|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
10.10.2008 8:49:24   
polma
Jutro!!!

lKo je moj user posted image prišel ob 2:30 spat (zaspal pred TV, ga nisem mogla z budit), je maloi vlekel in mlaskal ko da mu je prvič sploh. Jaz o tem nimam pojma user posted image . no, tolk o mojem spanju-in, BTW-jaz sploh ne sanjamuser posted image . Ne vem, kdaj sem nazadnje...kaj to pomeni?
včeraj je bil mišek fuuul siten in ritko je mel zatečeno, tak da to lahko štejemo kot reakcijo na cepljenje. Dans ma pa še otečeno in upam, da se pomiri...

In-kr se tiče mojega računalniškega znanja-napredujem!!! Včer sem morala v word sejvat slikce za tamalo in, ko sem jih hotla sprintat, je bil printer fuč. zato sem morala vse prenest in po mailu poslat, da so se printale pr sosed. Zdaj pa rečte-a nisem bednik, da sem fuuuul ponosna naseuser posted image , ker mi je usoela ena tko osnobna računalniška operacija? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
10.10.2008 8:49:40   
alea01
didlinaa- user posted image user posted image user posted image user posted image  za kakanjeuser posted image user posted image
Prej ko boš sprejela dretje, prej se bo umirilo, ker boš  ti mirna in posledično tudi Sara. Pri nam je že bilo tako, Sprobavala sem vse živo. Spat smo hodili po polnoči, potem pa čedalje prej in tako naenkrat kot bi odrezal. Saj se še dere zvečer, ampak 5-10minut,ali pa še to ne in gre spat normalno brez vmesnega prebujanja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
10.10.2008 8:50:16   
polma
kaj moram že rečt?
ooooooouuuuuujeeeeeeeaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
10.10.2008 8:56:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

didlinaa- user posted image user posted image user posted image user posted image  za kakanjeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za crkntuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja mene živčki?!..zaenkrat še ne,no mal me je strah da nebi čevlje doma pozabilauser posted image user posted image ..nič se nebom postarala..pomladila se bom..pa jadeuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
10.10.2008 8:57:13   
Anonimen
Aha. No, sej naša je hodila res lepo spat. Zdej pa že 2 dni tako, kar dere se in dere. Ugasnem luč, pa še bolj.user posted image Matr sem žleht.
Najhuje je potem, ko dobim naslednji dan vprašanje od tašče in tasta: joj, spet ste imeli krčke zvečer!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Slišijo dol, ker so samo en štuk nižje v bloku.
Pa rečem, ja jokat pa tud mormo malo ne. user posted image

Zdej sva sklenila z mojim, da jo bova kar lepo pustila, da zaspi na sedežni zvečer, potem pa hop preneseva v posteljico. Bomo vidli, če deluje.user posted image Upam, srčno upam!

Babysolza, tvoj pa kar na pir? Ja, mal duška si mora dat ne.user posted image Jest pa mojga včasih kar pošibam ven, da sem malo v miru, ko tamala zaspi. Pa še včeraj sem jamrala, da ga ni tolk doma.user posted image Ja, se navadiš in včasih mi je res odveč, ker enostavno nismo vajeni bit tolk skupaj in ga kar pošljem.user posted image Kar narvozna pridem včasih, sploh, če pride domov direkt pred tv ali računalnik.user posted image Mi bolj odleže samota.user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3105
10.10.2008 8:57:56   
Anonimen
BS čist prav si se razjezila...matr da bi moj to naredu men.....bi mu rekla da naj kr pr kolegih prespi,kr so vrata zaklenjena...jst sem ful na take stavri občutljiva res

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3106
10.10.2008 9:03:33   
alea01
moj možek je pa mal čudakuser posted image . nikoli ne gre na pijačo, razen med službo s sodelavci. Tisti čas, ki mu ga preostane raje preživi s familijouser posted image user posted image user posted image . Edino poleti veliko kolesari v hribe in če gre kaj pokrajine slikat in to me še vpraša za dovoljenje, če sme in če bom sfolgala s tamalo. Aja, pa midva se ne znava kregatuser posted image . Sem včasih res besna nanj, kar tako brezveze, ker razloga bolj ko ne nimamuser posted image  in se z njim sploh ne moreš pičit. Pa meni bi tu pa tam pasalo, ampak se ne da. Postane tako sladek in tako lepo govori, da......user posted image user posted image user posted image . Edino, sem se mal bolj drla nanj ko sva rihtala stanovanje, ker je vse sam hotel naredit, cajta pa nobenega. Ker zanj, pa noben privatnik ne naredi dost dobro- no, to me je jezilo- orenkuser posted image user posted image . Pa tudi, to je minilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
10.10.2008 9:04:28   
polma
In spet naši možeki...user posted image .. babysolza user posted image !

Moram vam povrdat tole:za vse nas, ki imamo težav z našimi user posted image , njihovim spanjem, hranjenje, pa tako naprej. Na Discovery travel & learn, je ob pol devetih zjutraj oddaja Jon&Kate+8. To je par, ki ima 6letni dvojčici in 2letne šestorčke (3 fantke, 3 punčke). ker jih je tolk, jih ona MORA kaznovat, vsi jejo isto hrano-se ne zmišljujejo...in tko naprej Jaz to kar rada pogledam, ker vidim, da včasih pa res lahko zadihamo, ker-če bi mele tolk otrok, ne bi mele tolk časa za njih kot samo za enega.

Bom pol še kaj napisala o tej družini, zdaj moram na telovadbo. pa-pa!

< Sporočilo je popravil polma -- 10.10.2008 9:06:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
10.10.2008 9:04:57   
Anonimen
kej tazga..pred blokom imam trgovino in zraven bife..pa se mi skoz zdi da slišim krave..pa pogledam čez okno pa stoji pred bifejem tovornjak poln goveda za v klavnico,dec pa lepo kofetka,krave se pa derejouser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa sem misla da sem jst mim..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
10.10.2008 9:08:32   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

kej tazga..pred blokom imam trgovino in zraven bife..pa se mi skoz zdi da slišim krave..pa pogledam čez okno pa stoji pred bifejem tovornjak poln goveda za v klavnico,dec pa lepo kofetka,krave se pa derejouser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa sem misla da sem jst mim..

user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.-alea, kapo dol za vajuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
10.10.2008 9:10:13   
alea01
aja, pa za vsakim privatnikom je nekaj popravljal.... to me je pa razpi.z.di.louser posted image . On pa lepo reče, "lubica poglej kako bo zdaj lepo"user posted image . Je pa res, da sva si v stanovanju omišljala stvari, ki se jih ni kao dalo narest, in jih je pol kar samuser posted image user posted image . Recimo mizo. sva si omislila stekleno, z furniranimi tacami in z rostfraj palicami----- sliši se enostavno, ampak to skup sestavit, da bo to držalo. Pa je tace naredil iz železa in mizar jih je pol oblekel v furnir. Tri rostfraj palice je pol sam pritrdil na tace. Največji projekt je pa bil, steklo dat na rostfraj palice. si je od steklarja sposodil UV žarnico oz. lepilo in pol to limal in pol mu je konćno rataluser posted image user posted image user posted image

Ali pa v kuhinji, ko sva si omislila nalimek obrobe pulta rostfraj, pa mizar tega ni znal narest in se je sam lotil, ali pa rešetko nad radiatorjem v dnevni sobi iz rostfraja- je tudi sam naredil, ker spet tega noben ni znaluser posted image .... in še lahko naštevam...... No, zdaj sem pa mojega prehvalila v iberuser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 10.10.2008 9:11:55 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
10.10.2008 9:11:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mumumu, navsezgodaj zjutraj. user posted image

ja no, tud šoferji morjo spit malo kave. Vstajajo zelo zgodaj.user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3112
10.10.2008 9:11:31   
Anonimen
alea kaj naj rečem si imela pa res srečo...sej jst se pa ne morem z njim skregat kr ga nikol ni,ne zato ker se nebi dalouser posted image user posted image user posted image ..sej drgač men tud vsi pravjo da tazga dedca k mam jih lahko po dnevi z baterijo iščeš,da takih ne delajo več...sej on je drgač ful vredu in dobričina,mene sam tale služba njegova jezi,,pa sej ko bom sama delala bo najbrž drgač...čene nebi se niti pod razno poročila z njim pa imela otroka z njim..sej zna kuhat,part,likat,prvija tudi,sam ko je doma...zvečer pride tolko domov da lahko še tamalega skopa ,nahrani in ga da spat...jst sem taka ko delam sranje brezveze,k sm skoz sama,a nima kom potožit,pojamrat,pošinfat,se zjokat...osamljenost..kljub Žanu,mi manjka on..živim za vikende res...da smo skupi,pa hudiča tko hitro minejo..drgač če pa povzamem sem pa zelo srečna z njim...mam srečo da sem na tezga naletela,res..kr prej sem imela vsega...tud udaru me je že kir,pa da o varanju in sedenju na dveh stolih ne govorim...torej tud jst sem zadela ternouser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3113
10.10.2008 9:19:55   
polma
zdaj je pa zaspal user posted image ...itak sem se hotla samo poslovit na telovadbi, ker zdaj ne smeva več hodit tja, zarad ramic.

zdaj bom pa jaz zavse naše user posted image dala pikalone in ostalo, ker konc koncev smo si jih res same zbrale, kot pravi d.anna.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
10.10.2008 9:27:20   
polma
a em samauser posted image ? Pa še tole- zadnjič ,v RA, je tine ful švical, kot vedno, ampak dr.Zavrlova je takoj pregledala njegovo glavo, če nima mogoče rahitisa. Potenje je eden od znakov rahitisa. In je rekla študentu, ki je bil zraven:
" Ja, a vidte, zdaj moramo otroke pregledovat za rahitis. Tkole jih pripeljejo k meni, ker so hipotoni, v bistvu majo pa začetke rahitisa. In to samo zato, ker so na intrnetu začele mamice jamrat, da majo po AD3 kapljicah otroc krče..." In tko naprej...
To vam povem, ne da bi vam težila al pa solila pamet tistim, ki ne dajete kapljic, ampak....nč, hočem da veste.

< Sporočilo je popravil polma -- 10.10.2008 9:28:03 >

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
10.10.2008 9:47:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

a em samauser posted image ? Pa še tole- zadnjič ,v RA, je tine ful švical, kot vedno, ampak dr.Zavrlova je takoj pregledala njegovo glavo, če nima mogoče rahitisa. Potenje je eden od znakov rahitisa. In je rekla študentu, ki je bil zraven:
" Ja, a vidte, zdaj moramo otroke pregledovat za rahitis. Tkole jih pripeljejo k meni, ker so hipotoni, v bistvu majo pa začetke rahitisa. In to samo zato, ker so na intrnetu začele mamice jamrat, da majo po AD3 kapljicah otroc krče..." In tko naprej...
To vam povem, ne da bi vam težila al pa solila pamet tistim, ki ne dajete kapljic, ampak....nč, hočem da veste.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede kapljic pa no coment. user posted image user posted image user posted image Jaz jih dajem pa čeprav bi mogoče imela tamala krčke po njih bi jih še vedno dajala. Hvala bogu jih ni imela. user posted image
In z rahitisom se ni za igrat. Jaz sem mnenja, da bi morala marsikakšna videti na lastne oči človeka z rahitisom in bi drugače razmišljala. Res pa je, da se kapljice nadomesti tudi drugače, z drugimi vitamini. In tu podpiram mamice, da se na drugačen način znajdejo. user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
10.10.2008 9:48:58   
Anonimen
No, zdej si jim pa kost dala za glodanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To temo morem pa brat, če bo kaj odziva.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
10.10.2008 9:58:24   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: annnna

tud tvoja teja je zlo luštna punca sam vidim da nimaš nič novejših slikic gor

mam pod profilomuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
10.10.2008 9:58:41   
Anonimen
nam ni blo treba nazaj na AD3 it..sem misla da bomo samo čez poletje na D3..pa je rekla naj kr naprej po eno kapljico D3 pio 6.mesecih pa po 3 kapljice...ker samo samo na AM od 1 meseca in je že dodano v AM...

ja didlinaa mumu  na vsezgodajuser posted image user posted image ..sej zastopm da more človk na kafe,ampak s polnim tovornjakom kravuser posted image user posted image  in to parkira lepo pred vhodom v trgovino,čist pred bifejem...ko bi vsaj za vogalom parkiruuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3119
10.10.2008 10:01:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
10.10.2008 10:03:49   
Anonimen
ooo jutro ninny sem te že pogrešalauser posted image ..kako smo spali...koliko strani smo natipkali v sanjah?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
10.10.2008 10:13:46   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

jutro,

a vam lohk kr takoj mal pojamram? Jaz sem pa se včeraj skregala z mojim. Je imel RD, jaz vsa navdušena, da bo končno prišel ob normalni uri domov (ga od petka do ponedeljka zvečer ni bilo doma, v sredo je imel pozno službo) pa da bomo malo skupaj, preden pridejo vsi obiski, on pa - na pivo s sodelavcem. user posted image  user posted image  Sem pop. On pa čisto užaljen, da mu tako delam na RD. Pa sem mu lepo razložila, da sem si pač samo želela, da bomo mal skupi. user posted image user posted image

Sabinči je tudi začela z večernim bluesom - že tri dni ga neki sračka. Sam jo pa potli to kr zmatra - danes je jedla ob 4.30 in potem spala skoraj do 8-ih. user posted image

Šibam. Je pokonci in igračke niso več zanimive. Čokolešnik sem pa tudi ravno zmazala. user posted image user posted image user posted image

hej sej bo bolš včasih so teli naši fantje mal čudni, k ne razumejo da bi rade sam mal več pozornosti-jst sm se tut zadnič razuser posted image  k je tok veselo šu na pir s kolegom kljub temu da sem pred tem hotla da bi šu z nama-u glavnem brezveze se sekirat jst sm že ugotovila da je včasih kt da bi z lune paduuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
10.10.2008 10:17:08   
Anonimen
Žan se pa ful v nogice potiuser posted image ..mu večkrat potipam pa ma čist mokre zoknčke,mu jih kr menjavam...poleti ko je bil brez je blo še huje...čist mokre nogice je ieml,tko da če ma zoknčke je mal bolšuser posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3123
10.10.2008 10:22:27   
D.anna 76
jutro babe.....

AD3 - mi jih dajemo od 4 tedna daleje pa nikoli nobenih problemov. Včasih na morju smo kak dan pozabili pa je naša P rekla, da če je mali veliko zunaj pa na sončki ni nobene panike če kak dan vmes spustimo saj D vitamin dobi s sončno svetlobo. Tako da punce, ven na zrak na sonček s svojimi princi in princeskami ........

babysolza - tvoj možek je pač mogu prjatle počastit za RD, drugače bi pa izpadu puser posted image  pred prjatli. Sej veš kako je to, pol bi pa rekl a zdej k maš pa otroka te pa žena nikamor ne pusti. Kaj hujšega se lahko moškemu zodi, kot če prjatli mislijo da ga žena nekam ne pusti. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej se bo drugič odkupu.

A ja moj dragi mi je pa včeraj spodnje perilo kupil, tako ful seksi. Pravi da rabim in da si zaslužim. A ni to lepo.

taanikaa - krave pred bifejem user posted image user posted image user posted image user posted image  si se počutla ko na kmetiji?!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
10.10.2008 10:24:19   
D.anna 76
A jam, naš MAKS ima pa danes 4 mesece.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......