r1ta
|
No takole, malo smo si spočili, zdaj pa naprej. Včeraj sva sadili mačehe in vresje na balkonu in mi je Ana seveda pomagala. Povsod mora biti zraven. Bolj kot sem ji razlagala, da naj ne hodi po zemlji na tleh, bolj je hodila. In ko sem postala huda, me je prijela okoli vratu in me lupčkala in lupčkala, z nogami pa medtem veselo teptala zemljo. Se pravi, dosegla je svoje! Ne rabim omenjat, da je bila vsa v zemlji od nog do glave... Balkon pa tudi. Zdaj me en dan čaka še generalno čiščenje balkona, ampak bom verjetno počakala na vikend, ko bo dragi doma, da bo lažje. No moj dragi se je odločil, da bo zamenjal službo, kar pomeni, da bo tudi manj doma oz. bo hodil iz službe še kasneje. To mi sicer ne odgovarja, ampak bomo že nekako. Malo bolj se bomo mogli zorganizirat in vikendi bodo res družinski, čez teden bova pa z Ano bolj ali manj sami. Službe še ne bo zamenjal jutri, ker traja, da proces steče. Pikola, čakam na paket čokolina in keksolina iz Slovenije že 10 dni, pa nič. Če jaz pošljem kaj domov je v dveh, maksimalno 4 dneh paket v Sloveniji, obratno pa traja in traja. To mi ni jasno. Punce, kaj jedo vaši malčki za zajtrk? Danes bova šli z Aniko malo v šoping, da ji kupim še ene škornje. Če jih bom našla seveda, ker morajo biti takšni da se kar nataknejo, pa vendar toliko ozki, da se ne sezuvajo. Ker tiste z zadrgo ne mara... No, se spišimo!