kekec in mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Samo nosečnost ima en svoj poseben čar in jaz to pogrešam. Mogoče še bolj zato, ker se zavedam, da ne bom več noseča. Eh, pusti me, nostalgija me daje.... Blacky, tukaj pa se ti kar pridružujem. Tako lepo je biti s trebuščkom tud mene včasih zgrabi ........ mogoče zato, ker vem da tud jaz več ne bom Nikoli ne reči nikoli. Jaz zase sigurno ne bom, sploh ker upam na še kakšnega otročka. Žabica mala, vem, kakšen je občutek, če krvaviš med nosečnostjo. Splača se počivat, tako da bodi lepo pridna. Poznam tudi takšne, ki so bile že od 7 m naprej 2 cm odprte, pa so vseeno rodile ob roku. Res pa je, da če ti priporočajo strogo mirovanje, to tudi upoštevaj. Saj se boš navadla, čeprav je težko. Vedi eno stvar - tako kot bodo zdaj skakali okoli tebe, ne bodo več nikoli - v naslednji nosečnosti boš že imela eno majhno žabico, za katero boš morala skrbet... Lyra, jaz sem šla enkrat na doooooooooooooooolg sprehod (3 urni, pa še daleč smo prišli), potem pa takoj, ampak res takoj, ko sem prišla domov, skočla v toplo vodo. Tako toplo vodo, da sem komaj šla v bano. Noter sem ležala skoraj celo uro, najprej se mi je pridružil veliki Kekec, potem pa se je že naveličal in me je zapustil. Sama sem nonstop dotakala toplo vodo, da mi je bilo res vroče. No, in naslednje jutro sem šla rodit.
|