Vilma
|
Evo mene doma! Jaa res je, sem srečala danes Najo30 in Tijo, kakšno prijetno presenečenje, sem mogla prec stisnit enga cmoka naši Najčici. Sem bila tako vesela, ker sem jo vidla. Drugače sem bila zmenjena s sošolko s srednje, ima tudi dva mulčka, isto 15 mesecev razlike tako kot jaz, je bilo prav pestro. Julija moja draga maličica ni spala ne za Ljubljano ne za nazaj NIČ v avtu. kako jaz tega ne razumem! Eni otroci zaspijo samo da ključ v avtu obrneš, naša je lahko pol dneva pokonci pa ne bo spala v avtu! Nazaj grede se mi je drla celo pot od Logatca do Postojne, sem bla že fajn živčna! tam sem jo celo uspela uspavat za pol urce. Mi je blo prov nerodno, ker sem jo mogla dojit stoje in guncat, nej Naja pove, kako to zgleda, men je prov nerodno sam da pomislim,kako je to hecno zgledalo, ampak zdej je kar je. Se nisem mogla niti poslovit od nje. SOry Naja Moj_moj pri nas Dominik ful hodi, tako da mi ni nič čudnega, da je Nejc toliko prehodil v hrib. Naš dečko je na morju vsak dan prehodil 200 stopnic do plaže gor in dol in to dvakrat na dan. Postojna pa je itak ful hribovita, tko da težko hodiš po ravnem. Skratka Dominik kar rad hodi, cca 3 km sigurno naredi vsak dan zdaj, ko je lepo vreme. V bistvu naš dan zgleda tako. Ob treh gremo ponj v vrtec, iz vrtca pa se vrnemo ob šestih, pol sedmih. In to zato, ker DOminik hodi in hodi (saj veste kako, tri korake naprej, dva nazaj, pol pa toliko časa traja). Mali se noče vozit v vozičku, buggy podu, triciklu nikjer. Če ga nosimo, se mu odtrga od joka, skratka zdaj ima fazo hoje in jo pridno izkoriščamo. Kar se tiče pomfirja, naš ga ima rad. Doma ga ne jemo, ga nikoli ne delam,ko gremo pa ven jest, ga dostikrat dobi. Bolj zato, ker je to skoraj obvezna priloga tistega, kar midva naročiva in on pač to najraje je. Se sploh ne sekiram za pomfri, se mi zdi ,da še vedno kar zdravo je. Sladkarije smo nadomestili z rozinami, jih cepa kot nor. Sicer pa ful spreminja prehranejvalne navade, tako da mu včasih komaj sledim. Uf sem se razpisala, se vidi, da se dolgo nisem oglasila. Ema čestitke za vrtec! Shorty čestitke Niki za pridobljen kilogram!!!! Tako razumem tvoje veselje, Julija je tudi bolj šprudljava za jest. Jutri imava pregled, me prav zanima, koliko je pridobila. No zdaj kar zgleda babnica, računam da ima cca 7.5 kg. Zdaj pa šibam še mal marčevke prebrat. Uživajte punce te lepe sončne dni
< Sporočilo je popravil Vilma -- 14.10.2008 16:04:34 >
|