Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:49:24
|
|
|
|
polma
|
Jutro!!! lKo je moj prišel ob 2:30 spat (zaspal pred TV, ga nisem mogla z budit), je maloi vlekel in mlaskal ko da mu je prvič sploh. Jaz o tem nimam pojma . no, tolk o mojem spanju-in, BTW-jaz sploh ne sanjam . Ne vem, kdaj sem nazadnje...kaj to pomeni? včeraj je bil mišek fuuul siten in ritko je mel zatečeno, tak da to lahko štejemo kot reakcijo na cepljenje. Dans ma pa še otečeno in upam, da se pomiri... In-kr se tiče mojega računalniškega znanja-napredujem!!! Včer sem morala v word sejvat slikce za tamalo in, ko sem jih hotla sprintat, je bil printer fuč. zato sem morala vse prenest in po mailu poslat, da so se printale pr sosed. Zdaj pa rečte-a nisem bednik, da sem fuuuul ponosna nase , ker mi je usoela ena tko osnobna računalniška operacija?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:49:40
|
|
|
|
alea01
|
didlinaa- za kakanje Prej ko boš sprejela dretje, prej se bo umirilo, ker boš ti mirna in posledično tudi Sara. Pri nam je že bilo tako, Sprobavala sem vse živo. Spat smo hodili po polnoči, potem pa čedalje prej in tako naenkrat kot bi odrezal. Saj se še dere zvečer, ampak 5-10minut,ali pa še to ne in gre spat normalno brez vmesnega prebujanja
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:50:16
|
|
|
|
polma
|
kaj moram že rečt? ooooooouuuuuujeeeeeeeaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:56:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 didlinaa- za kakanje za crknt aja mene živčki?!..zaenkrat še ne,no mal me je strah da nebi čevlje doma pozabila ..nič se nebom postarala..pomladila se bom..pa jade
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha. No, sej naša je hodila res lepo spat. Zdej pa že 2 dni tako, kar dere se in dere. Ugasnem luč, pa še bolj. Matr sem žleht. Najhuje je potem, ko dobim naslednji dan vprašanje od tašče in tasta: joj, spet ste imeli krčke zvečer! Slišijo dol, ker so samo en štuk nižje v bloku. Pa rečem, ja jokat pa tud mormo malo ne. Zdej sva sklenila z mojim, da jo bova kar lepo pustila, da zaspi na sedežni zvečer, potem pa hop preneseva v posteljico. Bomo vidli, če deluje. Upam, srčno upam! Babysolza, tvoj pa kar na pir? Ja, mal duška si mora dat ne. Jest pa mojga včasih kar pošibam ven, da sem malo v miru, ko tamala zaspi. Pa še včeraj sem jamrala, da ga ni tolk doma. Ja, se navadiš in včasih mi je res odveč, ker enostavno nismo vajeni bit tolk skupaj in ga kar pošljem. Kar narvozna pridem včasih, sploh, če pride domov direkt pred tv ali računalnik. Mi bolj odleže samota.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:57:56
|
|
|
|
Anonimen
|
BS čist prav si se razjezila...matr da bi moj to naredu men.....bi mu rekla da naj kr pr kolegih prespi,kr so vrata zaklenjena...jst sem ful na take stavri občutljiva res
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 9:03:33
|
|
|
|
alea01
|
moj možek je pa mal čudak . nikoli ne gre na pijačo, razen med službo s sodelavci. Tisti čas, ki mu ga preostane raje preživi s familijo . Edino poleti veliko kolesari v hribe in če gre kaj pokrajine slikat in to me še vpraša za dovoljenje, če sme in če bom sfolgala s tamalo. Aja, pa midva se ne znava kregat . Sem včasih res besna nanj, kar tako brezveze, ker razloga bolj ko ne nimam in se z njim sploh ne moreš pičit. Pa meni bi tu pa tam pasalo, ampak se ne da. Postane tako sladek in tako lepo govori, da...... . Edino, sem se mal bolj drla nanj ko sva rihtala stanovanje, ker je vse sam hotel naredit, cajta pa nobenega. Ker zanj, pa noben privatnik ne naredi dost dobro- no, to me je jezilo- orenk . Pa tudi, to je minilo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 9:04:28
|
|
|
|
polma
|
In spet naši možeki... .. babysolza ! Moram vam povrdat tole:za vse nas, ki imamo težav z našimi , njihovim spanjem, hranjenje, pa tako naprej. Na Discovery travel & learn, je ob pol devetih zjutraj oddaja Jon&Kate+8. To je par, ki ima 6letni dvojčici in 2letne šestorčke (3 fantke, 3 punčke). ker jih je tolk, jih ona MORA kaznovat, vsi jejo isto hrano-se ne zmišljujejo...in tko naprej Jaz to kar rada pogledam, ker vidim, da včasih pa res lahko zadihamo, ker-če bi mele tolk otrok, ne bi mele tolk časa za njih kot samo za enega. Bom pol še kaj napisala o tej družini, zdaj moram na telovadbo. pa-pa!
< Sporočilo je popravil polma -- 10.10.2008 9:06:40 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 9:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
kej tazga..pred blokom imam trgovino in zraven bife..pa se mi skoz zdi da slišim krave..pa pogledam čez okno pa stoji pred bifejem tovornjak poln goveda za v klavnico,dec pa lepo kofetka,krave se pa derejo ...pa sem misla da sem jst mim..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 9:08:32
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa kej tazga..pred blokom imam trgovino in zraven bife..pa se mi skoz zdi da slišim krave..pa pogledam čez okno pa stoji pred bifejem tovornjak poln goveda za v klavnico,dec pa lepo kofetka,krave se pa derejo ...pa sem misla da sem jst mim.. p.s.-alea, kapo dol za vaju
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 9:10:13
|
|
|
|
alea01
|
aja, pa za vsakim privatnikom je nekaj popravljal.... to me je pa razpi.z.di.lo . On pa lepo reče, "lubica poglej kako bo zdaj lepo" . Je pa res, da sva si v stanovanju omišljala stvari, ki se jih ni kao dalo narest, in jih je pol kar sam . Recimo mizo. sva si omislila stekleno, z furniranimi tacami in z rostfraj palicami----- sliši se enostavno, ampak to skup sestavit, da bo to držalo. Pa je tace naredil iz železa in mizar jih je pol oblekel v furnir. Tri rostfraj palice je pol sam pritrdil na tace. Največji projekt je pa bil, steklo dat na rostfraj palice. si je od steklarja sposodil UV žarnico oz. lepilo in pol to limal in pol mu je konćno ratal Ali pa v kuhinji, ko sva si omislila nalimek obrobe pulta rostfraj, pa mizar tega ni znal narest in se je sam lotil, ali pa rešetko nad radiatorjem v dnevni sobi iz rostfraja- je tudi sam naredil, ker spet tega noben ni znal .... in še lahko naštevam...... No, zdaj sem pa mojega prehvalila v iber
< Sporočilo je popravil alea01 -- 10.10.2008 9:11:55 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 9:11:26
|
|
|
|
Anonimen
|
mumumu, navsezgodaj zjutraj. ja no, tud šoferji morjo spit malo kave. Vstajajo zelo zgodaj.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 9:11:31
|
|
|
|
Anonimen
|
alea kaj naj rečem si imela pa res srečo...sej jst se pa ne morem z njim skregat kr ga nikol ni,ne zato ker se nebi dalo ..sej drgač men tud vsi pravjo da tazga dedca k mam jih lahko po dnevi z baterijo iščeš,da takih ne delajo več...sej on je drgač ful vredu in dobričina,mene sam tale služba njegova jezi,,pa sej ko bom sama delala bo najbrž drgač...čene nebi se niti pod razno poročila z njim pa imela otroka z njim..sej zna kuhat,part,likat,prvija tudi,sam ko je doma...zvečer pride tolko domov da lahko še tamalega skopa ,nahrani in ga da spat...jst sem taka ko delam sranje brezveze,k sm skoz sama,a nima kom potožit,pojamrat,pošinfat,se zjokat...osamljenost..kljub Žanu,mi manjka on..živim za vikende res...da smo skupi,pa hudiča tko hitro minejo..drgač če pa povzamem sem pa zelo srečna z njim...mam srečo da sem na tezga naletela,res..kr prej sem imela vsega...tud udaru me je že kir,pa da o varanju in sedenju na dveh stolih ne govorim...torej tud jst sem zadela terno
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 9:19:55
|
|
|
|
polma
|
zdaj je pa zaspal ...itak sem se hotla samo poslovit na telovadbi, ker zdaj ne smeva več hodit tja, zarad ramic. zdaj bom pa jaz zavse naše dala pikalone in ostalo, ker konc koncev smo si jih res same zbrale, kot pravi d.anna.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 9:27:20
|
|
|
|
polma
|
a em sama ? Pa še tole- zadnjič ,v RA, je tine ful švical, kot vedno, ampak dr.Zavrlova je takoj pregledala njegovo glavo, če nima mogoče rahitisa. Potenje je eden od znakov rahitisa. In je rekla študentu, ki je bil zraven: " Ja, a vidte, zdaj moramo otroke pregledovat za rahitis. Tkole jih pripeljejo k meni, ker so hipotoni, v bistvu majo pa začetke rahitisa. In to samo zato, ker so na intrnetu začele mamice jamrat, da majo po AD3 kapljicah otroc krče..." In tko naprej... To vam povem, ne da bi vam težila al pa solila pamet tistim, ki ne dajete kapljic, ampak....nč, hočem da veste.
< Sporočilo je popravil polma -- 10.10.2008 9:28:03 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 9:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma a em sama ? Pa še tole- zadnjič ,v RA, je tine ful švical, kot vedno, ampak dr.Zavrlova je takoj pregledala njegovo glavo, če nima mogoče rahitisa. Potenje je eden od znakov rahitisa. In je rekla študentu, ki je bil zraven: " Ja, a vidte, zdaj moramo otroke pregledovat za rahitis. Tkole jih pripeljejo k meni, ker so hipotoni, v bistvu majo pa začetke rahitisa. In to samo zato, ker so na intrnetu začele mamice jamrat, da majo po AD3 kapljicah otroc krče..." In tko naprej... To vam povem, ne da bi vam težila al pa solila pamet tistim, ki ne dajete kapljic, ampak....nč, hočem da veste. Glede kapljic pa no coment. Jaz jih dajem pa čeprav bi mogoče imela tamala krčke po njih bi jih še vedno dajala. Hvala bogu jih ni imela. In z rahitisom se ni za igrat. Jaz sem mnenja, da bi morala marsikakšna videti na lastne oči človeka z rahitisom in bi drugače razmišljala. Res pa je, da se kapljice nadomesti tudi drugače, z drugimi vitamini. In tu podpiram mamice, da se na drugačen način znajdejo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 9:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdej si jim pa kost dala za glodanje. To temo morem pa brat, če bo kaj odziva.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 9:58:24
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: annnna tud tvoja teja je zlo luštna punca sam vidim da nimaš nič novejših slikic gor mam pod profilom
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 9:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
nam ni blo treba nazaj na AD3 it..sem misla da bomo samo čez poletje na D3..pa je rekla naj kr naprej po eno kapljico D3 pio 6.mesecih pa po 3 kapljice...ker samo samo na AM od 1 meseca in je že dodano v AM... ja didlinaa mumu na vsezgodaj ..sej zastopm da more človk na kafe,ampak s polnim tovornjakom krav in to parkira lepo pred vhodom v trgovino,čist pred bifejem...ko bi vsaj za vogalom parkiru
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 10:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa kej tazga..pred blokom imam trgovino in zraven bife..pa se mi skoz zdi da slišim krave..pa pogledam čez okno pa stoji pred bifejem tovornjak poln goveda za v klavnico,dec pa lepo kofetka,krave se pa derejo ...pa sem misla da sem jst mim..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 10:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo jutro ninny sem te že pogrešala ..kako smo spali...koliko strani smo natipkali v sanjah?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 10:13:46
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza jutro, a vam lohk kr takoj mal pojamram? Jaz sem pa se včeraj skregala z mojim. Je imel RD, jaz vsa navdušena, da bo končno prišel ob normalni uri domov (ga od petka do ponedeljka zvečer ni bilo doma, v sredo je imel pozno službo) pa da bomo malo skupaj, preden pridejo vsi obiski, on pa - na pivo s sodelavcem. Sem pop. On pa čisto užaljen, da mu tako delam na RD. Pa sem mu lepo razložila, da sem si pač samo želela, da bomo mal skupi. Sabinči je tudi začela z večernim bluesom - že tri dni ga neki sračka. Sam jo pa potli to kr zmatra - danes je jedla ob 4.30 in potem spala skoraj do 8-ih. Šibam. Je pokonci in igračke niso več zanimive. Čokolešnik sem pa tudi ravno zmazala. hej sej bo bolš včasih so teli naši fantje mal čudni, k ne razumejo da bi rade sam mal več pozornosti-jst sm se tut zadnič raz k je tok veselo šu na pir s kolegom kljub temu da sem pred tem hotla da bi šu z nama-u glavnem brezveze se sekirat jst sm že ugotovila da je včasih kt da bi z lune padu
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 10:17:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Žan se pa ful v nogice poti ..mu večkrat potipam pa ma čist mokre zoknčke,mu jih kr menjavam...poleti ko je bil brez je blo še huje...čist mokre nogice je ieml,tko da če ma zoknčke je mal bolš
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 10:22:27
|
|
|
|
D.anna 76
|
jutro babe..... AD3 - mi jih dajemo od 4 tedna daleje pa nikoli nobenih problemov. Včasih na morju smo kak dan pozabili pa je naša P rekla, da če je mali veliko zunaj pa na sončki ni nobene panike če kak dan vmes spustimo saj D vitamin dobi s sončno svetlobo. Tako da punce, ven na zrak na sonček s svojimi princi in princeskami ........ babysolza - tvoj možek je pač mogu prjatle počastit za RD, drugače bi pa izpadu p pred prjatli. Sej veš kako je to, pol bi pa rekl a zdej k maš pa otroka te pa žena nikamor ne pusti. Kaj hujšega se lahko moškemu zodi, kot če prjatli mislijo da ga žena nekam ne pusti. Sej se bo drugič odkupu. A ja moj dragi mi je pa včeraj spodnje perilo kupil, tako ful seksi. Pravi da rabim in da si zaslužim. A ni to lepo. taanikaa - krave pred bifejem si se počutla ko na kmetiji?!!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 10:24:19
|
|
|
|
D.anna 76
|
A jam, naš MAKS ima pa danes 4 mesece.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......