![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:00:13
|
|
|
|
~Biba~
|
ok pa gremo navijat murkica, in žiži go go go
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:00:43
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva ta mesec ne vem kako bo, k ne vem kdaj bo sou moj v tujino?? ja nafilala se bom dons s tableti pa sla pocivat.. murkicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:01:19
|
|
|
|
Anonimen
|
murkicaaaaaaaa moj pingvin se bo zmatruuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:05:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole smo me tri ki navijamo za Murkico in Žiži....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:07:35
|
|
|
|
pikicao.
|
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 10.10.2008 13:09:12 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:11:33
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:11:48
|
|
|
|
~Biba~
|
MURKICAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:13:03
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:13:07
|
|
|
|
pikicao.
|
pisuka sm ze kr zmatrana dejte vmes se zame mal navijat d boste spodile te bolecine stran
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:15:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo zate Pikica.... Naj bolečina izgine
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:15:58
|
|
|
|
~Biba~
|
pikica proti bolečinam pa pomaga tole po enih 5 jih sigurno, več ne boš čutila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:26:11
|
|
|
|
pikicao.
|
hehe, zdle sm lih dam prsla tko d bom 2 naprosyna pojedla, uff pa se te bolecine, kdo si jih je zmislu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:28:11
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hehe, zdle sm lih dam prsla tko d bom 2 naprosyna pojedla, uff pa se te bolecine, kdo si jih je zmislu oni, ki nam ne da takoj dojenčka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:29:21
|
|
|
|
~Biba~
|
nič grem jaz s psičko na sončeka..upam, da ko pridem nazaj, tu že vse na veliko ploskate P.S. Vem, čuden stavek (slovnično na psu )
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 10.10.2008 13:30:10 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:32:00
|
|
|
|
pikicao.
|
kdo pa je a, d ga mal tko d zdej bom pa zdrogirana, pa mal se pocakam, pol grem pa spat.. sam to d mi tableta primeta
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 13:41:16
|
|
|
|
pikicao.
|
murkica jz vsa zdrogirana tuki nate cakam... sem 10 minut, pol pa ne bom mogla vec
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 14:31:15
|
|
|
|
ledenka
|
a murkica se še ni javla???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 14:38:08
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a murkica se še ni javla??? ne, še vedno čakamo na novice
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 14:45:47
|
|
|
|
Serendipity
|
muuuuurkiiiiicaaaaaaaaaaaaaaa - čakam pupika.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 14:48:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Murkica, tudi jaz držim pesti! Pa čimprej nam sporoči!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 14:50:10
|
|
|
|
~Biba~
|
Joj kak me take "pametne" izjave dvignejo IZVIRNO SPOROČILO: giotti No, jaz pa sem prepričana, če nista oba res super duper plodna, da je bolje na par dni kot vsak dan! No, nisem jaz tako prepričana, ampak sem pač tako prečitala v parih znanstvenih člankih, na internetu jih mrgoli, da ti jih zdaj ne grem iskat namesto tebe, odločitev, komu verjet, je pa pač tvoja. Če slučajno ne veš, kadar gre partner na spermiogram, tudi priporočajo več dnevno vzdržnost pred tem, le zakaj, če je tako zelo vseeno? Seksat kadar ti paše, pa sorry pupe, ni za vsakogar. Kaj pa če ti nikoli ne paše?? Kaj potem najbolje da nimaš otrok? Mogoče No, pa srečno vsem! KLIK
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 14:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
oh bibica.... ne obremenjuj se s takimi prispevki... To so punce, ki bi rade pomagale, pa nevedo kako. Pol si pa pač nekaj pametnega zmislijo in nekaj skup naklanfajo, ven pa pride popolnoma druga zgodba. Res pa je da se včasih človek res težko zadrži... Kje je naša Murkica?? Zdej me pa že skrbi...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 14:57:27
|
|
|
|
ledenka
|
biba, pust jo. če ji ne paše seksat, ji pač ne paše veliki večini se pač seks ful lušta v času O, tako da če poslušaš svoje telo in se ne obremenjuješ, trofiš taprav dan. je pa res lahko, vsaj pri eni punci, ki jo poznam, je tako, da njej med O absolutno ni do seksa.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 15:01:38
|
|
|
|
Serendipity
|
bibi - hm ... jaz ne kapiram te izjave, res ne Seksat kadar ti paše, pa sorry pupe, ni za vsakogar. Kaj pa če ti nikoli ne paše?? Kaj potem najbolje da nimaš otrok? Kaj je hotela s tem povedat? kak pa dečico dobiš če ne hulahopsaš? Malo mi je zaštekalo tu zaj ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 15:01:51
|
|
|
|
~Biba~
|
mene je bolj znerviralo, ko je rekla, da ekaterim nikol ne paše...nikoli, ampak res nikoli?
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.