|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Montignac
9.10.2008 8:11:03   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Se vam lahko pridružimuser posted image .Nič mi ni več prav ,denarja pa nimam toliko, da si bi še jesensko zimsko kolekcijo kupila novouser posted image .Poletna je bila cenejša pa je šlouser posted image .Jutri skočim v knjižnico po knjigo,potem pa akcija.



welcome triš,user posted image user posted image več nas je bolj se motiviramo in brcamo v ritouser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
   RE: Montignac
9.10.2008 8:13:16   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: aiwich

user posted image  100x boljš met nč za oblečt pa dobr zgledat user posted image  kokr met dost za oblečt pa se slabo počutit v vsemuser posted image user posted image
prov privoščim ti en super duper šoping. user posted image user posted image user posted image  




ja se strinjam....sama sem že tako nabita s pozitivno energijo pa nekim čudnim sexapilom user posted image da me kar razganja....vidim pa da tudi to drugi opazijo. moj me nonstop nekaj za rit šlata user posted image user posted image user posted image
sicer pa nisem še bila v šopingu, ampak ko bom nakupila pa vam javim....si bom kar eno popoldne po šihtu zasebe rezervirala user posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
   RE: Montignac
9.10.2008 8:15:42   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Za kostanj pa mene tudi zanima. user posted image



jaz sem se kostanju preposto letos (mogoče še drugo leto) odrekla. za vse jedi, za katere nisem 100% da so po montiju...pravim NO GO...
vidim da mi kilce lepo letijo dol, pa bi rada da tako tudi ostane, zato pa vztrajam. mogoče bom pa celo drugo leto presegla svoj zadani cilj wooooooooow bi bilo to super user posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
   RE: Montignac
9.10.2008 8:30:05   
Naty*Taja
Kak ste pridne. Mojamura super, da si tak striktna!!user posted image Jaz ga na strogi prvi tudi nisem, zdej pa ga verjetno bom kdaj (kostanj mislim user posted image )

Sem pa zdejle odkrila ful dober tale MU lihgt namaz z okusom pizze! Sem že tri velike kose pojedla, pa še se mi lušta user posted image .


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
   RE: Montignac
9.10.2008 8:42:07   
aiwich
br jutr

jz bi tud da me kdo za rit šlata user posted image user posted image  sam zgleda da bom mogla jz user posted image user posted image

za kostanj mam pa srečo, da ga itak ne maram. no sej sem kdaj kšnga, ampak sam zato k so ga pekl in me silil z njem. če bom letos mela še "razlog" da ga ne jem bom pa še bl srečna. user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
   RE: Montignac
9.10.2008 8:44:51   
April
jaz sem včeraj na pikniku tri pojedla, menda ne bo sile. Je bla pa to tud moja večerja, ker sem pozno domov prišla.

Za zajtrk pa domač kruhek- mi je ful dobro v kruhomatu ratal, pa marmelada- borovničeva. V mercatorju kupim marmelade st. darfour brez sladkorja. imajo ful vrst, so zelo sladke, goste, dobre. probala pomarančno z ingverjem in pa borovničevo.  Cene so zasoljene, več kot tri evre za mali lonček.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
   RE: Montignac
9.10.2008 8:49:34   
aiwich
ja ful so drage.
ampak men se zdi da majo v merkatorju najboljšo izbiro marmelad za nas. jih je kr precej brez sladkorja.
v drugih trgovinah se glede marmelad sploh ne znajdem.

jz sem mela pa dons za zajtrk 2 mali žemljici, ki jih je mami včer spekla. ona pa testno nardi v kruhomatu pol pa oblikuje pa da pečt. njam njam. pa jogurt zraven.

bo treba it še kej za vmes iskat, ker kosilo bo šele po 4 uri, pa še to mam sam eno zelenjavno juho v mislih.
lakom lačn user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
   RE: Montignac
9.10.2008 14:47:21   
lumpy
Pozdravljene,

a se vam lahko jaz tudi pridružim ?
Štartam z 60 kg....rada bi izgubila vsaj 6 kg ( da pridem do svoje poročne teže ) in pa kar je najpomembnejše da jo obdržim.

Danes sem začela z Montignacom, pa ni še tako hudo....... ( šele 2 obroka sta za mano ) jojmene kaj bo pa naprej pa ne vem.

Dajte mal več pisat ( če se vam da ) kako pripravljate hrano in kaj jeste, da si bomo pomagale, meni že danes zmanjkuje idej user posted image

Zanima me, vi ki ste bolj izkušene boste siguno vedele: kako je pa z nektarinami in mandarinami, nikjer namreč nisem zasledila GI.

Moj jedilnik danes:
- stinsjen sok 1 pomaranče, potem sem pa še seveda pojedla pomarančo, ki sem jo iztisnila.
ZAJTRK: pol polnozrnate štručke, marmelada brez sladkorja
KOSILO: nektarina, jogurt
MALICA: jabolko
VEČERJA: perutnina, solata

A je vse prav ?

Večerja bi verjetno morala biti manj obilna, ampak imam težavo , kjer zjutraj ne morem veliko jesti, za kosilo ni časa ( služba in ostali opravki ), zvečer pa.....user posted image


_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
   RE: Montignac
9.10.2008 15:21:31   
kaya2007
za kosilo bi pomoje morala pojesti kaj več? in potem za večerjo manj..

mene pa zanima kako je s polnozrnatim kruhom..sem kupila v mercatorju štruco od nature-pa nisem prepričana, da je ta prava oz. da ni zmešana z belo moko? kakšne so vaše izkušnje?

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
   RE: Montignac
9.10.2008 20:29:08   
TRIŠ
Mojamura vidim tvoj podpis.Ali to držiuser posted image Svaka ti čast in še čestitke od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 22:13:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
   RE: Montignac
10.10.2008 7:45:23   
puncica
lumpy pomoje ješ premalo, tako boš lačna in boš prehitro obupala sploh za kosilo bi si lahko več privoščila mogoče kaj pripraviš doma in potem v službo neseš kakšna solata s tuno al pa kej podobnega.

kaya2007 sama sem že pisala da se mi zdi najbolj primeren PZ kruh od pekarne grosuplje: KLIK, je pakiran tud v mercatorjevi liniji zdravo življenje in je cenejši je pa to isti kruh, špar se mi zdi da ga tudi ima v svoji znamki nisem pa sigurna, za kruh iz hofra ne vem natura pa tud nisem še zasledila itak imaš pa sestavine gor zapisane če je kruh pakiran drugače pa kar reči naj ti preberejo deklaracijo za kruh oz. kaj je noter, pa boš hitro videla, pri pekarni gorusplje je fajn, ker imajo vse izdelke na netu in lahko tako hitro počekiraš kaj je pobarvano (julina žemlica, kornšpic,...) in kaj je dejansko polnozrnato. Kater kruh od nature si pa pravzaprav kupila?

glede namazov pa bi jaz bila previdna ker ponavad vsebujejo kljub predznaku LIGHT kar nekaj nasičenih maščob in v kombinaciji z OH tole po moje ni najbolj kul, sicer je pa isto s sirom (a sir se lahko je s kruhom?), mah kaj pa vem.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
   RE: Montignac
10.10.2008 9:15:42   
aiwich
o puncica hvala za tale link user posted image  
zdej končno vem kaj je kje

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
   RE: Montignac
10.10.2008 9:16:35   
Naty*Taja
Ja Aurora lahko. Za zajtrk pz kruh z marmelado bs, al pa pz kruh s takimle nemastnim mlečnim namazom, al pa pz kosmiči s posnetim mlekom, sam maščob ne smeš zraven mešat - recimo margarino, al pa maslo!! Druga vrsta zajtrka je pa beljakovinska z dovoljenimi maščobami in brez kruha! Jaz zjutraj vedno jem kruh s temi namazi, pa je čist ok.

Lumpy ti ga pa orng s.... - tole ni nizkokalorična dieta, da bi si takle obroke krajšala!! Orng se napokaj, sam pravih stvari! Zakaj misliš, da je naslov knjige JEM TORJE HUJŠAM? Edino večerja je bila vredu. Za zajtrk lahko poješ tudi dve štručki, da se orng naješ in ne sam pol! Za kosilo boš mogla neki poštudirat, ker te izpuščanje obrokov NE bo pripeljalo na cilj! Kolk si pa visoka, če smem vprašat - ker če glede na tvojo postavo nimaš ravno veliko kg odveč, naj te opozorim, da ti ne bo šlo hitro dol! Razlika je če hočeš shujšat iz 90 kg pri višini 175 cm al pa iz 60 kg pri 162 višini!!

Kar se pa kruha tiče - edini pravi je on v Merkatorju pakiran - take podolgovate štručke, pa isto so ene take blazince po štiri naložene v paket, pa oni mokri pirini in podobni kruhki. Tale šparov ni več to, kar je bil on od Grosuplja do pred časom. Čeprav ga jaz vseeno kupim, ko nimam časa pečt. Drugače pa je najbolj ziher, če kupiš kako domačo pz moko in si ga spečeš sama!

Sem pa jaz včeraj čekirala tole Montijevo poličko v Šparu - madona je poceni! user posted image
Ena čokoladka 4,39 € - pa sej so nori! Sem pa vseeno kupla pz kus kus in on rdeči fižol. Marmelado imajo pa v Tušu tudi - sadni namaz bs.

Evo pa sem malo spametovala  - sem v bolniški in imam čas user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
   RE: Montignac
10.10.2008 9:45:34   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Mojamura vidim tvoj podpis.Ali to držiuser posted image Svaka ti čast in še čestitke od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image




ja seveda drži....počasi guram proti cilju.

pa hvala za pohvaleuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
   RE: Montignac
10.10.2008 9:46:40   
mojamura
glede namazov, pa pstalih hokus pokus zadev....

jaz se držim tega:

če nisem 100% da je po montiju, ne kupim in ne jem (pa se izognem dosti preglavicam...in kilogramom hahahauser posted image user posted image user posted image )

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
   RE: Montignac
10.10.2008 10:40:32   
lumpy
Aj,
kako ste me oštele, saj prav da slišim še druga mnenja user posted image .

Punčica,
hvala za nasvet s tuno v solati, bom poskusila, to pa res lahko nesem s seboj v službo. In hvala za link o kruhi, super.

Naty-Taya,
visoka sem 156 sc, imam pa 60 kg ( no danes že 1 kg, manj ) in sem prav fajn zalita. Nosim konfekcijsko št.40, ki pa mi je že zelo opeta, tako da moram nazaj na svoje stare kg.

Ja zajtrki so moj večni problem, nikoli do sedaj zjutraj nisem zajtrkovala.
In seveda sedaj težko zjutraj spravim ne vem kakšne količine v sebe. Trudim se da zjutraj popijem iztisnjen sok iz sadja, to ni problem, potem jest je pa večji problem, no danes sem napredovala pojedla sem zjutraj celo polnozrnato štručko namesto pol user posted image


Kaj danes jeste ?

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
   RE: Montignac
10.10.2008 10:46:47   
aiwich
lumpy bravo za minus kilcouser posted image
no sej bo še kakšna ideja padla kaj si lahko v službo neseš. recimo kašno makaronovo solato al pa kej kar lahko tud hladno poješ če nimaš možnosti pogretuser posted image
jz bom mela danes za kosilo zelenjavno musako. njam njam njam. pa velik solate. komi čakam.user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
   RE: Montignac
10.10.2008 10:56:46   
lumpy
Aiwich,

makarnovo solato, če pa naj ne bi testenin ????

Zelenjavna musaka , kako jo pa narediš brez kromiprja ???


Sem sitna al, ampak se moram še ogromno naučiti o tej dieti in bi rada vse vedela, da pridem do želejenega cilja, shujšat vem da ne bo problem, obdržat bo problem.


_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
   RE: Montignac
10.10.2008 11:07:06   
aiwich
user posted image  ti kar sprašuj. tako se največ naučišuser posted image
makarone seveda lahko samo polnozrnate in z zelenjavo ne z mesom

pri musaki bojo namest krompirja melancani user posted image  (lahko tudi bučke) njam njam njam
sem jz tud debelo gledala k sem prvič slišala za zelenjavno musako (ker mi je najprej na pamet krompir padu), potem pa sem malo po netu pobrskala in vidla, da so prov fajn recepti in se da svašta narest in jest

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
   RE: Montignac
10.10.2008 11:14:02   
lumpy
Aiwich,
full maš dobre ideje. Hvala za obrazložitev.

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
   RE: Montignac
10.10.2008 11:18:28   
aiwich
user posted image  hwala.
sej sem šla kao že septembra na montija pa sem rabla en mesec da sem se sploh dobr navadla.
zadnjič sem si recimo spekla hrenovke, pa kuhano zelenjavo zraven pa sem tud hladno jedla. je kr šlo.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
   RE: Montignac
10.10.2008 11:24:49   
lumpy
Aiwich, koliko si pa ti shujšala v enem mesecu, si še na stopnji 1 ?

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
   RE: Montignac
10.10.2008 11:35:17   
aiwich
joj. prvi mesec sem toooook grešila, da nisem nč shujšala. ker je blo skoz nekej in sami izgovori so me bli. no zdej sem pa šla v 14 dneh 2 kile (samo je bil prejšnji vikend prvi ko sem bila končno pridna). zdej se je začelo premikat, ker sem končno en red naredila.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
   RE: Montignac
10.10.2008 11:57:13   
lumpy
Super,
2kg za začetek, vztrajno naprej pa bo šlo, skupaj nam bo uspelo. user posted image

Joj, a te lahko še za en nasvet vprašam:
v soboto gremo s prijatelji ven, nekaj pojest, pa v kino....pa sem v dilemi, kaj bom  jedla ? Če bi bilo kosilo se ne bi toliko obremenjevala, gremo pa zvečer....in karkoli si bom naročila, vse bo kao mastno, pa......

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?