajn gledat in glasovat te srčkane puperle. Nam malo dan popestri.user posted image

Bubi, glasuješ tako, da se z miško postaviš na 5. zvezdico, da so obarvane vse in klikneš. Lahko pa glasuješ vsako uro enkrat.user posted image

Mam Nejca doma, je spet zbolel. Neka viroza al kaj, zabasan nosek, gnojne očke in vročina do 38,5. Danes je že malo boljši.
Teja trenutno spančka, Nejc leži in gleda risanko o Krteku, jaz pa pijem kavo in malo čekiram net.user posted image

Kaj boste danes kuhale?

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
4.10.2008 10:27:35   
andrejka_237
Pozdravljene!
Spet se malo oglašam. 
25. 9. sem imela prvi pregled. Drugega imam zdaj 9. 10. in komaj čakam. Morala bi bit noseča 9 tednov, sem pa (po velikosti ploda) 8. Zato me je naročila še enkrat. PDP bo potemtakem verjetno malce kasneje. Ampak sem pomirjena. Slišali smo srček. In me zato ni strah, da bi bilo kaj narobe. Ker gledati moramo pozitivno! Ni tako? Počutim se dobro, le prsi imam res zatečene in boleče na dotik. Ampak ker jih prej ni bilo nikjer, jih je zdaj celo možno videt. user posted image  Vsaka slaba stran ima tudi dobro. user posted image

Lep pozdrav vsem skupaj

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
4.10.2008 11:19:58   
Blacky30
Andrejka, čestitke za uspešno opravljen pregled. Zdaj pa le uživaj v nosečnosti, ker je vsak dan tako dragocen. Jaz ful pogrešam nosečnost. Pa to nima veze s tem, da obožujem svoja otroka in bi Tejo najraje kar pojedla, zdaj ko je izven trebuščka, tak sladka je. Samo nosečnost ima en svoj poseben čar in jaz to pogrešam. Mogoče še bolj zato, ker se zavedam, da ne bom več noseča. Eh, pusti me, nostalgija me daje....user posted image user posted image

(odgovor članu andrejka_237)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
4.10.2008 12:38:29   
tasa_m
lep pozdrav vsem,. Tudi jaz sem Mb. nosečka insicer bom svojega user posted image držala v rokah marca 09.
Sem v 17 tednu in komaj čakam na vsak naslednji pregled, da mi G.pove da je vse ok.
Sem prvič noseča in sem stara 24 let.user posted image
Lp vsem..se še tipkamo kaj..

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
4.10.2008 12:44:15   
žabicamala
Pozdravljene,
po dolgem času se vam še jaz malo javim.
Ravno dobro prišla iz bolnice. Prejšni ponedeljek me je zbudila krvavitev user posted image , ta mokri občutek med nogami. Seveda panika in v bolnico, kjer so me zadržali. Krvavitev se je sicer ustavila, vendar se je MV skrajšal na 17 mm user posted image . Dobila sem dve inekciji za razvoj plučk in tako ostala na opazovanju skoraj 14 dni. Zdaj sem doma pod pogojem, da strogo mirujem, zraven pa močno stiskam pesti, da ne rodimo. Grozno me je strah prezgodnjega poroda, saj sem trenutno user posted image šele 28 t in 2d.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
4.10.2008 16:07:31   
*bubi*
Pozdravljeni, andrejka in tasa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žabicamala, tebi pa vse pikapoke tega sveta, da user posted image  še malo počaka v trebuščku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andrejka_237)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
4.10.2008 16:08:51   
*bubi*
Samo nosečnost ima en svoj poseben čar in jaz to pogrešam. Mogoče še bolj zato, ker se zavedam, da ne bom več noseča. Eh, pusti me, nostalgija me daje....

Blacky, tukaj pa se ti kar pridružujem. Tako lepo je biti s trebuščkom user posted image

Pa hkrati je en fajn izgovor za vse priboljške, ki sem si jih privoščila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
4.10.2008 16:15:38   
lyra*
Ola babuškeuser posted image

Jaz sem še vedno 3v1.
Ampak si tako mooočno že želim it rodit,da sploh nevem kaj naj delamuser posted image  Ampak seveda zdaj o popadkih ne duha ne sluhauser posted image

In zdaj sedim kot en nasedli kit pred računalnikom in gledam trebuh,na tipkovnico itak ne vidimuser posted image
user posted image user posted image  pa razgrajata v trebuhu. Sploh nevem kje mata placuser posted image

žabicamala držim pesti za tebe in tvojega bebija,da še malo počakauser posted image  Če pa se mu res mudi pa je današnja medicina tak na nivoju in bodo poskrbeli za user posted image .

dobrodošle nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image

Blacky sem glasovalauser posted image user posted image  In še zdaj kadar se spomnimuser posted image

Nič grem zdaj na en sprehod pol pa vam dam slikico gor.

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
5.10.2008 17:32:27   
arabela*
dobrodošle nove nosečkeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
5.10.2008 21:48:36   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

dobrodošle nove nosečkeuser posted image

Se podpišem user posted image

Saraya  ti pa kar rada sem zahajaš med nosečke user posted image user posted image

žabicamala  user posted image   naj še malo user posted image počaka v trebuščku, držim pesti.

joj, mala se mi je zbudila, letim...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
6.10.2008 0:09:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pozdravljeni, andrejka in tasa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žabicamala, tebi pa vse pikapoke tega sveta, da user posted image  še malo počaka v trebuščku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem.....

žabicamala- tebi pa še user posted image user posted image user posted image ....Počivaj....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
6.10.2008 0:11:21   
gold fish

Samo nosečnost ima en svoj poseben čar in jaz to pogrešam. Mogoče še bolj zato, ker se zavedam, da ne bom več noseča. Eh, pusti me, nostalgija me daje....

Blacky, tukaj pa se ti kar pridružujem. Tako lepo je biti s trebuščkom user posted image

tud mene včasih zgrabi ........  mogoče zato, ker vem da tud jaz več ne bom user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
6.10.2008 0:14:56   
gold fish
....pa saj več ne vem...kje naj berem in pišem..... enkrat sem tu user posted image , pol enkrat med mariborčankamiuser posted image ,....... 
pa vidim, da ste tudi vse ostaleuser posted image ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
6.10.2008 9:24:42   
B.M.
Pozdravljene user posted image

Po dolgem časo se ponovno oglašam. SMO ŽE TRIJE ! user posted image user posted image user posted image 27.9.08 ob 0:27 je na svet prijokal najin sonček Matic. Pohitel je za cel teden oz.to je bil prvi možni datum poroda po UZ in očitno tapravi. Pri porodu ni šlo vse tako kot bi moralo zato so mi po štirih urah popadkov naredili urgentni CR. Vse skupaj sem prenesla izredno dobro prav tako pa ati in Matic. In sedaj že par dni uživamo doma v družinski sreči.

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

Neposredna povezava do sporočila: 4671
6.10.2008 9:28:58   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

tud mene včasih zgrabi ........  mogoče zato, ker vem da tud jaz več ne bom user posted image

Nikoli ne reči nikoli. user posted image Jaz zase sigurno ne bom, sploh ker upam na še kakšnega otročka.

Žabica mala, vem, kakšen je občutek, če krvaviš med nosečnostjo. Splača se počivat, tako da bodi lepo pridna. Poznam tudi takšne, ki so bile že od 7 m naprej 2 cm odprte, pa so vseeno rodile ob roku. Res pa je, da če ti priporočajo strogo mirovanje, to tudi upoštevaj. Saj se boš navadla, čeprav je težko. Vedi eno stvar - tako kot bodo zdaj skakali okoli tebe, ne bodo več nikoli - v naslednji nosečnosti boš že imela eno majhno žabico, za katero boš morala skrbet...

Lyra, jaz sem šla enkrat na doooooooooooooooolg sprehod (3 urni, pa še daleč smo prišli), potem pa takoj, ampak res takoj, ko sem prišla domov, skočla v toplo vodo. Tako toplo vodo, da sem komaj šla v bano. Noter sem ležala skoraj celo uro, najprej se mi je pridružil veliki Kekec, potem pa se je že naveličal in me je zapustil. user posted image Sama sem nonstop dotakala toplo vodo, da mi je bilo res vroče.

No, in naslednje jutro sem šla rodit.

Neposredna povezava do sporočila: 4672
6.10.2008 9:30:28   
kekec in mojca
B.M. iskrene čestitkeeeeeee!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kar vsa sem se naježila, ko sem prebrala tvoje sporočilo!

Kaj je šlo narobe, da si imela CR? Je nagajal Maticev utrip?

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
6.10.2008 10:52:54   
Blacky30
B.M., iskrene čestitke ob rojstvu sinčka. Tudi jaz bi dala sinčku ime Matic, če bi bil fantek.user posted image  Uživajte v družinski sreči še naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
6.10.2008 11:07:19   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....pa saj več ne vem...kje naj berem in pišem..... enkrat sem tu user posted image , pol enkrat med mariborčankamiuser posted image ,....... 
pa vidim, da ste tudi vse ostaleuser posted image ...

No, jaz ne. Samo vidim, da tukaj več ali manj samevam, čeprav so vse zvesto obljubljale, da bodo ostale tukaj tudi, ko ne bodo več user posted image . Zgleda, da sem obljubo držala le jaz. user posted image  Ostale pa se oglasite ravno vsake kvatre enkrat. Mislim, da je ta tema v izumrtju, razen, če jo bo kakšna user posted image  gor držala. Meni se zdi že brezveze, da strašim tu med samimi nosečkami......pa brez zamere. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?