|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
6.10.2008 20:20:51   
frufru
R1ta ni za kaj, glavno da je pomagalo.
Barbk na bicikel nismo šli. Smo dobili obiske in se na sončku zasedeli in malo martinčkali. Naš Lovro (še) ne preklinja. Je pa zadnjič, ko sta z R gledala en časopis in je bila reklama za Lisco not, pokazal na manekenko v hlačkah in rekel piša, mami, babi :tako, da zgleda ve, da ženske nimajo pimpka.
Zjutraj je pa mali zakuhal, tako, da ni šel v vrtec. Je celo dopoldne samo pil, spal in ¨scal¨ Je bilo treba 2x posteljnino menjat. Pol je bil pa tako siten, da smo šli kljub vročini malo ven. In je pomagal pokošeno travo grabit in s korolco vozil na kompost, pa rože je pomagal zalivat. Vmes je pa še svoje škornje zalil. So bili malo blatni, pa jih je zgleda hotel  oprati. user posted image No ja jih je pač od znotraj, namesto od zunajuser posted image . Pol smo pa kostanj pekli in jedli, mmmmmmm je bil dober. Samo je mali začel pa dobivat steklene očke in smo šli not, ga nafilal z daleronom in dali spat. Aja pa danes se je mali prostovoljno vsedel na stranišče in lulaluser posted image  pol si je pa seveda moral svojega pimpldragonarja s papirčkom obrisat. To se mu pri vsem skupaj najbolj fino zdi.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
6.10.2008 21:25:34   
Barbk
Naja user posted image user posted image user posted image . In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in še in še.....(bi še klikala pikepoke pa se bojim, da bo mous krepala user posted image ), da bo tole stanje hitro mimo. Drži se bejbi in resnično počivaj, verjamem pa, da boš kmlalu boljše.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
6.10.2008 21:29:37   
Barbk
Frufru hvala za poročilo. user posted image
In bravo Lovro za lulanje na školjki. user posted image

Aja Frufru pimpldragonarja (sem mogla kar copy, paste nardit, ker bi ziher kaj narobe napisala user posted image )...tole je pa res za popiškat se beseda. user posted image  Kje jih poberaš bejbi?user posted image

< Sporočilo je popravil Barbk -- 6.10.2008 21:30:05 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
6.10.2008 22:22:59   
frufru
Barbk, tak je pač dolenjski dialekt. Tako je moj dedek njega dni govoril. Punce mamo pa frčafeleuser posted image  Da o belokranjskem sploh ne govorim. Za ¨tvoje¨user posted image  bi npr rekli, da so  čučkali, drapali, kucili, mrdali, mrdajsali se, prčili  se, zafrzenkali user posted image user posted image user posted image Joj, sem včasih grda. Bom se popravila in lepše pisala, samo hočešnočeš not padem, zlasti če sem zdelana ko turška fana. Ups user posted image bolje bo, da grem ajat

< Sporočilo je popravil frufru -- 6.10.2008 22:26:20 >

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
6.10.2008 22:47:03   
r1ta
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Barbk, tak je pač dolenjski dialekt. Tako je moj dedek njega dni govoril. Punce mamo pa frčafeleuser posted image  Da o belokranjskem sploh ne govorim. Za ¨tvoje¨user posted image  bi npr rekli, da so  čučkali, drapali, kucili, mrdali, mrdajsali se, prčili  se, zafrzenkali user posted image user posted image user posted image Joj, sem včasih grda. Bom se popravila in lepše pisala, samo hočešnočeš not padem, zlasti če sem zdelana ko turška fana. Ups user posted image bolje bo, da grem ajat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi se naglas režala, pa moja dva že spita, pa samo nekaj kolcam in piham.... Jooooj, frufru!!!user posted image user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
7.10.2008 8:57:32   
ally1
Dobro jutro.
Pri nas vse postarem user posted image  razen mami je začela šibat za Maticem user posted image  sedaj je pa že fino speljal user posted image .

Frufru vidim da imate pri vas nonstop pestro in zanimivo, se vam kr dogaja user posted image . In user posted image  user posted image  Lovru za opravljanje potrebe na WC. user posted image

Naja30 user posted image user posted image user posted image  upam da bo kmalu boljše.

Ema user posted image user posted image user posted image user posted image  za vrtec, ti ga pa 200% zaslužiš, kje v Lj si ga pa dobila, če ni skrivnost?

< Sporočilo je popravil ally1 -- 7.10.2008 8:58:20 >

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
7.10.2008 10:51:22   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Če sem slabe volje, moram sam na naš forum pogledat in sem prec boljše. Hvala, frufru! user posted image

Tija je še vedno dokaj slaba, predvsem ponoči, ko hoče ob 4h zjutraj vstat. user posted image  Danes nisva spali od 1-5h. Joj sem zaspana, ampak spat pa ne morem. Aja, tamala tud jest noče nič in cel dan razmišljam samo, kaj bi ji ponudila. Sam čaj pije in kakšno skuto poje. Zato pa jaz še za njo nadoknadim! user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
7.10.2008 11:23:08   
emaa
Vrtec smo dobili v j, vrtec Mojca v šiški. super ne, pc pa še vedno ne dela, tako da do takrat se samo periodično javljam.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
7.10.2008 11:25:26   
crci06
Naš je zdrav, ampak tečen ko mamba.
Odkar sva sama, ful pogreša atija in se boji, da grem še jaz kam in mi teži na vsakem koraku in non-stop izsiljuje pozornost, pa jo že po defaultu ogromno dobi.
Zdaj greva pa na športni dan, pogledat, če ga lahko zunaj zamotim. Danes teden je zelo lepo hodil v hrib 2 urici in greva poskusit ponovit, če pa ne bo šlo, pa do prvih kostanjev, in nazaj...

tiste, ki naju poznate - se nama katera pridruži?
odhod čez švoh pol ure! (tolk rabimo zadnje čase, da se oblečemo in obujemo, ker pri vsem aktivno sodeluje, pa še sam mora izbirat zase in za mamico, kaj bo kdo oblekel, da ne govorim o motivu na pamperski...user posted image )

LP

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
7.10.2008 12:18:40   
frufru
Mi smo uradno bolni. Ponoči je zakuhal na 39,5, sva ga hladila in zbijala z daleronom. Je šlo sicer dol, ampak zjutraj je bil spet kot železarska peč. Tako, da sem poklicala v službico za dopust, pol sva šla pa v ZD. Malo sva morala čakat, da so prej preventivo oddelal (zdraveuser posted image ). Bil je priden in vse stoično prenesel, samo odpiranje ust je bilo bolj problematično. Je skor bruhal, ko mu je tisto palčko v usta dala. Diagnoza: viroza, vnetje žrela in zametki slinavke, karkoli že to je user posted image , v kompletu. Moram gledat optimistično. Glede na to, da je prvič in šele po 1 mesecu vrtca, smo jo kar dobro odnesli. Ampak je vseeno hudo gledat pikca, ko kar žari od vročineuser posted image user posted image . In tko obenem prvič vidim, kako je, če si na bolniški. (v šolstvu je tudi pod razno nisem dobila) Dobili smo svečke za zbijanje vročine in kontrolo v petek, ker je P sumljiv tudi desni ušesek. So ga ob tem še zmerili 13,5kg in 90 cm.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
7.10.2008 12:39:15   
Naja30
frufru, pol smo na istem - diagnoza je ista. Cartajta se in čim prej se pozdravite. user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
7.10.2008 13:18:44   
Barbk
Bom sam eno tono user posted image  za vse naše bolančke poslala, pol pa delat. Imam gužvo...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
7.10.2008 14:27:38   
Naja30
Po 1 urci spanja, ko se je zbudila vsa tečkasta in vročična in za uho se je spet vlekla, sem jo popokala v prvi ZD h P. Ima vneto uho. Tisti user posted image  na dežurni v nedeljo je sicer rekel, da je uho pordelo, ampak AB ni dal. Tamali pa ni padla vročina, kar po 5-ih dneh ni normalno, no!? Uh, mi je kar en kamen padel s srca. Zdaj je kurjo juhico. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
8.10.2008 8:24:24   
Barbk
Tija in Lovro user posted image , da se čimprej pozdravita. Matr je spet zatišje na našem čveku. user posted image  No takole tudi jaz žal zdajle nimam časa čvekat, ker sem v službi in delo čaka. Šibam...Rada vas imam. user posted image  
Aja moja user posted image  prihaja...Žalostna...Sem tak čudna-žalostna, pa spet optimistična in .....Ah saj bo....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
8.10.2008 9:11:11   
r1ta
Lovro in Tija, lepo se pozdravita! Mamici pa naj bosta pogumni in močni! Saj bo hitro mimo, vem pa , da je včasih težko, ko so otroci tečkasti in več ne veš kako bi jim pomagal. user posted image user posted image user posted image

Barbk, bejbika, ne bit žalostna! Glavo gor in čez teden dni v nov boj! Enkrat bo uspelo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, jaz sem spet sama doma in bom malo šivala. Včeraj nisem nič, ker zraven Ančke še težko postorim najnujnejše po hiši. Zato grem pa zdaj kar na delo!

(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
8.10.2008 9:16:58   
Natali07
Vsem bolančkanom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naja30 - ti le počivaj. Saj vem , da je težko, ampak za malčka se splača.

Barbk - mogoče pa le ni. Držim pesti, da ti čimprej rata.

Ema- čestitke za vrtec. Ste si ga res zaslužili. Upam, da je ta blkizu tvoje službe.

Naš je pa iz vrtca prinesel vnete očke in prehlad. Tako da je ta teden doma in ni trajalo dva dni, da sem tudi sama staknila vnete oči in še prehlad. Sem tolk sama sebe naveličana, ker me vse boli in komaj čakam, da grem rodit. Poleg tega imam pa še sitnega in bolanega otroka doma. Vedno ravno neprimerni čas zboli. Me je kar groza kolk bo naslednji družinski član bolan ko se rodi, ker je Urban v vrtcu user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
8.10.2008 9:18:16   
Naja30
Javljam, da je Tija mnogo boljša danes. Noč je bila po dolgih dneh spet dobra kar se tiče spanja. Uh, sva se naspali in če ni bila zvonila ura ob 7h za AB, bi še spali. Končno je moja mala spet bolj vesela in malo več energije ima. Jest ji še ne gre, sitna je pa ker dolgo ni bila vzunaj.

r1ta kaj boš lepega šivala? Kdaj pa začneš pakirat?

Barbk, vseeno držim pesti Upanje umre zadnje. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
8.10.2008 16:28:55   
frufru
Uf zdajle smo komaj zbil vročino. Je mel že 40,6°C user posted image Pol sva ga dala pa pod tuš in še eno dozo dalerona, čeprav še ni minilo 4 ure od zadnje porcije. No in smo uspeli celo zbit na 39,5.user posted image Sam me vseeno skrbi. Temperatura bi morala padat ne pa rast a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image Se vidi, da nimam s tem izkušenj user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
8.10.2008 17:06:25   
Naja30
frufru, jaz bi na vajinem mestu kar vztrajala s kopelmi. Večkrat ponovita in potem zbijanje vročine. To je najhuje ja, ko paracetamol ne zaleže.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
8.10.2008 17:25:12   
Naja30
frufru, jaz sem pa tebe hotla vprašat (in če še katera tako dela), kako nakapaš Lovru v nos fiziološko? Če se ne motim, mu s kapalko? user posted image  No, jaz imam injekcijo in ji po 5ml na enkrat noter šibnem.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
8.10.2008 19:55:12   
frufru
Prej sem mu kar s tistim aspiratorčkom, ki je za nos pumpat. ajprej vodo not, pol pa vse skupaj ven, pol sem pa kar nivejine ampulce (ki sem jih zadelauser posted image ) samo mi je P rekla, naj raje tisto v pršilu uporabljam, ker ne zaceja proti ušesom in je manj verjetnosti za vnetje ušes. Sicer mi je rekla, naj Operil uporabljam, ker baje tudi nekaj širiuser posted image . Samo jaz malega ne mislim matrat s tistim pekočimuser posted image . Tako , da uporabljam Nisita (ki je primeren tudi za dojenčke) ali pa Aquamaris. Pihne pa sam ven. Je Abraham ma sedem sinov, pripomogel k temu, da zdaj sam pihne.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
8.10.2008 21:39:52   
r1ta
Uf Naja, pakirala bom enkrat konec drugega tedna. Me prej še čaka šoping - teta mraz pa to...user posted image  Šivam pa eno svečano oblekico, samo za probo tokrat, ker je dokaj težko in brez kakršnegakoli predhodnega znanja se pošteno lovim. Sem šivilja Klara - podnevi šiva in ponoči para...user posted image

Ej punce. jaz ne vem kaj je bilo Ani danes. Čez dan je spala samo slabo urco, potem bila pa navita tako, da ji enostavno nisem več bila kos. Ne vem od kje ji energija. Pa še preteklo noč je spala bolj naspol... Jaz sem pa za dol padit... Bom jutri rekla kakšno več.

Nočko!

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
8.10.2008 21:51:19   
emaa
Vrtec je kombinirana skupina letnik 05 in 06 (bosta  mlajša,mogoče bosta pa prej skapirala kahlo, ker zaenkrat gresta tam brez problema,sam doma pa ne rečeta nič), začnemo lahko takoj (pogodba je že podpisana), samo bomo začeli z novembrom zato, da lahko v varstvu lepo zapolne mesti, da ji ne bo štrikalo. Bi lahko že prej dobili mesto, pa so čakali na odobritev, da lahko neljubljančani dobijo mesta. Ker je kombinirana  skupina je še cenejša kot jasli, kasneje v drugi starostni je pa malo dražje kot klasična druga starostna skupina. 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
9.10.2008 8:31:45   
essa411
frufru, kako je z Lovrom? sem prebrala, da uporabljaš daleron, a to je tud za tolk majhne ? jaz sem tud že čist obupana nad tem zbijanjem vročine, sploh, ker na koncu zaleže le voltaren. me je strah, da zarad tega voltarena drugič sploh več ne bo prijel paracetamol.
jaz Lanu nosek pucam s ta velko ampulo fiziološke, ampak ne vem, kaj je bolš, leže ali sede. Leže mu vse steče v usta, če pa sedi pa ne vem če je kej haska, al vse skoz isto lukno steče ven. naj bi ven priteklo skozi drugo nosnico, ne?

Lan se je spet začel ponoč zbujat, sej ni nč hudga, sam tolk, da zatipa kje sem, pol pa spi naprej, ampak vseen...pa popoldan zaspi sam za pol ure, pol ga je treba pa nosit, al pa k njemu leč in zaspi za 45 min nazaj...upam, da ga bo kmal minil. decembra dobi svojo sobico, končno(!), in bomo začel z uvajanjem, da spi sam...to bojo še borbe...

aja ema_super za vrtec, si si najbrž pošteno oddahnila? hb , da vse teženje ni blo zastonj.

< Sporočilo je popravil essa411 -- 9.10.2008 8:36:40 >

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
9.10.2008 8:51:20   
Shorty_
Emaaaaa jz sem tok hepi za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super pa še bilzu mene boš mela vrte če se ne motim je ta pri tržnici a ne??

Naja3 počivaj in likaj kavč kot ga je morala tudi Emauser posted image pa pazi nase se slišiva

Barbkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo glavo gor in gremo naprejuser posted image

Tija in lovro pocajtajta seuser posted image

no Nika je imela predvčerajšnjim vročino tko da sem jo mela včeri doma in je bla čist ok sam slinla se je ful, tko da je danes šla v vrtec in upam da bo ok.  Jz mam spet napol celodnevno ampak bom že zdržalauser posted image

Punce lepo se imejte pa se tipkamo.

AJA FRU FRU LINK  za album ni aktiven (ta preko zs) bo pogledala silkce tako da kliknem na tvoj album pod postom....

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?