klepetka
|
Dan, mi smo pa super spali, samo 2x bujenje tako mimogrede.Tole je super glede na to, da je ponoči prišla konička(sem malo olepšala, da ne bodo zvezdice )od zgornje enke ven .Tako da škripanje z zobmi tudi pri nas počasi sledi mml, danes je pa tud mene tlačila mora; me je bilo zjutraj prav stah, če ni bilo vse res. Amapk sem pogledala čez okno in se prepričala da so bile res samo sanje. Drugače pa vam pošiljam en kup , da čimprej uženete prehlad. nana, kot so napisale že punce; ajz sem na njihovi spletni strani izpolnila in so mi jo res hitro poslali domov.Pa še kako en min ikatalog vsake tolk pošljejo. Zdaj jo je pa treba samo še aktivirat na licu mesta, samo kaj ko mojega med tednom čas baše . V nedeljo je pa zaprto.V Arniko bom pa zdaj poklicala in bom videla kao in kaj. Aja, celo gmail mi dela po novem, si moreš mislit A mi lahko, lepo prosim, zdaj pošlje ena še tiste pravljice(pesmce imamo) od ljubljane , zdaj ko je placa dost Lusa, fenomenalne slikce. S pomočjo katerega programa si pa to naredila? REs mi je všeč.Princeske so pa itak suazana, super da ste ok, sem te že pogrešala. sani, suepr da Manja že kar koščke grize, ko pa se mi zdi da še ne dolgo nazaj si rekla, da noče jest če ni pasirano.Al sem pa zdaj kaj pomešala. motorika ; Sem mislila ,da kako je Lana precej zadaj, pa sem potem vidla pri P da je čist povprečna, ostali so pa res nekam pohiteli. zato se ne sekiram več... manj pa tudi ne (hecam se) .Lana da pa-pa, odkima ne -ne , da bravo , prepozna kar veliko predmetov(samo ne pokaže s prstom na njih), to bi bilo pa tudi vse. Je pa ratala zadnje dni po tleh neverjetno spretna .SEm malo gledala Marušine zapiske, pa vidim da gre prav po njenih stopinjah; vse od velikosti in teži po mesecih, motoriki, ... in če bo šla še vedno no njenih stopinjah, bo shodila šele čez pol leta .Ampak nima veze, bo ko bo. Tako da lusa, nič sekirat, ker bo tud Daša postala enkrat ena velika premičninca. ....moram it zdaj še po tleh pomit, ko Lana spi.