![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 21:15:18
|
|
|
|
murkica
|
Pikica- nič novega. M še vedno ni(JUHUHU), jutri pa pade krvi test. Sem v bistvu ful, ful nervozna. Res upam, da se mi uresniči največja želja in mi jutri rečejo, da vrednost lepo narašča. Ker drugače pa res ne vem kaj je, ker mi M še nikoli ni tako zamujala. Mislim, mela sem jo že na 35 dni(enkrat samkrat), danes pa je že 37 dan. Bomo videli jutri, kaj se dogaja. Živa pico bosta jedla? mmmmmmmmmmm, jst bi jo tut. No ampak boljše da ne. Še dobr, da mojega ni doma, ker če bi mu jo samo omenila, bi jo on že letu iskat Mojga glede hrane ni treba nikol prepričevat. Drugače pa sem tudi jaz Lublančanka, tako da Živa nisi sama.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 21:18:46
|
|
|
|
Fargesia
|
joj, Murkica, stiskam pestke zate in se zadnje dni skos tuki gor sprehajam, da ne bom zamudila tvojih vriskov veselja!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 21:19:26
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia joj, Murkica, stiskam pestke zate in se zadnje dni skos tuki gor sprehajam, da ne bom zamudila tvojih vriskov veselja!!!! Hvala Fargi.... Upam, da se bova jutri skupaj drli od veselja...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 21:20:26
|
|
|
|
Fargesia
|
z veseljem!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 21:43:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ja. Pica je padla Tudi jaz skoz spremljam da ja nebom zamudila... Murkica... BRAVO SOTRPINKA Fargi, sem prejle prebrala neko butasto temo pa nisem mogla mimo tvojega oz. polemik okrog tvojega komentarja.... Po moje je bolje da ti kar pri nas tipkaš - tukaj te nobena ne bo napi.dila Upam vsaj Zdej pa grem... Jutri se tipkamo NOČKO!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 21:52:18
|
|
|
|
miska73
|
k mi tok ta telo nagaja.. ve d bom klomifen zacela jest pa d moj konc mesca spet siba v tujino..tko d bodo sli spet plodni dnevi rakom zvizgat..prou nagaja mi Piki, potem pa res ni smiselno, da ješ klomifen, če ne bo nič slončkanja. Prestavi ti to za en mesec.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 21:53:51
|
|
|
|
miska73
|
Murkica, jutri čimprej na test, da se bomo lahko kmalu veselili. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 22:02:56
|
|
|
|
pikicao.
|
miska men pa tm na uni temi nisi dala nc lubeceka nc zdej zdej pa joookkkaaam smjk smjk kar se pa klomifena tice pa bom verjetno res to nrdila, a misls d ce naglas preberem ta stav pa ga izgovarjam cel dan, d bo telo nasedu??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 22:15:55
|
|
|
|
miska73
|
Joj, piki oprosti... kako mi je pa to ratal... grem kr popravt... Ja, kar se klomifena tiče, pa ga res ne jemlji, če ni šanse za slončkanje. Drgač pa, a imaš Fakinovo za G?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 22:27:48
|
|
|
|
pikicao.
|
jaaaaaaaaa mam jaaa a si mojo kartoteko vidla????? o ti packa hvala za lubeceka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 22:31:18
|
|
|
|
miska73
|
Piki, če si pa neki mat'**** omenjala... pa je pol kr velka verjetnost...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 22:34:17
|
|
|
|
pikicao.
|
hihiihhihi detektivka miska a poznas kej zasavja al kako?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.10.2008 22:35:57
|
|
|
|
miska73
|
Piki, imaš ZS Nč, grem jst tudi ninat. Nočko pupe.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 9.10.2008 22:46:06 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 7:52:21
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooo Za vse zaspanke moje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 8:05:14
|
|
|
|
miska73
|
O zakaj nisem doma in bi mi tole moj dragi v postlo prinesel.... Hvala živa. A si se preoblekla? Si luštna, veš. Zakaj imaš pa kljunček zaprt?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 8:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheh ker drugače preveč govorim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 8:23:18
|
|
|
|
aqua77
|
dobro jutro vsem skupaj! jaz sem se vedno v bolnici, sam vas morem mal prebrat, pa tud ce to nardim po trlefonu!!! operacija je za mano, tako da pocasi okrevam. domov bom sla v ponedeljek. hvala vsem za objemcke in spodbudne besede!!! rada vas mam......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 8:34:26
|
|
|
|
Anonimen
|
waw aquica.... Si pa res pridna da nas še preko telefona spremljaš Superca da si se kej oglasila... Sicer nas pa pikicao zelo pridno obvešča o tvojem počutju, tko da nič ne skrbi... smo na tekočem V ponedeljek ko boš doma se pa veliko več tipkamo... Zdaj pa le počivaj, da boš čim prej lahko prišla do svojega
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 8:35:47
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro ja ziva lepa oblekica , sam odvij si kluncek d bos (joj ne vem kako se oglasajo pingvincki) miska ucjrs sm sla pol, k je moj lih prsu pa sm se sla stiskat..sorry k nism rekla nocko sej nisi jezna cak bom bla supermen pa bom okol zemlje tok casa krozla d bom cas nazaj prevertela.....uuuuu...uuuu.uuuu..(zemljo vrtim na ucjri zvecer)uuuu...uuuu...uuu.. (take glasove zraven spuscam kokr d bi kerga hotla prestrast) ...no vecer je..nocko miska zdej je pa spet jutro tko d kako ste pikapolonce moje, aqua slikc pa ne vidis prek telefona..skoda, bi ti tako lepo dala ? murkicaaaaa rezuuullltttaaatttt?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 8:37:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 dobro jutro vsem skupaj! jaz sem se vedno v bolnici, sam vas morem mal prebrat, pa tud ce to nardim po trlefonu!!! operacija je za mano, tako da pocasi okrevam. domov bom sla v ponedeljek. hvala vsem za objemcke in spodbudne besede!!! rada vas mam...... skoz mislimo nate ti pa se le čuvaj in čimprej okrevaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 8:39:32
|
|
|
|
spps
|
kdaj pa gre murkica v lab? murkica,navijamo in držimo pesti,da bodo rezultati takšni,da se bomo vse veselile s tabo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 9:06:26
|
|
|
|
murkica
|
Murkica gre v lab zelo kmalu. Oziroma gre zdele, k me je glih dragi klicu, da ima frej avto... Tako, da držite pesti...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 9:11:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Murkica gre v lab zelo kmalu. Oziroma gre zdele, k me je glih dragi klicu, da ima frej avto... Tako, da držite pesti... murki, vso sreco!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 9:22:56
|
|
|
|
Erin
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 9:26:50
|
|
|
|
~Biba~
|
Dobro jutro vsem žabam ... aqvica drži se A maš kake dobre medicinske brate tam? živa te zebe v kljunček? murkica držim pesti joj kako obožujem jesenska jutra, ko izza megle pokuka sonce..taki sončni vzhodi me napolnijo z energijo...tak da jo lahkod elim še z vami..izvolte koš poln pozitivne enrgije....se mi že meša sem ko kaki yogi
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 10.10.2008 9:27:10 >
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.