|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
10.10.2008 10:46:11   
ledenka
daaaan user posted image  

aquica, ti pošiljam objemčke, pikakope in dobre želje, da boš čim prej ok! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

murkica user posted image user posted image user posted image  za danes!!!

vidim, da imamo dve novi preobleki user posted image  pikica in živa, kul sta user posted image user posted image user posted image  

žiži, kako špikanje? sem brala kajsičino reportažo... ojoj! to pa so stranski učinki!

biba, ti bodi kar pridna user posted image  in dokončaj diplomo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
10.10.2008 10:51:14   
gigi1
Ajsika draga hvala za skrb user posted image . Pri meni je zelo podobno kot pri Kajši, vendar se ne smem pritoževat. Zadnjič sem hudo zbolela in vse kar se zdej dogaja je mala malca proti tistmu. Sam, da gre vse po pričakovanjih pa sem zadovoljna user posted image

kako si mi ti? Prav pogrešam zadnje čase tvoje nasvete in komentarje. Upam, da bosta s pikico kmalu prerasli začetniško zaspanost in slabosti, da boš lahko malo več z nami user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
10.10.2008 11:01:25   
ledenka
žiži, po pravici povedano se mi doma ne da kaj preveč po računalniku brkljat - ene 2x zvečer grem še prebrat, pišem pa zgolj izjemoma. stol pri računalniku je namreč izjemo neudoben user posted image  med službo pa sama veš... včasih gre, ponavadi pa ne. sploh pri IVFovkah, kjer bi rada vsaki namenila kako besedo, to traaaajaaaa. sej bo bolje, razmišljam o kakšnem dopustu... kak dan ali dva naslednji teden. med drugim, da grem malce v šoping, ker nujno rabim nov modrc ali 5 user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
10.10.2008 11:33:31   
murkica
No jaz sem nazaj.... rezultati bodo nekje od 12-12.30 ure, tako, da sem že kar precej nervozna. Zdej bom šla peš v trgovino, da se malo sprostim, pa da hitreje čas mine.

Sem pa v lab. spoznala eno ful fletno gospo, ki je tudi prišla dati kri. In je bila tako pozitivna oseba, da je kaj. Res se mi redko zgodi v Sloveniji, da bi me kar kdo ogovoril(če seveda ni to kakšen moški, ki ima skrite nameneuser posted image ). Ponavadi vedno kar vsi gledajo v tla, komaj odzdravijo in čakajo, da zginejo iz prostora. Gospa pa mi je vse povedala, koliko ima otrok, vnukov, pravnukov, kako se dobivajo in podobno. Čist je bla pa fascinirala, ko sem ji povedala koliko sem stara in koliko časa sva z mojim dragim že skupaj. Kot je sama rekla, je to že prava redkost. Tako, da mi je kar polepšala dan, s svojimi prijetnimi besedami.

Se javim potem, ko kaj izvem.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
10.10.2008 11:42:00   
pikicao.
user posted image
murkica drzim pesti d bo + user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
10.10.2008 11:46:13   
ledenka
murkica, še samo malo!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
10.10.2008 11:48:33   
gigi1
Murkica navijamoooooo!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi točno vem kaj misliš. Tudi sama komaj najdem čas za komentirat in spodbujat vse, ki so tam v akciji. Ja, res nas je veliko. Dopust si pa le vzemi, da mal počiješ user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
10.10.2008 11:51:59   
pikicao.
se mal se dobrih 40 min ;)
pisuka sm jz bolj neucakana k murkica, hahahah user posted image user posted image user posted image
mene pa tok v trbuhu zvija, ojej.. pa napenja, naj ze pride ta tecka

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
10.10.2008 12:27:55   
pikicao.
murkica povej nam pozitivno novicko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem ze nestrpna, sem tuki pri mami v sluzbi pa ji skor nc ne morm pomagat k skoz nate mislim

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
10.10.2008 12:33:40   
Erin
murkica - mislim nate in držim pestiiiiiiiiiiii!user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
10.10.2008 12:37:53   
~Biba~
uf 2. del kriminalke user posted image murkica s tabo smo!
user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
10.10.2008 12:39:58   
pikicao.
biba, hihi, napeto a ne..je to napet, d je skor na sestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
10.10.2008 12:41:34   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

biba, hihi, napeto a ne..je to napet, d je skor na sestuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image dobra siuser posted image user posted image vreji da malo toto napetost preganjaš s smehom.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
10.10.2008 12:43:12   
~Biba~
kukuk oktavijauser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
10.10.2008 12:46:10   
~Biba~
mam občutek da murkica joče od sreče...upam, da me občutek ne vara.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
10.10.2008 12:49:15   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

mam občutek da murkica joče od sreče...upam, da me občutek ne vara.

Iz tvojih prstkov v Božja ušesa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
10.10.2008 12:49:41   
Anonimen
murkicaaaaaaaaaaaaaaaaa

od kriminalke nas bo kap zadela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hitro hitro hitro rezultateeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 3042
10.10.2008 12:50:59   
gigi1
Joooj pupe jst morem nujno nekam skočit. Bom čez pol ure nazaj. Navijajte še zame pliiz.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
10.10.2008 12:51:34   
Anonimen
kam šibaš gigi??

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3044
10.10.2008 12:52:16   
pikicao.
evo moja tetka , k se je tako graciozno najavljala je prispela..s seboj je pa prinesla gromozaaaanske bolecine in spikanje, tko d upam d bo jutr manj,k grem v shoppinguser posted image

ampak tud ce me boli k ps, murkica se vseeno navijam zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
10.10.2008 12:53:42   
Anonimen
joj.... pikica... zdej pa nimava več istih ciklov user posted image user posted image user posted image   No ampak je pa to morda prvi dan štetja tvoje nosečnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MURKICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3046
10.10.2008 12:54:05   
~Biba~
kaj zdaj to...

murkica se ne javi...
žiži hiti nekam, kam? zakaj naj navijamo? Če česa ne vem?

aaaaa user posted image meni se user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
10.10.2008 12:55:28   
~Biba~
pikicaOooooOO...boš si ju3 ublažila dušo s šopingom...danes pa le čajčka in ležanje, da minejo bolečine...al pa laufanje..tudi to pomagauser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
10.10.2008 12:55:49   
Anonimen
pol tudi jaz nevem biba.....

ampak rečeno storjeno.... navijamooooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 3049
10.10.2008 12:55:54   
Anonimen
murkica, zdej naš pa že malo hecaš!! user posted image  Hitro povej za svoj user posted image !!

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.