![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 10:46:11
|
|
|
|
ledenka
|
daaaan aquica, ti pošiljam objemčke, pikakope in dobre želje, da boš čim prej ok! murkica za danes!!! vidim, da imamo dve novi preobleki pikica in živa, kul sta žiži, kako špikanje? sem brala kajsičino reportažo... ojoj! to pa so stranski učinki! biba, ti bodi kar pridna in dokončaj diplomo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 10:51:14
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsika draga hvala za skrb . Pri meni je zelo podobno kot pri Kajši, vendar se ne smem pritoževat. Zadnjič sem hudo zbolela in vse kar se zdej dogaja je mala malca proti tistmu. Sam, da gre vse po pričakovanjih pa sem zadovoljna kako si mi ti? Prav pogrešam zadnje čase tvoje nasvete in komentarje. Upam, da bosta s pikico kmalu prerasli začetniško zaspanost in slabosti, da boš lahko malo več z nami
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 11:01:25
|
|
|
|
ledenka
|
žiži, po pravici povedano se mi doma ne da kaj preveč po računalniku brkljat - ene 2x zvečer grem še prebrat, pišem pa zgolj izjemoma. stol pri računalniku je namreč izjemo neudoben med službo pa sama veš... včasih gre, ponavadi pa ne. sploh pri IVFovkah, kjer bi rada vsaki namenila kako besedo, to traaaajaaaa. sej bo bolje, razmišljam o kakšnem dopustu... kak dan ali dva naslednji teden. med drugim, da grem malce v šoping, ker nujno rabim nov modrc ali 5
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 11:33:31
|
|
|
|
murkica
|
No jaz sem nazaj.... rezultati bodo nekje od 12-12.30 ure, tako, da sem že kar precej nervozna. Zdej bom šla peš v trgovino, da se malo sprostim, pa da hitreje čas mine. Sem pa v lab. spoznala eno ful fletno gospo, ki je tudi prišla dati kri. In je bila tako pozitivna oseba, da je kaj. Res se mi redko zgodi v Sloveniji, da bi me kar kdo ogovoril(če seveda ni to kakšen moški, ki ima skrite namene ). Ponavadi vedno kar vsi gledajo v tla, komaj odzdravijo in čakajo, da zginejo iz prostora. Gospa pa mi je vse povedala, koliko ima otrok, vnukov, pravnukov, kako se dobivajo in podobno. Čist je bla pa fascinirala, ko sem ji povedala koliko sem stara in koliko časa sva z mojim dragim že skupaj. Kot je sama rekla, je to že prava redkost. Tako, da mi je kar polepšala dan, s svojimi prijetnimi besedami. Se javim potem, ko kaj izvem.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 11:42:00
|
|
|
|
pikicao.
|
murkica drzim pesti d bo +
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 11:46:13
|
|
|
|
ledenka
|
murkica, še samo malo!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 11:48:33
|
|
|
|
gigi1
|
Murkica navijamoooooo!!!! Ajsi točno vem kaj misliš. Tudi sama komaj najdem čas za komentirat in spodbujat vse, ki so tam v akciji. Ja, res nas je veliko. Dopust si pa le vzemi, da mal počiješ
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 11:51:59
|
|
|
|
pikicao.
|
se mal se dobrih 40 min ;) pisuka sm jz bolj neucakana k murkica, hahahah mene pa tok v trbuhu zvija, ojej.. pa napenja, naj ze pride ta tecka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:27:55
|
|
|
|
pikicao.
|
murkica povej nam pozitivno novicko sem ze nestrpna, sem tuki pri mami v sluzbi pa ji skor nc ne morm pomagat k skoz nate mislim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:37:53
|
|
|
|
~Biba~
|
uf 2. del kriminalke murkica s tabo smo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:39:58
|
|
|
|
pikicao.
|
biba, hihi, napeto a ne..je to napet, d je skor na sest
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:41:34
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. biba, hihi, napeto a ne..je to napet, d je skor na sest dobra si vreji da malo toto napetost preganjaš s smehom.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:43:12
|
|
|
|
~Biba~
|
kukuk oktavija
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:46:10
|
|
|
|
~Biba~
|
mam občutek da murkica joče od sreče...upam, da me občutek ne vara.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:49:15
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ mam občutek da murkica joče od sreče...upam, da me občutek ne vara. Iz tvojih prstkov v Božja ušesa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:49:41
|
|
|
|
Anonimen
|
murkicaaaaaaaaaaaaaaaaa od kriminalke nas bo kap zadela hitro hitro hitro rezultateeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:50:59
|
|
|
|
gigi1
|
Joooj pupe jst morem nujno nekam skočit. Bom čez pol ure nazaj. Navijajte še zame pliiz.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
kam šibaš gigi??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:52:16
|
|
|
|
pikicao.
|
evo moja tetka , k se je tako graciozno najavljala je prispela..s seboj je pa prinesla gromozaaaanske bolecine in spikanje, tko d upam d bo jutr manj,k grem v shopping ampak tud ce me boli k ps, murkica se vseeno navijam zate
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:53:42
|
|
|
|
Anonimen
|
joj.... pikica... zdej pa nimava več istih ciklov No ampak je pa to morda prvi dan štetja tvoje nosečnosti MURKICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:54:05
|
|
|
|
~Biba~
|
kaj zdaj to... murkica se ne javi... žiži hiti nekam, kam? zakaj naj navijamo? Če česa ne vem? aaaaa meni se
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:55:28
|
|
|
|
~Biba~
|
pikicaOooooOO...boš si ju3 ublažila dušo s šopingom...danes pa le čajčka in ležanje, da minejo bolečine...al pa laufanje..tudi to pomaga
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
pol tudi jaz nevem biba..... ampak rečeno storjeno.... navijamooooooo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 12:55:54
|
|
|
|
Anonimen
|
murkica, zdej naš pa že malo hecaš!! Hitro povej za svoj !!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.